×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 33 za 64 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    Zaljubit ćete se u 100% prirodno i ulje za podmazivanje i masažu u jednom za prvu upotrebu. Tijekom masaže dubinski hidratizira kožu i čini ljubav ugodnijom za tijelo na siguran način. Njegov prirodni sastav razmazit će vaše tijelo, a posebno njegove intimne dijelove. Povjerite svoje zadovoljstvo kvalitetnom prirodnom proizvodu koji vas neće razočarati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pepino Strawberry intimate lube 95ml

    Pepino maziv gel ugodnog mirisa i okusa jagoda na bazi vode. Donosi dugotrajnu hidrataciju i veći užitak od intimnog odnosa. Proziran je, hipoalergen, pogodan za svakodnevnu upotrebu.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Erection Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Erection Personal Lubricant Gel povećava protok krvi u naneseno područje i omogućuje više krvi da ide do stanica muškog organa.
    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Bubble Gum Tingling Effect Gel 15ml

    Sada je dostupan najpotpuniji tekući vibrator. Donosi valove zagrijavanja, pulsiranja i vibriranja tijekom više od 30 minuta. Proizvod je uniseks i može se koristiti za penetraciju, masturbaciju, poljupce i također oralni seks zbog svog ukusnog okusa žvakaće gume.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovativni sastav HotUP proizvoda za masažu 150 ml omogućuje vam da spojite prednosti tri proizvoda u jednom zahvaljujući jedinstvenom sastavu! Namijenjen je svima koji žele diverzificirati intimnu atmosferu u spavaćoj sobi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 30ml

    Kanadska tvrtka Intimate Earth ™ lansira beskompromisni stimulacijski gel za žene, koji povećava veličinu G-točke i povećava njezinu osjetljivost, što olakšava pronalaženje.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LOAD 1000ml

    Hibridno ulje za podmazivanje mlijeka je upijajuća mješavina vode i silikona. Napunite svoje gladiole i dugotrajanskog glumca ili će se oni vratiti. Kompatibilan s kondomima i erotskim pomagalima od svih materijala, silikona, lateksa, stakla, metala, gume i dr. Koristite sa svestranim osobnim mazivom za sve prednosti!

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    EasyGlide silikonski lubrikant. Idealno za masaže. Za razliku od lubrikanata na bazi vode, silikonski lubrikanti se ne suše brzo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Inflate XXL Massage Gel 15ml

    Kaže se da većina muškaraca nije zadovoljna veličinom ili debljinom svog penisa. Jeste li jedan od njih? Ako ne, INTT je za vas razvio ovaj jedinstveni gel koji pomaže povećati penis. To uzrokuje širenje krvnih žila i time povećava protok krvi u penisu, što povećava veličinu. Uživajte u uzbuđenju i veličini o kojoj uvijek sanjate!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 sa svježim mirisom limunske trave, moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BodyGliss Erotic Collection Stimulating Orgasm Gel 50ml

    Kladite se na sve na jednu kap! Ovaj gel za orgazam probudit će u vama prekrasan senzualni osjećaj i pružiti vam još intenzivnije orgazme. Perete li se, kako je to moguće? Budući da potiče cirkulaciju krvi i puno ćete lakše doći do orgazma, morate ga isprobati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Jedinstvena tekuća konzistencija Joy Division AquaGlidea učinit će vašu ljubav još ugodnijom. Učinkovito ublažava suhoću rodnice i na taj način smanjuje intimnu nelagodu. Osim toga, proizvod je kristalno čist i vrlo ljubazan čak i prema osjetljivoj koži. Dopustite da vas ponese ugodan vodopad užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel može se sigurno koristiti u spolnim odnosima zahvaljujući prirodnim biljnim spojevima.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant with Tea Tree Oil 100ml

    Ty & Já® gel za podmazivanje s uljem australskog čajevca sredstvo je koje čini intimna iskustva ugodnijim te obogaćuje i uklanja neugodne osjećaje u slučaju nedovoljne vlage.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode kao dodatak prirodnom mazivu. Uz njega ćete uživati u intenzivnijim iskustvima koja se nikada neće utrljati, jer gel povećava udobnost tijekom seksa i čini intimnost puno ugodnijom. Njegov sastav idealan je za korištenje u kombinaciji s erotskim igračkama te je prikladan za solo i igre u paru. Praktična pumpica je šlag na torti za jednostavnu upotrebu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Like A Virgin Tightening Gel 15ml

    Tko je rekao da kako starite, vaša vagina više neće biti mlada? Lezi kao kula! Ovaj gel učinkovito vraća prirodnu vlažnost i elastičnost vagine. Vaša će vagina odjednom biti čvrsta kao djevica. Uživajte u pomlađivanju i ponovno otkrijte izgubljenu strast povezanu s vašom vitkom vaginom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Jedinstveni gel za lakši orgazam. Učinak zadržavanja vagine kroz učvršćivanje i poboljšanje elastičnosti vagine, što rezultira povećanjem libida i većim zadovoljstvom.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intimni gel koji produžuje duljinu kontakta. Optimalna kombinacija aktivnih sastojaka donosi mogućnost kontrole ejakulacije, a jamči zadovoljstvo zahvaljujući dužem kontaktu. Dodaci guarane i kofeina potiču i stimuliraju. Idealan u slučaju problema s prijevremenom ejakulacijom ili nedovoljnim vlaženjem intimnih dijelova. Srdačan je i svilenkasto gladak. Na bazi je vode, tako da ne ostavlja mrlje. Jamči optimalnu skliskost, čime se sprječava habanje i iritacija.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Čeznete za dužom i intenzivnijom ljubavlju, a da pritom ne izgubite sva ugodna iskustva povezana s njom i da svoju erekciju održite tvrdom poput kamena? S8 Prolong Penis Gel podržat će vašu erekciju, pomoći vam da odgodite ejakulaciju, a zahvaljujući vrhunskom sastavu i dermatološki testiranim sastojcima nećete izgubiti osjetljivost. Dođite i uživajte u dugom i kvalitetnom seksu o kojem sanjate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodno mazivo u svijetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Mint Personal Lubricant Gel dodaje šarene fantazije vašem seksualnom životu. Ohrabruje vas svojom instance aromom.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom čokolade, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj zahvaljujući laganom zagrijavanju.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovely Lovers POTENCY Gel STRONG FORMULA + ENERGY 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aktivnim prirodnim tvarima za potporu erekcije. Svilenkasto glatki gel za podmazivanje na bazi vode, ne ostavlja mrlje.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit intimni lubrikant na bazi vode, ne ostavlja mrlje, ekstremno vlaži, sprječava iritacije i ogrebotine.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus vanilije će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit gel za podmazivanje na bazi vode i glicerina sa svojstvima silikonskog gela. Pogodan i za podvodnu upotrebu.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Pojačajte svoje omiljene elektrostimulacijske igre s ovim vodljivim gelom s praktičnom pumpicom. E-Stim Electrogel je posebno dizajniran da ne samo vlaži, već prije svega poboljša vodljivost i pruži vam izraženije osjećaje i doživljaje. Njegova medicinska oznaka CE znači da ga možete sigurno koristiti ne samo izvana nego i interno. Zahvaljujući vodenoj bazi, lako se pere i kompatibilan je sa svim E-Stim igračkama i lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Always Virgin 15ml

    Žudite li za istim iskustvom kao kad vam je to bilo prvi put? Gel Always Virgin ispunit će vaše želje. Razvijen je od prirodnih sastojaka i pridonosi željenoj snazi vagine i pojačava užitak njemu i njoj.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intimni lubrikant za povećanje libida kod žena, veće iskustvo i lakši orgazam. Ekskluzivni gel za podmazivanje.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom lizalice trešnje, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj blagim zagrijavanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Vrijeme je za ljubav prema sebi! Ova Eros krema je posebno razvijena za masturbaciju i iznenadit će vas svojom pahuljastom i kremastom konzistencijom koja jamči još bolji užitak. Naravno, možete ga koristiti i umjesto lubrikanta. Eros krema je tu samo za vas i vašu sretniju masturbaciju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.