×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke bežično za muškarce glatka

Artikli 97 za 128 od 216 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Želite li se prepustiti maženju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam snagu stimulacije s drugog kraja svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Volite li rimming ili lizanje dupeta? Ako je tako, svidjet će vam se i ovaj analni čep! Ima ugrađene rotirajuće perle koje simuliraju osjećaj lizanja. Igla je izrađena od mekog silikona i ugodnog je klasičnog oblika. Birajte između 4 brzine i 6 načina rada s daljinskim upravljačem!
    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    B-Vibe Rimming Petite igla jedva čeka zadovoljiti vaš anus. U tome će mu pomoći rotirajuće kuglice i vibracije koje će uzburkati vrh igle. Ova kompaktna igla omogućit će vam uzbudljive igre u javnosti zahvaljujući bežičnom upravljaču i stimulirati će sva mjesta koja to zahtijevaju. Izrađen je od vrhunskog silikona pa je svilenkasto mekan i siguran za tijelo, a može se puniti putem USB-a.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Pribadač b-Vibe Rimming Petite jedva čeka da zadovolji vaš anal. U tome će mu pomoći rotirajuće kuglice i vibracije koje pokreću vrh igle. Ova kompaktna igla omogućuje vam igranje uzbudljivih javnih igara zahvaljujući bežičnom kontroleru i stimulira sva mjesta koja to zahtijevaju. Izrađen je od prvoklasnog silikona pa je svilenkasto mekan i siguran za tijelo te se puni preko USB-a.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je li tvoj analni malo tužan? Napunite ga i razmazite svoju rupu vibracijama ne samo izvana nego i iznutra. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljač, koji možete birati između 3 brzine vibracije i 7 pulsirajućih obrazaca, u čijem će ritmu zvučati 2 motora. Fleksibilni vrat prilagođava se vašim proporcijama i više ne morate oklijevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Mogu te probuditi u tvom analnom! Ovaj analni čep ima ukusnu, dosadno meku silikonsku površinu, a klasični oblik kože prikladan je za pranje. Ako ih nosite i igrate se s njima, osjećate se loše! Možete čitati gdje ste sami, ili se možete igrati s njim čak i za par. Snimite naredbu i diktirajte intenzivnu stimulaciju motoru.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Novi We-Vibe Sync dizajniran je za zajednički užitak za sve. Ugodne i snažne vibracije stimuliraju klitoris i G-točku, a zahvaljujući novom obliku uživat ćete i u vibracijama i uzbuđenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Vozite ga uz The Tough! To je savršeni analni čep s učinkom prenapona i funkcijom vibracije. Oduševit će vas snažnim motorom sa 7 različitih načina pulsiranja i 3 brzine vibracija. Svaki način rada je dubok, bujan i zadivit će vas funkcijom prenapona, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Tražite li igračku koja bi se svidjela obojici? Anne's Desire par vibrator će biti savršen! Elegantan je, senzualan i nadasve uzbudljiv. Ima WATCHME tehnologiju koja omogućuje jednostavnu i udobnu kontrolu vibracija kroz sat i vibrator kao takav u kojem ćete najviše uživati kada vodite ljubav, jer će stimulirati i rodnicu i penis. Dođite saznati više!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Upoznajte ovu elegantnu Sfingu, koja će na najučinkovitiji način ugoditi svakom čovjeku, jer ne samo da nudi vibracije, već se može i zagrijati na ugodno toplu temperaturu. Uživajte u genijalnoj stimulaciji prostate i penisa i prepustite se snazi 2 motora najviše kvalitete. Sphinx je izrađen od visokokvalitetnog silikona koji je svilenkasto mekan i siguran za tijelo, upravlja se daljinskim upravljačem i tako s njim možete uživati u prekrasnim hands-free igrama.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Plug Black

    Kuc kuc! Vaš novi analni ugađač kuca na vaša stražnja vrata i želi unutra da vam pokaže što može. Uglavnom će to biti jake vibracije, koje će vas opiti, kao i upravljanje putem aplikacije, koja će vam ponuditi ultimativne mogućnosti korištenja. Ne smijemo zaboraviti ni genijalan oblik igle koji daje osjetno osjećaj punine. Uživaj!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite li uživati u senzualnoj predigri i još uzbudljivijoj ljubavi sa svojim kolegom? Ovaj set je stvoren posebno za parove i njihove svestrane užitke. Sadrži atraktivan vibrirajući stimulator s kontrolom kroz narukvicu u obliku sata i vibrirajući prsten za praktično daljinsko upravljanje. Doživite novu razinu užitka zajedno!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Volite li najviše analnu penetraciju? Uz ovu pribadaču moći ćete uživati cijelo vrijeme! Na vratu ima sitne pokretne perle koje se pomiču gore-dolje i oponašaju osjećaj poput penetracije. Osim toga, može vibrirati, a vanjski teksturirani dio ugodno će zadirkivati branu. Uživajte u iskustvima poput rimminga i prepustite se svojim strastima.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Uvijek želite nešto više? A što je s erotskim pomagalima, konkretno s analnim čepićima? Satisfyer Intensity Plug je tu samo za vas! Lako se stavlja, ugodno je fleksibilan i može ugodno vibrirati. I što više? Možete kontrolirati svoje uzbuđenje putem aplikacije na svom telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Shaking Plug

    Želite li doživjeti pulsirajuću oluju u anusu? Nastavi! Ovaj analni čep koji se nevjerojatno trese ima 7 načina pulsiranja koji se sastoje od opterećenja unutar igle koja se pomiče gore-dolje. Razinu potresa birat ćete putem praktičnog daljinskog upravljača i svidjet će vam se mekana silikonska površina na prvi dodir. Tresti se od uzbuđenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Želite li doživjeti orgazmični nalet strasti u svom dupetu? Ova igla na napuhavanje u vašem analnom dijelu će narasti do potrebne veličine i uživat ćete ne samo u senzualnim vibracijama, već iu njegovom obliku za preciznu stimulaciju. Izrađen je od svilenkasto glatkog silikona i njegovo povećanje pružit će vam ukusan osjećaj sitosti. Birajte između 7 načina vibracija i doživite potpuni analni užitak!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Stainless Steel Butplug with Remote

    Sanjate li o jakim vibracijama iza stražnjih vrata? Tako ćete sigurno sanjati o kvalitetnoj iglici, koja može biti ova brenda Kiotos. Izrađen je od luksuznog nehrđajućeg čelika, tako da ima potencijal da vam služi dugi niz godina i donese uzbudljiva uzbudljiva iskustva. Hoćete li držati kontroler u ruci ili ga povjeriti svom kolegi i predati ga vama?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Ispunjavajući analni užitak! Ovaj praktični stimulator može kuckati, pulsirati i vibrirati u 10 načina, a štoviše, ima apsolutno savršen oblik i može se napuhati. Njegova 3 snažna motora jednostavno će se pobrinuti za vašu zabavu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Želite li doživjeti zadivljujuću rotaciju u anusu? Nastavi! Ovaj nevjerojatno rotirajući analni čep ima 7 rotacijskih načina kretanja malih brojnih malih kuglica smještenih u vratu igle. Odabrat ćete razinu rotacije putem praktičnog daljinskog upravljača i svidjet će vam se mekana silikonska površina na prvi dodir. Vrtite se od uzbuđenja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Auto Inflate Anal Plug Black

    Žudite li za pravilnim punjenjem vrata prtljažnika? Ovaj šarmantni čep za guzu oduševit će vas svojim vibracijama i funkcijom napuhavanja. Ima 10 načina vibracije i 7 načina napuhavanja. Odaberite pomoću daljinskog upravljača ili ga povjerite svom kolegi i igrajte se s pribadačom u paru.

    129 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju s daljinskim ugađačem za stimulaciju prostate. Ne samo da vam daje 12 funkcija intenzivnih vibracija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima i udobno upravljajte svojim novim pomagačem putem bežičnog daljinskog upravljača.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Želite blistati i zablistati? S ovom iglom bit će lako! Dolazi s prestižnom markom b-Vibe i obećavate intenzivan unutarnji užitak zahvaljujući 6 razina vibracija i 15 uzoraka vibracija od suptilnih do dubokih i jakih. Igla je kompaktna, sigurna za tijelo, izrađena od mekog silikona i obrađena prekrasnim sjajnim kamenom. Tako sjaji!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Jeste li već istražili prostor iza svojih stražnjih vrata i želite isprobati nešto više? Ova igla će vam pružiti uzbuđenje, doslovno! Kombinira klasične vibracije s trncima, kuckanjem i udarcima izazvanim uzbudljivim elektricitetom. Dođite i otkrijte sve!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Uvijek želite nešto više? A što je s erotskim pomagalima, konkretno analnim čepićima? Satisfyer Intensity Plug je tu samo za vas! Boja je nanesena, ugodno je fleksibilna i može ugodno vibrirati. I što više? Možete kontrolirati svoje uzbuđenje putem aplikacije na svom telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Želite li osjetiti uzbudljiv užitak u analnom području? Ova RC igla ne samo da može vibrirati, već i zalupiti! Njime ćete otkriti intenzivnu analnu stimulaciju, a njegov mekani i suženi vrh neprestano će udarati po prostati zahvaljujući funkciji potiska. Osjetit ćete i vibracije na brani i vašem užitku neće biti kraja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 216 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.