×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi crna silikon

Artikli 65 za 96 od 160 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Možete li zamisliti kako bi bilo da vaš penis ima natprirodne sposobnosti? Zeusov vibrirajući prsten dat će život vašoj mašti! Produžit će i ojačati erekciju, a njegova dva motora u gornjem i donjem dijelu će vas i vašeg partnera maziti senzualnim vibracijama. Uživajte u erotskom zadirkivanju s njim u paru ili pokušajte sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    To je primamljiv dodatak vašem penisu koji ne dodaje šarm, ali je vrlo postojan! Lako se oblači i, naravno, lako se skida. Zaokružite to ne samo korijen vašeg penisa, čak i test! Izrađena je od lijepo izrađenog silikona koji je ujedno i sigurno tijelo i ne stavlja se na kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Udobno se kombinirajte sa svojim tijelom i koristite ga za duge erekcije i snažne vibracije za vaša osjetljiva područja. Thorov vibrirajući prsten može biti kažnjen ili za klitoris ili testove, kao što je plijen za vas. Ima 3 različite brzine i 7 korisničkih vibracija. Pokreće ga mekani mekani silikon, nije omekšan, plaća se i preko USB-a i vodootporan, što više tražiti?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Naoružajte se ovim vibrirajućim silikonskim prstenom, koji će zabaviti vas i vašeg kolege! Ima snažnu vibrirajuću jezgru, koja je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom i donosi luksuzne osjećaje. Osim toga, produljuje erekciju, jača je i pojačava vrhunac. Začinite svoje ljubavne igre u paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Riječ je o silikonskom dvostrukom prstenu sa čeličnim perlicama koje će pojačati vaš zanos. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Thimble Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Prsten je teksturiran po cijeloj površini, a vibracije će zadovoljiti onoga tko ga nosi, a prije svega klitoris njegove partnerice.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Cage Ring Black

    Više od rukava za penis! Ovaj dodatak za vašu muškost sastoji se od povezanih prstenova, što stvara nevjerojatnu stimulativnu strukturu za njega i nju. Savršeno pristaje na vaš penis, jača i podržava erekciju, a svojim fleksibilnim i mekim silikonskim materijalom učinit će vas ugodnim za nošenje. Završni prsten na testisima osigurava čvrsto i udobno prianjanje i sprječava klizanje poklopca prema dolje. Uživajte u nevjerojatnim osjećajima sa svakim pritiskom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Uživajte u jačoj erekciji i duljem vođenju ljubavi uz jednostavan, ali vrlo učinkovit erekcijski prsten od ugodnog medicinskog silikona.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    Patite li od dizajnerskih dodataka, čak i kada su u pitanju erotska pomagala? JBoa je podesiva erekcijska petlja koja zateže penis u korijenu i tako učinkovito podupire erekciju. U isto vrijeme, ova petlja je jednostavno elegantna! Tražite erotski, ali istovremeno i ukusan poklon za muškarce? JBoa u poklon kutiji oduševit će vas oboje!

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolucionaran i stvarno kvalitetan erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prstenovi od vrlo mekog i ugodnog tzv. tekućeg silikona i unutarnjeg metalnog dijela i za čvrst hvat. Neka vaša erekcija postane čvršća, a vrhunac intenzivniji!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili malen, a pristaje ne samo na penis, već i na testise. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Upravo će takav silikonski ključ sa čeličnim perlama pojačati vašu ekstazu. Snažan je, ali istovremeno i prekrasno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Volite li najviše stimulaciju testisa? Ovdje imamo igračku posebno napravljenu za zadovoljstvo vaših loptica zahvaljujući 9 vibrirajućih uzoraka. Gurnite u dvostruku petlju, ugradite i penis i testise u nju, pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i pokrenite ga!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator testisa i penisa koji jača erekciju i odgađa vrhunac! Ugodno je fleksibilan i ugodan za nošenje. Nevjerojatno senzualno stimulira testise, penis i branu, ali ne zvuči li to primamljivo? Stavite Fun Bag na penis, neka vam se omota oko testisa i izludite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite li uživati u senzualnoj predigri i još uzbudljivijoj ljubavi sa svojim kolegom? Ovaj set je stvoren posebno za parove i njihove svestrane užitke. Sadrži atraktivan vibrirajući stimulator s kontrolom kroz narukvicu u obliku sata i vibrirajući prsten za praktično daljinsko upravljanje. Doživite novu razinu užitka zajedno!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Želite li uvijek najbolje za sebe? Ako je tako, onda ćete među dostupnim prstenovima za erekciju odabrati ovaj iz Laida. Izrađen je od 100% medicinskog silikona i dizajniran je za nošenje oko penisa i testisa. Što time dobivate? Jača erekcija i vrhunac u pravom trenutku. Bit će intenzivno, ukusno i opojno, uvjerite se s prstenom P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Jeste li ikada probali rastezač testisa? Ili ste još uvijek lišeni jedinstvenog i intenzivnog iskustva koje ovaj alat jamči? Bez obzira jeste li iskusni ili početnik, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno ne bi smjela izmaći vašoj pozornosti, jer uz njih možete doživjeti puno jedinstvenih užitaka.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mekani i svilenkasto elastični silikonski prsten za penis i testise učinit će vašu muškost pravim draguljem. Možete ga nositi na mnogo načina i uvijek će vam biti udoban, ne samo zahvaljujući svom obliku i materijalu, već i dugogodišnjem iskustvu brenda Sport Fucker. Probajte i vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujući okretnoj petlji, model Satisfyer Majestic Duo, izrađen od udobnog i nježnog silikona, može se koristiti vrlo fleksibilno. Inovativni dizajn upotpunjen je intuitivnim radom i intenzivnim vibracijama.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Upoznajte Benedicta, novog najboljeg prijatelja vaše muškosti. Opremljen je snažnim motorom koji će vam poslati jezu niz kralježnicu i preplaviti vaše tijelo blaženom stimulacijom. Zahvaljujući fleksibilnom materijalu i konstrukciji, pristaje kao salivena na svaki penis i što je najbolje - jača erekciju, odgađa vrhunac i bombardira vas senzualnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je inspirirala ovaj dvostruki vibrirajući prsten na daljinskom upravljaču. Žudite za intenzivnijim vođenjem ljubavi? S ovim prstenom vaše će se želje čuti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajući prsten za partnerske igre i užitak. Može se pohvaliti vrlo jakim pijucima kojima nitko ne može odoljeti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Poboljšajte svoje vođenje ljubavi! Ovaj mekani i fleksibilni vibrirajući prsten dizajniran je tako da savršeno odgovara muškoj prirodi, dok uzbudljivo iritira partnerov klitoris prilikom vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan i za osjetljiva područja. Birajte između 5 značajki vibracije i zajedno uživajte u blaženim vrhovima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinstveni tri prstena za penis i testise! Sva tri prstena koja ga čine čvrsto su pričvršćena jedan za drugi i imaju različite promjere. Najveći (4 cm) nosi se tik uz tijelo, drugi (3 cm) stavlja se oko testisa, a najmanji (2 cm) na penis. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Heloise Black

    Što se događa kada vibrirate svoje vođenje ljubavi? Za oboje će biti još uzbudljivije! Ovaj vibrirajući prsten sa 7 funkcija i ugrađenom punjiva baterijom idealan je za to. Zahvaljujući fleksibilnom silikonu, udobno pristaje na penis i jača njegovu erekciju. U isto vrijeme, prilikom vođenja ljubavi, senzualno će vibrirati na klitorisu ili testisima, ovisno o tome kako ga okrećete. Još više uživajte u intimnim trenucima sa svojim kolegom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Maximize Ring

    Patite li od preuranjene erekcije ili jednostavno želite potrajati još malo? Nudimo vam jednostavno, ali učinkovito rješenje, a to je ovaj erekcijski prsten, zahvaljujući kojem ćete svoje performanse podići na maksimalnu razinu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 160 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.