×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 97 za 128 od 240 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    Jesu li igre mokrenja tvoja stvar? Potpuno razumijemo i sretni smo što vas možemo obradovati ovom viješću! Svijet se pretvara u prekrasno mjesto onog trenutka kada stavite ovaj rukav na svoj penis i pustite da vaš urin (ili čak sjeme) teče kroz dugačku prozirnu cijev. Što će biti cilj ovog protoka? To ćemo prepustiti vama, ali nekako mislimo da će to biti usta vašeg dvojnika!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds set je lijepo dizajniranih uretralnih igračaka napravljenih za senzualni užitak.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Osjećate li se kao malo grublje igre povezane s drobljenjem testisa? Žudite za malo boli i želite isprobati ono što možete podnijeti? U tom slučaju, ovaj akrilni widget je vaš san.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Ako je kavez za penis, onda lijepo i kvalitetno! Kao ova podsjećajuća zmija, koja će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Alat za sve iskusne ljubitelje zvuka koji žele svoj užitak podići na novu razinu. Tremler ima vibrirajuću funkciju u kojoj možete uživati ili u uretri ili mirno na drugim dijelovima tijela. Jeste li spremni za stvarno intenzivno vibrirajuće iskustvo?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurške čeljusti iz nepretenciozne čeljusti i nije erotski komad nakita: može proizvesti i seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit i erotska igračka u isto vrijeme! Ovaj otvoreni prsten od nehrđajućeg čelika osvojit će vas sa svoje 2 kuglice i krasiti i obrezane i neobrezane penise. Pričvršćuje se izravno na žir i njegova zategnutost uzrokuje blagu zagušenost ovog osjetljivog područja, koje postaje punašno i osjetljivo na dodir. Isprobajte i kako je kada kuglice stimuliraju uzdu i nosite prsten za veselje, uzbuđenje i ukras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Volite li luksuz, eleganciju i zlatnu boju? U tom slučaju Sevanda kolekcija erotskih igračaka je baš za vas! Također uključuje ovaj vrhunski BDSM kavez za nevinost penisa izrađen s najvećom preciznošću i pažnjom za detalje. Počastite se nestašnom erotskom igračkom koja utjelovljuje vaše strasti i uživanja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kakav je to gadget, pitate se? Sa zadovoljstvom vam otkrivamo ovu slatku tajnu! To je poseban dodatak namijenjen ženskom tijelu i njegovom užitku. Savijte ga po potrebi tako da izbočina u sredini pomaže stimulirati G-točku, dok fleksibilne trake rastežu stidne usne. Vaši intimni dijelovi bit će savršeno otkriveni za divljenje, vagina će biti otvorena, a što će se dalje dogoditi ovisi o vama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit

    Svi proizvodi uključeni u ovaj komplet osmišljeni su da vam pomognu s vašim prvim iskustvom. Deset pažljivo odabranih komada pripremit će vas za senzualne doživljaje koje donosi nježni, ali i tvrđi SM.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prsten za vaš žir? Da! Ova igračka će kroz prsten usmjeriti vibracije izravno u područje oko žira i oduševit će vaše osjetljivo područje sa 7 načina vibracija. Radite li svoje fantazije punom parom sada? U tom slučaju, sigurno ste mislili da vibrator možete koristiti i na drugim područjima, kao što su klitoris ili bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis nesretnih radnika zaslužuje akciju, teško se sakriti nakon mogućnosti! U međuvremenu, ovaj uređaj za čišćenje osigurava da penis korisnika definitivno nije otvrdnut. Možda će biti potrebno izbjeći potrebu za njegovom ekonomijom, sve dok ima Higiansku tvorevinu. Poljoprivrednik ili poljoprivrednik koji se međusobno razdvoje ima pravo pustiti ptice od krava.

    57,90 €

    39,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ovaj uretralni komplet od nehrđajućeg čelika sadrži 7 čepova promjera od 5 mm do 11 mm. Savršen komplet za početnike u fetišu sonde ili čepa za penis. Čepovi za penis su šuplji tako da vaši muški sokovi mogu izaći s lakoćom. Imaju 4 glatke perle koje će biti nevjerojatne. S umetnutom duljinom od 42 mm to je savršena duljina za početak. 

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Kako biste ga željeli čvrsto i sigurno zaključati, doslovno? Ovaj kavez za nevinost od nehrđajućeg čelika učinit će da Vam se čini da pripada Vama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantnu pokornu igru okusit ćete samo ako imate pticu zaključanu u elegantnom sjajnom kavezu. Njegov robustan dizajn pristaje vam tako da oblikuje vašu muškost u savršene oblike. Zahvaljujući otvorima ne sprječava fiziološke potrebe, ventilira se, a pogodan je i za dugotrajno nošenje. Stoga ne čekajte, počnite ozbiljno shvaćati svoju podložnost!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Chastity kavez brenda World Cage! Zašto ga oduzeti? I dalje će biti otporan na oblake, dizajniran za izdržljivo nošenje i imati inovativni silikonski sigurnosni štit koji se nosi s njegovim performansama. U slučaju ostalih materijala, izrađeni su od polikarbonata i koriste se u plastifikatorima, World Cage je izrađen od ABS plastike bez BPA. U kompletu se nalazi i dosta prstenja, tako da ne treba kupovati hranu.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kavez Mini Me oduzet će vam ne samo slobodu, već i prostor! Vaša ptica će biti u vrlo uskom zatvoru, vi ćete biti bespomoćni, a vaše želje ograničene dok ne može boljeti. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Pretvorite svoje testise u vrlo impresivan i seksi dio svog tijela uz ovaj genijalni Boners 8 Style Ball Splitter. Pogurat će vaše testise lagano naprijed i istovremeno ih odvojiti, čineći ih većima i oduzimajući dah. Istodobno, skuplja vaš penis u korijenu, podržavajući tako i produžujući vašu erekciju. Zabavite se više s ovim silikonskim dodatkom koji će vam podići ne samo testise nego i samopouzdanje.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ovaj dilatator nema visokokvalitetne čeljusti koje ne ometaju rad i namijenjen je otkrivanju, stimuliranju vlaženja vena u unutrašnjosti. Fine sorte podložne su intenzivnoj stimulaciji, a materijal je vrlo isplativ. Procijenite okus nepoznat!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u glatkom dizajnu čepova, obliku nokta, kvalitetnom silikonu i nadasve u iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Uhvatite pticu u zamku! Ova igračka ima šipku za mokraćnu cijev koju možete zaključati kako biste spriječili bijeg penisa. Zvuči li vam to opasno? Tako je! Cvilit ćeš od bolnog zadovoljstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zatvorite pticu u visokokvalitetni kavez od nehrđajućeg čelika! Ovaj kavez za čistoću ima dizajn koji se može zaključati i podesivi prsten u 4 različite veličine. Uz pomoć sustava ploča i klinova uhvatit ćete oslabljeni penis kojem neće moći pobjeći. Dođi gledati kako mu kavez smeta!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine za slijetanje, što proizvod čini ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners T-shape Ball Splitter

    Ovaj genijalni alat učinit će vaše testise nepropuštenim draguljem, jer ih graciozno dijeli i lagano gura naprijed, čineći da izgledaju veće i elegantnije. Istodobno, skuplja vaš penis u korijenu, podržavajući tako i produžujući vašu erekciju. Zabavite se više uz ovaj silikonski dodatak koji će vam podići ne samo testise nego i samopouzdanje.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je 6 do 8 cm i s unutarnje strane ima 2 točke koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine za slijetanje, što proizvod čini ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Kad uhvatiš pticu, pjevaju mu! Međutim, ovo nije samo kava, jer bonus ima dilatator u močvari. Dilatator je izrađen od glatkog, fleksibilnog medicinskog silikona i polikarbonata koji se može koristiti za nošenje. Promijenite svoju pticu!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj genijalni dodatak okružuje korijen penisa, ali i testise, koje čak i cijepa. Ukrašena je srebrnim klinovima, a primijetit ćete i dvije zgodne ušice na koje možete objesiti utege. Naoružajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Natjerajte svog kolegu da dobije erekciju, preuzmi kontrolu i uživaj u vrlo intenzivnom orgazmu što god želiš na kraju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 240 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.