×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 33 za 64 od 1325 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fleshlight Sleeve Warmer

    Fleshlight SleeveWarmer je tu da pojača Vaše iskustvo masturbacije uz vrtoglavu novu razinu realizma.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #3 Skin

    Dođi upoznati svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno rastegnutu vaginu. Šarmantna je i kao prava. Priuštite si autentično iskustvo s ovim elegantnim komadom ženskog tijela koji će vam osim vagine ponuditi i anal.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Rosie 15.5kg Full-sized Durable Big Ass

    Volite li više velike bucmaste guzice? Osjećate li se usamljeno i nemate što raditi? Jeste li odgovorili "da"? Onda ste došli na pravo mjesto! Sa zadovoljstvom vam predstavljamo tantalus tantalus koji će ispuniti vaše seksualne fantazije! Izrađene su od mekanog i kvalitetnog TPE materijala koji je ugodan za dodir. Ali nemojte više čekati i zgrabite svoju guzicu za maženje, maženje, maženje i maženje!

    619 €

    539 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Candice 19.5kg Life Sized Beach Girl Sex Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i partner kojeg biste mogli nježno milovati i strastveno ljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovite Candice kući i dobijte seksi ljubavnika i partnera punog razumijevanja. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljivu vaginu i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    799 €

    579 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow A.I.+ Machine

    Dugo očekivana nova poboljšana verzija Autoblow AI! Tko ne voli oralni seks i zadovoljstvo kao nitko drugi? Tko ne voli novi i još bolji Autoblow AI? Dopustite da vas ponese najbolje pušenje! Ova pametna igračka programirana je da vam pruži okus realističnog pušenja bez potrebe za pomicanjem ruke.

    369 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Bangin Betty Flesh

    S njezinom čvrstom i snažnom guzom i dvostrukim ulazom, Betty možete lupiti poput fino ugođenog bubnja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Naughty

    Gospodo, jesi li dobio desnu ruku i tražiš kako poboljšati svoju kratkodlaku samodostatnost? Napravite masturbator skriven u kabini prestižnog brenda Satisfyer! Excessive je fleksibilan, iznimno fleksibilan i obećao je da će stimulirati cijeli penis. Nemojte se bojati okrenuti dlanove na njihove teksturirane pomagače i otvoriti novu liniju masturbacije!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice

    Fleshlight Turbo nudi Vam najrealističniju i najzadovoljavajuću alternativu oralnom seksu. Jedinstveno dizajniran s tri točke početnog umetanja, Turbo pruža nevjerojatne osjećaje sličnog dobivanju zvjezdanog pušenja svaki put kada ga koristite. Bilo da volite stimulirati samo vrh ili više volite napete, trnce u kralježnici osjećaj dubokog grla, Turbo Vam pruža draž i uzbuđenje da stignete do cilja.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Eva Lovia Sugar

    Kliznite u slatkoću Evine vagine i osjetite svaku najmanju nijansu njezine nevjerojatne Sugar senzacije.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V3 XL Teal

    F1S™ V3 je seksualna igračka nove generacije koja ima napredne nadogradnje koje vas vode u novo carstvo užitka. Ne pokušava oponašati bilo koji poznati osjećaj poput felacije ili penetracije; stimulira falus zvučnim valovima sa svih strana bez potrebe za dodatnim guranjem.

    299 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Message in a Bottle Black

    Pripremite se za divlju vožnju - uz seksi zvučni zapis! Ovaj super-snažni, zabijajući, rotirajući stroker je erotski tour de force sa svojim robusnim motorom i divljim pogonom – i upotpunjuje fantaziju sa slušalicama i glasovnim zapisima koji će zajamčeno uzbuđivati.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Gush Glans Massager

    Gush je podesiv i dizajniran kako bi korisnicima omogućio da iskuse užitak bez upotrebe ruku ili da ga dodiruju željenom brzinom. Također dolazi s dodatnom trakom za povećanje intenziteta, stezanja i ciljane stimulacije.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Virgin Fuck Babe Skin

    Virgin Fuck Babe vrhunski je realistični masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ovaj veliki, odvažni masturbator u stilu tijela dizajniran je za vrhunsko zadovoljstvo udaranja. Kvalitetan dizajn izrađen je od vrhunskog TPE-a i ima ultra-realistične akcente i kanale s ugodnom teksturom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Angela White Indulge

    Oduševite se nevjerojatnim osjećajem Angeline zaista impresivne nove teksture. Valovi prostora i udobnosti prošarani su nizom stimulirajućih gumba za užitak kako bi pružili doista nevjerojatan osjećaj u svakoj dimenziji.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Aurora 2.0 25kg Doggystyle Fit Sex Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i partner kojeg biste mogli nježno milovati i strastveno ljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovi Auroru kući i dobij seksi ljubavnicu i partnera punu razumijevanja. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljivu vaginu i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    1.229 €

    1.039 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #3 Black

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno rastegnutu vaginu. Ona je ljupka i kao prava je. Priuštite si autentična iskustva s ovim elegantnim komadom ženskog tijela koji vam nudi i anal i vaginu.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Ion Black

    Upoznajte prvi Pleasure Air™ stroker na svijetu. Doživite novu vrstu orgazma jer jedinstveni pulsirajući zračni valovi stimuliraju osjetljive Pacinijeve receptore ugode u frenulumu.

    309 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Paloqueth Automatic Blowjob Stroker with Textured Sleeve Thrusting & Vibrating

    Zamislite da samo sjedite ili ležite, opuštate se, a ovaj zgodni masturbator poskakuje gore-dolje na vašem penisu i doživljavate uzbuđenje kakvo prije niste mogli zamisliti. I sigurno ne prestaje s kretanjem gore-dolje, može i vibrirati. Budite dobri i birajte između 5 načina rada šoka i 7 načina rada vibracije.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Moto-Bator 2

    Doživite ultimativno iskustvo bez upotrebe ruku! Novi i poboljšani motor u Motor Batoru 2 pružit će Vam najintenzivnije usisavanje, vibracije i snažan potisak klipa koji ste ikada iskusili. Usisavanje i potiskivanje mogu se uživati i zajedno i odvojeno!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V3 Red

    F1S™ V3 je seksualna igračka nove generacije koja ima napredne nadogradnje koje vas vode u novo carstvo užitka. Ne pokušava oponašati bilo koji poznati osjećaj poput felacije ili penetracije; stimulira falus zvučnim valovima sa svih strana bez potrebe za dodatnim guranjem.

    299 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Elizabeth Grainy Realistic Skin Sex Doll Brown 2.7kg

    Realistični muški masturbator koji se njiše. Elizabeth ima usku punašnu guzicu, seksi gnijezdo oko struka i atraktivne trbušnjake. Zbog vaše intenzivne penetracije, Elizabethino naježivanje na smeđoj guzi odaje uzbuđenje i užitak koji joj donosite. Svi uzbudljivi detalji masturbatora mačkice vraćeni su u omjeru 1:1 stvarno zgodnoj djevojci iz noćnog kluba, pa je teško reći jeste li u igrici iz mašte ili u stvarnosti!

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #4 Black

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno otkrivenu vaginu. Ona je ljupka i kao prava je. Priuštite si autentična iskustva s ovim elegantnim komadom ženskog tijela koji vam nudi i anal i vaginu.

    87,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Elon Intelligent Masturbator with Up&Down Movement, Vibration, Heat & Phone Holder

    Ne možete zamisliti jurnjavu bez pornografije? Ovaj masturbator misli na sve i opremljen je držačem za mobilni telefon, ali pazite, to je tek početak onoga što može. Nudit će vam 8 načina kretanja gore-dolje te će se kretati uz vaš penis i intimno podsjećati na osjećaj vagine ili vještih usta. Također dodaje 10 načina vibracije i funkciju grijanja do 42ºC za topao i ugodan osjećaj u nekoliko minuta. Prilagodite ga svojim željama i uživajte u najboljem iskustvu masturbacije ikada!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Quickshot Autumn Falls Vagina and Butt

    Autumn Falls Quickshot ima neometane izlazne točke izrađene od Autumnove vlastite vagine i stražnjice. Autumn Falls Quickshot može se koristiti kao dodatna stimulacija tijekom oralne igre para ili za masturbaciju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tight Lipped Light

    Ova stvarna lopatica ne samo da usisava i vibrira s dva snažna neovisna motora, već se i savija i stiska kako bi zadovoljila vašu želju sa svakim udarcem. Dvoslojni materijal djeluje izvrsno realistično na dodir s mekim unutarnjim slojem i čvršćim vanjskim slojem – i obiljem teksture unutar kanala.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #5 Skin

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno rastegnutu vaginu. Ona je šarmantna i kao prava i ne manjka joj čvrstih grudi samo za ruku. Priuštite si autentične doživljaje uz ovaj elegantni komad ženskog tijela koji ćete maziti, maziti i ljubiti.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine

    Muzalica je dizajnirana da obavi sav težak posao umjesto Vas, ova ljubavna mašina posebno je dizajnirana za automatsko maženje i sisanje, s dva cilindra za razne osjećaje.

    1.149 €

    849 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    Deluxe Mega-Bator je jedini masturbator "bez ruku" na svijetu, koji radi sav posao umjesto Vas, tako da možete doživjeti vrhunsko iskustvo užitka bez ruku! Inovativni Deluxe Mega-Bator kombinira rotaciju i guranje bez ruku u kojima se može uživati u 10 jedinstvenih uzoraka za potpuno prilagodljive sesije masturbacije. Uživajte u najboljem od oba svijeta!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

    Uživajte u intenzivnoj simulaciji poput pušenja s nevjerojatnom Suck N' Stroke Head Pump. Ovaj zadirkivač vrha jednostavan za korištenje stvara snažnu akciju usisavanja koja stimulira osjetljive živčane završetke ispod i oko glave Vašeg penisa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Swing-R Heating Effect, Swing Tech & Vibration Masturbator

    Muški masturbator JAMYJOB SWING-R pomno je dizajniran uređaj za uživanje koji nudi neusporedivo intimno iskustvo. Ovaj crni masturbator, sa svojom duboko crvenom unutrašnjosti i gumbima, spaja stil i funkcionalnost na izniman način.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Sarina 9.2kg Shemale Big Penis Sex Torso Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i nekoga koga biste mogli nježno pomilovati i strastveno poljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovi trans Sarinu kući i dobij seksi penis i slatke grudi. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljiv penis i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    549 €

    379 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

    Oduvijek ste sanjali o tome da poševite zgodnu s 36DD i super uskim strukom, pa što čekate? Izvadite ovu prsatu curu iz kutije, uzmite besplatni lubrikant i nabijajte ovu slatkicu s oblinama dok je ne izjebete!

    379 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 1325 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.