×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 193 za 224 od 307 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Uvijek želite nešto više? A što je s erotskim pomagalima, konkretno s analnim čepićima? Satisfyer Intensity Plug je tu samo za vas! Lako se stavlja, ugodno je fleksibilan i može ugodno vibrirati. I što više? Možete kontrolirati svoje uzbuđenje putem aplikacije na svom telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Uz 3 snažna motora, model Double Flex njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne s istom pažnjom. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Light Blue

    Želite li da vaš prvi menstrualni pehar bude i pozitivan i pozitivan? U ovom trenutku morate se usredotočiti na kvalitetu proizvoda koja ispunjava vaša očekivanja. Satisfyer Feel Good sigurno! Probajte menstruaciju ekološki i ozbiljno.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Uvijek želite nešto više? A što je s erotskim pomagalima, konkretno analnim čepićima? Satisfyer Intensity Plug je tu samo za vas! Boja je nanesena, ugodno je fleksibilna i može ugodno vibrirati. I što više? Možete kontrolirati svoje uzbuđenje putem aplikacije na svom telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Dark Green

    Želite da vaše prvo iskustvo s menstrualnom čašicom bude ugodno i pozitivno? U tom slučaju morate se kladiti na kvalitetan proizvod koji ispunjava vaša očekivanja. Satisfyer Feel Good će sigurno biti! Pokušajte menstruaciju ekološki i sretno.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 motora, 2 funkcije, puno snage: upoznajte Satisfyer Triple Lover! Ova prekrasna ljubavna igračka može se koristiti kao zečji vibrator za intenzivnu G-točku i stimulaciju klitorisa ili kao masažer za senzualne masaže cijelog tijela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Transparent

    Želite li da vaš prvi menstrualni pehar bude i pozitivan i pozitivan? U tom slučaju morate se usredotočiti na kvalitetan proizvod koji ispunjava vaša očekivanja. Satisfyer Osjećajte se sigurni da ćete biti poraženi! Probajte menstruaciju ekološki i ozbiljno.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Zahvaljujući 2 motora i snažnim vibracijama, Lolli-Plug 2 je apsolutna zvijezda. Struktura lopte izrađena je od mekog silikona i završava širokom bazom za sigurnu upotrebu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Crunchy

    Gospodo, jesi li dobio desnu ruku i tražiš kako poboljšati svoju kratkodlaku samodostatnost? Napravite masturbator skriven u kabini prestižnog brenda Satisfyer! Excessive je fleksibilan, iznimno fleksibilan i obećao je da će stimulirati cijeli penis. Nemojte se bojati okrenuti dlanove na njihove teksturirane pomagače i otvoriti novu liniju masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Women Gentle Warming 150ml

    Satisfyer Gentle Warming je lubrikant koji je posebno prilagođen potrebama žena, zahvaljujući kojem može podići njihovo zadovoljstvo na sasvim novu razinu. Lubrikant je idealna podrška za eksplozivne orgazme kojih se nećete moći zasititi. Dostupan je u količini od 150 ml, koji će zahvaljujući svojoj količini trajati dugo, a uz to ima savršen format za putovanja.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Doživite nešto potpuno novo, jedinstveno i oduzima dah! Ovo je Satisfyer Tri Ball 2, zgodan multivibrator za ugodnu stimulaciju na nekoliko mjesta istovremeno. Uživajte u klitorisnoj, vaginalnoj i analnoj stimulaciji s njim istovremeno zahvaljujući fleksibilnom i savitljivom tijelu. Istražite svoj užitak, bit će zabavno i uzbudljivo!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samopouzdanom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je koja usporava svu vašu kolekciju. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 zna kako vas intenzivno razmaziti dubokim vibracijama. Zahvaljujući prošivenom dizajnu i glomaznom obliku, ovaj mini vibrator dobro drži i omogućuje vam da uživate u užitku u svoj njegovoj raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga milovati tehnologijom valova pritiska. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja njegov rad čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i sporiji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzima dah od užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Model G-Spot Flex 5 Connect App donosi fleksibilnost, zabavu i elegantan dizajn. Unutarnja žica osigurava da se vibrator G-točke transformira u vibrator tipa zeca. Možete ih kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect i postići doista ekskluzivno iskustvo.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Vulva Lover 3 Pink

    Volite svoju vulvu i voljet ćete sebe! S prekrasnim stimulatorom Vulva Lover 36 uronit ćete u potpuno novu rečenicu blaženstva. Stoga nemojte više čekati i zaljubite se u savršenu stimulaciju vibracija i valova pritiska.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Hot Passion

    Hot Passion Connect App analni vibrator s velikom osovinom stimulira prostatu snažnim vibracijama i stimulirajućom toplinskom funkcijom. Mekana silikonska površina pokreće vas zahvaljujući mekom dodiru i prirodnom osjećaju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se pripremite za svoju G-točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga voljeti s tehnologijom pritiska valova. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja ga čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i ekonomičniji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzme dah od korisnosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Pro 2 Classic Rose

    Ovaj očaravajući Satisfyer cvijet otvara novu dimenziju senzualnih iskustava sa svojim romantičnim dizajnom, valovima pritiska bez dodira i potpuno novom i revolucionarnom tehnologijom tekućeg zraka.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Force Violet

    Neka sila bude s vama i vašom G-točkom: Satisfyer G-Force je moćan stručnjak kada je u pitanju stimulacija G-točke. Snažne vibracije i spljošteni vrh s divnim utorima pružit će vam vaginalni užitak kao nikad prije. 10 vibracijskih ritmova udružuje snagu s 5 različitih intenziteta za stvaranje 50 mogućih kombinacija, pružajući vam raznoliko i nezaboravno iskustvo.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover idealan je vibrator za prste za početnike, koji prije svega impresionira svojom intuitivnom kontrolom, snažnim vibracijama i svestranošću.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper izrađen od silikona ugodnog za kožu i s 2 petlje, od kojih se jedna može podesiti po veličini, osigurava pojačan učinak cirkulacije krvi i produljuje ljubavnu igru. Dodatne vibracije stimuliraju oba partnera.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 193 za 224 od 307 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.