×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 101 - 250 ml

Artikli 97 za 128 od 260 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliječni gel za podmazivanje sperme na bazi vode. Creamy je realističan lubrikant. Trebalo bi vam biti dopušteno i lako voljeti njezinu teksturu s toliko sperme!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Thai Passion 200ml

    Sanjate li o beskrajno lijepom užitku? Uronite u to s ovim novim, prekrasno mirisnim gelom trostrukog djelovanja. Hidratantan je, maziv i harmoničan, zahvaljujući mirisu istočnjačkih začina. Idealan je za senzualne masaže cijelog tijela, a bit će i odličan pomoćnik za vođenje ljubavi ili trenutke samozaljubljenosti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 200ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    Swiss Navy dolazi s par gelova - jedan za njega i jedan za nju. Žudite li za beskrajno intenzivnim uzbuđenjem? Konačno je nadohvat ruke! Još više ćete se zaljubiti u svoj ljubavni život.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    U ormaru imate stvarno sjajne komade od lateksa, ali kada ih obučete, imate tremu da ćete ih potrgati, pa ih gotovo i ne nosite? Stavite ove brige iza glave i uživajte u beGLOSSEM Glide Premium svojim lateks krpama u potpunosti, udobno i u bilo koje vrijeme. Pružite im potrebnu njegu i uživajte u udobnom odijevanju i nošenju.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Jedinstveni gel za lakši orgazam. Učinak zadržavanja vagine kroz učvršćivanje i poboljšanje elastičnosti vagine, što rezultira povećanjem libida i većim zadovoljstvom.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intimni gel koji produžuje duljinu kontakta. Optimalna kombinacija aktivnih sastojaka donosi mogućnost kontrole ejakulacije, a jamči zadovoljstvo zahvaljujući dužem kontaktu. Dodaci guarane i kofeina potiču i stimuliraju. Idealan u slučaju problema s prijevremenom ejakulacijom ili nedovoljnim vlaženjem intimnih dijelova. Srdačan je i svilenkasto gladak. Na bazi je vode, tako da ne ostavlja mrlje. Jamči optimalnu skliskost, čime se sprječava habanje i iritacija.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 120ml

    Dodatna glatkoća, dugotrajno klizanje i osjećaj mokre svjetlosti bez silikona. Sve dobivate s Gun Oil H2O.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Anal Relax Lubricant 250ml

    Intimni lubrikant za muškarce koji pruža ugodnu udobnost i opuštanje tijekom analnog odnosa. Ima jedinstvenu sklisku teksturu obogaćenu anestetičkim sastojcima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant Anal 150ml

    EasyGlide Sensitive Anal je posebno razvijen za osjetljivu kožu i savršen za analni seks. Ovaj gušći lubrikant ima formulu na bazi vode i dolazi u praktičnoj bočici. Povećava udobnost seksualnih aktivnosti i nadoknađuje prirodno podmazivanje tijela. Ovaj lubrikant je kompatibilan s kondomima od prirodne gume i lateksa i svim vrstama igračaka. Formula je pH-friendly, veganska i dermatološki testirana.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom čokolade, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj zahvaljujući laganom zagrijavanju.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovely Lovers POTENCY Gel STRONG FORMULA + ENERGY 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aktivnim prirodnim tvarima za potporu erekcije. Svilenkasto glatki gel za podmazivanje na bazi vode, ne ostavlja mrlje.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Hole Lotion Solid 170ml

    Lubrikant, posebno za Tenga FLIP HOLE Master Bator. Mild Tenga lubrikant je mekan i pruža osjetljiv osjećaj.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Flutschi Original 200ml

    Flutschi original je klasični gel za podmazivanje mlijeka, koji se u Njemačkoj proizvodi od 1970-ih. Na vodenoj su bazi u kombinaciji sa silikonom i mirisom jantara. Prednost ove kombinacije je što okus kože ne ostaje na koži.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Hole Lotion Mild 170ml

    Lubrikant, posebno za Tenga FLIP HOLE Master Bator. Mild Tenga lubrikant je mekan i pruža osjetljiv osjećaj.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Birate li analni seks i pripadate prirodnim proizvodima? Ovaj prirodni analni lubrikant u organskom pakiranju ne treba vas ometati. Gel je na bazi vode i posebno je razvijen za nadraženu analnu igru. Bezukusna je, bez mirisa i 100% veganska. Koristite prirodni organski lubrikant Just Glide u analnom seksu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 200ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance će vam u tome pomoći! Ovo je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajnu mazivost. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i seksajte se s njim koliko god želite!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Kako zamišljate idealnu romantičnu večer? Što kažete na romantičnu masažu cijelog tijela i intimnih mjesta u jagodama? A onda duga ljubav puna "oh" i "jo" i također "još". Da biste to učinili, morat ćete se opremiti kvalitetnim gelom za masažu i podmazivanje. Odaberite ovo iz VRUĆEG, divnog je mirisa na jagode, ugodno sklizak i pogodan za masažu i seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • beGLOSS Easy Glide 250ml

    Oblačenje u lateks i njegovo skidanje ponekad može biti dobar orah. A onda samo malo i možete odjednom pocijepati svoju voljenu odjeću koja nije baš najjeftinija. Izbjegnite to uz beGLOOS Easy Glide, s kojim će odijevanje u lateks biti puno udobnije i bez nepotrebnih briga.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit intimni lubrikant na bazi vode, ne ostavlja mrlje, ekstremno vlaži, sprječava iritacije i ogrebotine.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Analni gel za podmazivanje na bazi vode s kojim možete uživati u super uzbudljivom toplom oklopu. Samo malo puhanja ili trljanja pojavit će se ugodna toplina koja će dodati novu dimenziju vašim backdoor igrama. Lubrikant je na bazi vode, ima dugotrajan učinak, ne lijepi se i kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Želite li živjeti na više od jednog analnog seksa? Brendu Pjur dodajte analni gel za podmazivanje koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji daje intenzivno hidratantno djelovanje, jer čak i kamilica koja ugodno pomiruje intimna analna područja. Otvorite djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Dodatno zaglađivanje bez silikona, samočišćenje i mokro čišćenje. Osvajate Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Euroglider Superlube 200ml

    Tražite univerzalan i kvalitetan gel za podmazivanje na bazi vode? Euroglider je svestrani lubrikantni gel za razne vaginalne, analne i oralne zabave! Također će vam dobro doći u igri s erotskim priborom ili za masažu. Bezbojan je, nemastan i bez mirisa, lako se briše i čisti.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit gel za podmazivanje na bazi vode i glicerina sa svojstvima silikonskog gela. Pogodan i za podvodnu upotrebu.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Pojačajte svoje omiljene elektrostimulacijske igre s ovim vodljivim gelom s praktičnom pumpicom. E-Stim Electrogel je posebno dizajniran da ne samo vlaži, već prije svega poboljša vodljivost i pruži vam izraženije osjećaje i doživljaje. Njegova medicinska oznaka CE znači da ga možete sigurno koristiti ne samo izvana nego i interno. Zahvaljujući vodenoj bazi, lako se pere i kompatibilan je sa svim E-Stim igračkama i lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Waterbased 200ml

    Koristite li veganski lubrikant na vodenoj bazi za dobro erotsko stanje? Just Glide Lubricant na bazi vode medicinski je gel za blistavu kožu. Masnoća je, ne sadrži ulje, rigorozno je ispitana i certificirana za visokokvalitetne komponente. Vodite ljubav i ljubav prema sebi za svoju ljubav!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 200ml

    Želite li da vam vaša erotska pomagala služe što dulje? Omogućite im potrebnu higijenu s ovim Eros sredstvom za čišćenje. Idealan je za osjetljive površine, jer njegov sastav ne sadrži alkohol, a i dalje je iznimno učinkovit. Vaše igračke će vam biti zahvalne.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Squirting! The Best Lube For Her 250ml

    Lubrikant na bazi vode u kojem će uživati svaka žena. Potpuno je prirodan i pomoći će vam da svoju dragu polovicu odnesete u raj na način da će sigurno doživjeti mokri orgazam! Pharmquests Squirting! The Best Lube For Her je dermatološki testiran, čuvajte na hladnom i tamnom mjestu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Siliconeglide Perfect Glide 250ml

    Siliconeglide Perfect Glide je učinkovito mazivo na bazi silikona željene marke Waterglide. Iznenadit će vas ne samo svojim dugotrajnim učinkom, već i svilenkasto-mekanim osjećajem na koži. Bez mirisa je i bez mirisa. Uživajte u savršenom podmazivanju koliko god želite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Hole Lotion Wild 170ml

    Lubrikant, posebno za Tenga FLIP HOLE Master Bator. Lubrikant WILD Tenga manje je tekući i sadrži mentol za dodatnu stimulaciju.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Visokokvalitetno i učinkovito mazivo na bazi vode za brand System JO. Obogaćen je francuskim mentolom nakon što će vam pružiti prosvjetljenje i uzbudljivu rundu za intenzivniju iskru. Važno je cijeniti njegove dugotrajne učinke, zaglađivanje i kompatibilnost s erotskom pomoći i kondomima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 260 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.