×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 101 - 250 ml

Artikli 65 za 96 od 260 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • EXS Clear Lube 250ml

    EXS Clear je bistri, glatki lubrikant koji će poboljšati vaše iskustvo vođenja ljubavi.

    10,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Anal Relaxing Lubricant 150ml

    Uživajte u ugodnoj analnoj penetraciji uz Anal Relaxing lubrikant iz kolekcije EasyGlide. Lubrikant na bazi vode djeluje mekano i glatko. Ima blago umrtvljujući učinak, a pogodan je i za korištenje s kondomima.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Trebate li nešto od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite s radom, Pjur Aqua Panthenol će ispuniti vaše želje od očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje održava kožu na koži, a isporučeni pantenol je i dalje učinkovit, regeneriran i hidratiziran. Uživajte u svojoj boli!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    Zaljubit ćete se u 100% prirodno i ulje za podmazivanje i masažu u jednom za prvu upotrebu. Tijekom masaže dubinski hidratizira kožu i čini ljubav ugodnijom za tijelo na siguran način. Njegov prirodni sastav razmazit će vaše tijelo, a posebno njegove intimne dijelove. Povjerite svoje zadovoljstvo kvalitetnom prirodnom proizvodu koji vas neće razočarati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Organic Toy Cleaner 150ml

    Higijena je na prvom mjestu! Dajte ga svojim erotskim pomagalima i opremite se ovim praktičnim sprejom koji će osigurati da vaše igračke uvijek budu čiste, svježe i spremne za korištenje. Pravilnim čišćenjem svojih erotskih ljubimaca osigurat ćete dug život, stoga nemojte to zaboraviti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Želite li probuditi svoje trenutke strasti novom energijom? Isprobajte ovaj 2 u 1 gel za masažu sa slatkim mirisom madagaskarske vanilije i šarmantnim učinkom zagrijavanja. Izaziva osjećaj ugode, mira i ravnoteže, a ima i nevjerojatne hidratantne i mazive učinke. Pogodan je za senzualne masaže svih dijelova tijela koje će vas razmaziti svojom mekom i svilenkastom teksturom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 120ml

    Antibakterijski lubrikant koji pomaže u zaštiti od gljivičnih infekcija i HPV virusa.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 240ml

    Antibakterijski lubrikant koji pomaže u zaštiti od infekcija bolesti i HPV virusa.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liquid Silk 250ml

    Ostvarite klizanje uz Liquid Silk Lube. Poznat kao savršen lubrikant za korištenje sa seksualnim igračkama, Liquid Silk je na bazi vode, nije ljepljiv i ne suši se lako. Samo malo ide jako dugo, stoga pumpajte i uživajte u svojoj ekstra skliskoj seksi sesiji.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LOAD 250ml

    Mister B LOAD je fantastičan bijeli i krem lubrikant. Ponaša se tako savršeno da to neće niti osjetiti i imat ćete osjećaj kao da je lubrikant došao izravno iz vašeg vlastitog tijela.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Prirodni lubrikant s ekstraktima morskih algi marke Sliquid. Najnoviji dodatak liniji proizvoda Sliquid Organics, koji je obogaćen organskim ekstraktima morskih algi i karagenanom. To ga čini vrlo učinkovitim i čak sprječava širenje HPV-a (genitalne bradavice). Sadrži i ekstrakt morskih algi Wakame, koji je prirodni izvor vitamina A, B, C, E i pomaže u obnavljanju tkiva. Tu je i ekstrakt zelene alge Nori poznat po svom sadržaju vitamina B.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Soothe Anal Lubricant 240ml

    Antibakterijski lubrikant za analni seks. Jedini gel za podmazivanje na bazi vode s apstraktom kore guave za prirodni antibakterijski učinak. Vrhunski sastav, bez parabena s bijelim glicerinom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Man's Best 150ml

    Samo najbolje za njegovu muškost.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovativni sastav HotUP proizvoda za masažu 150 ml omogućuje vam da spojite prednosti tri proizvoda u jednom zahvaljujući jedinstvenom sastavu! Namijenjen je svima koji žele diverzificirati intimnu atmosferu u spavaćoj sobi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Naturals Satin Moisturiser Lubricant 125ml

    Intimna krema s dodatkom aloe vere i karagenana od morskih algi na bazi vode. Namijenjena je svakodnevnoj uporabi, a ne samo tijekom seksualnih aktivnosti. Razvile su ga žene za žene koje imaju redovite ili povremene suše iz raznih razloga, koji mogu uključivati menopauzu ili korištenje hormonskih lijekova.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Stimulirajući lubrikant na bazi aloe vere. Sliquid Organics Sensation je prirodni intimni lubrikant punjen organskim biljnim ekstraktima i aktivnim sastojcima poput mentola. Dizajniran je da poveća osjetljivost i pruži vam dubok i ugodan osjećaj uzbuđenja. Isprva je blago prohladno, a na trećem se zagrije i donosi zaista vesele i intenzivne osjećaje.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    Sanjate li o senzualnim iskustvima? EasyGlide Warmink ing počastit će vas oboje! To je visokokvalitetni gel za podmazivanje na bazi vode proizveden od strane certificiranog njemačkog proizvođača (bez zeca u vrećici). Njegov poseban nemasni sastav ne ostavlja mrlje i lako se uklanja. Konzistencija je ugodna za kožu i ne smijemo propustiti ono najbolje - uzbudljiv efekt zagrijavanja koji će vas jako zagrijati!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    Visokokvalitetni silikonski gel za podmazivanje pogodan i za intenzivan kontakt i za masažu. Ne isušuje i pruža vam dugotrajno podmazivanje. S njime na tržište dolazi certificirani njemački proizvođač, tako da možete biti sigurni u svoju zdravstvenu sigurnost.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ovaj gel za masažu s opojnom aromom šumskog voća oduševit će vas s tri učinka - masažnim, hidratantnim i mazivim. Njegov sastav sadrži 98,1% prirodnih sastojaka i slatke arome šumskih jagoda i voća i jednostavno je neodoljiv. Učinite vaše zajedničke intimne trenutke prekrasnim opuštajućim užicima uz ovaj praktični gel.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Zamijenite svoja zaštitna vrata hijaluronskom kiselinom i pantenolom! Ovaj Just Glide Premium analni gel za podmazivanje je 100% veganski i lako se prska. Sastav pantherola koji umire kožu i barijeru. Ovo također ima regenerativni učinak. Hijaluronska kiselina je, dakle, površinski hidratantna, a silikonsko ulje je bogato obojenim ljepilom, a ipak je najskuplje željezo koje je jedna jedina želja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 sa svježim mirisom limunske trave, moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Lubricant Extra Thick 250ml

    Intenzivno mazivo popularnog brenda Cobeco Pharma. Njegova gusta tekstura djeluje kao prirodni lubrikant i također ima hidratantni učinak.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Jedinstvena tekuća konzistencija Joy Division AquaGlidea učinit će vašu ljubav još ugodnijom. Učinkovito ublažava suhoću rodnice i na taj način smanjuje intimnu nelagodu. Osim toga, proizvod je kristalno čist i vrlo ljubazan čak i prema osjetljivoj koži. Dopustite da vas ponese ugodan vodopad užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokvalitetni gel za masažu i podmazivanje u jednom. Ima nevjerojatno dugotrajna svojstva podmazivanja, a ujedno je vrlo ugodna i ostavlja kožu baršunasto mekom i hidratiziranom. Osim toga, ne lijepi se i ne ostavlja mrlje. A vi jednostavno ne možete odoljeti njegovom svilenkastom dodiru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Prvoklasni gel za podmazivanje na bazi vode pruža iznimnu duljinu podmazivanja - na bazi čiste celuloze bez parabena.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Max Size Male Enhancement Cream VTT 148ml

    Tražite kremu pouzdane marke koja će vam pomoći u erekciji? Švicarska mornarica postavlja ljestvicu jako visoko! Formula ove kreme obećava povećanje seksualne izdržljivosti i uzbuđenja u kratkom vremenu od primjene. Unaprijedite svoje vođenje ljubavi i uživajte u čvrstoj erekciji koja će trajati koliko god želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Tražite li lubrikant na prirodnoj bazi koji neće iritirati ni najosjetljivija intimna mjesta? EasyGlide Natural apsolutno je nježan za kožu te je također dermatološki i klinički ispitan i istražen. Baza mu je vodena, nemasna, ne smrdi, neutralna je i ima optimalnu pH vrijednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B CLEAN 200ml

    Dezinficijens pogodan za dezinfekciju raznih površina, alata i igračaka prema kliničkim kriterijima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B FIST Hot Lube Pump Bottle 200ml

    Hibridni gel za podmazivanje popularnog brenda Mister B pogodan za teže igre poput većih igračaka. Ova HOT verzija ima iritirajući učinak zagrijavanja, što povećava seksualni užitak. Kompatibilan je s kondomima, svilenkasto mekan, ne lijepi se, dugotrajan je, netoksičan, bez okusa, bez mirisa, hipoalergen, bez ulja i masti. Nije testirano na životinjama i ne sadrži nikakve nusproizvode životinjskog podrijetla.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode kao dodatak prirodnom mazivu. Uz njega ćete uživati u intenzivnijim iskustvima koja se nikada neće utrljati, jer gel povećava udobnost tijekom seksa i čini intimnost puno ugodnijom. Njegov sastav idealan je za korištenje u kombinaciji s erotskim igračkama te je prikladan za solo i igre u paru. Praktična pumpica je šlag na torti za jednostavnu upotrebu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Sperm 100ml

    Imate li zahtjevne zahtjeve za mazivima? Želite da bude jak, ugodan, dugotrajan i podsjeća na spermu te da se može koristiti u kombinaciji s kondomima? Fist It Sperm je tu za vas, možete se početi radovati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 260 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.