×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 129 za 160 od 601 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dorcel Adjust Ring

    Ovaj erekcijski prsten svidjet će vam se prvenstveno zbog udobnosti koju jamči ergonomski podesiva veličina. Zategnite ga kako želite i odaberite jači ili slabiji hvat.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Bullseye

    Dvostruki prsten za dvostruke osjećaje! Ne samo da će zategnuti vaš penis u korijenu, a time ojačati i produžiti vašu erekciju, već će se pobrinuti i za vaše testise, dajući im nevjerojatno zategnut i uzbudljiv osjećaj. Jedan prsten za penis, a drugi na testisima oduševit će vaše posuđe!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Želite li uživati u duljem i uzbudljivijem vođenju ljubavi? U tome će vam pomoći ovaj prsten za penis za erekciju izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala tvrtke Powering. Spriječit će protok krvi i vaše će erekcije biti još čvršće, a vrhunac intenzivniji. Pokušajte s njim i možda nikada nećete poželjeti drugačije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Znate li da vaše vođenje ljubavi može biti još uzbudljivije? Sve što trebate učiniti je pozvati ga uz ovaj praktični prsten koji miluje i penis i klitoris. Zahvaljujući povlačenju, penis će biti nešto osjetljiviji, njegova erekcija će biti duža, a orgazam će biti intenzivniji. Dame će, pak, totalno pasti na vibracije usmjerene prema klitorisu i okolini tijekom penetracije. Uživajte u najboljim iskustvima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Tri erekcijska prstena za 3 različita iskustva! Uživajte u duljoj erekciji, snažnim orgazmima i općenito savršenom stanju. Nosite prstenove oko penisa ili oko testisa i osjetite udobnost koju obećava čvrst i fleksibilan materijal. Svrha prstena je čvrsto zategnuti penis u korijenu i spriječiti protok krvi te tako intenzivno jačati erekciju. Nabavite ovaj set prstenja i iznenadite cijeli svijet svojom beskrajnom erekcijom već danas!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Produžite svoj penis i pojačajte svoju stimulaciju, vođenje ljubavi s ovim omotačem bit će bez premca! Ova prozirna vibrirajuća navlaka za penis marke Crystal Clear izrađena je od mekog i fleksibilnog materijala, poželjnog je realističnog oblika i pružit će zadovoljstvo oba partnera. Lijepi se za vaš penis, potiče erekciju i zahvaljujući prstenu na testisu uvijek će se držati na mjestu. Zato ga obucite i obradujte svog partnera dužim timskim radom i vibracijama.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povećajte svoju seksualnu moć i užitak uz ovaj jedinstveni vibrirajući prsten popularnog brenda You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Želite li još malo uživati tijekom seksa? Ovaj promišljeni prsten oduševit će vas oboje i razveseliti ga nošenjem! Uzbuđeno dijeli testise, hvata penis u korijenu i tako podržava njegovu erekciju, a mini vibrator može uživati u klitorisu svojim snažnim vibracijama ako ga postavite gore. Fleksibilni silikon se prilagođava vašim proporcijama i nećete se moći pohvaliti nošenjem prstena!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Nakon godinu dana razvoja i testiranja, na tržište dolazi apsolutno neodoljiv novitet - super fleksibilni Cock & Ball. Iznenadit ćete se koliko je proizvod mekan i udoban. Sigurno će vam se svidjeti prvi put kada ga koristite. A uz to, konačno možete prestati brinuti o gubitku erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurškog čelika od nehrđajućeg čelika i nije samo erotski komad nakita: također može produžiti i pojačati seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Selopa Erection Rings Clear

    Ojačajte svoju erekciju s ovom kolekcijom s 3 prstena koja nudi 3 razine potpore – pripijenu, čvrstu i intenzivnu. Koristite jedan po jedan super-rastezljivi prsten ili sva 3 odjednom kako biste uživali u tvrđem iskustvu višeg opsega.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Znate li kako svoje vođenje ljubavi učiniti još boljim? Donesite ovaj jedinstveni vibracijski prsten iz Magic Motiona i kontrolirajte njegove funkcije putem aplikacije na svom telefonu. Njezin će klitoris razveseliti senzualnim vibracijama i pružiti mu dužu i jaču erekciju. Izuzetno je elastičan i ugodan za nošenje. Birajte između 10 različitih funkcija vibracije ili otkrijte beskrajne mogućnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kako izgleda budućnost prstenova za penis? Koji je trenutni i najpopularniji trend? Nedvojbeno je to TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konačno je tu beskrajno čvrsta erekcija! Ovaj RingO prsten je snažan, ali u isto vrijeme savršeno fleksibilan. Penis ne samo da će vas krasiti, već će ga i zategnuti, spriječiti protok krvi i time ojačati i produžiti vašu erekciju. Želite dugo i intenzivno vođenje ljubavi? Počastite se prstenom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Snažan i istovremeno mekan silikonski prsten brenda Shots Toys poboljšat će vašu seksualnu izvedbu već prilikom prve upotrebe. Nosi se na korijenu penisa, a može se koristiti i u kombinaciji s kondomom. Ovim erekcijskim prstenom će oba partnera biti oduševljena, ona će biti oduševljena njegovom dugom i čvrstom erekcijom, a on će uživati u prekrasnom intenzivnom vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme ljubavne ljubavi? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten! Nevjerojatno je mekan i fleksibilan, ima mekane kutove za stimulaciju, a svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Stavite ga na svoj penis i otkrijte novu dimenziju vođenja ljubavi!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podržava prednji dio i zagrijava stražnji dio! Ova jedinstvena igračka kombinira prsten za penis i testis s analnim perlama. Sve je povezano, erekcijski prsten ima podesivi hvat i moći ćete uživati u savršenom uzbuđenju i cirkulaciji krvi! Uživajte u višestrukim užicima i stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Zadovoljite sve zahtjeve svog kolege s ovim erekcijskim prstenovima popularnog brenda California Exotics. Set sadrži 3 komada prstenja različitih veličina (srednje, velike i ekstra velike) i njihovo nošenje osigurat će vam zaista snažnu i dugotrajnu erekciju o kojoj ste do sada mogli samo sanjati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite li uživati u čvršćoj erekciji? U tome će vam pomoći pijetao Jason. S njim možete podesiti hvat prema svojim zahtjevima, jer je prsten podesiv na 5 različitih veličina. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Ovaj odvažni, crni prsten za kurac pruža jače erekcije koje traju dulje dok joj pruža primamljivu vožnju koju nikada neće zaboraviti! Snažnim motorom lako se upravlja jednim jednostavnim gumbom, a njegovo opojno zujanje stimulira njezinu primarnu erogenu zonu s užicima koji svaki put pogađaju pravo mjesto. Očistite ZT sredstvom za čišćenje igračaka i isperite toplom vodom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparent

    Jedinstveni Trainer Ring popularnog brenda Sport Fucker kombinira prsten za penis i prsten za testise u jednu učinkovitu i jedinstvenu igračku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Uživajte u još intenzivnijim orgazmima uz ovaj set od 7 silikonskih dodataka za penis! 3 od njih su podesive erekcione petlje, super su elastične i savršeno pristaju svim veličinama penisa. Ostala 4 prstena, poput petlji, odgađaju vrhunac i intenzivan orgazam. Proširite svoje vođenje ljubavi i odaberite iz seta omču ili prsten koji vam trenutno najbolje stoji ili kombinirajte nošenje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Ostvarite svoj san o čvrstoj erekciji i uživajte u masažnoj lopti! Ovaj Rebel Cock Ring anatomski je oblikovan i savršeno pristaje. Podržava i jača vašu erekciju i golica vas vibracijama na pravom mjestu. Izuzetno je fleksibilan i savršeno se prilagođava vama. Uživajte u stimulaciji testisa i perineuma i odaberite između 10 načina vibracije i 3 brzine pomoću daljinskog upravljača.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Žudite za dužom i čvršćom erekcijom? Isprobajte Blush Camo prsten za erekciju, koji je mekan i fleksibilan, pa vam jamči maksimalnu udobnost. Ravna je pa neće kliziti i izrađena je od mekog silikona pa će vam biti stvarno udobna. Uživajte u dužem vođenju ljubavi, zaslužili ste!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Vaš će penis osvijetliti vašu spavaću sobu strašću s ovim sjajnim prstenom za erekciju. Sjajni ljubavni prstenovi sada su 3 sjajna prstena za erekciju koje možete koristiti odjednom ili svaki zasebno. Prstenovi su super fleksibilni pa odgovaraju svim promjerima od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Upoznajte novu učinkovitu igračku popularnog brenda Oxballs. To je prsten za erekciju, koji ujedno djeluje i kao ispravna rastezač testisa.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oboje ćete uživati u ovom zecu! Ugodno povlači korijen svog penisa i oko testisa, a njezine uši će uzbudljivo vibrirati na njezinom klitorisu. Izrađena je od silikona pa je izvanredno fleksibilna i ne samo da savršeno pristaje na penis, već se i ušima prilagođava ženskom tijelu. Ima 10 moćnih funkcija vibriranja, puni se putem USB-a i jedva čeka voditi ljubav s vama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Black

    HUMPBALLS je mekan kao i svaki drugi prsten i jasno je da ćete ga, nakon što ga isprobate, htjeti koristiti cijelo vrijeme. Nije besmrtan, ali će sigurno trajati dulje od svih običnih jeftinih prstenova.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Hypersoft Cocksling Black

    Vaša će muškost biti provokativno gurnuta naprijed s ovim prekrasnim kokošom iz BRUTUS-a.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 601 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.