×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!
Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684

Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684

Zadivljujuća odjeća! Ovaj elegantni crni set sastoji se od grudnjaka, uzice s naramenicama, dvije satenske vrpce i ogrlice s lančićem – nije samo prikladan za početnice vezanja. Grudnjak otvorenih košarica ocrtava vaše seksi grudi s tankim naramenicama, a ispod vaših grudi nalazi se široka traka prekrasne čipke. Naramenice grudnjaka mogu se namjestiti tako da savršeno pristaju.

Proizvođač

Cottelli

57,90 €

33,90 €

Na zalihi

Detalji

Zadivljujuća odjeća!
Ovaj elegantni crni set sastoji se od grudnjaka, uzice s naramenicama, dvije satenske vrpce i ogrlice s lančićem – nije samo prikladan za početnice vezanja. Grudnjak otvorenih košarica ocrtava Vaše seksi grudi s tankim naramenicama, a ispod Vaših grudi nalazi se široka traka prekrasne čipke. Naramenice grudnjaka mogu se namjestiti tako da savršeno pristaju.


Priložena ogrlica ima kopču na kuku i omču i prsten. Na ovaj prsten i prstenove na grudnjaku mogu se pričvrstiti tri lančića s karabinima. Choker se naravno može nositi i samostalno. Wetlook špaga s tregerima primamljivo je otvorena u području međunožja – jedino što ide preko međunožja je uzbudljiv metalni lančić koji je pričvršćen na prednju i stražnju stranu špage pomoću karabina. Dvije trake za tregere sprijeda i dvije straga mogu se podesiti. Priložene satenske vrpce (duljine cca 130 cm) pričvršćene su na prstenje s obje strane špage i tu su da Vas partner može erotski vezati. 92% poliester, 8% elastan, čipka 90% poliamid, 10% elastan. Ovaj elegantni crni set sastoji se od grudnjaka, špage s naramenicama, dvije satenske vrpce i ogrlice s lančićem – nije prikladan samo za vezivanje početnici. Grudnjak otvorenih košarica ocrtava Vaše seksi grudi s tankim naramenicama, a ispod Vaših grudi nalazi se široka traka prekrasne čipke. Naramenice grudnjaka mogu se namjestiti tako da savršeno pristaju.


Priložena ogrlica ima kopču na kuku i omču i prsten. Na ovaj prsten i prstenove na grudnjaku mogu se pričvrstiti tri lančića s karabinima. Choker se naravno može nositi i samostalno. Wetlook špaga s tregerima primamljivo je otvorena u području međunožja – jedino što ide preko međunožja je uzbudljiv metalni lančić koji je pričvršćen na prednju i stražnju stranu špage pomoću karabina. Dvije trake za tregere sprijeda i dvije straga mogu se podesiti. Priložene satenske vrpce (duljine cca 130 cm) pričvršćene su na prstenje s obje strane špage i tu su da Vas partner može erotski vezati. 92% poliester, 8% elastan, čipka 90% poliamid, 10% elastan.

Dodatne informacije

Brend Cottelli
Boja crna
Tip gaćice s otvorom
Materijal elastan
Svojstva čipka, kukice za pričvršćivanje na leđima, na vješalicama, otvoreni grudnjak, podesivi remenčići, setovi
Za za žene
Kategorije Setovi, Cottelli

Napišite vlastitu recenziju

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.