×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Haljine mokar izgled

Artikli 33 za 50 od 50 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Noir Handmade F205 Powerwetlook Minidress with Tulle Inserts and Corset Cuts

    Probudite se u ovoj haljini božici koja se skriva u vama i žudi za beskrajnom avanturom! Materijal mokrog izgleda u kombinaciji s elegantnim tilom i romantičnom čipkom zajedno tvore zavodljiv komad u kojem ćete sigurno podići svoje samopouzdanje! Pa što čekaš?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Noir Handmade F146 Lace and Powerwetlook Minidress with Adjustable Ribbons

    Tražite li haljinu koja bi 100% istakla vašu ženstvenu ljepotu? Ne tražite dalje, upravo ste ih pronašli! Ovaj prekrasan model kombinira čipku i čipke te tako izgleda seksi i romantično u isto vrijeme. Budite elegantni i savršeni, u ovoj će haljini biti lako!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Allure Sexy Siren Skirt Black

    Istaknite svoje obline u ovoj sjajnoj suknji! Svaki top će vam pristajati, pa makar to bio i samo otvoreni grudnjak. Suknja nije baš extra mini i može se koristiti za nošenje osim u spavaćoj sobi. Ali jedno je sigurno, u njemu ćete uvijek biti seksi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Allure Kissable Kitten Dress Black

    Sjajna haljina u kojoj ćete se lako ljubiti! Oni će zaokružiti vašu figuru, senzualno otkriti ramena, prikriti nedostatke i istaknuti vaše prednosti. Želite li se osjećati neodoljivo i seksi? Udaljen je samo nekoliko klikova!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F142 Powerwetlook with Tulle Minidress with Applications Vip

    Savršena zavodljivost, elegancija, erotika i napetost. Sve dobivate uz ove mini haljine koje su sprijeda i straga ukrašene ručno izrađenom aplikacijom. Nije potrebno dugo opisivati ovaj veličanstveni model, samo pogledajte fotografiju i odmah vam je jasno da jednostavno ne možete biti tako šarmantni ni u jednoj drugoj haljini.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Allure Kissable Kitten Skirt Black

    Planirate li seksi privatnu zabavu sa svojim kolegom? Trebat će vam adekvatna odjeća! Idealna će biti ova sjajna suknja s neizostavnim izrezom. U njemu ćete se osjećati neodoljivo zavodljivo i sva će moć biti u vašim rukama! Dakle, njoj ne smijete nedostajati u ormaru!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F253 Short Powerwetlook Dress with Lace Sleeves

    Doista šarmantna haljina koja će vaš šarm i eleganciju staviti u prvi plan! Izrađene su od visokokvalitetnog i jedinstvenog powerwetlook materijala i imaju prekrasne duge rukave od nježne romantične čipke. Neka dubok dekolte govori umjesto vas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F184 Powerwetlook Flared Mini Dress with Embroidered Tulle Cross on The Bust

    Šarmantna i ujedno opasna mini haljina s izazovnim križem u dekolteu. Plisirana suknja izgleda nevino, ali sjajni materijal, otkrivena leđa i proziran til više nisu tako nevini. A što je s vama? jesi li nevin

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Allure Sexy Siren Dress Black

    Želite li biti u centru pažnje? U ovoj haljini dugih rukava povećat će se vaše samopouzdanje i poštovanje! Sjajne su i s prednje strane imaju patentni zatvarač. Materijal im je seksi, ali i ugodan za nošenje. Biste li ih radije nosili ili otkrili dekolte?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F199 Asymmetrical Powerwetlook Minidress

    Ove asimetrične mini haljine bit će ekstravagantan komad u vašem ormaru. Oni će se pokazati i privući pažnju, vjerujte nam! Imate li hrabrosti biti nezaobilazni i neodoljivi?

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F214 Powerwetlook and Lace Minidress with Deep Neckline on the Back

    Želite li biti šarmantno elegantni? Koja žena to ne bi htjela? Takve ćete biti i u ovim haljinama, jer su dizajnirane upravo tako da ćete zadiviti svakoga koga samo želite. Imaju dubok dekolte, gola leđa i patentni zatvarač na leđima. Odlučite biti najzavodljivija žena daleko.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Black Level Vinyl Dress Long Sleeve

    Haljina za najluđe noći! Nevjerojatno su pripijene pa ističu vašu figuru i imaju duge rukave te ovratnik i prsten sprijeda. Elastične trake sa strane kao i omče potiču druge načine uživanja u haljini. Uživajte u osjećaju kada ih nosite, nećete ih htjeti skinuti.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F192 PVC Dress with Long 2-way Zipper on The Back and Eco Leather Choker

    Super grabežljiva sjajna PVC haljina otkrit će vaše grudi na najhrabriji način. Na leđima imaju dugi patentni zatvarač, a dio ovratnika od ekološke kože se skida. Obucite se u ove jedinstvene haljine i pokažite svoju karizmu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade Dress 2716704

    Seksi i sofisticirana haljina do koljena s prozirnim dijelovima preko prsa i struka. Baršunasti remen oko vrata podesiv je za udobno pristajanje i daje haljini neodoljiv dodir. Na stražnjoj strani imaju prorez i kopčanje je patentnim zatvaračem, hoćeš li dopustiti nekome da ga otkopča?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Noir Handmade F258 Short Dress Made of TPU with Powerwetlook Panels

    Kako izraziti svoju osobnost i želje? Prikladna odjeća! Možda gledate u ove haljine upravo zato što oduševljavaju vaš karakter i genijalno naglašavaju vaš šarm i šarm, zar ne? Kratke su i izrađene od TPU materijala i takozvanog powerwetlooka. U njima ćete biti ekscentrični, ali uglavnom vaši.

    87,90 €

    53,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Demoniq Jacqueline Dress Black

    Hrabar dekolte, iritantan prorez i prepoznatljivi materijali, takva su haljina Jacqueline brenda Demoniq. Kombiniraju crni til, strastvenu čipku i sjajni materijal od kojeg je sašivena cijela suknja. Preobrazite se u zavodljivu božicu i na prvu očarajte koga god želite!

    61,90 €

    37,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Demoniq Demeter Dress Black

    Savršena haljina za svaku dominantnu ili provokativnu damu! Izrađene su od elastične eko kože i savršeno se prilagođavaju tijelu. Njihov prednji dio privlači pažnju zahvaljujući šarmantnom dekolteu sa zanimljivom kompozicijom sjajnog materijala u predjelu trbuha. Na leđima je okomita veza na vezice, a haljina kao takva stisne struk i ističe bokove i prsa.

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Be Wicked Elia Dress

    Želite li ostaviti apsolutni dojam? Bit će to igračka u ovoj mini haljini! Pozornost privlače detalji u obliku lažnih čipki, kao i mokri materijal koji stvara luksuzni seksi dojam. Naramenice su podesive za udobno pristajanje.

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 50 od 50 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.