×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Prstenovi za penis

Artikli 33 za 64 od 204 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Prstenovi za penis klize do baze penisa kako bi stvorili jače, dugotrajnije erekcije, a u ovom svestranom kompletu možete birati između četiri različita oblika i teksture. Isprobajte klasično debelo prstenje ili prstenje u obliku dijamanta ili zagolicajte svog partnera s izbočinama za užitak na obliku kotača ili floppy ušima na obliku zečića. Uživajte u ovim igračkama pod vodom na siguran način i u trenu ih očistite sredstvom za čišćenje igračaka i ispiranjem toplom vodom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Proširite svoje uzbuđenje i zadovoljstvo s ovim silikonskim dodatkom. Dizajniran je za podršku izdržljivosti, održavanje čvrste erekcije i produljenje intimnog užitka. Ultra je fleksibilan, ima podesivi prsten za erekciju, jednostavan je za rukovanje i udoban za nošenje. Pogodan je i za početnike i za iskusne korisnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom. Zahvaljujući dvije praktične kopče, prilagođava se vašoj veličini, uvlači penis te okružuje i dijeli testise. Priuštite si kvalitetan i efektan ukras koji će oduševiti vas i vašeg kolege.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvostruki vibrirajući prsten s mekim ušima pretvara vašeg partnera u omiljenu vibrirajuću igračku koju nećete ostaviti samo tako ležati. Crni, vodootporni XL Ohare udobno pristaje i mekan je poput baršuna. Motor s 4 funkcije vibracije iznimno je snažan i učinkovito stimulira klitoris zahvaljujući nestašnim ušima. Silikonski prsten također pomaže u održavanju čvrste erekcije. Stoga ne čekajte i probajte s njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    Prema programerima iz Oxballsa, Cocksling-2 je apsolutno najbolji prsten za erekciju koji su ikada smislili. Pogodno za snošaj, igrice pišanja, oralni seks, stvara neodoljivu izbočinu na vašim hlačama…

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Uprtač izrađen od crnih kožnih remena s nitnama i čeličnih spojnih prstenova. Može se prilagoditi zahvaljujući kopčama. Prsten za penis/loptu (Ø 5 cm) drži IT pod kontrolom. Visoka kvaliteta, izdržljiva kvaliteta.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Power Ring L

    Nije li pravi prsten za erekciju samo za vas, tko bi vam pomogao nabaviti uši i napraviti erekciju za vas? Dajte priliku Malesationu koji se može pohvaliti inovativnim ergonomskim dizajnom i silikonom najviše kvalitete!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Uživajte u prekrasnoj i jedinstvenoj stimulaciji noseći ovu BRUTUS torbu za loptu!

    41,90 €

    30,90 €

    Nema na skladištu

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring popularni brend Sport Fucker je prsten za erekciju i tester na istom mjestu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cock Ring Trio Black

    Trio žudnje za vašim penisom i jajima! Ovaj set od tri crna prstena za erekciju pružit će vam stvarno snažnu erekciju i kontrolu nad vašim zadovoljstvom kontrahiranjem penisa. Štoviše, prstenje možete koristiti i na svojim testisima! Izrađene su od visokokvalitetnog silikona i tako su ugodne za nošenje.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Adjust Ring

    Ovaj erekcijski prsten svidjet će vam se prvenstveno zbog udobnosti koju jamči ergonomski podesiva veličina. Zategnite ga kako želite i odaberite jači ili slabiji hvat.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Tri erekcijska prstena za 3 različita iskustva! Uživajte u duljoj erekciji, snažnim orgazmima i općenito savršenom stanju. Nosite prstenove oko penisa ili oko testisa i osjetite udobnost koju obećava čvrst i fleksibilan materijal. Svrha prstena je čvrsto zategnuti penis u korijenu i spriječiti protok krvi te tako intenzivno jačati erekciju. Nabavite ovaj set prstenja i iznenadite cijeli svijet svojom beskrajnom erekcijom već danas!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FirmTech Performance Ring

    Postoje obični erekcioni prstenovi, a zatim napredni i promišljeni prstenovi za maksimalan užitak i učinak, a ovaj prsten iz Firmtecha je upravo to. Pružit će vam udobnost jer vam lijepo pristaje, a njegov asimetrični dizajn s kopčama i petljom olakšava nošenje i udoban je za nošenje oko osjetljivih područja. Neka blagi pritisak djeluje na penis i testise kako bi se učinkovito ojačala erekcija i odgodio vrhunac.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kako izgleda budućnost prstenova za penis? Koji je trenutni i najpopularniji trend? Nedvojbeno je to TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konačno je tu beskrajno čvrsta erekcija! Ovaj RingO prsten je snažan, ali u isto vrijeme savršeno fleksibilan. Penis ne samo da će vas krasiti, već će ga i zategnuti, spriječiti protok krvi i time ojačati i produžiti vašu erekciju. Želite dugo i intenzivno vođenje ljubavi? Počastite se prstenom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podržava prednji dio i zagrijava stražnji dio! Ova jedinstvena igračka kombinira prsten za penis i testis s analnim perlama. Sve je povezano, erekcijski prsten ima podesivi hvat i moći ćete uživati u savršenom uzbuđenju i cirkulaciji krvi! Uživajte u višestrukim užicima i stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Snažan i istovremeno mekan silikonski prsten brenda Shots Toys poboljšat će vašu seksualnu izvedbu već prilikom prve upotrebe. Nosi se na korijenu penisa, a može se koristiti i u kombinaciji s kondomom. Ovim erekcijskim prstenom će oba partnera biti oduševljena, ona će biti oduševljena njegovom dugom i čvrstom erekcijom, a on će uživati u prekrasnom intenzivnom vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite li uživati u čvršćoj erekciji? U tome će vam pomoći pijetao Jason. S njim možete podesiti hvat prema svojim zahtjevima, jer je prsten podesiv na 5 različitih veličina. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Uživajte u još intenzivnijim orgazmima uz ovaj set od 7 silikonskih dodataka za penis! 3 od njih su podesive erekcione petlje, super su elastične i savršeno pristaju svim veličinama penisa. Ostala 4 prstena, poput petlji, odgađaju vrhunac i intenzivan orgazam. Proširite svoje vođenje ljubavi i odaberite iz seta omču ili prsten koji vam trenutno najbolje stoji ili kombinirajte nošenje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Žudite za dužom i čvršćom erekcijom? Isprobajte Blush Camo prsten za erekciju, koji je mekan i fleksibilan, pa vam jamči maksimalnu udobnost. Ravna je pa neće kliziti i izrađena je od mekog silikona pa će vam biti stvarno udobna. Uživajte u dužem vođenju ljubavi, zaslužili ste!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Black

    HUMPBALLS je mekan kao i svaki drugi prsten i jasno je da ćete ga, nakon što ga isprobate, htjeti koristiti cijelo vrijeme. Nije besmrtan, ali će sigurno trajati dulje od svih običnih jeftinih prstenova.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Jesu li vaše igre u posljednje vrijeme bile malo ekstremne? U tom slučaju treba mu i ekstremni pribor poput ovog dobro izrađenog drvenog zgloba i testisa. Možete ga sigurno i zaključati, stoga ne oklijevajte i udahnite život svojim fantazijama!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Upoznajte novu učinkovitu igračku popularnog brenda Oxballs. To je prsten za erekciju, koji ujedno djeluje i kao ispravna rastezač testisa.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renagade Romeo Soft Ring Black

    S ovim prstenom za dvostruku erekciju povećat ćete ne samo svoje zadovoljstvo, već prije svega svoju izvedbu. Donijet će vam utjehu i radost u isto vrijeme. Ponudit će vam dvije fleksibilne rupe koje više ne mogu čekati da budu okružene penisom i testisima. Vjerujte mekom silikonskom materijalu koji je fleksibilan, udoban i ujedno potpuno siguran za tijelo, jer ne sadrži ftalate niti druge štetne tvari.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razoružati i ujedno ukrasiti žir? Isprobajte ove silikonske prstenove! Uljepšat će vrh penisa i izmamiti osmijeh na lice. Obožavat ćete ih nositi, a vjerujte, takvo je prstenje super i kao poklon!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Uživajte u svom seksualnom iskustvu s nevjerojatnim Spartacom, koji je dizajniran upravo da zadovolji njega i nju, a zajedno su doveli do orgazma. Kombinira nekoliko provjerenih igračaka u 1 i tako istovremeno djeluje kao prsten za erekciju, iritator klitorisa, masažer testisa i rukav za penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Hypersoft Cocksling Black

    Vaša će muškost biti provokativno gurnuta naprijed s ovim prekrasnim kokošom iz BRUTUS-a.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Locker Black

    Osjećate li da vam još nešto nedostaje za savršeno seksualno iskustvo? Kladimo se da je to izvrsna vibrirajuća petlja za penis i testise! Posebno je dizajniran za ugodno i učinkovito poboljšanje vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i super je fleksibilan za maksimalnu udobnost. Uživajte u ugodnim osjećajima stimulacije uz vibracije koje će biti tu za njega i nju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Otvorite intenzivniji raj s ovim duplim prstenom iz NS Novitete. Flexibilene se koristi tako da vaše količine mogu udobno sletjeti. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, koji je također siguran za tijelo. Stvorite svoju erekciju i recite dobro.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je prekrasan prsten za penis i testise, koji će vam pružiti ugodnu stimulaciju prilikom nošenja. Omogućit će vam lagani pritisak na vaš penis, što će ojačati i produžiti vašu erekciju i ujedno odgoditi vrhunac. Nevjerojatno je fleksibilan i udoban za nošenje, stoga ga isprobajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling Air Black

    Birate li igre s loptama? Također ćete glasati za Cocksling Aira, koji je lijen volonter koji je stvorio čovjek, ili će i dalje biti odvojen odlazak. Kombinira prsten za erekciju, podizač testisa i prsten za penis. Osam toga, hoće ići i nije dobro!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Prsten za penis i testise koji se sastoji od 4 prstena različitih veličina! Najveći prsten (4 cm) nosite tik uz tijelo, drugi oko penisa i preostala dva mala dijela testisa. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 204 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.