×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Perike

Artikli 33 za 64 od 79 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Leg Avenue Bangin Long Straight Wig A2733 Black

    Želiš večeras postati netko malo drugačiji? Odmah promijenite svoj imidž i stavite ovu periku iz Leg Avenue koja će vas pretvoriti u dugokosu brinetu sa šarmantnim modernim šiškama. Uživajte u sebi s crnom kosom dugom 63,5 cm.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Lola Wig 42496 Red

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Fever Lola Wig pretvara vas u savršenu crvenokosu.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Wig Bob Brown

    Privlače li vas promjene? Perika je upravo ono što će vam pomoći da se promijenite! Ova glatka brineta modernog kroja mikada lako se pere i možete je prilagoditi tako da vam udobno stoji i ne klizi. Preobrazite svoju sliku poput štapića i jednostavno je skinite kada vas više ne zabavlja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Ghostly Glamour Wig Grey 44256

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Fever Ghostly Glamour Wig Grey pretvara vas u šarmantnu ljepoticu. Duga valovita kosa ima modernu sivu boju i pristajat će svakom licu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Isabelle Wig 42515 Brown

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Ova duga smeđa perika očarat će vas na prvi pogled gustim čvrstim kovrčama koje izgledaju potpuno prirodno.

    68,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Long Straight Center Part Wig 84cm Blond

    Želite li za večeras postati netko malo drugačiji i možda nalikovati poznatoj slavnoj osobi? Trenutačno promijenite svoj imidž s ovom perikom Leg Avenue koja će vas transformirati u dugokosu plavušu sa šarmantnim modernim središnjim dijelom. Uživajte u sebi s 84 cm dugom plavom kosom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Wig Wavy Blonde

    Privlače li vas promjene? Perika je upravo ono što će vam pomoći da se promijenite! Ovu blago valovitu plavušu lako se pere i možete je prilagoditi tako da vam udobno stoji i ne klizi. Preobrazite svoju sliku poput štapića i jednostavno je skinite kada vas više ne zabavlja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Long Straight Center Part Wig 84cm Grey

    Želite li za večeras postati netko malo drugačiji i možda nalikovati poznatoj slavnoj osobi? Trenutačno promijenite svoj imidž s ovom perikom iz Leg Avenue koja će vas transformirati u dugokosu sijedu sa šarmantnim modernim razdjeljkom na sredini. Uživajte u sebi sa srebrnom kosom dugom 84 cm.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Nicole Wig 42525 Black

    Pretvorite se u prekrasnu brinetu s nevjerojatnom perikom Fever Nicole Wig.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Rhianne Wig 42510 Blond

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Ova duga perika osvojit će vas mekim kovrčama i središnjom stazom.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Mia Wig 42497 Black

    Pretvorite se u prekrasnu brinetu s nevjerojatnom perikom Fever Mia Wig.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Fashion Ombre Wig Wavy Long Blue & Pink 48906

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Fever Fashion Ombre perika Wavy Long Blue Pink pretvara vas u seksi ljepoticu koju ne možete propustiti. Duga valovita kosa ima modnu ombre boju i pristajat će svakom licu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Wig Wavy Long Red

    Privlače li vas promjene? Perika je upravo ono što će vam pomoći da se promijenite! Ova seksi dugokosa crvenokosa učinit će vas zvijezdom večeri. Lako se pere i možete ga podesiti tako da udobno pristaje i ne klizi. Preobrazite svoju sliku poput štapića i jednostavno je skinite kada vas više ne zabavlja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Fashion Ombre Wig Wavy Long Pink 48891

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Fever Fashion Ombre perika Wavy Long Pink pretvara vas u seksi ljepoticu ružičaste kose. Duga valovita kosa ima modnu ombre boju i pristajat će svakom licu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Long Duel Braid Wig A2857 Blond

    Želiš večeras postati netko malo drugačiji? Odmah promijenite svoj imidž s ovom perikom Leg Avenue, koja vas pretvara u dugokosu plavušu s lijepom dugom dvostrukom pletenicom i jednom preko glave. Uživajte u sebi sa 79 cm dugom plavom kosom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Wig Holder 25667

    Važan dodatak Vašoj omiljenoj perici.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Bangin Long Straight Wig A2733 Blonde

    Želiš večeras postati netko malo drugačiji? Odmah promijenite svoj imidž i stavite ovu periku iz Leg Avenue koja će vas pretvoriti u dugokosu plavušu sa šarmantnim modernim šiškama. Uživajte u novom sebi s plavom kosom dugom 63,5 cm.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Sienna Wig 42554 Pastel-Pink

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Pastelno ružičasta postaje sve popularnija i modernija na kosi, izgleda slatko i privlači pažnju.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Manic Panic Pink Passion Ombre Curl Girl Wig

    Promijenite svoj imidž i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Pink Passion Ombre Curl Girl Wig pretvorit će vas u seksi ljepoticu s ružičastom ombre kovrčavom kosom. Poludugi i uglavnom voluminozni kroj sa šiškama prepoznatljive je ružičaste boje koja prelazi u nježniju pastelnu i pristajat će svakom licu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Amber Wig 42536 Auburn

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Boja kestena postaje sve popularnija i modernija na kosi, izgleda elegantno i prirodno. Htjeli biste i vi probati, ali ne želite farbati i uništavati kosu? Imamo najbolje rješenje koje ste ikada mogli pronaći. Radi se o perici Fever Amber s kojom dobivate ravnu kosu dugu 71 cm!

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Fashion Ombre Wig Wavy Long Grey & Pastel 48905

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Fever Fashion Ombre perika Wavy Long Grey Pastel pretvara vas u seksi ljepoticu. Duga valovita kosa ima modnu ombre boju i pristajat će svakom licu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Khloe Wig 42547 Neon-Red

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Ova duga neonska crvena perika sa središnjom stazom očarat će vas s dužinom kose od 66 centimetara.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Nicole Wig 42528 Auburn

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Ova duga, prirodno kestenjasta perika sa središnjom stazom očarat će vas s dužinom kose od 66 centimetara.

    68,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Choppy Wig Black

    Jeste li u iskušenju promjene? Perika je upravo ono što će vam pomoći da se promijenite! Ova moderna crna perika do ramena modernog kroja lako se pere i možete je prilagoditi za udobno i protuklizno pristajanje. Transformirajte svoju sliku jednim potezom štapića, a kada vam dosadi jednostavno je uklonite.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Wig Long Wavy Brown

    Jeste li u iskušenju promjene? Perika je upravo ono što će vam pomoći da se promijenite! Ova blago valovita brineta lako se pere i možete je prilagoditi za udobno pristajanje bez klizanja. Transformirajte svoju sliku jednim potezom štapića, a kada vam dosadi jednostavno je uklonite.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Ombre Wig Bewitching Green & Black 44257

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Fever Ombre perika Bewitching Green Black pretvara vas u seksi ljepoticu zelene kose.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Isabelle Wig 42514 Blond

    Pretvorite se u prekrasnu plavušu s nevjerojatnom perikom Fever Isabelle Wig.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Lola Wig 42495 Purple

    Promijenite svoju sliku i oživite svoju frizuru iz minute u minutu! Fever Lola Wig pretvara vas u savršenu ljubičastu djevojku.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Short Bob Wig 30cm Neon Green

    Želiš večeras postati netko malo drugačiji? Odmah promijenite svoj imidž i stavite ovu periku iz Leg Avenue koja vašu frizuru pretvara u neonski zeleni mikado sa šarmantnim modernim šiškama. Uživajte u sebi s ravnom kosom od 30,5 cm.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pleasure Wigs Cici Pink Gid

    Jeste li već kao dijete voljeli šećernu vatu i žvakaće gume, a kao odrasli biste li dali sve da vaša kosa privuče pažnju slatkom ružičastom bojom? Ne morate ništa platiti, ova perika ima razumnu cijenu zbog svoje visoke kvalitete! Ravna glatka kosa sa šiškama dosezat će vam do brade, a danju ćete biti samo ljepotica s pastelno ružičastom kosom. Ali u mraku! Kosa počinje svijetliti neonski žuto.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fever Mia Wig 42502 - Pastel-Pink Wig

    Pretvorite se u brinetu s nevjerojatnom perikom Fever Mia Wig.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Braided Long Wavy Wig A2831 Blond

    Želiš večeras postati netko malo drugačiji? Odmah promijenite svoj imidž i stavite ovu periku iz Leg Avenue koja će vas transformirati u dugokosu plavušu s gracioznom frizurom s mekim pletenicama svezanim na tjemenu. Uživajte u sebi s dugom valovitom kosom od 81 cm.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 79 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.