×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke

Artikli 65 za 96 od 352 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Jedinstvena vrhunska igračka koja će osigurati da vaš život bude ispunjen zadovoljstvom, harmonijom i nevjerojatnim orgazmima. Womanizer Duo 2 će uz Pleasure Air tehnologiju oduševiti vaš klitoris, a drugi zakrivljeni dio će vibrirati točno na vašoj G-točki. Što implicira? Najbolji trenuci korisnosti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liberator Flip Ramp Black

    Svestranost nikada nije bila tako seksi. Flip Ramp američkog proizvođača erotskog namještaja Liberator savršena je kombinacija funkcionalnosti i slobode.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebno izdanje izrađeno od legure aluminija i titana. Trenutno najsnažnija glava za masažu s mrežnim napajanjem na svijetu i dizajnirana u tvornici u Cornwallu u Engleskoj.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Rough Rider je lutka za uživanje u prirodnoj veličini. To je vrlo jedinstven proizvod koji mogu koristiti i muškarci i žene. Njegov penis ima našu vlastitu tehnologiju Sensa Feel[tm] Dual Density i Multi Flex tehnologiju za realno i zadovoljavajuće iskustvo.

    379 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Kaznite i zadovoljite svoju igračku u ovom podmuklo prepoznatljivom izgledu ograde! Zauzdajte svog ljubavnika za njihov vrat, oba zapešća i gležnjeve dok u njih prodire venasti crni kurac! Svi dijelovi ove izvanredne naprave su podesivi, tako da možete produžiti baznu šipku, prilagoditi visinu dilda i ovratnika i promijeniti položaj zapešća i gležnjeva Vaših ljubavnika. Konstrukcija ne može biti lakša, s jednostavnim spojnim cijevima koje se stežu vijcima. Luksuzne, izdržljive manšete su sve završene s držačem za zaključavanje kako bi se osiguralo da ne mogu pobjeći, i D-prstenom za njihovo spajanje na ograde ili čak za korištenje u drugim scenama vezanja! Obogatite svoje BDSM fantazije dok se one oživljavaju jedinstvenim instrumentom za zaključanu penetraciju.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Universal Launch Stroking Simulator

    Već imate svoj Fleshlight i razmišljate o nečemu višem? Zamislite kako bi bilo kad bi se Fleshlight sam kretao po našem penisu, a vi biste se mogli potpuno koncentrirati na svoju omiljenu porniću, sjajna ideja, zar ne? Upoznajte Universal Launch Stroking Simulator koji će vaše snove pretvoriti u stvarnost. Vrijeme ide naprijed i nema potrebe da naprežete desnu ruku kada ova zgodna stvarčica to može učiniti umjesto vas!

    549 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Inovativna SUCK-O-MAT® HANDS FREE TEHNOLOGIJA MASTURBACIJE sa intervalno kontroliranom stimulacijom koja to omogućuje. Ne morate raditi tipične pokrete rukama ako imate SUCK-O-MAT® – sve što trebate učiniti je samo leći i uživati. Snažni impulsi pumpanja/usisavanja čine da se meki, savitljivi silikonski rukav pomiče gore-dolje po penisu na automatski, ritmičan način – simulirajući strastvena usta koja pružaju vrući užitak... Wow! Uz to, integrirani prsten za užitak pojačat će prekrasan osjećaj sisanja!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Želite li sve? Žudite li za osjećajem ljubavnikovog strastvenog naleta, za pulsiranjem njegovih prstiju na Vašoj G-točki, za lepršanjem vrhova prstiju po Vašim usnama?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Gledajte svoje uživanje uz ovaj moderni masturbator s fleksibilnim casual rukavima i širokim rasponom intenziteta zvuka i 4 pulsirajuća programa. S 10 najsuvremenijih senzora za povratne informacije u kućištu opterećenja, aplikacija LELO dizajnirana je da vam pomogne u izradi najnaprednijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Veronia Masturbator

    Veronijin realističan izgled i provokativna poza čine da je nemoguće odoljeti ovoj seksi ljubavnoj lutki. Velika seks lutka u potpunosti je izrađena od TPR-a koji je na dodir poput prave kože. Lutka ima velike okrugle grudi i 2 otvora: vaginu i anus.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 360 Spinning Sex Swing Black

    Zaljuljajte se do uzbuđenja! Ovo nije obična ljuljačka, to je alat za isprobavanje novih položaja kako biste začinili svoj ljubavni život. Rotira se za 360 stupnjeva i ponudit će vam beskonačan broj mogućnosti igranja s njim.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Masturbator Large Male Ass & Cock

    Podignite svoja intimna iskustva na nove visine s našim Masturbatorom za muško dupe s mekim penisom, dizajniranim da vas u nekoliko trenutaka prenese u carstvo neusporedivog užitka. Ova pomno izrađena igračka može se pohvaliti velikodušnom muškom stražnjicom zajedno s realističnim testisima i primamljivim anusom, što vam omogućuje da ispunite svoje najdublje želje za analnim užitkom. Ono što ga izdvaja je realistični mekani penis koji strši, pružajući idealnu površinu za primamljivo taktilno iskustvo bez penetracije.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli u novu i poboljšanu tehnologiju ugovaranja. Potpuno novo iskustvo u istom faktoru oblika.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender™ će Vam dati bolje samopouzdanje, unaprijediti Vaš život i poboljšati opće zadovoljstvo životom.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liberator Fascinator Throw Velvish Merlot

    Neotporni omekšivači od posebnih materijala koriste tekućine, maziva, masti i druge tekućine s teškim cigaretama. S jedne strane rubnik je sotonski gladak, a s druge strane panj kao gunđanje života.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od supernježno do supersnažno u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživljavate neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    Prekrasna prsata plavuša Britney jedna je od najtraženijih zvijezda u porno industriji. I znate što? Sada može biti vaš! Pitate se kako bi bilo s njom? Uparite nevjerojatni FeelBritney masturbator sa super modernim KEON-om i nećete se iznenaditi koliko će biti nevjerojatno stvaran!

    429 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Chastity kavez brenda World Cage! Zašto ga oduzeti? I dalje će biti otporan na oblake, dizajniran za izdržljivo nošenje i imati inovativni silikonski sigurnosni štit koji se nosi s njegovim performansama. U slučaju ostalih materijala, izrađeni su od polikarbonata i koriste se u plastifikatorima, World Cage je izrađen od ABS plastike bez BPA. U kompletu se nalazi i dosta prstenja, tako da ne treba kupovati hranu.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate HydroXtreme 11

    Predstavljamo HydroXtreme 11, koji proces povećanja penisa na bazi vode podiže na potpuno novu razinu. To je apsolutno najsnažnija pumpa trenutno dostupna na tržištu diljem svijeta.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Joanna 6kg Mini Sex Doll

    Volite li velike atletske stražnjice? Osjećate li se usamljeno i nemate što raditi? Jeste li odgovorili "da"? Onda ste došli na pravo mjesto! Sretni smo što vam možemo predstaviti primamljive donjice Tantalus koje će ispuniti vaše seksualne fantazije! Izrađene su od mekanog i kvalitetnog TPE materijala kojeg je užitak dodirivati. Zato ne čekaj više i uhvati zadnjicu za cmokanje, maženje, maženje i maženje!

    309 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona Wave Purple

    Tražite li nešto revolucionarno? Već smo pronašli! Lelo će se natjecati s novom WaveMotion tehnologijom i sigurno je da će ovo biti dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Otkrijte nove erotske horizonte s luksuznom igračkom TIANI Duo. Njezine duboke i senzualne vibracije podijelit ćete sa svojim kolegom i zajedno ćete doživjeti maksimalno zadovoljstvo i zadovoljstvo. Njegov savršen glatki oblik savršeno pristaje vašim tjelesnim oblinama, a prvoklasni silikon će vas osvojiti na prvi dodir. Intenzitet ćete diktirati bežičnim daljinskim upravljačem s jedinstvenom tehnologijom osjetljivom na pokret. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote je poboljšani masažer prostate na daljinsko upravljanje s 20% više snage i dva motora u bazi i vrhu za stimulaciju perineuma i prostate. Njegov prepoznatljivi švedski dizajn savršeno odgovara svim anatomijama, dok širi raspon postavki vibracije pruža više prostora za igru za intimno istraživanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Hera Big Hip Masturbator

    Masturbator Hera Big Hip je realističan masturbator realistične veličine. Ova igračka ima vrlo realističnu vaginu i anus za beskrajno zadovoljstvo. Meka, okrugla zadnjica uvijek je spremna za vas. Zbog širokog, ravnog dna, Heru možete postaviti na krevet, kauč ili kuhinjski stol.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Black

    Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu muške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Bacite samo jedan pogled na njezin savršeno okrugli torzo i savršeno postavljene intimne dijelove i znat ćete zašto je zovemo Perfect 10! PDX Plus+ Perfect 10 Torso ne samo da izgleda nevjerojatno; djeluje tako realno da bi mogao zaboraviti što j*beš! Izrađena od našeg nagrađivanog Fanta Flesh® TPE, ova ultra-premium formula oponaša izgled i osjećaj prirodne kože za nevjerojatan realizam i eksplozivne vrhunce.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Dođite i otkrijte Lelov spektakularni trosmjerni zvučni masažer koji će jednom zauvijek promijeniti način na koji razmišljate o korisnosti! Upoznajte novi Enigma Wave. Temelji se na seriji Enigma i nudi sve što i njegovi prethodnici plus funkciju WaveMotion koja dolazi s njim. Uživajte s vama u snažnoj stimulaciji klitorisa zvučnim valovima te vibracijama i pokretima!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 352 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.