×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mister B

Artikli 65 za 96 od 183 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Inflatable Rim Seat

    Bi li radije lizao dupe nego sladoled? Bilo kod kuće ili u pokretu, u rimmingu uvijek i svugdje najbolje možete uživati uz ovu sjedalicu na napuhavanje iz radionice Master B. Za napuhavanje je potrebno samo nekoliko minuta, a zatim ćete uživati u satima! Glavu unutra i idemo!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Premium Steel Charger Ball Stick

    Tražite li kvalitetan i učinkovit alat za pregled prostate? Isprobajte Steel Charger Ball Stick! Ima dvije loptice, pa ćete uživati i u senzacionalnim osjećajima pri umetanju i vađenju iz analne. Lako ga je držati zahvaljujući čvrstoj čeličnoj ručki, stoga dođite i zgrabite ga!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Elastrator

    Izvorno ova kliješta imaju veterinarsku funkciju, ali naravno Mister B ih prodaje za drugu svrhu.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Storage Case Black

    Želite biti neuredni, a da ne napravite nered? Zatim provjerite super praktičnu Mister B torbu za pohranu! Ova prekrasna torbica pomaže vam da organizirate i pratite svoje manje seksualne igračke i pribor. Idealan je za pohranjivanje prstenova, stezaljki za bradavice i utega za loptice, ali također odgovara malo većim predmetima poput cilindara za vašu pumpicu za penis.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Mister B Bullwhips su ručno tkani kožni bičevi izrađeni s najvećom pažnjom, pažnjom posvećenom detaljima i sofisticiranošću za kvalitetu. Ističu se prekrasnom ručkom sastavljenom od 2 turska čvora.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Jeste li ljubitelj ljubavnika? I imate li pravo podmazivanje? Zahvaljujući svojoj bogatoj konzistenciji, ova krema na bazi ulja iz Mistere B pomoći će vam ne samo kod fistinga, već i kod većih igračaka. Dugotrajan je, gladak i idealan za normalne i ekstremne situacije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Dat će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak, jer je vibrator dugačak i ima jači krajnji dio. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Premium Steel Climber Ball Stick

    Tražite li kvalitetan i učinkovit alat za pregled prostate? Isprobajte Steel Climber Ball Stick! Ima brojne kuglice, tako da ćete uživati i u senzacionalnim osjećajima prilikom umetanja i vađenja iz analne šupljine. Lako ga je držati zahvaljujući čvrstoj čeličnoj ručki, stoga dođite i zgrabite ga!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Igrati za psa i vlasnika Master B jednostavno nikada neće dosaditi, kao ni vama! Uživajte u ovom analnom čepu za pseći rep od visokokvalitetnog mekog silikona, koji je siguran za tijelo. Pribadača se lako ubacuje, udobna čak i kada se dugo nosi i obećava puno zabave.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Relax Spray 30ml

    Uz Mister B Doble-F Relax Spray i najteže igre će biti ugodne i lake! Oslobodite sfinkter s njim i riješite se straha od boli. Nježan je za kožu, pomoći će vašem rektumu da se pripremi za događaj i pružit će vam nevjerojatan osjećaj hlađenja. Sadrži, između ostalog, i CBD ulje, pa oslobodite napetosti i opustite se!

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Budi loš. Budi jako loš, ovo će stvarno boljeti. Da li na testisima ili na penisu, nije važno. Oštri šiljci se zabijaju u kožu i ako koristite bravu, neće biti izlaza. Uživajte u boli, patnji i opasnosti upravo onako kako volite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Silicone Anal Douche Regular

    Silikon od kojeg je napravljen ovaj analni tuš je prekrasno fleksibilan, kvalitetan i jednostavan za čišćenje. Shvatit će vaše unutarnje obline i bit će idealan i neizostavan higijenski dodatak za sve ljubitelje analnih otvora. Kompatibilan je sa svim standardnim crijevima za tuširanje i proizveden u EU.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Thai Single Stick 40cm with Hook White

    1 POW Single štap s kukom i dužinom 40 cm. Ima gumene prstenove koji se slobodno kreću, tako da možete podesiti pritisak prema svojim potrebama. Njegov promjer i 5 mm i krajnja kuka služe za vješanje utega. Proizvod je hipoalergen i idealan za područje prsa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B FIST Sensitive 200ml

    Iako je fisting zabavno, ne možete se ljutiti na svoje obrve ako se osjećaju neugodno. Možda je samo malo osjetljiviji i treba posebnu njegu, na primjer u obliku Mister B FIST Sensitive Lubricant. Riječ je o hibridnom želeu za podmazivanje, koji je idealan za teže igre ili fisting, a sadrži regenerirajuće sastojke poput Aloe Vere ili vitamina E. Uživajte u glatkom i ugodnom iskustvu i zadovoljnoj rupi.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Urban Toronto Jockstrap 3 pack

    Mislite li da je nemoguće osjećati se seksi i udobno u isto vrijeme? Istina je upravo suprotno, a dokaz za to su ove naramenice s otvorenim leđima iz Mister B-a. Montreal Toronto Jockstrap tri su naramenice uskog seksi kroja s elastičnim strukom s logotipom Mister B. Fleksibilne su i imaju push-up efekt koji oblikuje vašu kahlicu. Otkrijte svoju novu zonu udobnosti kada je u pitanju pranje rublja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B RELAX 25ml

    Volite analne igrice, ali se bojite boli? Mister B Relax je nježni sprej za opuštanje koji opušta rektum, što olakšava prodiranje i opuštanje tijekom analnog odnosa. Ima nevjerojatan učinak hlađenja i djeluje kao anestetik te tako smanjuje osjetljivost na bol.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Inflatable Solid Ribbed Dildo Red XL

    Napumpajte svoj analni dildo! Čvrsti dildo na napuhavanje plijenit će vaš anal nazubljenom teksturom, a u trenutku kada ga počnete napuhavati balonom, osjećaji užitka će se umnožiti. Unutarnji dio dilda ima čvrstu pjenastu jezgru, tako da će udobno stati, a površina je izrađena od ugodnog i kvalitetnog lateksa. Uživajte uz kvalitetnu igračku i rastegnite analni dio na najugodniji način.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Four Point Leather Sling Basic

    Robusna kožna ljuljačka Master B sa šarkom u četiri točke i također s jastukom koji jamči udobnost i koji se može skinuti. Four Point Leather Sling izrađen je od visokokvalitetne i prije svega čvrste kože koja može izdržati velika opterećenja, što je i dokazano, jer ovaj materijal Mister B koristi za svoje proizvode već nekoliko godina i nikada nije bilo nikakvih problema.

    519 €

    329 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Držite svog partnera pod ključem! Mister B Cuff Double Lock će biti savršen za to! Središnji rotirajući dio ne sprječava pomicanje ručnog zgloba, međutim, ruke korisnika se definitivno ne razmiču. Lisice kao takve su veličanstven komad koji će izgledati sjajno u svim okolnostima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Mala petlja za puno zabave! Ovaj laso od Master B pomoći će vam prilagoditi hvat penisa prema vašim potrebama. Udoban je i tako lagan da zaboravite da ga nosite. Neka vaš penis pulsira i ponosno se pohvalite dugotrajnom erekcijom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Toy Bag Red S

    Volite li praktičnost? Erotske igračke često su izrađene od osjetljivih materijala, a pri skladištenju treba paziti da se ne dodiruju i samim time ne oštećuju. Idealne su torbe za pohranu u kojima će vaši pomagači imati potrebnu privatnost. Nabavite vrećicu za pohranu od prirodnih vlakana i produžite život cijeloj svojoj trgovini igračaka!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Osjećate li da vam grlo nije dovoljno duboko? A jeste li čuli da trening čini majstora? Postanite profesionalni stručnjak za duboko grlo uz ovaj set! Osim toga, također je nevjerojatan alat za BDSM igre. Možete zaključati geg i vaš pokorni kolega vam neće moći zatvoriti usta. Usuđuješ li se?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Dog Leash Chain

    Držite svoje nestašno štene pod kontrolom uz ovaj genijalni povodac od Master B. Ručka mu je izrađena od kože, a metalni povodac je dovoljno jak i dugačak da vašem psu pruži malo "slobode".

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Fluffer Black

    Snažan i savršeno okrugli erekcijski prsten Master B. Možete ga nositi na više načina, prilagođava se, jer je izrađen od visokokvalitetnog, fleksibilnog i udobnog TPR materijala. Uživajte u čvršćoj erekciji i urednoj prirodi s ovim prstenom iza penisa i testisa. Proizveden je u Europi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Doista učinkovita drobilica testisa impresivnog industrijskog izgleda na koju jednostavno nećete nigdje naići! Njegova uporaba je vrlo jednostavna i praktična, samo zavrtite vijak dok se ne stegne kako vam je potrebno. A ako vam to nije dovoljno, pričvrstite svoje omiljene utege i još više podlegnite opasnom CBT-u!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Bumper Black

    Ekstra visok erekcijski prsten od Master B dočarat će čuda u vašem međunožju. Možete ga nositi na više načina, prilagođava se, jer je izrađena od visokokvalitetnog, fleksibilnog i udobnog TPR materijala. Uživajte u čvršćoj erekciji i urednoj prirodi s ovim prstenom iza penisa i testisa. Proizveden je u Europi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak dok se udubite koliko god je potrebno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Imate li vilinsku kožu? Da biste to učinili, potreban vam je lubrikant koji se može koristiti za njegu vaše blistave kože. Mister B LUBE Sensitive ima vlastita svojstva maziva na bazi vode i također je vrlo popularan. Ima vlastitu intenzivnu berbu i regenerirajući je spoj kao što je Aloe Vera ili vitamin E. Koristite s tikvom i dobrog okusa!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Anal Drops 50mm x 4 Black

    Želite li izmamiti uzbuđenje u svojim očima? Pozovite ove analne komade na svoja stražnja vrata i senzualno ih pustite van! Bit će užitak klizati jedan za drugim, probati sporo i brzo. Kapi su izrađene od glatkog visokokvalitetnog silikona i doslovno ćete treptati od oduševljenja dok padaju s vama jedna po jedna.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Toy Bag Black XL

    Birate li praktičnost? Erotske igračke često su izrađene od osjetljivih materijala, a pri njihovom spremanju treba paziti da se međusobno ne dodiruju, a samim time i ne oštećuju. Vreće za pohranu idealne su kako bi vaši pomagači imali privatnost koja im je potrebna. Nabavite torbu za pohranu od prirodnih vlakana i produžite život cijeloj svojoj trgovini igračaka!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Fist Lube 500ml

    Jeste li ljubitelj ekstremnih igara, uključujući i fisting? I imate li pravo podmazivanje? Zahvaljujući svojoj bogatoj konzistenciji, ovaj iznimno jak Mistera B lubrikant na bazi vode pomoći će vam ne samo pri fistingu, već i kod većih igračaka. Dugotrajan je, gladak i idealan za masaže.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak zahvaljujući jačem krajnjem dijelu. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 183 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.