×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi vibrirajuće

Artikli 129 za 160 od 282 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i dužu ljubav. Njegov teksturirani dio i uklonjivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti do vrha budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za sve one koji pate od kvalitete i učinkovitosti po razumnoj cijeni, evo ovog šarmantnog vibrirajućeg prstena. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, pa odgovara svim veličinama. Ima snažan vibrirajući motor koji se udobno puni i usmjeren je izravno na klitoris. Neka BigO prsten postane neizostavan dio vaše ljubavi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Što kažete na poboljšane erekcije, senzualne vibracije i uzbudljivu stimulaciju? Da li Vi to želite? Stoga bacite ovaj vibrirajući prsten za montažu u svoju košaru, koji ima mini vibrator koji se može ukloniti i izrađen je od ugodnog i savitljivog silikona. Podržite svoje uzbuđenje s njim i uživajte u još intenzivnijim iskustvima!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Uživajte u dugotrajnim erekcijama i intenzivnoj stimulaciji s ovim elegantnim i fantastičnim vibrirajućim prstenom za pijetlove iz kolekcije Hueman. Mekani silikon ove igračke je vrlo udoban. Vibrator ima 10 različitih načina vibracije, uključujući 4 brzine i 6 uzoraka, a svi se lako podešavaju bežičnim daljinskim upravljačem.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Curitis Black

    Povećajte svoje performanse i povećajte svoje zadovoljstvo! U usporedbi s klasičnim prstenima za erekciju, ova praktična omča za erekciju ističe se mogućnošću podešavanja povlačenja. Stoga su zajamčeni sigurno i udobno pristajanje i učinkovita uporaba. Petlja zateže penis, čime jača i produljuje njegovu erekciju, kao i umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Vibracije će tada uglavnom iritirati klitoris, a i on i ona će cijeniti funkciju omče!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten izvrstan je dodatak vođenju ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite li još više uživati u zajedničkim erotskim trenucima? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomskog je oblika te će prodiranje učiniti još boljim i uzbudljivijim. Birajte između njegovih 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Mislite li da vođenje ljubavi ne može biti bolje? Neka vas Juke Vibration Ring uvjeri u suprotno. Njegove intenzivne vibracije će stimulirati klitoris, a mekani materijal će zaokružiti vaš penis nježno podupirući i jačajući vašu erekciju i umnožavajući užitak vrhunca. Vodite ljubav još senzualnije!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Navlaka za penis zanimljivog dizajna, krajnji vrh od čvrstog materijala i praktičan mini-vibrator. Krajnji vrh pruža vizualno proširenje od oko 2,3 cm i stimulaciju pri svakom potezu. Mini-vibrator ima 10 moćnih funkcija za profinjeno zadovoljstvo, a zahvaljujući visokokvalitetnom fleksibilnom silikonu, navlaka za penis savršeno pristaje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    Ovaj vibrirajući prsten od Huemana morate imati u svojoj kolekciji. Ograničavajući protok krvi, prsten pruža više užitka, jaču i dugotrajniju erekciju, a vrhunac je intenzivniji orgazam.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Neptun će vam ga dati jer će zategnuti penis u korijenu i tako spriječiti protok krvi. Osim toga, ili vi ili vaš partner također ćete uživati u vibracijama. Uhvatite daljinski upravljač za odabir između 4 brzine i 6 uzoraka vibracija.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper izrađen od silikona ugodnog za kožu i s 2 petlje, od kojih se jedna može podesiti po veličini, osigurava pojačan učinak cirkulacije krvi i produljuje ljubavnu igru. Dodatne vibracije stimuliraju oba partnera.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Vibrirajući silikonski prsten za dodatnu stimulaciju olovke! Izrađena je od vrhunskog silikona, rasteže se preko glave i vrlo je udobna za rukovanje. Njegov snažan vibracijski motor nudi vam 4 brzine i 7 uzoraka vibracija koje možete mijenjati pomoću daljinskog upravljača.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ako želite napraviti nešto novo sa svojim kolegama, želite li spavati? Prsten za erekciju je odličan za sve! A kako se radi o prstenu, Sretni Zec će sa svojim meko zarađenim ušima zadržati klitoris i moliti da sustigne ljubav ljubavi. Na isti način lagani prsten gura penis, čime se održava njegova erekcija i umnožava grlo. Nema potrebe da se klonite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ova igla za igre u paru i solo igre genijalno je povezana s vibrirajućim prstenom za penis jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje se igla opušta u guzici, a prsten jača i produžuje erekciju!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Vaš seks je lijep, ali želite li da bude još ljepši ili možda čak i apsolutno savršen? Ovaj vibrirajući prsten podržat će vaše uzbuđenje i pružiti vam nevjerojatnu stimulaciju. Izrađen je od vrlo fleksibilnog materijala, pa se udobno prilagođava i krajnji mu zec slijeće na klitoris i iritirati će ga vibracijama. Prijeđite od običnog seksa do onostranog koji oduzima dah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Užitak za nju, za njega i za oboje u isto vrijeme! Uz ovaj komplet ćete se jako seksi zabaviti, vjerujte nam. Uključuje jedan zamjenjivi mini vibrator sa značajkama koje kontrolira aplikacija, kao i Dante II silikonski prsten za erekciju i Candy stimulator klitorisa u koji možete umetnuti mini vibrator. Uživajte u predigri punoj opojnog uzbuđenja kao iu intenzivnijem vođenju ljubavi, isplatit će se!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Želite li svoje vođenje ljubavi obogatiti vibracijama koje bi posebno godile vašem partneru, ali bojite li se da će vam prsten biti premalen ili prevelik? Isprobajte ovu podesivu omču koja odgovara svim veličinama! Zategnut će vaš penis, čime će ojačati erekciju, a tijekom seksa će vibracijama ciljati na klitoris. Uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Trap Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Vibracije će zadovoljiti i nositelja i klitoris njegove partnerice. Osim toga, mini vibrator možete skinuti s prstena i njime milovati svoje bradavice kao dio predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe u obliku suze lako izaziva suze zadovoljstva. Super je učinkovit jer ima nevjerojatne vibracije koje će oduševiti vaš penis i testise. Čvrsta je i pristaje kao školjka, nije pretjerano savitljiva, već naprotiv, lijepo drži oblik. Materijal je visoke kvalitete, a 10 načina vibracije su narkotični. Dođite i budite zadovoljni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Povlačenje penisa u korijenu, upregnuti testisi, senzualne vibracije i kuglica u anusu, sve to u jednom će vam pružiti ovaj crni genijalni alat Pretty Love. Povežite svoja osjetljiva mjesta i uživajte u apsolutnom uzbuđenju što ste sami ili sa svojim kolegom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Savršen užitak za muškarce! Ovaj jedinstveni prsten za penis ojačat će i osnažiti vašu erekciju dok vam pruža intenzivno iskustvo stimulacije perineuma. Ugodan i fleksibilan silikon grli vašu muškost i sve što trebate učiniti je zgrabiti kontroler i početi birati između 4 brzine vibracije i 7 uzoraka vibracije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Tražite sreću, zajedno? Onda vam ovaj C-prsten donosi vrhunsko zadovoljstvo. Happiness C-prsten čini erekciju jačom i duljom. Uživajte u dobrim vibracijama ovog C-prstena. Stimulirajte klitoris i istovremeno pošaljite vibracije na tijelo penisa. Uživajte u dvostrukoj zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Želite li diverzificirati svoje erotske trenutke u dvoje? Ovaj silikonski francuski poljubac može biti pravi dodatak. Obećava dvostruko iskustvo za njega i za nju. Sastoji se od silikonskih prstenova koji podržavaju erekciju i uzbuđenje te također povećavaju osjetljivost cijelog penisa. 12 funkcija vibracije kroz male jezike dovest će klitoris do orgazmičkog blaženstva. Sve je također ergonomski oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoj ljubavni život ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Učinite svoju ljubav boljom! Ova mehanika i fleksibilni vibrirajući prsten dizajnirani su na način da je odgovor muške prirode ohrabrujući, sve dok razdražljivo iritira klitorisne partnere na ljubav prema ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, koji je pogodan i za osjetljiva područja. Uzmite 5 brendiranih vibracija i uživajte jedni u drugima uz vesela legla!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Mio Purple

    Mio je vibrirajući prsten za partnerske igre i pomoć. Može se pohvaliti čime god jede, ne može odoljeti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Začinite svoj seksualni život i podlegnite vibrirajućem C-prstenu sa 7 mogućnosti podešavanja popularnog brenda Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Želite li svom seksualnom životu dodati novu dimenziju? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten iz Pepina, koji će vas probuditi u beskrajnom uzbuđenju zahvaljujući svojim brojnim izbočinama za stimulaciju. Prsten je ugodno mekan i savitljiv te stoga ugodan za nošenje. Stavite ga na penis u erekciji, uključite ga i uživajte u vibracijama!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha SVR Misora

    Snimite nježne boje neba koje se neprestano mijenjaju

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 282 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.