×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući prstenovi

Artikli 33 za 46 od 46 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Neptun će vam ga dati jer će zategnuti penis u korijenu i tako spriječiti protok krvi. Osim toga, ili vi ili vaš partner također ćete uživati u vibracijama. Uhvatite daljinski upravljač za odabir između 4 brzine i 6 uzoraka vibracija.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistički vibrirajući Tenga prsten je za užitak obojice. Kombinira snažne uzbudljive vibracije s fleksibilnim silikonskim prstenom za jačanje erekcije. Uživajte u 5 vibracijskih intenziteta koji će ciljati klitoris i milovati ga tako da uobičajeni orgazami više neće biti san, već stvarnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Mala, ali zgodna igračka za razne zabave! Ovaj upareni vibrator je prstenastog oblika, a njegove su naramenice prekrasno fleksibilne, pa će uživati u vama iznutra i izvana, baš onako kako želite. Uživajte u snazi 2 motora kao i u 10 različitih funkcija vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako uzbudljivo, avanturističko i zabavno u isto vrijeme! Ovo je Prring - igračka s kojom ćete izaći iz svoje zone udobnosti i otkriti novi svijet užitaka. Uronite u svoje ozbiljno i zabavite se!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj lagano fleksibilan vibrirajući prsten podržat će erekciju i istovremeno stimulirati klitoris ili testise tijekom seksa zahvaljujući 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ako želite napraviti nešto novo sa svojim kolegama, želite li spavati? Prsten za erekciju je odličan za sve! A kako je to prsten, Sretni Zec će svojim meko zarađenim ušima napraviti klitoris i moliti da sustigne ljubav ljubavi. Na isti način lagani prsten gura penis, čime se održava njegova erekcija i umnožava grlo. Nema potrebe da se klonite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obično prstenje nije za vas i sanjate o maksimalnom blaženstvu? Isprobajte Maximus prsten s njegovim jedinstvenim oblikom i teksturom! S njom možete učinkovito višestruko povećati svoje zadovoljstvo, predivno je fleksibilna i obrubljena hrabrim perlicama. Postavlja se iza testisa i na penis te ga ugodno zateže, jačajući njegovu izdržljivost i erekciju. Uključite vibracije i birajte između 12 funkcija koje su spremne svaku damu poslati u raj kroz orgazmičku stimulaciju klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Obično prstenje nije za vas i sanjate li o nečemu višem? Isprobajte Maximus prsten s njegovim jedinstvenim oblikom i teksturom! S njom možete učinkovito višestruko povećati svoje zadovoljstvo, predivno je fleksibilna i obrubljena hrabrim perlicama. Stavlja se na penis koji ga ugodno povlači prema dolje, čime se jača njegova izdržljivost i erekcija. Uključite vibracije i birajte između 12 funkcija koje su spremne svaku damu poslati u raj kroz orgazmičku stimulaciju klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Treasure Robin Vibrating Ring Watchme Wireless Technology Compatible

    Otkrijte blago, otkrijte najbolje orgazme za koje je vaše tijelo sposobno! Postoji kolekcija kvalitetnih seks igračaka Treasure, uključujući ovaj uzbudljivi Robin vibrirajući prsten. Ugodno je mekan, ali i fleksibilan, što ćete posebno cijeniti prilikom vođenja ljubavi. Ti, tvoj partner i Robin savršeni ste trojac!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    Passionate Red Taurus punjivi vibrirajući prsten s 10 intenzivnih vibrirajućih funkcija! Zahvaljujući dvostrukim motorima, ponudit će vam dupli užitak u lepršanju "ruža". Savršen za početnike i iskusne podjednako, ovaj prsten pokazat će vam koliko je sjajan osjećaj dodati vibraciju vašem vođenju ljubavi, a istovremeno povlačiti vaš penis za jačanje i poticanje erekcije. Zato pokušajte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Red Revolution Eros

    Tražite li erotsku igračku za oboje? Vibrator za par Eros već se zaljubio u mnoge parove zbog svoje svestranosti. Možete ga koristiti za vođenje ljubavi ili ih iritirati raznim osjetljivim područjima na tijelu. Sakriva 2 motora, čija će se snaga vibracije birati putem daljinskog upravljača. Isprobajte svih 12 načina vibracije!

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Dream Toys Aquatic Zelie

    Mislite li da vaše vođenje ljubavi može biti još senzualnije, ali još niste pronašli pravu igračku? Kupus je šarmantan vibrirajući prsten sa 7 načina rada i 3 brzine kojima se može upravljati jednim gumbom. Izrađen je od kvalitetnog i mekog silikona, vodootporan je i ugodan za tijelo. Prepustite se vibrirajućim maženjima dok volite svoj klitoris i otkrijte snagu uobičajenih orgazama!

    49,90 €

    30,90 €

    Nema na skladištu

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Black

    Želite li isprobati nešto novo sa svojim kolegom prije spavanja? Prsten za erekciju odličan je izbor za sve! A ako je to prsten, onda Happy Rabbit s mekim uzbudljivim ušima koje će dodirivati klitoris i ugodno ga zadirkivati tijekom vođenja ljubavi. Istodobno, prsten lagano uvlači penis, podržavajući tako njegovu erekciju i umnožavajući vrhunac. Ne treba dugo oklijevati!

    57,90 €

    33,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 46 od 46 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.