×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi bežično

Artikli 33 za 64 od 67 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite li još više uživati u zajedničkim erotskim trenucima? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomskog je oblika te će prodiranje učiniti još boljim i uzbudljivijim. Birajte između njegovih 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Navlaka za penis zanimljivog dizajna, krajnji vrh od čvrstog materijala i praktičan mini-vibrator. Krajnji vrh pruža vizualno proširenje od oko 2,3 cm i stimulaciju pri svakom potezu. Mini-vibrator ima 10 moćnih funkcija za profinjeno zadovoljstvo, a zahvaljujući visokokvalitetnom fleksibilnom silikonu, navlaka za penis savršeno pristaje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Neptun će vam ga dati jer će zategnuti penis u korijenu i tako spriječiti protok krvi. Osim toga, ili vi ili vaš partner također ćete uživati u vibracijama. Uhvatite daljinski upravljač za odabir između 4 brzine i 6 uzoraka vibracija.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Vibrirajući silikonski prsten za dodatnu stimulaciju olovke! Izrađena je od vrhunskog silikona, rasteže se preko glave i vrlo je udobna za rukovanje. Njegov snažan vibracijski motor nudi vam 4 brzine i 7 uzoraka vibracija koje možete mijenjati pomoću daljinskog upravljača.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Užitak za nju, za njega i za oboje u isto vrijeme! Uz ovaj komplet ćete se jako seksi zabaviti, vjerujte nam. Uključuje jedan zamjenjivi mini vibrator sa značajkama koje kontrolira aplikacija, kao i Dante II silikonski prsten za erekciju i Candy stimulator klitorisa u koji možete umetnuti mini vibrator. Uživajte u predigri punoj opojnog uzbuđenja kao iu intenzivnijem vođenju ljubavi, isplatit će se!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Tražite sreću, zajedno? Onda vam ovaj C-prsten donosi vrhunsko zadovoljstvo. Happiness C-prsten čini erekciju jačom i duljom. Uživajte u dobrim vibracijama ovog C-prstena. Stimulirajte klitoris i istovremeno pošaljite vibracije na tijelo penisa. Uživajte u dvostrukoj zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Ovo nije bilo kakav prsten, to je svilenkasto glatki silikonski dragulj s dodanim dijelom za stimulaciju. Pomoći će vam da imate jaču i dugotrajniju erekciju, a uživat ćete u snažnim vibracijama usmjerenim izravno na međicu. Dopustite da vas iskušaju 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistički vibrirajući Tenga prsten je za užitak obojice. Kombinira snažne uzbudljive vibracije s fleksibilnim silikonskim prstenom za jačanje erekcije. Uživajte u 5 vibracijskih intenziteta koji će ciljati klitoris i milovati ga tako da uobičajeni orgazami više neće biti san, već stvarnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pritisnite tipku Magic Cell i nenadmašni Dante iznenada oživi. Svijetli i veseli se uparivanju s vašim pametnim telefonom. Dante ima uklonjivi mini vibrator kojim ćete upravljati putem aplikacije. Ovaj mini vibrator dizajniran je s najvećom elegancijom i sadrži ugrađeni motor, punjivu bateriju i, naravno, Bluetooth čip za uparivanje s telefonom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Kako jednostavno, elegantno i snažno! Najprodavaniji Cockring sada je obogaćen motorom s 10 načina vibracije! Ovi stimulirajući trnci će vas apsolutno napaliti! Bateriju jednostavno punite pomoću priloženog USB kabela, a gadget je dovoljno tanak i lagan da ga nosite ispod odjeće i kontrolirate vibracije bežičnim daljinskim upravljačem.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion NEX|3 Blue

    Želite istražiti nove visine zajedničkog užitka? Zajašite val strasti uz NEX|3! To je par vibrirajućih prstenova kojima se može upravljati putem aplikacije. Ima nevjerojatan fleksibilan dizajn koji stvara dosljedan kontakt tijekom korištenja. Uživajte u vibrirajućoj ekstazi i povlačenju penisa koji će podržati i ojačati vašu erekciju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Tražite li zajedničku utakmicu? Već imate jedan prsten koji koji misli na sve, morate se uhvatiti za ruke. Vaša erekcija s njezinim ugrizom je preteška. Njegove vibracije će opustiti klitoris i penis. Ovaj zabavni komad je senzualan i lijep! Znate li završiti? Dosta je štednje na leglu, oh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Triple Play Black

    Jedan vibrirajući prsten i 3 snažna motora u njemu, to je Triple Play. Stavlja se negdje drugdje osim na penis, a vi ćete putem daljinskog upravljača birati iz izbornika vibracija od 9 brzina i uzoraka. Ugodno je fleksibilan i izrađen od prvoklasnog mekanog silikona. Stavite ga na svoj penis i uživajte kako će ojačati vašu erekciju, a vibracije će zadovoljiti vas i vaš pandan!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker MOTOVibe Pulse Vibrating Cock Ring Black

    Ova igračka vam daje pomalo od svega! Izrađena je od super kvalitetnog tekućeg silikona, a svojim silikonskim prstenom zateže penis i uzbudljivo oblaže testise. Možete ga nositi za seks, masturbaciju ili čak za šetnju do teretane ili tuširanja. Vodootporan je do jednog metra. I ono najbolje na kraju - "vibrirajući jezik" kojim se upravlja putem daljinskih upravljača nekontrolirano će vas razdirati dok vam se ne zavrti u glavi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Tražite li zajedničku sreću? Uz ovaj jedinstveni prsten koji misli na sve, imate ga na dohvat ruke. Vaša erekcija s njim bit će duža i čvršća. Njegove vibracije će zadovoljiti klitoris, koji će nazubljeni dio savršeno ciljati. Ova zabava bit će senzualna i beskrajna! Znate li kako će završiti? Uobičajeni uspon na vrh, oh!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Remote Control Vibrating Penis Ring Purple

    Želite dodati dodatno uzbuđenje u svoj ljubavni život? Odaberite ovaj vibrirajući prsten za penis s daljinskim upravljačem i nećete više ništa željeti. Nudit će vam 12 načina vibracije kako biste zadovoljili sve potrebe, mekani silikon razmazit će vašu kožu, a zaljubit ćete se u jedinstven dizajn na prvi pogled. Pripremite se za seksualna iskustva koja oduzimaju dah!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantan, fleksibilan, moćan, živahan, pun ljubavi i sretan, upravo je to ovaj vibrirajući prsten sa stimulirajućim zecom na klitorisu. A znate li što je najbolje? Voljet ćete ih oboje, jer će vas oboje oduševiti. Jača erekciju i istovremeno fleksibilnim ušima miluje pri vođenju ljubavi s klitorisom. Osim toga, vi ćete diktirati jačinu vibracija putem kontrolera. Vodite ljubav još intenzivnije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action Fenda Vibrating Ring with Licking Tongue and Remote Control 3 Motors Purple

    Tražite li savršen spoj za svoju novu omiljenu seksualnu igračku? Predstavljamo Fenda, višenamjenski alat iz Action obitelji. Zašto višenamjenski? Ima mnogo mogućnosti za igru s njim. To je vibrirajući prsten i lizač klitorisa u isto vrijeme. Upoznati se!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Za uzbudljivu i raznoliku predigru! Ovaj vibrator za parove iz Couples Choice ima ugrađen prsten za erekciju i pomične ručice. Sadrži 3 motora (jedan u središnjem dijelu, a zatim po jedan u svakoj ruci), koji vam nude 10 načina vibracije s 3 brzine. Stoga zgrabite svoj daljinski i doživite najbolji preludij ikada!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tardenoche Reerin Dual Silicone Vibrating Ring with Remote Control Black

    Dvostruki vibrirajući prsten koji vam nikad neće dosaditi! Dizajniran je za zadovoljstvo oboje u paru. Zahvaljujući dvostrukoj konstrukciji prstenova, odlično će držati, a uz to će poduprijeti i ojačati erekciju. Njegov vibrirajući dio opremljen je praktičnom trakom koja će vibrirati klitoris. Zgrabite kontroler i birajte između 10 načina vibracije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Ramrod Adjustable Vibrating Cockring with Remote Black

    Želite isprobati vibrirajući prsten, ali se bojite da nećete pogoditi pravu veličinu? Predstavite podesivi prsten koji odgovara svim veličinama. Možete ga pozvati da vodite ljubav ili igrate solo s njim. Senzualne vibracije će vas ugodno zadirkivati i uživat ćete u novim visinama užitka. Putem daljinskog upravljača odaberite između 7 snažnih uzoraka vibracija!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Dully Vibrating Cockring with Remote Control Black

    Dully je Tardenocheov novi vibrirajući prsten za penis, dizajniran da pruži maksimalno zadovoljstvo parovima.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Rise Smart Wearable Cockring Black

    Ne postoji vibracijski prsten poput vibracijskog prstena. Sada gledate kralja među vibrirajućim prstenovima za koje niste ni znali da postoje. Dijeljenje ljubavi s njim bit će još strastvenije jer je super fleksibilan i udoban. Postavlja se ne samo oko penisa, već i oko testisa, tako da savršeno stoji na mjestu, a također će podržati i ojačati erekciju, dok će vibrirajući dio nevjerojatno ugodno milovati klitoris. I to nije sve! Možete ga upariti s aplikacijom koja će pratiti i ocjenjivati vašu seksualnu izvedbu. Koristite aplikaciju i postavke vibracije i uživajte u savršenim zajedničkim trenucima!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Earzy Vibrating Cockring with Remote Control Black

    Predstavljamo Earzy, Tardenocheov novi vibrirajući prsten za penis na daljinsko upravljanje, dizajniran za pružanje maksimalnog zadovoljstva parovima.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou App Series Panty Vibrator with App Double Layer Silicone Red

    Serija aplikacija Intoyou® predstavlja avangardnu i suvremenu liniju koja besprijekorno spaja dizajn i tehnologiju na izniman način. Uronite u jedinstveno iskustvo dok otkrivate našu ponudu naprednih tehnoloških igračaka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Treasure Robin Vibrating Ring Watchme Wireless Technology Compatible

    Otkrijte blago, otkrijte najbolje orgazme za koje je vaše tijelo sposobno! Postoji kolekcija kvalitetnih seks igračaka Treasure, uključujući ovaj uzbudljivi Robin vibrirajući prsten. Ugodno je mekan, ali i fleksibilan, što ćete posebno cijeniti prilikom vođenja ljubavi. Ti, tvoj partner i Robin savršeni ste trojac!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Embrace Luxury Cockring Black

    Vibrirajući prsten za još toplije vođenje ljubavi! Služit će u dvije svrhe u isto vrijeme. S jedne strane ojačat će i podržati erekciju, a zatim će milovati njega i nju sa svojih 7 načina vibracije. Može se puniti putem USB kabela i kontrolirati putem daljinskog upravljača. Uživajte u njegovim funkcijama i u tome koliko je mekan i ugodan na dodir.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X The Wrangler Black

    Wrangler je inovativna igračka iz 3 dijela s dva snažna motora koji rade neovisno putem daljinskog upravljača. Vibrirajući središnji dio i okrenuta teksturirana ovalna drška povezani su s tankim fleksibilnim vratom dok se dvije rastezljive petlje savijaju s drugog kraja, stvarajući više mogućnosti.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Još više zadovoljstva od vođenja ljubavi? Da da da! Ova ovojnica za penis ne samo da podržava i jača erekciju, već i daje senzualnu stimulaciju klitorisa. Upravlja se putem daljinskog upravljača, tako da ćete tijekom akcije vrlo lako i udobno prelaziti između načina rada vibracija. Dajte svom spolu bolju dimenziju i isprobajte nešto novo!

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Sanjate li o uzbudljivom obostranom zadovoljstvu? Uz ovaj praktični prsten s genijalnim jezičcima i praktičnim daljinskim upravljačem, dobit ćete sve što želite! Smjestit će se na penis, gdje će poduprijeti i ojačati svoju erekciju, a ujedno će milovati klitoris da ga tjera snažnim vibracijama. Birajte između 9 postavki vibracije, uživajte nježno i divlje uz praktičan i maksimalno udoban prsten.

    30,90 €

    18,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Hot Octopuss Atom Plus Lux Cock Ring with Remote Control

    Predstavljamo revolucionarni prsten za erekciju, sada opremljen bežičnim daljinskim upravljačem! Prsten Atom Plus Lux kombinira inovativan dizajn, 2 integrirana i snažna vibracijska motora te donosi duboku i senzualnu stimulaciju na pravim mjestima. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i ergonomskom obliku, pristaje vam kao saliven, a na vama je hoćete li ga koristiti kada se igrate s drugom osobom ili u trenucima samozaljubljenosti.

    209 €

    129 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 64 od 67 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.