×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 161 za 192 od 307 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Njegov gornji dio djeluje kao vibrator s valovima pritiska i mazi vaš klitoris senzualnim valovima pritiska u 11 unaprijed postavljenih intenziteta. Ovalni vrh na donjem kraju uske drške idealan je za ciljanu stimulaciju cijelog tijela - koristite cirkulirajući vrh za stimulaciju svih erogenih zone, kao što su kuglice za zadovoljstvo, bradavice ili anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Sa svojim zaobljenim jezikom, ovaj aplikacijski vibrator razmazit će vas savršenom preciznošću, ali zahvaljujući velikom tijelu, možete ga nanijeti i ravno i stimulirati cijelo područje klitorisa. Tada nećete imati izbora nego prepustiti se divnom osjećaju vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Neka vaša požuda procvjeta s ovim prekrasnim cvijetom: Satisfyer Pro 2 Modern Blossom je prekrasan vibrator s valovitom ružom koji draži vaš pupoljak Satisfyerovom tehnologijom Air Pulse i potpuno novom i inovativnom tehnologijom tekućeg zraka.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Aplikacija Satisfyer Deep Diver Connect s kontrolom unutar aplikacije pružit će vrlo uzbudljivu stimulaciju. Ovaj analni vibrator oduševit će vas svojom senzualnom strukturom lopte i snažnim vibracijama. Široka baza jamstvo je sigurne igre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite potpuno novi osjećaj uzbuđenja. Rotirajuća meka silikonska rebra osigurava nježnu, ali intenzivnu iritaciju klitorisa. Kako biste umnožili svoj užitak, samo upotrijebite svoj omiljeni gel za podmazivanje i krenite na putovanje do jedinstvenog vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujući okretnoj petlji, model Satisfyer Majestic Duo, izrađen od udobnog i nježnog silikona, može se koristiti vrlo fleksibilno. Inovativni dizajn upotpunjen je intuitivnim radom i intenzivnim vibracijama.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    Za intenzivne vibracije modela Lolli-Plug 1 brinu se 2 motocikla. Za daljnju stimulaciju pobrinut će se dijamantna struktura igle. Široka baza i mekani silikon jamče sigurnu igru.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s podesivom veličinom od silikona osigurava trajno uživanje tijekom ljubavi zahvaljujući učinku zagušenja. Snažne vibracije na suženom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati pomoću besplatne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Assorted 6 pack

    SF jaja za masturbaciju imaju strukturu poput kože i zadovoljit će i penis i vrh. Različiti unutarnji oblici iznenađuju i oduševljavaju ugodnim osjećajima. A zahvaljujući inovativnom Cyberskin, nema potrebe za dodavanjem gelova za podmazivanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Dosadila su vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Negira i klitoris i G-točku i može koristiti pritisak valova i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova podmazuje klitoris senzornim pritiscima, a G-točka pokušava vibrirati. Ohrabrujući fleksibilni kabel, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    Uz Satisfyer Yoni Power 1 trebat će vam samo 15 minuta dnevno za treniranje mišića dna zdjelice, a zahvaljujući tome doživjeti ćete još intenzivnije orgazme. Različite veličine vaginalnih kuglica omogućuju polagano i postupno povećanje opterećenja.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Masturbator Egg Riffle

    Gospodo, dosadila vam je vlastita desna ruka i gledate li kako poboljšati svoje trenutke samoljublja? Isprobajte masturbator skriven u ovom jajetu prestižnog brenda Satisfyer! Izuzetno je fleksibilan, iznimno fleksibilan i pobrinut će se za stimulaciju cijelog penisa. Stoga ne oklijevajte opremiti svoj dlan ovim teksturiranim pomoćnikom i otkrijte novu razinu masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye, sa svojom prirodom s ožiljcima od silikona, pruža dugotrajnu primjenu bilo kakvog meliorativnog učinka. Učinkovite vibracije na zahvaćenom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati uz pomoć besplatnih aplikacija Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Sunray Lilac

    Uz Satisfyer Sunray, možete uživati u istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa zahvaljujući vibracijama i valovima pritiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator opremljen je fleksibilnim lančanim zglobom koji se lako prilagođava vašem tijelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je elegantan masturbator za stimulaciju cijelog penisa. Materijal rukava koji se može ukloniti nalik koži izgleda vrlo realistično na dodir, a ovaj masturbator također osvaja bodove zbog svog diskretnog dizajna.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Uz 3 snažna motocikla, model Double Flex s istom pažnjom njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 mazi vas i točke vašeg zadovoljstva svojim zaobljenim, širokim vrhom i iznimno jakim vibracijama. Vibrator je izrađen od silikona ugodnog za kožu i nadopunjuje ga intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Odaberite svoju vulvu i odabrat ćete sebe! S prekrasnim stimulatorom Vulva Lover unijet ćete potpuno novo značenje u blaženstvo. Stoga nemojte više čekati i zaljubite se u savršenu stimulaciju vibracija i pritiska valova.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Sa svojim elegantnim kompaktnim dizajnom i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Pro To Go 3 izrađena od silikona idealan je suputnik na putovanju. Pružit će vam rajski orgazam bilo kada i bilo gdje, a njegova dva moćna motora pokazat će vam vrhunac blaženstva!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Savage

    Gospodo, jesi li dobio desnu ruku i tražiš kako poboljšati svoju kratkodlaku samodostatnost? Napravite masturbator skriven u kvartovima prestižnog brenda Satisfyer! Excessive je fleksibilan, iznimno fleksibilan i obećao je da će stimulirati cijeli penis. Nemojte se bojati okrenuti dlanove na njihove teksturirane pomagače i otvoriti novu liniju masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    U Satisfyer Yoni Power 1 trebate samo 15 minuta dnevno da trenirate svoje zadnjice i pohvalite ovaj život za intenzivan orgazam. Različite veličine vaginalnih kuglica omogućuju suradnju i postupno povećanje njege.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Stisnite dno želuca i nahranite duboke orgazme u Satisfyer Yoni Power 2. Koristeći tri različite veličine, ove vaginalne kuglice izrađene od medicinskog silikona omogućuju postupno miješanje miksera.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Sa svojim okruglim oblikom i snažnim vibracijama, Satisfyer Backdoor Lover idealan je vibrator za računala. Široka osnova igre je sigurnosna igra.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Plug Black

    Kuc kuc! Vaš novi analni ugađač kuca na vaša stražnja vrata i želi unutra da vam pokaže što može. Uglavnom će to biti jake vibracije, koje će vas opiti, kao i upravljanje putem aplikacije, koja će vam ponuditi ultimativne mogućnosti korištenja. Ne smijemo zaboraviti ni genijalan oblik igle koji daje osjetno osjećaj punine. Uživaj!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ovaj moćni silikonski vibrator s funkcijom grijanja i svojim savijenim oblikom vješto stimulira G-točku s umirujućim učinkom zagrijavanja. Ovaj jedinstveni i opuštajući vibrator omogućuje mišićima da se opuste dok cirkulacija krvi doseže svoj vrhunac tijekom ugodne igre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun pruža vrlo preciznu stimulaciju uz snažnu, cirkulirajuću vibraciju, što ga čini prikladnim za klitoris, stidne usne ili druge erogene zone. Njegov sportski dizajn nadopunjuje intuitivne kontrole.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 161 za 192 od 307 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.