×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 97 za 128 od 152 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Black

    Dva prstena za erekciju svjetski poznatog brenda Zizi koje možete koristiti i kao stretchers testisa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolucionarni i zvjezdani erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prsten od visokog i mekog tzv. tekućeg silikona i neutralnih metalnih dijelova za četvrto tromjesečje. Ne vaša erekcija će postati četvrtina, a bacač će se pojačati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ova igla za igre u paru i solo igre genijalno je povezana s vibrirajućim prstenom za penis jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje se igla opušta u guzici, a prsten jača i produžuje erekciju!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomski oblikovana nosila za testise u koja će se vaša jaja zaljubiti.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolucionarna prstena za penis i testise dizajnirana upravo da oduševljavaju vaše tijelo. Poklapaju se s oblinama ovih intimnih mjesta, rastezljive su i spremne povećati vašu izdržljivost i užitak. Nosite samo jedno ili oboje istovremeno i učinite dobro sebi i svom kolegi, pogled na vaše posuđe s ovim prstenovima bit će uistinu neodoljiv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj dodatak se sastoji od kožnih remena i gumenog prstena, a ima i kopču, zahvaljujući kojoj ga možete prilagoditi veličini koju želite. I najbolje od svega - senzualno podijelite testise!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Trap Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Vibracije će zadovoljiti i nositelja i klitoris njegove partnerice. Osim toga, mini vibrator možete skinuti s prstena i njime milovati svoje bradavice kao dio predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite li uživati u nezaboravnoj noći punoj strasti? Potrebno je opremiti se čvrstom i dugotrajnom erekcijom! U tome će vam pomoći ovaj trostruki prsten od visokokvalitetnog TPR-a i gume. Ostvarite nevjerojatne osjećaje s njim i nosite ga oko dna penisa i testisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe u obliku suze lako izaziva suze zadovoljstva. Super je učinkovit jer ima nevjerojatne vibracije koje će oduševiti vaš penis i testise. Čvrsta je i pristaje kao školjka, nije pretjerano savitljiva, već naprotiv, lijepo drži oblik. Materijal je visoke kvalitete, a 10 načina vibracije su narkotični. Dođite i budite zadovoljni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Za sve, od početnika do (s)stručnjaka! Dobro promišljeni Magnum prsten za penis i testise čvrsto i ugodno steže te tako podupire erekciju i povećava osjetljivost. Izrađena je od visokokvalitetnog ultraelastičnog tekućeg silikona koji je ugodan na dodir i još je izdržljiviji od klasičnog silikona. Uživajte u eksplozivnim vrhuncima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom. Sastoji se od dva zgodna prstena i kopče, tako da on povlači svoj penis i također omotava i dijeli testise. Priuštite si kvalitetan i efektan ukras koji će oduševiti vas i vašeg kolege.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolucionarni i zvjezdani erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prsten od visokog i mekog tzv. tekućeg silikona i neutralnih metalnih dijelova za četvrto tromjesečje. Ne vaša erekcija će postati četvrtina, a bacač će se pojačati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Tražite li nešto jednostavno, a istovremeno zgodno za svoje testise? Ova visokokvalitetna nosiljka marke Brutus ima dimenzije 40 x 34 mm i izrađena je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan za nošenje. Priuštite si ono o čemu sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Trebate malu pomoć oko izdržljivosti i snage erekcije? Ring Hero učinit će vas seks herojem! Pričvršćuje se na penis ili testise i pruža blagi pritisak kako bi vaša erekcija bila jača. Ugodno je mekana na dodir i ugodna za nošenje. Osim toga, podesiv je, tako da vam odlično stoji!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Začinite svoj seksualni život i podlegnite vibrirajućem C-prstenu sa 7 mogućnosti podešavanja popularnog brenda Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Ovo nije bilo kakav prsten, to je svilenkasto glatki silikonski dragulj s dodanim dijelom za stimulaciju. Pomoći će vam da imate jaču i dugotrajniju erekciju, a uživat ćete u snažnim vibracijama usmjerenim izravno na međicu. Dopustite da vas iskušaju 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistički vibrirajući Tenga prsten je za užitak obojice. Kombinira snažne uzbudljive vibracije s fleksibilnim silikonskim prstenom za jačanje erekcije. Uživajte u 5 vibracijskih intenziteta koji će ciljati klitoris i milovati ga tako da uobičajeni orgazami više neće biti san, već stvarnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Želite li još više uživati u seksu? Oba? Samo uz ovaj praktični prsten za erekciju! Obuhvaća penis pri korijenu, čime jača i produljuje erekciju te umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Svilenkasti silikonski izbočeni dio trljat će se o klitoris i dražiti ga dražesnim vibracijama. Odaberite između 10 uzoraka vibracija i zajedno uživajte u neusporedivim osjećajima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Muscle Ball Stretcher Black

    Najudobnija nosila za testise popularnog brenda Sport Fucker. Izrađena je od prvoklasnog silikona koji je lijep, čvrst, svilenkasto mekan i nadasve savitljiv pa odgovara svim veličinama.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Kako jednostavno, elegantno i snažno! Najprodavaniji Cockring sada je obogaćen motorom s 10 načina vibracije! Ovi stimulirajući trnci će vas apsolutno napaliti! Bateriju jednostavno punite pomoću priloženog USB kabela, a gadget je dovoljno tanak i lagan da ga nosite ispod odjeće i kontrolirate vibracije bežičnim daljinskim upravljačem.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cock Harness Black

    Tanak, elegantan i povezuje tri prstena u jedan efektni proizvod.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili mali. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten sa zečjim ušima izvrstan je dodatak za vođenje ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Želite li ljubav učiniti ugodnijom? Isprobajte s vibrirajućim prstenom! Ovaj Rabiit ima praktičan mini vibrator s jednom opojnom brzinom vibracije. Izrađen je od silikona koji je ugodno fleksibilan, mekan na dodir i ugodan za nošenje. Neka slušalica dotakne tvoj klitoris i izludi te vibracijama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Ljuljačka zabava, senzualno šamaranje i vibracije! Ovaj prsten opremljen je testisima koji će se senzualno pomicati i vibrirati tijekom vaših potisaka u ritmu koji odaberete. Izgledaju potpuno realistično jer su izrađene od silikonskog materijala i čvrste su iznutra, dok su na površini ugodno mekane. Sadrže 2 kuglice u obliku lopte i ugodno će vas pljeskati tijekom događaja.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzni dodatak za penis i testise od kvalitetne kože, koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a širi dio rasteže testise prema dolje. Izgleda elegantno i senzualno, a seksi izgledom oduševit će vas i vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Za uzbudljivu i raznoliku predigru! Ovaj vibrator za parove iz Couples Choice ima ugrađen prsten za erekciju i pomične ručice. Sadrži 3 motora (jedan u središnjem dijelu, a zatim po jedan u svakoj ruci), koji vam nude 10 načina vibracije s 3 brzine. Stoga zgrabite svoj daljinski i doživite najbolji preludij ikada!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Half Guard je baš kao naš originalni Sport Fucker Sport prsten koji ima dodani razdjelnik koji će izbaciti vaše orahe i produljiti vašu erekciju.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fit Ring Adjustable Cockring Black

    Tražite li erekcijski prsten koji savršeno razumije vašu veličinu? Najbolja opcija je jednostavno podesivi prsten koji podešavate prema osjećajima koji želite. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a dva silikonska sloja donose ne samo jaču erekciju, već i udobnost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 152 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.