×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene posebno za žene bežično

Artikli 65 za 96 od 177 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Melt Blue

    Jeste li znali da čak i zrak može biti stvarno uzbudljiv? Međutim, valjda su vakuumski valovi ti koji paraju tvoj klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator sa sposobnošću nježnog usisavanja, s kojim se ništa ne može usporediti. Osim toga, njime se upravlja putem aplikacije i obećavate čak i igre na daljinu. Dopustite da vas ponese pulsirajući orgazmički val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samouvjerenom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je zbog koje se vaša kolekcija usporava. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte u savršenoj atmosferi uz novi Club Vibe 3.OH, koji reagira na glazbu! Zahvaljujući diskretnoj veličini, možete ga imati u svojim gaćicama bilo kada i bilo gdje. Tih je, lagan i opremljen s 3 načina užitka. Također vrijedi spomenuti i punjivu ugrađenu bateriju i bežični daljinski upravljač s integriranim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Koje je najveće bogatstvo u životu? To je uzbuđenje, strast, zadovoljstvo, zadovoljstvo i kvalitetan orgazam. Zaljubite se u OhMiBod, koji postaje sve savršeniji i popularniji i bit će vaše najvrjednije blago. Njegova je čar u tome što ga možete povezati s mobilnom aplikacijom i kontrolirati njegove funkcije s drugog kraja svijeta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Jedina igračka koja može sve! Uz Kegel Master Balls, možete uživati u satima uzbudljive zabave i erotskog zadirkivanja dok jačate mišiće dna zdjelice uz Magic Motion. Uzbuđenje, senzualne vibracije i zdravo jačanje uz igru!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Voliš li biti pametan? Uz igračku Pleonix i vaš pametni telefon, bit će to vožnja! Možete ga kontrolirati putem aplikacije s drugog kraja svijeta, sinkronizirati ga sa svojim omiljenim 2D interaktivnim videozapisima ili web kamerom. Dopustite da vas ponesu divne vibracije i poletite s Phoenixom u nebeske orgazmičke visine.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se uz pomoć praktičnog magneta može udobno zakopčati u gaćice, gdje potom uz pomoć jakih vibracija diskretno stimulira klitoris. Ovim silikonskim alatom možete upravljati putem aplikacije ili pomoću priloženog daljinskog upravljača.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Fugu Green

    Ako želite igrati igricu, kako vam je ekipa rekla sve dok vas partner ne mora služiti čak ni uz ove uobičajene igare? Magic Motion Fugu je živopisna samoomekšavajuća tkanina sa značajkama koje se mogu prilagoditi s najboljim mjestom za nanošenje! Međutim, možete ga koristiti navečer i dopustiti vašim vibracijama da zasjaju u vašoj sretnoj noći čim pronađete kuću. Dakle, što je s preuzimanjem kontrole nad vibracijama i njihovom kontrolom?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    Ovo nije potpuno vibrirajuće jaje na Daljin kontroleru, to je vibrirajuće Helix jaje s Dalibrating vibratorom! Primjetno je da vam je vagina istrošena i da vam je istrošen klitoris. Koristite vibraciju sa 7 znakova, prvoklasni lagani silikonski mekani i vozite se s prijateljem u javnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect nevjerojatno je svestrana: dopustite da Vas maze vibracije iz dva snažna motora i senzualno napunjenim vrhom osovine. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Spojite ugodno s korisnim! Ove kuglice mogu senzualno vibrirati, što će vam biti uzbudljivo ugodno, a s njima ćete ojačati i zdjelično dno, što će zauzvrat biti korisno za vaše zdravlje. Zato zgrabite kontroler i odaberite razinu vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Jeste li spremni za orgazmički užitak? My Orgasm Egg miluje vaše erogene zone ne samo snažnim vibracijama, već i rotirajućim vrhom. Jaje se može pohvaliti visokom kvalitetom, 7 načina stimulacije i pulsiranja uz jednostavan rad. Svidjet će vam se dodir mekog silikona, a daljinski upravljač će vam ponuditi nove mogućnosti. Priuštite si uzbudljivo zadovoljstvo i vrhunsku zgodnu igračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša uzbudljiva tajna u gaćicama! Obucite senzualne ružičaste čipkaste tange, sakrijte u njih moćni mini vibrator i prepustite kontroler svom kolegi. Radite li već na određenom scenariju? Da! S ovim ćete kompletom svaku priliku pretvoriti u uzbudljivo seksi iskustvo koje ne može završiti nigdje osim u krevetu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Isprobajte novu dimenziju erotskih igara u javnosti uz vibrirajuće jaje. Odabrat ćete razinu vibracija putem daljinskog upravljača i vjerovati da će vas svih 10 načina rada stvarno razdvojiti. Možete li zamisliti kako bi bilo vratiti se kući nakon nestašne igre s vibrirajućim jajetom vani?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Joanne Purple

    Pripremamo etiketu Želite li običan svakodnevni dan učiniti posebnim? To neće biti problem s ovim vibrirajućim jajetom. Nudi vam nevjerojatnih 12 funkcija vibracije, koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Hoćete li ga zadržati ili povjeriti svom kolegi? Senzualna predigra može započeti i u javnosti!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Bok, ja ću ti sama, Irena, dati tvoju bijedu. I ne samo to, izbornik možete koristiti javno, čak i ako je provjeren putem mobilne aplikacije. Ja sam udarac, vodootporan i od mramora mekog silikona, zvat će me tvoja mačka, zar ne vjeruješ? Uvjerite se sami što vam mogu ponuditi, približavam se! Ja sam Irena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Ovaj "čarobni" prsten će vam zavidjeti Arabella! Koristi se za upravljanje mini vibratorom skrivenim u posebnom džepu seksi gaćica od čipke. Uživajte bilo kada, bilo gdje, sami ili s partnerom, danju ili noću.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Znate li koliko je škola bila popularna? A što ako jačanje mišića dna zdjelice postane igra? Perifit je alat dizajniran za trening zdjeličnog dna pomoću mobilne igre. Princip je jednostavan – mišiće zatežete i opuštate, što vas također pokreće u igri. Perifit su osmislili liječnici i preporučuje se svim ženama koje žele ojačati svoje zdjelično dno ne samo na zabavan već i učinkovit način.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Želiš li trojku bez treće osobe? Onda nabavite nove ritualne metke, jer to Vašem seksualnom životu daje veliki poticaj! Prerušen u uobičajeni vibrirajući metak, skriva vrtlog strasti koji želi istražiti Vaša intimna područja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Remote Control Egg

    Uživajte u prekrasnim i uzbudljivim osjećajima koje neće znati nitko osim vas i vašeg partnera kojemu povjeravate kontrolora jajeta užitka. 10 načina vibracija i brzina ovog silikonskog čuda oduševit će vas bilo gdje u vašoj vagini (čak i u javnosti)! Neka se vaš dragi navečer druži s vama za šankom i zagrijte vas za strastvene zezancije kada se vratite kući!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Debby Purple

    Želite li običan svakodnevni dan učiniti posebnim? To neće biti problem s ovim vibrirajućim jajetom. Nudi vam nevjerojatnih 12 funkcija vibracije, koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Hoćete li ga zadržati ili povjeriti svom kolegi? Senzualna predigra može započeti i u javnosti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Vaš osobni trener dna zdjelice! Kegel Rejuve je još pametniji nego što očekujete. Opremljen je visokoosjetljivim višetočkovnim senzorima koji detektiraju čak i najfiniju snagu mišića. Praktična aplikacija Magic Kegel APP nudi vam prilagođene tečajeve obuke, procjenjuje vaš napredak i savjetuje vas kako najbolje poboljšati svoje žensko zdravlje jačanjem mišića dna zdjelice.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Love Red

    Osam stimulativnih valjaka, model Dual Love nudi još jednu stimulativnu snagu za poboljšanje vibriranja, izravnavanje. Važno je osigurati da imate mogućnost kontrolirati korištenje aplikacije i dizajn mekog silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Moderne tehnologije su danas jako daleko, a to dokazuje i ovo vibrirajuće jaje Svakom Ella. Sve što trebate učiniti je preuzeti pametnu aplikaciju na svoj mobilni telefon i ili povjeriti kontrolu nad jajetom svom kolegi, koji može biti na drugom kraju svijeta, ili sinkronizirati Ellu sa svojim omiljenim interaktivnim 2D videima i, na kraju, ne manje važno, uživajte u pregledavanju weba. Dođite igrati, bit će zabavno i seksi s Ellom!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Čak i s druge strane sobe, dovoljan je samo prst da pošaljete drhtaj u to tijelo! Dopustite da užitak preuzme kontrolu, s jednostavnim za korištenje, daljinskim upravljačem kojim kontrolirate nad ovim vibrajućim punjivim jajetom! Bez  obzira cijenite li pogodnost tijekom solo igre ili snagu tijekom igre udvoje, bežični daljinski upravljač je uzbudljiva značajka za korištenje kod kuće ili u gradu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantno vibrirajuće jaje na daljinskom koje također vibrira! Otkrijte beskrajne mogućnosti uz Toy Purity. Uživajte u javnosti, povjerite kontroler partneru, uzbudite se ili kontrolorom intenzivno stimulirajte klitoris. I jaje i kontroler sadrže super snažan F1 motor snage 9500 i 6800 o/min.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samopouzdanom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je koja usporava svu vašu kolekciju. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 177 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.