×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

String gaćice

Artikli 33 za 64 od 83 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Black Level Vinyl String with a Chain 2810000 Black

    Ovo nije bilo kakvo donje rublje, to je dragulj za stimulaciju! To su tange iz Black Level izrađene od sjajnog crnog materijala s rupom. U rupici je lančić koji će vas ugodno stimulirati dok ga nosite, wow! Sa strane su elastične trake i potpuno udobno pristajanje je zajamčeno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli String 2322056 Black

    Izuzetne tange za izuzetne trenutke! Svojim prekrasnim detaljima očarat će vas na prvi pogled, vjerujte nam, a uz to imaju i otvoreno međunožje pa se za vođenje ljubavi ne morate ni skidati. Ukrašene su prekrasnim vezom i sjajnim kamenčićima. Stavite ih i dopustite svom umu da stvara erotske scenarije koji će uskoro postati stvarnost!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Spreader String with Vibrator

    Hoćete li ih iznijeti van ili radije otići ravno u spavaću sobu? Ove će tange vašem kolegi ponuditi neodoljiv izgled i oduševit će vas sjajnim vibracijama i još mnogo toga! Stezaljke će se pričvrstiti za usne i vi ćete prilagoditi njihov hvat, vibrator će se tada smjestiti točno na vašu g-točku i nevjerojatno će je stimulirati. Doživite nešto novo i zadivljujuće!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Chain String 2490781

    Tražite li nešto nekonvencionalno? Ove gaćice su definitivno takve! Ne samo da izgledaju sjajno, nego ćete se u njima osjećati sjajno. Sastoje se od vezice napravljene od elastičnih traka, kožnog umetka, klinova, prstena i dva seksi lančića u međunožju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bye Bra Invisible String 2-Pack Nude & Black

    Za posebnu odjeću potrebno je posebno donje rublje! Cijenit ćete ove nevidljive tange u više prilika nego što sada možete zamisliti. Sadržaj pakiranja 2 komada - tijelo i crno od lagane i mekane tkanine. Nevidljive tange ne bi trebale nedostajati ni u jednoj ženskoj garderobi!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cottelli Crotchless String with Flower 2322269

    Čak i jedan mali par gaćica pružit će puno senzualnog prikaza! Dokaz za to su ove tange otvorenog međunožja. Sašivene su od finog tipa i ukrašene lijepim izvezenim cvijetom s prednje strane. Preko međunožja razapeta su dva lančića s biserima koji će vam pružiti uzbudljivu stimulaciju, a kada za to niste raspoloženi jednostavno ih otkopčajte.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Spreader-String Black

    Hoćete li ih iznijeti van ili radije otići ravno u spavaću sobu? Ove će tange vašem kolegi ponuditi neodoljiv izgled. Stege će proširiti usne, a perle će divlje stimulirati klitoris. Trake imaju podesivu duljinu, a stege imaju podesivu razinu pritiska. Budite hrabri i oduševite ne samo sebe ovim super erotskim dodatkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me Seduce Aisha Black String

    Bestseler od Me Seduce! Odvažne tange za sve neustrašive žene. Iznenađuje svojom kvalitetom, a zlatni dodaci na crnim remenima izgledaju apsolutno ukusno. Izrazite svoje divlje ja i usmjerite svoje želje u pravom smjeru.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Daring Intimates Pearl Beaded G-String Black

    Jeste li znali da se takve tange mogu jako pokazati? Ne samo da u njima izgledate neodoljivo, već ćete se prije svega u njima osjećati seksi i zavodljivo! Biserne tange umjesto međunožja imaju prekrasne lažne bisere, što će izgledati stvarno prekrasno. Nosite ih sa strašću i radošću!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amorable Mini String Gold

    Tražite donje rublje koje će vas šarmirati svaki put kada ga obučete? Tange Amorable pravi su komad donjeg rublja za dozu seksi pikantnosti. Sastavljene su od efektnog zlatnog materijala, tankih naramenica i malih trokutića tkanine s prednje i stražnje strane. Dopustite da vas odnese njihov seksi dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl String 2810026 Black

    Klasične tange u nešto boljem i uzbudljivijem dizajnu od sjajnog vinilnog materijala. Sastoji se od sjajnog prednjeg dijela i fleksibilnih naramenica udobnih za nošenje. Ove tange moraju imati svi koji vole sjajno crno donje rublje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anais Cozmo String

    S ovim tangama svaka će noć biti divlja! Nestašne su na prvi pogled, jer imaju otvoreno međunožje, ukrašene su metalnim prstenom, a crne gumice kombiniraju s avanturističkim leopard uzorkom. Obuci ih i vidjet ćeš da ćeš se odmah u njih zaljubiti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Crotchless String 2322285

    Čak i jedan mali par gaćica pružit će puno senzualnog prikaza! Dokaz za to su ove tange otvorenog međunožja. Izrađene su od prekrasne čipke i ukrašene sjajnim detaljima. Preko međunožja razapet je fleksibilni biserni lančić koji će vam pružiti uzbudljivu stimulaciju, a kada niste raspoloženi za to jednostavno ga otkopčajte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amorable G-string 1329 Black

    Tražite donje rublje koje će vas šarmirati svaki put kada ga obučete? Tange Amorable pravi su komad donjeg rublja za dozu seksi pikantnosti. Sastoje se od dvostrukih bočnih naramenica i jedne šire u predjelu prepona, što stvara uistinu šarmantan efekt. Dopustite da vas odnese njihov seksi dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Giully Thong Black

    Ako znate da se pravo smeće rublje može zapitati? Oduzmite kakva vas osoba na prvi pogled zanima i koliko će ljudi, samopoštovanja i seksa, biti tu za vas. Mora li biti vrlo opipljiv?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bye Bra Adhesive String Lace Finish Black One Size

    Manje je ponekad više, a također i nešto bolje nego ništa. Riječ je o ljepljivim tangama koje se nikada neće vidjeti ispod odjeće. Izrađene su od mekog i udobnog materijala s čipkastom površinom, a silikonski gel s prednje i stražnje strane osigurava njihovo pričvršćivanje. Dobro će vam doći više puta nego što sada možete zamisliti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SpaLeXLine Sinon String Black

    Tražite li seksi donje rublje koje će podcrtati vašu zavodljivost? Pažljivo pogledajte ove tange! Doista su senzualnog kroja, prednji dio je sašiven od romantične čipke, a stražnji dio je seksi geometrijska igra. A što je najbolje? Ne samo da su super rajčica, već su i udobne za nošenje!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SpaLeXLine Nozomi String Black

    Koje je tvoje tajno oružje? Što ako su to prekrasne i luksuzne tange koje će podržati vašu senzualnost i samopouzdanje? Savršenog su kroja, a njihov sastavni dio su seksi naramenice oko bokova. Svatko od nas želi ugoditi (pogotovo sebi) a ovo donje rublje će učiniti upravo to!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Crotchless String 2322250 Black

    Čak i jedan mali par gaćica pružit će puno senzualnog prikaza! Dokaz za to su ove tange otvorenog međunožja. Izrađene su od prekrasne mekane i moderne čipke i ukrašene su složenim elastičnim naramenicama s 4 svjetlucava kamena prstena. Također su udobne za nošenje i u njima ćete se osjećati savršeno!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amorable G-string 1332 Black

    Tražite donje rublje koje će vas šarmirati svaki put kada ga obučete? Tange Amorable pravi su komad donjeg rublja za dozu seksi pikantnosti. Sastoje se od jednostavnih remenčića i šarmantnog ukrasa sprijeda koji podsjeća na vezicu. Dopustite da vas odnese njihov seksi dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Daring Intimates Lace String with Straps Black

    Znate li da takve gaćice mogu biti dobra zabava? Ne radi se samo o tome da u njima izgledate neodoljivo, već i o tome da se ona u njima osjeća seksi i zavodljivo! Čipkaste string gaćice izrađene su od šarmantne čipke, lepršavih naramenica, flash detalja i poluprozirnog dijela na donjem dijelu. Nosite ih sa strašću i radošću!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SpaLeXLine Nozomi String White

    Koje je tvoje tajno oružje? Što ako su to prekrasne i luksuzne tange koje će podržati vašu senzualnost i samopouzdanje? Savršeno pristaju i sastavljene su od šarmantne čipke i također seksi naramenica oko bokova. Svatko od nas želi ugoditi (pogotovo sebi) a ovo donje rublje će učiniti upravo to!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bye Bra Adhesive String Nude One Size

    Manje je ponekad više, a također i nešto bolje nego ništa. Riječ je o ljepljivim tangama koje se nikada neće vidjeti ispod odjeće. Izrađene su od mekog i udobnog materijala, a silikonski gel s prednje i stražnje strane osigurava njihovo pričvršćivanje. Dobro će vam doći više puta nego što sada možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me Seduce Rene Black String

    Ako znate zaključati pelenu? U ovim tangama brenda Me Seduce! Segmenti iz presjeka naramenice i detalji zlatne boje daju mu bolji izbor i dobar izgled tijela. Ostvarite to i probudite se najseksi!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amorable G-string with Pearls Black

    Tražite donje rublje koje će vas šarmirati svaki put kada ga obučete? Tange Amorable pravi su komad donjeg rublja za dozu seksi pikantnosti. Opremljene su stimulirajućim perlicama koje će vas ugodno zafrkavati, a istovremeno stvoriti seksi vizualni efekt. Dopustite da vas ponese graciozna čipka i uzbudljiva raskoš bisera.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SpaLeXLine Lilis String Black

    Koje je tvoje tajno oružje? Što ako su to prekrasne i luksuzne tange koje će podržati vašu senzualnost i samopouzdanje? Savršenog su kroja, a njihov sastavni dio su seksi naramenice oko bokova (jednostavne i čipkaste). Svatko od nas želi ugoditi (pogotovo sebi) a ovo donje rublje će učiniti upravo to!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Pantheria Thong Black

    Pogodite što se događa kada nosite ove nevjerojatne tange? Počinje val emocija, strasti i samoljublja. I to nije sve! Savršeno naglašava vaše bokove, a nježan lanac će vašoj stražnjici dodati nesvakidašnji šarm. Nećete ih se moći zasititi i osjećat ćete se apsolutno seksi. Tako? Imate li ih već u košarici?

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NO:XQSE Crotchless String 2322137 3 pack

    Za ljubavne trenutke pune strasti i vruće trenutke! Ovo prekrasno donje rublje začinit će vam večeri i uljepšati svaki radni dan (čak i ponedjeljkom s njim će biti malo podnošljivije). Jednostavno ga morate imati u ormaru, a ako još uvijek nemate pojma zašto, to je zato što se radi o trojki sa senzualno otvorenim međunožjem. Spalite s njima pandan, ali i sebe!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amorable G-string with Lace Black

    Tražite donje rublje koje će vas šarmirati svaki put kada ga obučete? Tange Amorable pravi su komad donjeg rublja za dozu seksi pikantnosti. Sastoje se od ukrašenih naramenica i šarmantnih vezica sprijeda i iznad donjeg dijela. Dopustite da vas odnese njihov seksi dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli String Soft Elastic Lace 2322323 Red

    Tvoja zadnjica kao najbolji poklon! Ove crvene seksi tange iz Cottlija izrađene su od mekane elastične čipke i imaju široke satenske vrpce koje se vežu u mašnu na leđima. Vaša guza tada postaje uzbudljiv dar koji će vaš partner htjeti odmah odmotati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli String with Pearls 2322277 Black

    Seksi donje rublje i senzualan nakit u isto vrijeme! Izrađene od luksuzne izvezene čipke, ove tange su prekrasno rastezljive za udobno pristajanje. Ukrašene su s dva fleksibilna biserna lančića s obje strane, koji su apsolutno prekrasni. Lanci se mogu skinuti radi lakšeg održavanja. Uživajte u osjećaju savršene senzualnosti.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Amorable Mini String Silver

    Tražite donje rublje koje će vas šarmirati svaki put kada ga obučete? Tange Amorable pravi su komad donjeg rublja za dozu seksi pikantnosti. Izrađene su od efektnog srebrnog materijala, tankih naramenica i malih trokutića od tkanine s prednje i stražnje strane. Dopustite da vas odnese njihov seksi dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 83 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.