×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Hulahopke i tajice

Artikli 129 za 160 od 895 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Gatta Brigitte Nero Black

    Najkvalitetnije tajice marke Gatta.
    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bas Bleu Cameo Black

    Želite dodati ljupkost svojoj odjeći i privući pozornost na svoje lijepe noge? Odjenite ove udobne dokolenice ukrašene koketnom mašnom! Izrađene su od visokokvalitetne pređe renomiranih proizvođača s međunarodnim Oeko-Tex certifikatom i rado ćete ih nositi!

    5,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Nylon Thigh Highs 6672 Neon Pink

    Nedostaje li vašoj seksi odjeći posljednja šlag na torti? U tom slučaju vam sigurno nedostaju prikladne čarape! Ove ružičaste čarape iz Leg Avenue bit će savršen dodatak ne samo suknjama i haljinama, već i kratkim hlačama. Izrađene su od mekog i elastičnog najlona i imaju gumu na vrhu, tako da će biti što udobnije i udobnije za nošenje. Uskladite svoju odjeću i budite seksi i samouvjereni!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Spandex Sheer Suspender Hose 1904 Black

    Super seksi čarape! Vrlo su ženstvene i imaju otvoreno međunožje za trenutnu strast, što vi mislite? U njima izađite na spoj, a kada je pravi trenutak, dopustite ljubavniku da vam dohvati suknju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Sheer Backseam Stockings 1000 Black

    Ultra prozirne čarape sa stražnjim šavom od spandeksa.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Sheer Thigh Highs 1011 White

    Nedostaje li vašoj seksi odjeći zadnja trešnja na torti? U tom slučaju vam sigurno nedostaju prave čarape! Ove bijele čarape iz Leg Avenue bit će savršen dodatak ne samo suknjama i haljinama, već i kratkim hlačama. Izrađene su od mekanog i elastičnog najlona te imaju prekrasnu čipku u gornjem dijelu pa će biti iznimno ugodne i udobne za nošenje. Oplemenite svoj outfit i budite seksi i samouvjereni!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Vinyl Top Fishnet Thigh Highs 8291 Black

    Kako imati još zavodljivije noge? Obuci ih u ove čarape! Izrađene su od vrlo ugodnog materijala, a zahvaljujući mrežici jednostavno izgledaju neodoljivo. Sjajni vinil završni sloj idealan je za kombiniranje s drugim sjajnim elementima vašeg outfita, a ne zaboravite da vam je za ove čarape potrebna i podvezica.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Lace Anklet with Ruffle 3030 White

    Jeste li znali da su detalji nepobjediva linija? Impresivne detaljne strijele ili čak čipkaste strijele s pozivom. S njima shvatite svoju odjeću i slobodno ih nosite u sandalama!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bas Bleu Amelia Natural

    Čarape su izrađene od kvalitetnog i ugodnog materijala koji je vrlo elastičan te jamči savršeno pristajanje. Sa stražnje strane ukrašene su porubom, a gornjim rubom dominira dopadljiva čipka koja je također obogaćena silikonskim remenom. Ovaj remen jamči savršeno prianjanje čarapa na kožu i minimalizira klizanje.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F236 Lacercut Stockings

    Želite li privući pažnju na svoja stopala? Stavite ove laserski gravirane manšete! Imaju silikonsku traku pa će vam skliznuti s nogu i moći ćete uživati u osjećaju neodoljivosti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Lace Up Backseam Stockings 1776 Black

    Super seksi vezice i tregeri u isto vrijeme? Da, ove tajice privući će pozornost na vaše noge i jednostavno ćete se osjećati odlično! Podvezice i vezice samo su lažne, ali to svakako nije bitno, naprotiv. Zakoračite u svoju spavaću sobu ili izađite van u njima i cijeli će svijet biti pred vašim nogama.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion TIOPEN 006 Tights 30 Den Beige

    Nevjerojatno erotične čarape s laganom čipkom na vrhu za svaku posebnu priliku kada želite da vam noge budu seksi, a krilo otvoreno i stoga spremne za trenutno uzbuđenje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Sheer Crotchless Pantyhose 1905 Black

    Crne najlonske tajice na prvi pogled. No, na prvi pogled primijetit ćete impresivan dekoltea, koji u vrućim trenucima postaje praktična stvar.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bas Bleu Sara Black

    Ženske samostojeće mrežaste tajice obrađene senzualnom čipkom marke Bas Bleu. Očarat će vas svojom kvalitetom, ali i ugodnošću za nošenje. Mrežaste su, a njihov elegantan uzorak i završetak čipke od 8 cm čine savršenu kombinaciju koju ćete obožavati. Štoviše, čipka je obogaćena silikonskim trakicama koje sprječavaju klizanje čarapa s bedara.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gatta Michelle 01 Daino

    Toplo elegantne ženske samodržeće trake drže likere. Prekrasna čipka s našivenim silikonskim naramenicama na vrhu.

    10,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gatta Ars Amandi Calze 03 Nero Black

    Roda stara 20 dana koja se sama drži s luksuznom čipkom s dvostrukom čipkom s kamasutra manžetama od LYCRA® omotane. Ograničena kolekcija Gatta Ars Amandi.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bas Bleu Audrey Black

    Nevjerojatno udobne i odličnog izgleda kožne tajice od kvalitetne eko kože! Imaju efekt oblikovanja, zahvaljujući čemu lijepo modeliraju figuru. Materijal eko koža nevjerojatno je zavodljiv i savršeno oponaša pravu kožu. Ujedno je i neproziran i fleksibilan, a prije svega izrađen je od pređe renomiranih proizvođača s međunarodnim Oeko-Tex certifikatom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Suspender Tights 2530287 Black

    Zebra uzorak je u trendu, a i vi ćete biti u trendu ove seksi čarape! Njihov kroj podsjeća na lažne podvezice i ostavlja slobodno međunožje (zašto možda?). Fleksibilne su i udobne za nošenje, jer ćete se osjećati ne samo zavodljivo nego i ugodno. Idite na spoj ili gdje god želite impresionirati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gatta Michelle 40 Nero

    Crne samodržeće čarape Gatta koje predstavljaju udobnost i kvalitetu. Završene su pristojnim širim rubom sa silikonom, koji pomaže da se čarape savršeno drže na mjestu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Stay Up Sheer Thigh Highs 1022 Red

    Glasate li za Thai? Jamčimo da će biti najbolji u vašem ormaru. Izrađene su od najlona i spandexa i stoga su ugodno mekane na dodir i za nošenje. Završene su čipkom i silikonskim dijelom zahvaljujući kojem neće klizati. Zaljubite se u svoje nove Leg Avenue tajice.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NO:XQSE Suspender Belt and Stockings 2340291 Red

    Hot red set, pravi must have za sve zavodnice! Ovaj prilično klasičan remen za podvezice izrađen je od lijepog i visokokvalitetnog mat materijala i ima 3 remena za podvezice sa svake strane. Paket uključuje i odgovarajuće crvene čarape. Nosite podvezice uz različite kombinacije, u njima ćete se uvijek osjećati seksi!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F202 PVC Leggins with Tulle Inserts

    Budi svjetlija od zvijezde! Visokokvalitetne PVC tajice blistaju na daljinu. Imaju omče za remen, patent zatvarač i gumbe i seksi džepove na stražnjici.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Captivate Spanking Tights

    Na prvi pogled sasvim normalne crne tajice. Ali što je s drugim pogledom straga? Super seksi komad koji otkriva guzicu i poziva na lupanje ili maženje. Dio su kolekcije erotske odjeće tvrtke Fifty Shades i možete se radovati kvalitetnom i udobnom materijalu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Stockings 2900998 Black

    Smeta li vam komplicirano oblačenje komada od lateksa? Pazite, ove čarape nisu takve! Za nošenje vam neće trebati puder niti ulje jer su napravljene od tzv. kloriranog lateksa koji je savršen izbor jer se izuzetno lako nanosi na tijelo i ne lijepi se za kožu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Fishnet Stockings 9020 Black

    Seksi mrežaste čarape za podvezice neizostavan su element garderobe svake dame! Da ih još nemate? Najbolje vrijeme da ih kupite! Ove crne iz Leg Avenue kladiti su se na kvalitetu, jer su predivno podatne i ugodne za kožu. Cijena im je više nego povoljna, pa oko čega još oklijevati?

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Stay Up Fishnet Thigh Highs 9201 Black

    Seksi noge kao iz dnevnika? Tako ćete ih imati samo u mrežastim ručkama! Leg Avenue čarape su super udobne i završene senzualnom čipkom sa silikonskim remenom za udobnost nošenja. Zapakirane su u luksuznu kutiju i stoga su prikladne za poklon.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Musiclegs Lace Top Sheer Thigh High 4110 Black

    Šarmantne crne bedrene čarape s nježnom čipkom na vrhu.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 895 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.