×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke

Artikli 1 za 32 od 11636 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Advent Calendar Premium

    Sezona je kada se prepuštate užitku i strasti, a postoji li bolji način za odbrojavanje do najčarobnijeg praznika od našeg Satisfyer Premium adventskog kalendara? Pripremite se za intimno istraživanje, smješteno u toplini blagdanskog raspoloženja.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Pro 2 Generation 2

    Popularni klasični Satisfyer Pro 2 jamči eksplozivne osjećaje užitka sa svojom inovativnom stimulacijom valova pritiska. S 11 programa, high-tech gimmick nudi užitak bez kontakta, koji se može iskusiti posvuda zahvaljujući punjivim baterijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Lush 3 Wearable Bullet Vibrator

    Lush 3 - najnovija je verzija našeg svjetski poznatog jaje vibratora na daljinsko upravljanje s nekoliko značajnih poboljšanja kao što je fiksni rep koji "grli" tijelo i brine da igračka ostane na pravom mjestu i daje dublje vibracije na G-točki, poboljšana baterija i redizajnirana Bluetooth antena.

    229 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Paloqueth Heating Realistic Dildo with Thrusts, Rotations and Vibrations Skin

    Sanjate li o stvarnim iskustvima? Povjerite svoj užitak lupajućem Paloqueth dildu koji se također može senzualno okretati, vibrirati i zagrijavati do 42°. Poljubite ga u glavić i pustite ga da radi prvoklasno uzbudljiv posao s 5 različitih načina guranja i rotiranja i 7 načina vibracije. Svidjet će vam se!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Quickshot Launch

    Quickshot Launch™ nudi potpuno automatizirano Fleshlight® iskustvo za korištenje s vašim Quickshot igračkama™. Quickshot Launch™ kontrolira duljinu vaših udaraca, kao i brzinu. Sa svojim inovativnim sustavom upravljanja na dodir, samo namjestite kontrole, udobno se smjestite i uživajte!

    279 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Lush Bullet Vibrator

    Lush je pametni vibrator kontroliran pametnim telefonom (ili pametnim satom). Dizajniran je za solo igru, diskretnu javnu igru i parove na daljinu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou App Series Couple Toy with App Premium Silicone Lavender

    Serija aplikacija Intoyou® predstavlja vrhunsku i suvremenu liniju koja besprijekorno spaja dizajn i tehnologiju. Uronite u jedinstveno iskustvo dok otkrivate našu ponudu igrača naprednom tehnologijom.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Vibration

    Zovemo sve ljubitelje stila života, igračaka i senzualnosti: valovi pritiska i vibracije u jednoj igrački? Da molim! Novi Satisfyer Pro 2 Vibration ostvarit će sve vaše snove o željama: ako Vas je duboko stimulirajuća Airpulse tehnologija prethodne verzije Pro 2 dovela do nezaboravno intenzivnih orgazama, onda se čvrsto držite jer će Vas nova, dodatna funkcija vibracije njezinog nasljednika katapultirati odmah na sedmo nebo, ili možda 9000! Treća generacija Satisfyer Pro 2 dobiva čarobnu nadogradnju 'vibracije'.

    91,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith Premium Sex Machine HS06-App with Remote and App

    Hismith se usredotočio na proizvodnju seks strojeva, izrađujemo serije seks strojeva i odgovarajuće dodatke. Vrhunski stroj temelji se na konceptu konciznog, kreativnog, super tihog i multifunkcionalnog. To je savršeno remek-djelo koje spaja seksualnu ljubav i automatizaciju života. Posvetili smo se održavanju savršenog seksualnog wellnessa i vjerujemo da: strast izvan mašte, ljubav na prvi pogled.

    799 €

    689 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith Servok Premium Sex Machine with Intelligent APP Control

    Ova glavna jedinstvena razlika je u tome što ovaj novi seksualni stroj koristi servok-motor velike snage koji se temelji na prijenosu, a ne "standardni" tradicionalni motor s pogonskom polugom kao što imaju naši drugi strojevi. To mu daje veći okretni moment i ukupno veću snagu. Također vam omogućuje podešavanje dubine potiska s daljinskog upravljača/aplikacije umjesto da morate zaustaviti stroj radi ručnog podešavanja.

    2.649 €

    1.919 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Advent Calendar Deluxe

    S 24 dana užitka za odmotavanje, novi Satisfyer adventski kalendari za 2023. najpoželjniji su darovi ikada! Budite iznenađeni i oduševljeni svakim otkrivenim blagom. Od igre guzom do vezivanja, od masaže do mazohizma, od donjeg rublja do lubrikanta, ove godine nudimo dvostruku zabavu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fleshlight Quickshot Stoya

    Stoya Quickshot ima neometane izlazne točke izrađene od Stoyine vlastite vagine i stražnjice. Stoya Quickshot se može koristiti kao dodatna stimulacija tijekom oralne igre para ili za masturbaciju.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Blueberry 2

    Original vibrator je stvaran koliko može biti. 7 snažnih funkcija i stvarna veličina daju vam pravu stvar.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Thrusting Dildo Vibrator with Suction Cup 9.5" Skin

    Sanjate li o stvarnim iskustvima? Povjerite svoj užitak nabijajućem Paloqueth dildu koji također može senzualno vibrirati. Poljubite ga u glavić i pustite ga da radi prvoklasno uzbudljiv posao s 5 različitih načina guranja i rotiranja i 7 načina vibracije. Svidjet će vam se!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 3 Vibration

    Poput elegantne pantere u potrazi za sljedećim vrhuncem - graciozan i snažan - ovaj tajanstveni pružatelj užitka u svilenkastoj mat crnoj boji klizi kroz noć za Vas. Njegov cilj: Vaša ljubavna kuglica. Kad jednom nacilja svoj plijen, nema mu bijega jer je nezasitan! Zahvaljujući 11 klasičnih Satisfyer intenziteta valova-pritiska i dodatnoj funkciji vibracije, strpljivo čeka dok ne dođe savršen trenutak. Zatim Vas strastveno zgrabi, pomiluje Vašu vruću točku i preplavi nezaboravnim orgazmima - vrhunac je neizbježan. Zadovoljno prede poput nježnog mačića dok se u ekstazi pritišćete uz njega, zaboravljajući na svijet oko sebe.

    91,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo Vibrator with Suction Cup 8.5" Brown

    Sanjate li o stvarnim iskustvima? Povjerite svoj užitak nabijajućem Paloqueth dildu koji također može senzualno vibrirati. Poljubite ga u glavić i pustite ga da radi prvoklasno uzbudljiv posao s 5 različitih načina guranja i 7 načina vibracije. Svidjet će vam se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

    Ključ da izdržite dulje u krevetu i postanete ljubavnik o kakvom svaka djevojka sanja nije krema, ni tableta, ni napitak.

    76,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Stoya Destroya

    Nakon ulaska, tri mala izbočine prstena uhvatiti će Vas čvrsto, praćeni ultra prodornom kupolom užitka koja će vam pružiti 360 stupnjeva neusporedivog blaženstva. Sljedeća komora počinje s malim nizom zuba i očnjaka koji Vas divno trljaju i vuku. Konačno, jedan red velikih izbočina vodi u super rebrastu teksturu koja se sužava što više ulazite unutra.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Stamina Training Unit Value pack

    STU value pack potpuno je Fleshlight iskustvo. Sve što vam je potrebno za uživanje i brigu o vašoj Fleshlight igrački.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA036-L Wildolo Realistic Silicone Dildo Vibrator with App 31.6cm Skin

    Wildolo integrira pametnu tehnologiju upravljanja APP-om i visokokvalitetni silikonski dildo, postiže kontrolu na daljinu i uklanja barijere udaljenosti. Prilagođeni način rada i društvena zabava, istražite više zabave

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Max 2 Masturbator

    Max 2 sada se može pohvaliti rodno neutralnim rukavom, kontrakcijama od 360 stupnjeva i redizajniranim vibratorom za pružanje jačih, moćnijih osjećaja. Povrh toga, postupak punjenja je još lakši, u kombinaciji s duljim vijekom trajanja baterije za one produžene sesije pune pare. Najnoviji dodatak Lovense teledildonic liniji zajamčeno će biti fantastično iskustvo!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth BDSM Bondage Set Black 10 pieces

    Prekrasan set koji sadrži 10 BDSM dodataka za ostvarenje vaših divljih snova. Naći ćete manžete za gležnjeve i zapešća, stezaljke za bradavice, geg, križić za lisice, svjetlucanje, masku za oči, ovratnik, povodac i uže. Što ćete prvo upotrijebiti?

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Deep Throat Cup

    Oblik pješčanog sata Deep Throat CUP-a pruža vrhunsku čvrstoću. Posebni ventili stvaraju virtualni vakuum unutar CUP-a kako bi pružili nevjerojatan osjećaj sisanja.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 4 Couples

    Vrijeme je za nezaboravne trenutke, Satisfyer Pro 4 Couples otvara novi svijet erotskih igara. Inspiriran klasičnim vibratorima u paru, nosi se tijekom snošaja i stimulira oba partnera istovremeno. Ali, ovaj užitak u igri ima za ponuditi više od samo očaravajućeg osjećaja zatezanja, uzbudljivih vibracija i primamljive masaže G-točke: u tipičnom stilu obitelji Satisfyer, stimulira ženski klitoris bez dodira valovima pritiska, pružajući dublju stimulaciju koja dovodi do višestrukih orgazama. Užitak je zajamčen!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Solace App-Controlled Automatic Thrusting Masturbator

    Muški masturbator s automatskim potiskivanjem kontroliran aplikacijom

    329 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Lovers

    Nasumično isprepletena delikatna rebra stvaraju glatke osjećaje. Fini detalji nježno Vas grle poput svile. Osjećaj topljenja navire polako.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Lush 2.0 Wearable Bullet Vibrator

    Lush je pametni vibrator kontroliran pametnim telefonom (ili pametnim satom). Dizajniran je za solo igru, diskretnu javnu igru i parove na daljinu. Hardver je u potpunosti optimiziran za javnu igru tako da je snažan, ali tih.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magic Massager

    Lezite i uživajte! ToyJoy Magic Massager ima moć slanja nevjerojatnih vibracija kroz cijelo tijelo, masirajući duboko u napeta područja za vrhunski užitak!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Intense Delight Bullet

    Durex Intense Delight Bullet mali je i diskretan senzualni masažer sa snažnim vibracijama – što ga čini Vašim seksi saveznikom u svijetu užitka. Idealan je za stimulaciju klitorisa i cijelog tijela kako bi Vama i Vašem partneru pomogao da postignete orgazam. Nudeći do 5 sati tihog užitka, iskusite meku baršunastu glatku površinu dok vibratorom milujete svoje bradavice, klitoris i stidne usne.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow A.I. Machine

    Ova čarobna spravica je programirana da vam popuši koristeći tehnike stvarnog života. Pomaknite prema dolje za pregled radnje.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jessy Summer Life-Size Sex Doll

    Pravi šarm i seksi obline! Bilo bi vam teško pronaći bilo kakvu temeljnu razliku između ove realistične lutke i prave žene. Zove se Jessy, ima lijepo lice, duge trepavice i zavodljive usne. Njezine duboke smeđe oči u svakom trenutku možete zamijeniti zavodljivim plavim očima i malo promijeniti njezin izgled. Koža joj je izrađena od visokokvalitetnog TPE materijala i nevjerojatno je meka. I što više?

    2.149 €

    1.539 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 11636 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.