×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi vibrirajuće

Artikli 97 za 128 od 178 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Thimble Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Prsten je teksturiran po cijeloj površini, a vibracije će zadovoljiti onoga tko ga nosi, a prije svega klitoris njegove partnerice.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Možete li zamisliti kako bi bilo da vaš penis ima natprirodne sposobnosti? Zeusov vibrirajući prsten dat će život vašoj mašti! Produžit će i ojačati erekciju, a njegova dva motora u gornjem i donjem dijelu će vas i vašeg partnera maziti senzualnim vibracijama. Uživajte u erotskom zadirkivanju s njim u paru ili pokušajte sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i dužu ljubav. Njegov teksturirani dio i uklonjivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti do vrha budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za sve one koji pate od kvalitete i učinkovitosti po razumnoj cijeni, evo ovog šarmantnog vibrirajućeg prstena. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, pa odgovara svim veličinama. Ima snažan vibrirajući motor koji se udobno puni i usmjeren je izravno na klitoris. Neka BigO prsten postane neizostavan dio vaše ljubavi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten izvrstan je dodatak vođenju ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Mislite li da vođenje ljubavi ne može biti bolje? Neka vas Juke Vibration Ring uvjeri u suprotno. Njegove intenzivne vibracije će stimulirati klitoris, a mekani materijal će zaokružiti vaš penis nježno podupirući i jačajući vašu erekciju i umnožavajući užitak vrhunca. Vodite ljubav još senzualnije!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite li još više uživati u zajedničkim erotskim trenucima? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomskog je oblika te će prodiranje učiniti još boljim i uzbudljivijim. Birajte između njegovih 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Curitis Black

    Povećajte svoje performanse i povećajte svoje zadovoljstvo! U usporedbi s klasičnim prstenima za erekciju, ova praktična omča za erekciju ističe se mogućnošću podešavanja povlačenja. Stoga su zajamčeni sigurno i udobno pristajanje i učinkovita uporaba. Petlja zateže penis, čime jača i produljuje njegovu erekciju, kao i umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Vibracije će tada uglavnom iritirati klitoris, a i on i ona će cijeniti funkciju omče!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Navlaka za penis zanimljivog dizajna, krajnji vrh od čvrstog materijala i praktičan mini-vibrator. Krajnji vrh pruža vizualno proširenje od oko 2,3 cm i stimulaciju pri svakom potezu. Mini-vibrator ima 10 moćnih funkcija za profinjeno zadovoljstvo, a zahvaljujući visokokvalitetnom fleksibilnom silikonu, navlaka za penis savršeno pristaje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Neptun će vam ga dati jer će zategnuti penis u korijenu i tako spriječiti protok krvi. Osim toga, ili vi ili vaš partner također ćete uživati u vibracijama. Uhvatite daljinski upravljač za odabir između 4 brzine i 6 uzoraka vibracija.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper izrađen od silikona ugodnog za kožu i s 2 petlje, od kojih se jedna može podesiti po veličini, osigurava pojačan učinak cirkulacije krvi i produljuje ljubavnu igru. Dodatne vibracije stimuliraju oba partnera.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ova igla za igre u paru i solo igre genijalno je povezana s vibrirajućim prstenom za penis jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje se igla opušta u guzici, a prsten jača i produžuje erekciju!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ako želite napraviti nešto novo sa svojim kolegama, želite li spavati? Prsten za erekciju je odličan za sve! A kako se radi o prstenu, Sretni Zec će sa svojim meko zarađenim ušima zadržati klitoris i moliti da sustigne ljubav ljubavi. Na isti način lagani prsten gura penis, čime se održava njegova erekcija i umnožava grlo. Nema potrebe da se klonite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Vaš seks je lijep, ali želite li da bude još ljepši ili možda čak i apsolutno savršen? Ovaj vibrirajući prsten podržat će vaše uzbuđenje i pružiti vam nevjerojatnu stimulaciju. Izrađen je od vrlo fleksibilnog materijala, pa se udobno prilagođava i krajnji mu zec slijeće na klitoris i iritirati će ga vibracijama. Prijeđite od običnog seksa do onostranog koji oduzima dah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Trap Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Vibracije će zadovoljiti i nositelja i klitoris njegove partnerice. Osim toga, mini vibrator možete skinuti s prstena i njime milovati svoje bradavice kao dio predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe u obliku suze lako izaziva suze zadovoljstva. Super je učinkovit jer ima nevjerojatne vibracije koje će oduševiti vaš penis i testise. Čvrsta je i pristaje kao školjka, nije pretjerano savitljiva, već naprotiv, lijepo drži oblik. Materijal je visoke kvalitete, a 10 načina vibracije su narkotični. Dođite i budite zadovoljni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Želite li diverzificirati svoje erotske trenutke u dvoje? Ovaj silikonski francuski poljubac može biti pravi dodatak. Obećava dvostruko iskustvo za njega i za nju. Sastoji se od silikonskih prstenova koji podržavaju erekciju i uzbuđenje te također povećavaju osjetljivost cijelog penisa. 12 funkcija vibracije kroz male jezike dovest će klitoris do orgazmičkog blaženstva. Sve je također ergonomski oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Vibrirajte svoj penis ovim nevjerojatnim prstenom jedinstvenog oblika! Stavlja se na penis i testise, tako da savršeno drži. Podržat će i ojačati vašu erekciju, a istovremeno će vam, zahvaljujući mini vibratoru, dati vibracije u kojima će uživati i vaš kolega. Zaljubite se u ugodan, fleksibilan materijal i otkrijte nova iskustva.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Tražite sreću, zajedno? Onda vam ovaj C-prsten donosi vrhunsko zadovoljstvo. Happiness C-prsten čini erekciju jačom i duljom. Uživajte u dobrim vibracijama ovog C-prstena. Stimulirajte klitoris i istovremeno pošaljite vibracije na tijelo penisa. Uživajte u dvostrukoj zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoj ljubavni život ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Mio Purple

    Mio je vibrirajući prsten za partnerske igre i pomoć. Može se pohvaliti čime god jede, ne može odoljeti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Začinite svoj seksualni život i podlegnite vibrirajućem C-prstenu sa 7 mogućnosti podešavanja popularnog brenda Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Želite li svom seksualnom životu dodati novu dimenziju? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten iz Pepina, koji će vas probuditi u beskrajnom uzbuđenju zahvaljujući svojim brojnim izbočinama za stimulaciju. Prsten je ugodno mekan i savitljiv te stoga ugodan za nošenje. Stavite ga na penis u erekciji, uključite ga i uživajte u vibracijama!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Onaj sa zečjim stilom je pravi! Učinkovito grli penis, a produljuje i erekciju od koje je još teže pobijediti. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i voditi ljubav s njim intenzivnim vibracijama. Odaberite između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Ovo nije bilo kakav prsten, to je svilenkasto glatki silikonski dragulj s dodanim dijelom za stimulaciju. Pomoći će vam da imate jaču i dugotrajniju erekciju, a uživat ćete u snažnim vibracijama usmjerenim izravno na međicu. Dopustite da vas iskušaju 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precizno, elegantno i luksuzno! Vibrirajući prsten Soiree oduševit će njega i nju. Savršeno je dizajniran da stimulira klitoris na najugodniji način dok vodi ljubav, a ujedno podržava erekciju i, zahvaljujući kontrakciji penisa, također pojačava klimaks. Uživajte u još boljem vođenju ljubavi, više iskustava, više strasti i više ljubavi za oboje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Big O

    Hoćete li otkriti čaroliju vibrirajućih prstenova? Odaberite Big O, koji ima motor s 2 funkcije vibracije, čvrst je, ali u isto vrijeme fleksibilan i pružit će vam ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju klitorisa. Duže i bolje vođenje ljubavi bliže je nego što mislite, isprobajte ovaj prsten provjerenog brenda.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Mala, ali zgodna igračka za razne zabave! Ovaj upareni vibrator je prstenastog oblika, a njegove su naramenice prekrasno fleksibilne, pa će uživati u vama iznutra i izvana, baš onako kako želite. Uživajte u snazi 2 motora kao i u 10 različitih funkcija vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistički vibrirajući Tenga prsten je za užitak obojice. Kombinira snažne uzbudljive vibracije s fleksibilnim silikonskim prstenom za jačanje erekcije. Uživajte u 5 vibracijskih intenziteta koji će ciljati klitoris i milovati ga tako da uobičajeni orgazami više neće biti san, već stvarnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 178 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.