×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi stimulirajuće

Artikli 225 za 256 od 298 ukupno

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme ljubavne ljubavi? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten! Nevjerojatno je mekan i fleksibilan, ima mekane stimulacijske kutove, a svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Dosadit će mu 5 funkcija vibracije među kojima možete izabrati onu pravu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Ugodne su jače i dulje erekcije, a ona poludi od intenzivnih vibracija na klitorisu! Zvuči li kao san? Ovaj vibrirajući prsten će vam to ispuniti. Nudi vam 10 uzbudljivih načina vibracije i također uvlači penis u korijenu, čime se sprječava protok krvi i jača erekcija. Otkrijte još više ljubavnih iskustava!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantan i romantičan vibrirajući prsten za zadovoljstvo oba partnera. Fleksibilan je pa će dobro pristajati na penis, a njegova dijamantna tekstura, uz vibracije, iritirati će klitoris tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u vođenju ljubavi još malo i povećajte svoje iskustvo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten sa zečjim ušima izvrstan je dodatak za vođenje ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Ovo nije bilo kakav prsten, to je svilenkasto glatki silikonski dragulj s dodanim dijelom za stimulaciju. Pomoći će vam da imate jaču i dugotrajniju erekciju, a uživat ćete u snažnim vibracijama usmjerenim izravno na međicu. Dopustite da vas iskušaju 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pritisnite tipku Magic Cell i nenadmašni Dante iznenada oživi. Svijetli i veseli se uparivanju s vašim pametnim telefonom. Dante ima uklonjivi mini vibrator kojim ćete upravljati putem aplikacije. Ovaj mini vibrator dizajniran je s najvećom elegancijom i sadrži ugrađeni motor, punjivu bateriju i, naravno, Bluetooth čip za uparivanje s telefonom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sport Fucker Cock Harness Black

    Tanak, elegantan i povezuje tri prstena u jedan efektni proizvod.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako uzbudljivo, avanturističko i zabavno u isto vrijeme! Ovo je Prring - igračka s kojom ćete izaći iz svoje zone udobnosti i otkriti novi svijet užitaka. Uronite u svoje ozbiljno i zabavite se!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precizno, elegantno i luksuzno! Vibrirajući prsten Soiree oduševit će njega i nju. Savršeno je dizajniran da stimulira klitoris na najugodniji način dok vodi ljubav, a ujedno podržava erekciju i, zahvaljujući kontrakciji penisa, također pojačava klimaks. Uživajte u još boljem vođenju ljubavi, više iskustava, više strasti i više ljubavi za oboje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili mali. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantan, fleksibilan, moćan, živahan, pun ljubavi i sretan, upravo je to ovaj vibrirajući prsten sa stimulirajućim zecom na klitorisu. A znate li što je najbolje? Voljet ćete ih oboje, jer će vas oboje oduševiti. Jača erekciju i istovremeno fleksibilnim ušima miluje pri vođenju ljubavi s klitorisom. Osim toga, vi ćete diktirati jačinu vibracija putem kontrolera. Vodite ljubav još intenzivnije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Half Guard je baš kao naš originalni Sport Fucker Sport prsten koji ima dodani razdjelnik koji će izbaciti vaše orahe i produljiti vašu erekciju.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Želite li ljubav učiniti ugodnijom? Isprobajte s vibrirajućim prstenom! Ovaj Rabiit ima praktičan mini vibrator s jednom opojnom brzinom vibracije. Izrađen je od silikona koji je ugodno fleksibilan, mekan na dodir i ugodan za nošenje. Neka slušalica dotakne tvoj klitoris i izludi te vibracijama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Želite li otkriti još uzbudljivija iskustva vođenja ljubavi? Donesite ovaj prsten, koji osim mogućnosti vibriranja ima i seksi ljuljačke kuglice. Vrlo je fleksibilan, tako da udobno pristaje, a ipak lagano zateže penis i tako jača erekciju. Uživajte u senzualnim vibracijama u 10 zahvaljujući mini vibratoru koji se može ukloniti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Tražite li zajedničku utakmicu? Već imate jedan prsten koji koji misli na sve, morate se uhvatiti za ruke. Vaša erekcija s njezinim ugrizom je preteška. Njegove vibracije će opustiti klitoris i penis. Ovaj zabavni komad je senzualan i lijep! Znate li završiti? Dosta je štednje na leglu, oh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock and Ball Ring

    Cool izgled i savršena podrška tijekom seksa! Ovaj vrlo fleksibilni silikonski dvostruki prsten stavite na penis i testise i uživat ćete u njegovom metalnom izgledu. Zahvaljujući svojoj elastičnosti izuzetno je ugodan za nošenje te savršeno učvršćuje i produljuje erekciju. Isprobajte sve načine nošenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj lagano fleksibilan vibrirajući prsten podržat će erekciju i istovremeno stimulirati klitoris ili testise tijekom seksa zahvaljujući 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Tražite igračku koja bi služila oboma kao paru? Za vaš užitak rado će se pobrinuti ovaj jedinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul. Okrugla strana može se koristiti kao masturbator ili kao prsten oko penisa. Dva kraja mogu ciljano stimulirati klitoris. Ili možete smisliti neki drugi način za rukovanje s 10 snažnih načina vibracije? Nema granica mašti!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Ovaj u stilu zeca je pravi! Učinkovito grli penis, jača i produljuje erekciju koja će biti još teža. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i milovati ga intenzivnim vibracijama. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Tražite li zajedničku sreću? Uz ovaj jedinstveni prsten koji misli na sve, imate ga na dohvat ruke. Vaša erekcija s njim bit će duža i čvršća. Njegove vibracije će zadovoljiti klitoris, koji će nazubljeni dio savršeno ciljati. Ova zabava bit će senzualna i beskrajna! Znate li kako će završiti? Uobičajeni uspon na vrh, oh!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Tražite li nešto što će vam ne samo pomoći u podizanju samopouzdanja, već će vam pružiti i najbolje osjećaje? Veliki OX je ovdje! Njegova genijalna širina zaista će držati vaše posuđe, a materijal PLUS + SILIKON jednostavno će vas uhvatiti jer je fleksibilan, gladak i mekan. Uživajte u udobnosti i seksi izgledu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Tražite li način da još više intenzivirate svoja ljubavna iskustva i možda čak postignete zajedničke vrhunce? Mnogi parovi su se kladili na vibrirajući prsten, a mi čista srca možemo reći da je to čudo koje će promijeniti vaš ljubavni život. Romeri prsten je izrađen od svilenkasto mekog silikona i ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije kojoj nećete moći odoljeti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    Žudi li vaša priroda za avanturom? Upoznajte ga s ovim zanimljivim prstenom za erekciju od mekog i fleksibilnog silikona. Udobno i čvrsto steže penis u korijenu i produljuje njegovu erekciju, a potom i intenzivan vrhunac. Uživajte u jednostavnom, ali učinkovitom i visokokvalitetnom prstenu za vaš penis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Za sve, od početnika do (s)stručnjaka! Razigrani All Star prsten za penis i testise čvrsto će vas i ugodno stegnuti, podupirući erekciju i povećavajući osjetljivost. Izrađena je od visokokvalitetnog ultraelastičnog tekućeg silikona koji je ugodan na dodir i još je izdržljiviji od klasičnog silikona. Uživajte u eksplozivnim vrhuncima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Za uzbudljivu i raznoliku predigru! Ovaj vibrator za parove iz Couples Choice ima ugrađen prsten za erekciju i pomične ručice. Sadrži 3 motora (jedan u središnjem dijelu, a zatim po jedan u svakoj ruci), koji vam nude 10 načina vibracije s 3 brzine. Stoga zgrabite svoj daljinski i doživite najbolji preludij ikada!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzni dodatak za penis i testise od kvalitetne kože, koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a širi dio rasteže testise prema dolje. Izgleda elegantno i senzualno, a seksi izgledom oduševit će vas i vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Muscle Ring Black

    Za sve, od početnika do (s)stručnjaka! Elegantni Muscle prsten na penisu će vas čvrsto i ugodno stegnuti, podupirući erekciju i povećavajući osjetljivost. Izrađena je od visokokvalitetnog ultraelastičnog tekućeg silikona koji je ugodan na dodir i još je izdržljiviji od klasičnog silikona. Uživajte u eksplozivnim vrhuncima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ove analne perle su genijalno povezane s vibrirajućim prstenom penisa jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje vam perle opuštaju u guzici, a prsten jača i produžuje vašu erekciju!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Ljuljačka zabava, senzualno šamaranje i vibracije! Ovaj prsten opremljen je testisima koji će se senzualno pomicati i vibrirati tijekom vaših potisaka u ritmu koji odaberete. Izgledaju potpuno realistično jer su izrađene od silikonskog materijala i čvrste su iznutra, dok su na površini ugodno mekane. Sadrže 2 kuglice u obliku lopte i ugodno će vas pljeskati tijekom događaja.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Tražite pouzdan prsten za čvršću i dužu erekciju? Ovaj Dorcel prsten za erekciju neće vas razočarati! Izrađena je od super glatkog i udobnog silikona i pogodna je za sve veličine. Sakriva 3 metalna dijela, zahvaljujući čemu je još učinkovitiji, jer će se penis pravilno skupiti, a vaša erekcija će trajati dulje, a pritom ćete biti ugodno stimulirani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fit Ring Adjustable Cockring Black

    Tražite li erekcijski prsten koji savršeno razumije vašu veličinu? Najbolja opcija je jednostavno podesivi prsten koji podešavate prema osjećajima koji želite. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a dva silikonska sloja donose ne samo jaču erekciju, već i udobnost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 225 za 256 od 298 ukupno

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.