×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Haljine crna

Artikli 65 za 96 od 195 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Noir Handmade F228 Midi Dress with Soft Lace Top

    Pitate se kako istaknuti svoju seksipilnost? Morate odjenuti haljinu koja vam savršeno stoji i izgledat će rajski zavodljivo. A upravo takve su ove haljine luksuznog brenda Noir Handmade. Izrađene su od sjajnog materijala, meke čipke i imaju senzualni prorez na stražnjoj strani suknje. Nemojte više čekati samo budite elegantno senzualni.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F238 Short Tulle Dress, Powerwetlook Inserts and Corset Binding

    Pogledaj tu ljepotu! Tako su ženstvene i tako elegantne ove kratke haljine od tila s vezom i dijelovima od powerwetlook materijala, no što je najbolje? Vezi za korzet koji će istaknuti vašu fantastičnu figuru!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    Sjajan i nevjerojatno provokativan outfit! Ova kratka haljina bez rukava iz Black Level u potpunosti je izrađena od sjajnog crnog vinila i ukrašena rastezljivim mrežastim umetcima s obje strane. Pozornost će svakako privući i stojeći ovratnik s kopčom i lijepo naglašenim dekolteom. Još 3 kopče također ukrašavaju prednji dio preko kojeg se kopča patentni zatvarač.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Želite li doživjeti wow efekt? Zato nosite ovu haljinu! Dolaze iz Black Level radionice, bez rukava su i u potpunosti izrađene od crnog sjajnog vinila. Prilično su pripijene, pa ističu vaše prednosti. Dvosmjerni patentni zatvarač počinje na zavodljivom dekolteu i završava na donjem rubu. Brushalter se kopča nitnama sprijeda, a najbolji dio na kraju - vezanje preko leđa i seksi dekolte.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F284 Leopard Flock Midi-Dress with Long Sleeves

    Tako seksi i impresivno! Ova zadivljujuća haljina s leopard uzorkom grli vas na svim pravim mjestima i stvara savršenu siluetu. Njihovi dugi rukavi posebno su zavodljivi, a pazite, prozirni su! Imaju vrlo elegantan izrez i općenito savršeno pristaju, materijal im je visoke kvalitete i ugodan na dodir. Želiš li ih? Mogu biti vaši!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F168 Powerwetlook Minidress with Lace Cleavage

    Šarmantna mini haljina bez rukava i s dubokim dekolteom. Ne samo da će naglasiti ženstvene obline, već će zahvaljujući čipki i vaš šarmantni dekolte biti neodoljivo naglašen.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini haljina i sako u isto vrijeme! Ova vrlo kratka mini haljina s dominantnim dodirom iz Black Level izrađena je od prekrasnog sjajnog crnog vinila vrhunske kvalitete. Ističe vašu figuru, posebno struk. Njihov kroj kaputa, dugih rukava i ovratnika izgleda izuzetno erotično. Šlag na torti je vezivanje remenom od istog materijala.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Mini Dress 2851539 Black

    Sjajno i izazovno oružje u vašem ormaru! Ova prekrasna sjajna haljina bez rukava iz Black Level u potpunosti je izrađena od kvalitetnog crnog vinila. Haljina je pripijenog kroja, dubokog dekoltea i malog uspravnog ovratnika. Na njima dominira praktični erotični dvosmjerni patentni zatvarač sprijeda, te zavodljivo vezivanje koje upada u oči sa stražnje strane.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2850966 Black

    Fetiš je išao ruku pod ruku s modom i ova prekrasna haljina rođena je od sjajnog crnog vinilnog materijala. Pripijenog su kroja i također imaju seksi vezanje preko golemog V-izreza.Razvijena i lepršava suknja s kraćim izrezom sprijeda otkriva vaše noge. Haljina se zatvara patentnim zatvaračem na leđima, a također i nitnama oko vrata.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Semi Transparent Mini Dress 2717735 Black

    Seksi haljine s efektnim naborima za savršeno isticanje oblina! Pod svaku cijenu laskat će vašem karakteru pa vjerujte da ćete se u njima osjećati ugodno i seksi. Imaju rukave na laktovima i izrađene su od lijepog poluprozirnog materijala. Uživajte u udobnosti i osjećaju zavođenja i iznenadite ih ne samo u spavaćoj sobi, već i na zabavi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Twist Halter Mini Dress Black

    Šarmantna mini haljina koja će podcrtati vašu ljepotu! Senzualno otkrivaju ramena, skreću pozornost na dekolte i ističu vaše lijepe ženske obline na način koji će oduševiti vašu figuru. Mrežaste su, prozirne i romantično čipkaste. Imaju elegantne duge rukave i općenito su dizajnirane da se svaka žena osjeća kao božica!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F150 Chiffon Minidress with Choker

    Mini haljina od šifona u kompletu s remenom od eko kože i gumenom kragnom. Usuđujete li se odjenuti u njih? Moderne su, blago prozirne i također vrlo udobne. Ako želite impresionirati i impresionirati, ova haljina je prava za vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F212 Powerwetlook and Lace Minidress with a Deep Neckline

    U ovoj kratkoj haljini ćete se jako zabaviti i na zabavi i u spavaćoj sobi. Hoćete li im dopustiti da istaknu vašu ženstvenost i zavole njihovu kvalitetnu izradu i luksuzne materijale? Kombinacija materijala mokrog izgleda, čipke i dubokog dekoltea jednostavno je strastveno grabežljiva, želite li biti takvi? Nema problema!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Demoniq Cash Baby CBAva001 Dress

    Nevjerojatno seksi kratka haljina koja otkriva poprsje! U prednjem dijelu upadat će vam u oči zlatnim ukrasnim patentnim zatvaračem te također elastičnom trakom u struku sa zlatnim aplikacijama. Izuzetno su koketni, i zahvaljujući elastičnom crnom tzv. wetlook materijalu. Zatvarač nije samo dekorativan, već i funkcionalan i možete ga otvoriti ili zatvoriti iz oba smjera. Haljina naglašava liniju struka, a naramenice oko vrata su podesive za udobno pristajanje.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F204 Minidress with Tulle Top, Bouffant Sleeves and Corset Element

    Ova mini haljina s gornjim dijelom od naboranog tila, bouffant rukavima i elementom korzeta u struku otkrit će svu ljepotu Vašeg tijela. Suknja je zaobljena kako bi istaknula Vaše oblike. Na leđima je vezanje satenskom trakom i duboki dekolte.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Bondage Matte Look Short Dress & Handcuffs 2718456 Black

    Mala crna super seksi i divlja! Atraktivno su kratke i nemaju manjak manžeta. Njihov pripijeni kroj grli vašu figuru i ističe njezine prednosti. Srebrni metalik detalji itekako će doći do izražaja na crnoj haljini i osigurat ćete uistinu zadivljujući look.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Curves Wet Look Dress with Lace 2715147 Black

    Gotovo je šteta samo nositi ovu kratku, crnu haljinu mokrog izgleda u spavaćoj sobi. Crna čipka na rukavima, rubu i ispod grudi je prava plijena za oko.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F255 Powerwetlook Halter Mini-Dress with Neck Wrap

    Tako seksi i tako ženstveno! Upravo to su ove fantastične mini haljine izrađene od savršenog powerwetlook materijala. Svojim modernim krojem istaknut će vašu osobnost, a istovremeno će vas graciozno prigrliti i istaknuti vaš karakter. Ipak, najbolji je njihov kvalitetan dizajn i udobnost, što će sigurno cijeniti prilikom nošenja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress with 3 Wide Buckles 2851598 Black

    Kratka haljina bez rukava od Black Level u potpunosti od crnog vinila sa srebrnim kopčama. Pripijenog kroja s otvorenom prednjom stranom koju učinkovito drže zajedno 3 široke trake s kopčom. Naramenice su podesive kako bi pristajale. Duboki okrugli dekolte na leđima, pritisni gumbi i patentni zatvarač ispod.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F115 Pants with Zipper Slinky

    Materijal mokrog izgleda u kombinaciji s PVC-om čini neodoljivo zavodljivu kombinaciju. A ako dodate patentni zatvarač u međunožju, odjednom je zavodljivo i seksi! Gdje ćete nositi hlače ovisi o vama, ali jedno je sigurno, nećete biti zanemareni!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rimba Latex Play Mini Dress with Zipper in Front Black

    Jeste li u iskušenju da odjenete ovu seksi mini haljinu od lateksa s patentnim zatvaračem sprijeda? Učinite li to, naglasit ćete svoju siluetu i karakter na opasno seksi način! Što je sljedeće? Na vama je, ali je sigurno da će vam haljina pomoći da ispunite svoje lateks fantazije i mašte. Izrađene su od visokokvalitetnog lateksa, fleksibilne su i dobro prianjaju. Priuštite si lateks efekt koji čini čuda.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Bondage Dress 2717867 Black

    Zadivljujuća mala crna koju nećete ponijeti na večeru! Senzualno su pripijene i prekrasno rastezljive za udobno pristajanje. Izrađene su od crnog mat materijala i imaju duge rukave te ekstravagantnu kragnu koja seže do nosa. A sada najbolji dio – svaki rukav ima traku za pojačanje s 5 prstenova za vezivanje, što znači da možete jednostavno i brzo vezati svoj pandan u haljini s priloženom vrpcom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F208 Powerwetlook Minidress with Decorative Embroidery

    Skrivate li dugo u sebi strastvenog buntovnika? Pustite je van i pustite je da luta u ovim savršenim mini haljinama. Okomite pruge oduševit će vašu figuru, a ukrasni vez izgleda kontrastno romantično. Podesive trake i patent zatvarač jamče bazu. Ne brini, usudi se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 195 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.