×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi stimulirajuće punjive

Artikli 33 za 64 od 100 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajući prsten za partnerske igre i užitak. Može se pohvaliti vrlo jakim pijucima kojima nitko ne može odoljeti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s podesivom veličinom od silikona osigurava trajno uživanje tijekom ljubavi zahvaljujući učinku zagušenja. Snažne vibracije na suženom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati pomoću besplatne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Upoznajte Benedicta, novog najboljeg prijatelja vaše muškosti. Opremljen je snažnim motorom koji će vam poslati jezu niz kralježnicu i preplaviti vaše tijelo blaženom stimulacijom. Zahvaljujući fleksibilnom materijalu i konstrukciji, pristaje kao salivena na svaki penis i što je najbolje - jača erekciju, odgađa vrhunac i bombardira vas senzualnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujući okretnoj petlji, model Satisfyer Majestic Duo, izrađen od udobnog i nježnog silikona, može se koristiti vrlo fleksibilno. Inovativni dizajn upotpunjen je intuitivnim radom i intenzivnim vibracijama.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye, sa svojom prirodom s ožiljcima od silikona, pruža dugotrajnu primjenu bilo kakvog meliorativnog učinka. Učinkovite vibracije na zahvaćenom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati uz pomoć besplatnih aplikacija Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator testisa i penisa koji jača erekciju i odgađa vrhunac! Ugodno je fleksibilan i ugodan za nošenje. Nevjerojatno senzualno stimulira testise, penis i branu, ali ne zvuči li to primamljivo? Stavite Fun Bag na penis, neka vam se omota oko testisa i izludite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite li uživati u senzualnoj predigri i još uzbudljivijoj ljubavi sa svojim kolegom? Ovaj set je stvoren posebno za parove i njihove svestrane užitke. Sadrži atraktivan vibrirajući stimulator s kontrolom kroz narukvicu u obliku sata i vibrirajući prsten za praktično daljinsko upravljanje. Doživite novu razinu užitka zajedno!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Volite li najviše stimulaciju testisa? Ovdje imamo igračku posebno napravljenu za zadovoljstvo vaših loptica zahvaljujući 9 vibrirajućih uzoraka. Gurnite u dvostruku petlju, ugradite i penis i testise u nju, pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i pokrenite ga!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Mislite li da vaše zadovoljstvo nije toliko? Link Up Verge je tu da vam oboma donese intenzivan užitak o kojem sanjate. Ima 10 moćnih funkcija za ugodnu stimulaciju klitorisa, a paket uključuje još jedan mekani i fleksibilni prsten koji podržava erekciju. Priuštite si nešto više i uživajte zajedno u istinskom zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvostruki vibrirajući prsten za ekstremni užitak vođenja ljubavi za oba partnera. Tako je poseban i tako učinkovit! Savršeno će se držati, jer okružuje penis i testise, a zatim pruža ukusnu stimulaciju klitorisa. Vibrira u 5 načina rada pri 5 brzina. Neka te otme u raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Saturn će vam ga dati jer uvlači penis u korijenu, sprječavajući protok krvi. Možete ga staviti na penis ili testise i prepustiti se vibracijama koje će vam se nuditi u 3 brzine i 7 uzoraka. Prsten je iznutra jak i ugodno mekan na površini te također vodootporan. Ne oklijevajte i radujte se!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Naoružajte se ovim vibrirajućim silikonskim prstenom, koji će zabaviti vas i vašeg kolege! Ima snažnu vibrirajuću jezgru, koja je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom i donosi luksuzne osjećaje. Osim toga, produljuje erekciju, jača je i pojačava vrhunac. Začinite svoje ljubavne igre u paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Udobno se kombinirajte sa svojim tijelom i koristite ga za duge erekcije i snažne vibracije za vaša osjetljiva područja. Thorov vibrirajući prsten može biti kažnjen ili za klitoris ili testove, kao što je plijen za vas. Ima 3 različite brzine i 7 korisničkih vibracija. Pokreće ga mekani mekani silikon, nije omekšan, plaća se i preko USB-a i vodootporan, što više tražiti?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za sve one koji pate od kvalitete i učinkovitosti po razumnoj cijeni, evo ovog šarmantnog vibrirajućeg prstena. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, pa odgovara svim veličinama. Ima snažan vibrirajući motor koji se udobno puni i usmjeren je izravno na klitoris. Neka BigO prsten postane neizostavan dio vaše ljubavi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite li još više uživati u zajedničkim erotskim trenucima? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomskog je oblika te će prodiranje učiniti još boljim i uzbudljivijim. Birajte između njegovih 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Možete li zamisliti kako bi bilo da vaš penis ima natprirodne sposobnosti? Zeusov vibrirajući prsten dat će život vašoj mašti! Produžit će i ojačati erekciju, a njegova dva motora u gornjem i donjem dijelu će vas i vašeg partnera maziti senzualnim vibracijama. Uživajte u erotskom zadirkivanju s njim u paru ili pokušajte sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten izvrstan je dodatak vođenju ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Mislite li da vođenje ljubavi ne može biti bolje? Neka vas Juke Vibration Ring uvjeri u suprotno. Njegove intenzivne vibracije će stimulirati klitoris, a mekani materijal će zaokružiti vaš penis nježno podupirući i jačajući vašu erekciju i umnožavajući užitak vrhunca. Vodite ljubav još senzualnije!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Neptun će vam ga dati jer će zategnuti penis u korijenu i tako spriječiti protok krvi. Osim toga, ili vi ili vaš partner također ćete uživati u vibracijama. Uhvatite daljinski upravljač za odabir između 4 brzine i 6 uzoraka vibracija.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper izrađen od silikona ugodnog za kožu i s 2 petlje, od kojih se jedna može podesiti po veličini, osigurava pojačan učinak cirkulacije krvi i produljuje ljubavnu igru. Dodatne vibracije stimuliraju oba partnera.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ako želite napraviti nešto novo sa svojim kolegama, želite li spavati? Prsten za erekciju je odličan za sve! A kako se radi o prstenu, Sretni Zec će sa svojim meko zarađenim ušima zadržati klitoris i moliti da sustigne ljubav ljubavi. Na isti način lagani prsten gura penis, čime se održava njegova erekcija i umnožava grlo. Nema potrebe da se klonite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Tražite sreću, zajedno? Onda vam ovaj C-prsten donosi vrhunsko zadovoljstvo. Happiness C-prsten čini erekciju jačom i duljom. Uživajte u dobrim vibracijama ovog C-prstena. Stimulirajte klitoris i istovremeno pošaljite vibracije na tijelo penisa. Uživajte u dvostrukoj zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Mio Purple

    Mio je vibrirajući prsten za partnerske igre i pomoć. Može se pohvaliti čime god jede, ne može odoljeti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoj ljubavni život ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Želite li diverzificirati svoje erotske trenutke u dvoje? Ovaj silikonski francuski poljubac može biti pravi dodatak. Obećava dvostruko iskustvo za njega i za nju. Sastoji se od silikonskih prstenova koji podržavaju erekciju i uzbuđenje te također povećavaju osjetljivost cijelog penisa. 12 funkcija vibracije kroz male jezike dovest će klitoris do orgazmičkog blaženstva. Sve je također ergonomski oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 100 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.