×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke bežično

Artikli 33 za 64 od 930 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca 2 je univerzalni vibrator u najnovijoj verziji, koji omogućuje kontrolu putem aplikacije s kojom vaš ljubavnik može biti u istoj prostoriji, ali i na drugom kraju svijeta. Esca 2 vibrator možete jednostavno povezati s drugim Kiiroo proizvodima i uživati u interaktivnim iskustvima sa svojom voljenom osobom. Nije li ovo budućnost erotskih igračaka? LED stražnje svjetlo sinkronizirano je s vibracijama i pruža vizualnu povratnu informaciju vašem partneru. Postoji bezbroj načina za igranje s Esca 2, isprobajte ih sve!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Top Secret Pink

    Zahvaljujući širokoj, ravnoj bazi, Top Secret model od finog silikona može se diskretno i udobno nositi i izvan doma. Osim toga, duboke, snažne vibracije njegove glomazne osovine mogu se kontrolirati intuitivno i pojedinačno putem aplikacije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Ovaj analni vibrator ima 3 različita načina guranja s maksimalnom udaljenosti guranja do 0,4 inča. Također dodaje 10 načina vibracije kako bi začinio vaše ugodno vrijeme. A ova igračka za seks također ima spojeni prsten za penis, koji može učinkovito trenirati penis, zaključati spermu i produžiti ugodno vrijeme. 10M daljinski upravljač može dodati više interaktivne zabave za par.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Verge

    Nov i uzbudljiv način da doživite zadovoljstvo s partnerom ili sami. Prsteni za penis dizajnirani su za punije dugotrajnije erekcije i snažnije orgazme. Verge ima dodatnu prednost stimuliranja perineuma. Verge stimulira perineum, erogenu zonu koja reagira i na pritisak i na vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo je vrhunska robna marka uglavnom posvećena novitetima, visokokvalitetnim i visoko tehničkim dildima.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Otkrijte dildo koji će vam oduzeti dah! Zove se Gravity i na tržište dolazi iz svjetski popularnog brenda Lovense! Gravity će vas apsolutno oduševiti svojim automatskim udarcima i vibracijama kojima možete upravljati putem aplikacije. Zahvaljujući snažnoj usisnoj čašici na kraju, lijepi se za svaku glatku površinu i prilagođava vam se za savršeno iskustvo tijekom solo igara, a bit će izvrstan i kao partner u troje!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Golden Moments

    2 vrhunske igračke visoke kvalitete po super cijeni! Ove dvije najprodavanije igračke sigurno će biti popularne – pogotovo zbog izvrsne cijene. Komplet za svestrani užitak za vruću solo zabavu ili zabavu udvoje.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Leptir vibrator upravljan pametnim telefonom (iPhone i Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskretno, razigrano i kvalitetno, upravo takvo je ovo vibro jaje na daljinsko upravljanje! Možete uživati sami ili upravljanje povjeriti svom partneru. Jaje se puni preko USB-a, što je vrlo praktično, a izrađeno je od visokokvalitetnog platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Ovaj nosivi vibrator s bazom u obliku leptira također ima savršeno konturirani oblik i prilagođava se vašim oblinama svojim ergonomskim dizajnom, a emulirana tekstura je jasno vidljiva. Udoban silikonski materijal omogućuje bolje iskustvo. A dizajn umetka drži ga na mjestu u vašim gaćicama.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Ovo je Lorna, vaš novi luksuzni roštilj! Potpuno je automatski i zadivit će vas svojim neusporedivim značajkama. Njezine opcije birat ćete putem daljinskog upravljača, a jedno je već sada sigurno - s njom ćete imati život pun strasti i seksualnog zadovoljstva!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo Black

    Orgazam prostate je najveći, najintenzivniji orgazam koji muškarac može doživjeti, a HUGO na daljinsko upravljanje je savršeno dizajniran da ponudi potpuno nove načine seksualnog zadovoljstva.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Ovaj analni vibrator opremljen je daljinskim upravljačem i mobilnom aplikacijom, za razliku od drugih analnih igračaka, naše igračke za seks dodaju APP dizajn kontrole, ako ste u vezama na daljinu, ovaj bi vibrator bio vaš najbolji izbor. Naša APP nudi različite načine rada, poput glazbenog, interaktivnog i tako dalje. Također možete prilagoditi uzorke vibracija putem aplikacije, tako da vi i vaš partner možete biti kreativni i zatim spremiti svoje favorite za kasnije.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našeg moćnog podesivog masažera prostate sa snažnom stimulacijom na P-točki i perineumu.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Chica App-Controlled Warming G-spot & Clitoris Vibrator Turquoise

    Neka vaš intimni užitak svaki put poprimi novi oblik uz Chiku, SVAKOM-ov fleksibilni vibrator za zeca koji se kontrolira pomoću aplikacije. Chika ima podstavljenu glavu oblikovanu tako da pritišće vašu G-točku i neovisni stimulator klitorisa, a sve je izrađeno od tekućeg silikona mekanog na dodir.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. To je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Još uvijek tražite način da premostite udaljenost između vas i vaše djevojke? Upoznajte Calora, masturbatora koji će vas razveseliti ugodnom funkcijom zagrijavanja i, naravno, pametnim vibracijama. Njegovo tijelo je istovremeno stisljivo i perceptivno – što dublje ubacujete, to su intenzivnije vibracije. Uživajte u dugim usamljenim večerima.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    Apsolutno ćete voljeti uključivu bežičnu daljinsku funkciju. Lako Vam je prilagoditi njegove vibracije svojima. Posudite daljinski upravljač svom posebnom partneru koji će Vas ohrabriti da uživate u sočnim vibracijama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Otkrijte The Vibe 2, prsten za penis i stimulator prostate u jednom! Vibe 2 idealan je za solo avanturu ili s partnerom. Jednostavno postavite rastezljivi silikonski prsten preko skrotuma i penisa i uživajte u 10 divnih vibracija oko perineuma dok vibrator istovremeno pruža analnu stimulaciju. Ovaj svestrani vibrator dolazi s bežičnim daljinskim upravljačem tako da vi ili vaš partner možete preuzeti kontrolu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Gdje se strast susreće sa zadovoljstvom. Arcwave Voy ručni stroker sa sustavom za podešavanje čvrstoće i We-Vibe Sync 2 podesivim vibratorom za parove s mogućnošću povezivanja s aplikacijom.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Purple

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez ruku koje dižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Louisiana Lounger

    Stroj za jebanje Louisiana Lounger pruža snažan užitak kad god poželite. Ležaljka anatomskog oblika na napuhavanje s mogućnošću spajanja jednog od 3 vibratora nudi mnoge mogućnosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodo, tražite li modernog i zgodnog pomoćnika za svoje trenutke samoljublja? Brend Svakom donosi ovaj inovativni Sam Neo masturbator s kontrolom putem aplikacije, koji će vam ponuditi uzbudljiv učinak usisavanja u kombinaciji s jakim vibracijama! Saznaj više!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Stimulator za tri točke s bežičnim daljinskim upravljačem.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Purple-Blue

    Serija aplikacija Intoyou® predstavlja avangardnu i suvremenu liniju koja besprijekorno spaja dizajn i tehnologiju na izniman način. Uronite u jedinstveno iskustvo dok otkrivate našu ponudu naprednih tehnoloških igrača.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Dajte svojoj muškosti senzualnu nadogradnju s našim Royal One. Ugodno fleksibilan, naš prsten se prilagođava svim veličinama i obuhvaća Vaš penis stvarajući učinak zastoja krvi za produženi užitak i senzualnu izdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodo, dođite i doživite istinski užitak! Ovaj stimulator prostate će vam ga dati. Ima fleksibilnu glavu i jedan od njegovih motora pokreće masažne kuglice pomicanjem gore-dolje. Drugi motor je zadužen za rotirajuće kuglice, a treći je posvećen brani. Bolni oblik obećava lako i ugodno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. Ovo je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvi analni čep kojim se može upravljati putem aplikacije! Iznenadit će vas prekrasnim i pahuljastim repom rex zečjeg krzna. Uživajte u nošenju, gdje će njegova kontrola biti pod kontrolom vašeg kolege putem aplikacije. Snažni motor vas tada neočekivano rastrgne divljim vibracijama i možete zadržati pribadaču u analnom dijelu čak i tijekom seksa!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Revel Winx Blue

    Diskretno, razigrano i kvalitetno, baš kao ovo vibro jaje na daljinski! U njemu možete uživati sami ili upravljanje povjeriti svom partneru. Jaje se puni preko USB-a, što je vrlo praktično, a izrađeno je od visokokvalitetnog platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    Cock and Ball Ring with RC Butt Plug iz Rebela kombinacija je penisa i loptice s povezanim vibrirajućim analnim čepom, kojim se može upravljati putem daljinskog upravljača, a zahvaljujući dometu od 15 metara, čak i od strane partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 930 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.