×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš penis

Artikli 129 za 160 od 239 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • OhMama Fetish Metal Chastity Lockable Cock Cage Size S

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj metalni kavez za penis? Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ima lokot s ključevima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Plus Chrome

    Volite li biti potpuno pod kontrolom? Žudite za kavezom za čednost koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugo nošenje, jer ima široku paletu dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše će želje postati stvarnost ako svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite, nećete imati ključeve i neće biti povratka!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Držite pticu pod ključem s ovim jedinstvenim kavezom za čistoću. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ima vrlo ekstravagantan izgled i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 6,5 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Chrome

    Elegantnu pokornu igru okusit ćete samo ako imate pticu zaključanu u elegantnom sjajnom kavezu. Njegov robustan dizajn pristaje vam tako da oblikuje vašu muškost u savršene oblike. Zahvaljujući otvorima ne sprječava fiziološke potrebe, ventilira se, a pogodan je i za dugotrajno nošenje. Stoga ne čekajte, počnite ozbiljno shvaćati svoju podložnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 4

    Ovaj dilatator izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i namijenjen je sondiranju, odnosno stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Visokokvalitetni materijal obećava vrlo jednostavno održavanje, a glatko tijelo obećava glatku stimulaciju. Usudite se okusiti nepoznato!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Plus Black

    Odabirete li biti pod kontrolom? Želite li biti udobni i dugotrajni, jer ima širok raspon dodataka koji vam omogućuju da se prilagodite svojim potrebama? Ako želiš biti stvorenje, svoju pticu ćeš zatvoriti u pećnice. Ali nemojte se predomisliti i napraviti nered!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Future Chastity Device

    Držite pticu pod ključem s ovim jedinstvenim kavezom za čistoću. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ima vrlo ekstravagantan izgled i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 6,5 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Zaključajte tu beskorisnu pticu i ne puštajte je van! Stell Bird Chastity Cage uređaj je za zaključavanje penisa. To je prilično težak kavez i ne dopušta svom nositelju da se uzbuđuje. Jako je tvrda (ali i fina) i zakočeni penis sigurno neće sam izaći iz nje!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Tube Chastity Device

    Držite pticu pod ključem s ovim jedinstvenim kavezom za čistoću. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ima vrlo ekstravagantan izgled i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 7 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Bez obzira na oblik i veličinu penisa, sonda će se savršeno prilagoditi vama i uživati ćete u svakom njezinom djeliću!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Lockable Leather Penis Cage Metallic Rings Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj kavez za pijetlove? Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i podesiv je za udobno nošenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednostavno, ukusno, elegantno, ali apsolutno efektno, upravo su takve ove dvije ultra magnetne kuglice.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Penis Extender Black

    Veličina je bitna! Postignite trajne rezultate s ovim Pumped Penis Extenderom! Ovaj ekstender penisa povećava i duljinu i obujam penisa korištenjem vučne sile čeličnih šipki s oprugom kako bi se pomoglo prirodnoj sposobnosti tijela da se mijenja i razvija pod fizičkim utjecajem. Izlažete li penis stalnom rastezanju, stanice će se početi dijeliti i razmnožavati, povećavajući tako masu tkiva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što mislite o ovim stezaljkama za bradavice s prstenom za postavljanje na kraju? Središnji remen je podesiv, a vrhovi stezaljki su gumirani.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple to Labia Clamps with Chain 7683

    Osjetite dvostruki stisak s ovim kopčama za bradavice, koje su povezane elegantnim lancem s kopčama za stidne usne.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender™ će Vam dati bolje samopouzdanje, unaprijediti Vaš život i poboljšati opće zadovoljstvo životom.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Clamps with Chain and Scrotum Ring O 7679 50mm

    Eksperimentirajte s ovim zaista posebnim prstenom za erekciju na penisu, koji je učinkovito povezan sa stezaljkama za bradavice.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

    Za sve izopačene ljubavnike imamo ovaj jedinstveni geg koji će usta vašeg roba pretvoriti u vaginu. Uz Pussy Face Oral Sex Mouth Gag, uživat ćete u početnom prodiranju u vaginu, kroz koje ćete potom ući u usta svoje robinje, koja će zahvaljujući gegu biti i dalje otvorena i spremna prihvatiti sve što im ponudite. Uživajte u uzbudljivom poniženju svog kolege s ovim genijalnim alatom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Penis Extender Black

    Pretvorite svoje snove o većem penisu u stvarnost s ovim genijalnim alatom marke California Exotics. Izdržljivi silikonski remen drži uređaj na mjestu, dok za nekoliko sekundi maticama zašrafite cijelu konstrukciju točno tako da se može rastegnuti. Zahvaljujući podlozi i korištenim materijalima, ne morate brinuti o svojoj udobnosti i možete postaviti Extender točno prema vašim zahtjevima. Paket također uključuje 4 uklonjive produžne šipke.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Ovaj gag će vas zabaviti zahvaljujući udobnosti koju obećava mekani silikon od kojeg je napravljen.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Penis čep za mokrenje i ejakulaciju. Osjetite ga u mokraćovodu, umasirajte i uživajte! Plugis Piss Play penis iz You2Toysa bit će izvrstan dodatak za sve koji žude za novom vrstom užitka. Ovaj šuplji čep dizajniran za sondiranje i izrađen je od 100% silikona, fleksibilan je i siguran za tijelo, jer ne sadrži ftalate i u skladu je sa strogim EU REACH propisima.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit i erotske igre su iste! Ovaj otvoreni prsten iz nedentalne čeljusti zagospodarit će Vam s Vaše 2 loptice i prekrasnim i neobrezanim penisom. Vodi se računa o okolišu, a njegova ranjivost ometa opstanak ovog osjetljivog područja, što ga čini još privlačnijim. Radite kao što svaka lopta stimulira uzdu i nosite prsten za zabavu, zabavu i ljepotu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Vice Grip Urethral Stretcher

    Nosila uretre s 2 štapa koja rastežu vašu mokraćnu cijev. Uživajte u maloj divnoj boli! Stavite spravu na žir i uz pomoć majki počnite polako odmicati štapiće jedan od drugog, čime se širi mokraćni trakt. Igračka od nehrđajućeg čelika dizajnirana za CBT, grublje igre, ali i hrabre muškarce!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Elegantan i moderan utikač za penis iz kolekcije Stell Power Tools bit će vaš omiljeni dodatak za igre povezane sa stimulacijom uretre. Opremljen je završnom petljom za jednostavno rukovanje. Njegova reljefna silueta je genijalno dizajnirana da vas ugodno iritira. Ovaj dodatak je apsolutno siguran za tijelo i jamči dugotrajnost.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Umetnite fleksibilni plavi čep u uretru i uživajte u osjećajima koje će vam dati vaš novi ljubavnik. Za sigurno rukovanje završava loptom i izrađen je od 100% fleksibilnog i udobnog silikona koji ne sadrži ftalate te je u skladu sa strogim EU REACH propisima.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Volite li gnjavažu vašeg penisa? Svidjet će vam se ovaj Cum Stopper! Sastoji se od silikonskog prstena na koji se za vašu mokraćnu cijev pričvrsti pomična kuka s kuglicom. Prsten se stavlja ispod žira i ubacujete lopticu u penis. Probajte nešto novo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 239 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.