×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi silikon

Artikli 129 za 160 od 275 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajući prsten za partnerske igre i užitak. Može se pohvaliti vrlo jakim pijucima kojima nitko ne može odoljeti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite li uživati u senzualnoj predigri i još uzbudljivijoj ljubavi sa svojim kolegom? Ovaj set je stvoren posebno za parove i njihove svestrane užitke. Sadrži atraktivan vibrirajući stimulator s kontrolom kroz narukvicu u obliku sata i vibrirajući prsten za praktično daljinsko upravljanje. Doživite novu razinu užitka zajedno!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Jeste li ikada probali rastezač testisa? Ili ste još uvijek lišeni jedinstvenog i intenzivnog iskustva koje ovaj alat jamči? Bez obzira jeste li iskusni ili početnik, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno ne bi smjela izmaći vašoj pozornosti, jer uz njih možete doživjeti puno jedinstvenih užitaka.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Volite li najviše stimulaciju testisa? Ovdje imamo igračku posebno napravljenu za zadovoljstvo vaših loptica zahvaljujući 9 vibrirajućih uzoraka. Gurnite u dvostruku petlju, ugradite i penis i testise u nju, pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i pokrenite ga!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je inspirirala ovaj dvostruki vibrirajući prsten na daljinskom upravljaču. Žudite za intenzivnijim vođenjem ljubavi? S ovim prstenom vaše će se želje čuti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvostruki vibrirajući prsten za ekstremni užitak vođenja ljubavi za oba partnera. Tako je poseban i tako učinkovit! Savršeno će se držati, jer okružuje penis i testise, a zatim pruža ukusnu stimulaciju klitorisa. Vibrira u 5 načina rada pri 5 brzina. Neka te otme u raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Riječ je o silikonskom dvostrukom prstenu sa čeličnim perlicama koje će pojačati vaš zanos. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    Patite li od dizajnerskih dodataka, čak i kada su u pitanju erotska pomagala? JBoa je podesiva erekcijska petlja koja zateže penis u korijenu i tako učinkovito podupire erekciju. U isto vrijeme, ova petlja je jednostavno elegantna! Tražite erotski, ali istovremeno i ukusan poklon za muškarce? JBoa u poklon kutiji oduševit će vas oboje!

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite li doživjeti još intenzivnije ljubavno iskustvo? Ovaj prekrasno fleksibilan i moćan prsten pričvršćuje se na penis, gdje podupire i jača erekciju, kao i na testise, tako da će se savršeno držati. Mali jezici će tada uperiti u klitoris i milovati ga snagom beskrajno ugodnih vibracija. Izrađen je od mekog silikona i također se može puniti, pa što više poželjeti?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili malen, a pristaje ne samo na penis, već i na testise. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Mislite li da vaše zadovoljstvo nije toliko? Link Up Verge je tu da vam oboma donese intenzivan užitak o kojem sanjate. Ima 10 moćnih funkcija za ugodnu stimulaciju klitorisa, a paket uključuje još jedan mekani i fleksibilni prsten koji podržava erekciju. Priuštite si nešto više i uživajte zajedno u istinskom zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolucionaran i stvarno kvalitetan erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prstenovi od vrlo mekog i ugodnog tzv. tekućeg silikona i unutarnjeg metalnog dijela i za čvrst hvat. Neka vaša erekcija postane čvršća, a vrhunac intenzivniji!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Dva revolucionarna prstena za penis i testa dizajnirani da nadahnu vaše tijelo. Prekrivaju obline ovih intimnih mjesta, povećavajući vašu održivost i korisnost. Nosite samo jedan ili oba i učinite dobro sebi i svojim kolegama, gledajući svoje ocjene s ovim komadićima za prsten, provjerite da nisu otporni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite li ga koristiti? Donesite ovaj dvostrani vibrirajući prsten od 100% silikona svojoj ljubavi. Također je teško opteretiti svoj penis u korijenu ove erekcije. Drugi prsten tada škljocne s testera i vibrira rezonator natrag do klitorisa. Testirajte kako prsten može držati na mjestu i koliko može zadržati ubijanje i patnju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Otkrijte potpuno novi način prodiranja u Balldo! Ovaj početni set montiran je na testise, na kojima se čvrsto drži i još uvijek je pričvršćen krajnjim prstenom. I kakav je onda rezultat? Možete prodrijeti u loptice! Ovo samo morate probati, vaši će testisi postati instrument užitka i užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Naoružajte se ovim vibrirajućim silikonskim prstenom, koji će zabaviti vas i vašeg kolege! Ima snažnu vibrirajuću jezgru, koja je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom i donosi luksuzne osjećaje. Osim toga, produljuje erekciju, jača je i pojačava vrhunac. Začinite svoje ljubavne igre u paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Cage Ring Black

    Više od rukava za penis! Ovaj dodatak za vašu muškost sastoji se od povezanih prstenova, što stvara nevjerojatnu stimulativnu strukturu za njega i nju. Savršeno pristaje na vaš penis, jača i podržava erekciju, a svojim fleksibilnim i mekim silikonskim materijalom učinit će vas ugodnim za nošenje. Završni prsten na testisima osigurava čvrsto i udobno prianjanje i sprječava klizanje poklopca prema dolje. Uživajte u nevjerojatnim osjećajima sa svakim pritiskom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ohnut Classic Soft Buffer Rings Set of 4 Jade

    Bent je dizajniran da bude dio vas. Izrađen je od jedinstvenog mekog i fleksibilnog materijala koji je odobren od strane FDA i zadovoljit će i njega i nju. Kao druga koža! Udobno će vas zagrliti i odjednom ništa neće boljeti. Cilj Ohnuta je vaša povezanost, zadovoljstvo i zabava.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvostruki prsten za savršeno pristajanje! Hvata penis i testise, dajući vam sigurnost da će ostati na mjestu čak i uz najluđe vođenje ljubavi. Osim toga, skuplja penis u korijenu, stvarajući erekciju, dok njegove vibracije intenzivno stimuliraju klitoris. Prepustite se novim ljubavnim iskustvima!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ovaj silikonski dodatak graciozno dijeli vaše testise i zateže penis u korijenu, čime potiče erekciju. Dajte svojim testisima iritantan osjećaj povlačenja i stiskanja i udobno prilagodite veličinu točno svojim zahtjevima. Na vama je hoćete li penis i testise stegnuti jače ili samo lagano, u svakom slučaju silikonski materijal će vam biti apsolutno ugodan jer je fleksibilan, mekan i podatan.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Brend Dorcel je najdalje od svih kada je u pitanju zadovoljavanje raznih strastvenih potreba. Trenutno je na tržištu predstavljena nova kolekcija erotskih uređaja koji su izrađeni od silikona koji svijetli u mraku.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Udobno se kombinirajte sa svojim tijelom i koristite ga za duge erekcije i snažne vibracije za vaša osjetljiva područja. Thorov vibrirajući prsten može biti kažnjen ili za klitoris ili testove, kao što je plijen za vas. Ima 3 različite brzine i 7 korisničkih vibracija. Pokreće ga mekani mekani silikon, nije omekšan, plaća se i preko USB-a i vodootporan, što više tražiti?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Uživajte u jačoj erekciji i duljem vođenju ljubavi uz jednostavan, ali vrlo učinkovit erekcijski prsten od ugodnog medicinskog silikona.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    To je primamljiv dodatak vašem penisu koji ne dodaje šarm, ali je vrlo postojan! Lako se oblači i, naravno, lako se skida. Zaokružite to ne samo korijen vašeg penisa, čak i test! Izrađena je od lijepo izrađenog silikona koji je ujedno i sigurno tijelo i ne stavlja se na kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Thimble Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Prsten je teksturiran po cijeloj površini, a vibracije će zadovoljiti onoga tko ga nosi, a prije svega klitoris njegove partnerice.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Možete li zamisliti kako bi bilo da vaš penis ima natprirodne sposobnosti? Zeusov vibrirajući prsten dat će život vašoj mašti! Produžit će i ojačati erekciju, a njegova dva motora u gornjem i donjem dijelu će vas i vašeg partnera maziti senzualnim vibracijama. Uživajte u erotskom zadirkivanju s njim u paru ili pokušajte sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i dužu ljubav. Njegov teksturirani dio i uklonjivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti do vrha budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten izvrstan je dodatak vođenju ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Booster Black

    Šivaći prsten od ukrasnog silikona za tvrdu i beskrajno dugu erekciju. Čudi se, boji se, boji se. Što drugi mogu poželjeti?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 275 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.