×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 65 za 96 od 157 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Anal H2O Lubricant 120ml

    Gel za analno podmazivanje na bazi vode koji bi bio posebno dizajniran za povećanje udobnosti tijekom analnih ludorija. Napravljen je od kvalitetnih sastojaka, svilenkasto je gladak i nudi zaista dugotrajne učinke bez neugodne ljepljivosti. Kompatibilan je s erotskim igračkama i lako se ispire vodom.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    Ekstra jak lubrikant u koji će se vaše erotske igračke zaljubiti! Posebno je dizajniran da vam pruži dugotrajno klizanje tijekom vaših strastvenih trenutaka s erotskim pomagačima. Gel je na bazi silikona i ima praktičnu dozu. Igrajte se i uživajte u iznimno jakim svojstvima kvalitetnog Eros gela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cotton Candy 57ml

    Znate li što u prijevodu znači "lud"? "Jako" je i upravo takav je ovaj stimulirajući gel luksuznog brenda Sensuva. To je najintenzivniji gel za razbuđivanje na tržištu! Ne samo da će stvoriti ugodan osjećaj hladnoće u klitorisu, nego ćete se također osjećati kao da vam završeci živaca na tim mjestima počinju plesati. Da, bit će tako divlje, stoga dođite uživati u strastveno opuštajućem plesu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Big Boy Golden Erect Cream 50ml

    Tražite li način da podržite svoju erekciju? Ova Big Boy Goldem krema spremna vam je pomoći. Podržava dugotrajni užitak, povećava penis, jača erekciju, a njegova jedinstvena receptura temelji se na prirodnim biljnim ekstraktima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Hole Relax Silicone Base Gel Extra Anal Dilation 100ml

    Black Hole je najbolji izbor za Vaš bezbolan i ugodan analni seks! To je visokokvalitetni lubrikant idealan za sve analne istraživače početnike kao i za iskusne ljubavnike. Toliko ljudi je znatiželjno, ali rijetki se usude zaista probati jer se boje boli. Zato prestanite brinuti i isprobajte ga s Black Hole lubrikantom, posebno razvijenim za analni užitak!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Želiš li se igrati? Dođite i uzmite Orgasm Drops Intense! Uz njih ćete doživjeti iznimno uzbuđenje i zapanjujuće orgazme. Svidjet će vam se njihov bogati, slatki okus crvene jabuke u kombinaciji s eteričnim uljem klinčića, kao i osjećaj zagrijavanja koji stvara u vašem klitorisu. Stavite božanstvenu, uzbudljivu i opojnu kapljicu na svoj biser užitka i nećete se iznenaditi koliko se uzbuđenja krije u vama.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Arousal Oil for Her Original 5ml

    Sensuva ON Arousal Oil for Her Original je prirodan, visoko koncentriran proizvod koji podržava zdrav ženski seksualni odgovor i želju. Opskrbljuje energiju i pozitivno seksualno raspoloženje.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Time Lag 2 Delay Spray Next Generation 10ml

    Patite li od kratkog trajanja i preuranjenog vrhunca? Stajte tome na kraj s ovim moćnim sprejom nove generacije iz Orgie! Njegov snažan sastav pružit će vam lagano umrtvljujući osjećaj, a obogaćen je i sastojkom Demaina koji pomaže boljem djelovanju. Ne sadrži anestetičke sastojke kao što su benzokain i lidokain, pa mu bez straha možete vjerovati i računati da ćete na kraju doživjeti lijepo zadovoljstvo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Sexy Vibe! Electric Fellatio Vibrating Gloss 10ml

    Živahno sjajilo za usne za nezaboravna iskustva oralnog seksa ili ljubljenja. Ekskluzivni sastav ovog nevjerojatnog sjajila za usne sadrži samo vrhunske sastojke koji su također aktivne biljke iz Amazone. Upravo ekstrakti ovih biljaka izazivaju uzbudljive vibracije, koje će za vašeg partnera biti potpuno neočekivano iznenađenje. Nanesite vibrirajuće sjajilo Sexy Vibe Electric Fellatio na svoje usne, poljubite ga, zagrijte ga i zatim mu pokažite najbolji oral svih vremena!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eromed Penilarge Gel 100ml

    Znanstveno je dokazano da se veličina penisa može trajno promijeniti. Nije tajna, metode povećanja penisa poznate su godinama. Povećanjem penisa pozitivno utječete na kvalitetu svog života. U jednu stvar morate biti sigurni. Veličina je bitna.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Medica-Group Win Woman Gel 150ml

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie She Spot G Spot Arousal Gel 15ml

    Još uvijek tražite svoju g-točku ili ste je već pronašli i razmišljate kako izvući najbolje iz njezine stimulacije? Ovaj gel sa sastojcima iz amazonske prašume pružit će vam nevjerojatne osjećaje stimulirajući to osjetljivo mjesto. Uživat ćete u trnci, hladnoći i toplini. Bit će uzbudljivo i eksplozivno, stoga nemojte to poricati.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje votke s energetskim napitkom i uz uzbudljive i intenzivne osjećaje. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualno zagrijavanje i pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Excite Delay 20ml

    Kada čujete riječ erekcija, pomislite li odmah na nezadovoljstvo? I također strah od preranog vrhunca, srama i drugih stvari? Prestani! U tome će vam pomoći ovaj gel jer uzrokuje djelomičnu anesteziju živčanih završetaka na penisu, čime se smanjuje osjetljivost i odgađa klimaks. Počnite živjeti sretan seksualni život, vi to zaslužujete!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje mentola, ali i uzbudljivih i intenzivnih osjećaja. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualni ledeni oklop, pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Backside Anal Relax Cream 50ml

    Za više opuštanja tijekom analnog odnosa. Jako masni sastojci jamče posebnu njegu prilagođenu vašim zahtjevima.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO For Her Clitoral Serum Buzzing 12Volt 10ml

    Želite li nešto više za svoj klitoris? Ovaj serum na bazi ulja povećat će vaš senzualni užitak zahvaljujući super seksi osjećaju trnaca koji učinkovito povećava libido. Doživite još više iskustava od svih dodira tijekom uvertira ili tijekom igara sa samim sobom i ne pristajajte na manje, poželite više.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Intimate Enhancements Plump 56g

    Niste baš zadovoljni svojim penisom u posljednje vrijeme? To se također događa i definitivno ne samo vama. Super učinkovito rješenje za ovu muku je Plump gel stručnjaka Doca Johnsona. Ovaj gel će vam pomoći da povećate dotok krvi u vaš penis, čineći ga debljim i većim, a vi ćete se osjećati bolje. Sadrži visokokvalitetne prirodne sastojke, nema mirisa i potrebno ga je samo temeljito umasirati u tkivo penisa. Dopustite sebi da vam se pomogne i doživite opojni osjećaj samozadovoljstva.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros-Art Studi 1001 Delayer Spray for Men 20ml

    To je dosadno, dosadno je i može biti gnjavaža. To je prerana ejakulacija. Produžite vođenje ljubavi, neka se vrhunac suzdrži i uživajte u boljim seksualnim iskustvima. Studi 1001 Delayer sprej sadrži prirodne aktivne sastojke i nanosi se izravno na penis prije spolnog odnosa. Nježno ga umasirajte i pričekajte da se potpuno upije, a zatim skočite na njega!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Penis Power Cream Japanese Mint & Bamboo 30ml

    Gospodo, trebate li ojačati svoju erekciju da biste bili čvrsti kao stijena? Vrijeme je da isprobate ovu jedinstvenu kremu s japanskom mentom i bambusom. Povećat će vašu cirkulaciju, izazvati ugodno uzbudljivo zagrijavanje i time podržati erekciju. Uvjerite se i sami kako djeluje na vaš penis!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Olimpya Vibrating Pleasure Extra Power Cannabis Sativa Oil Extract 6ml

    Božanstveno Olimpya ulje s dodirom konoplje za vaš klitoris i penis! Tražite li stvarno jak stimulans? Našli ste ga! Olimpya sadrži veliki udio ulja iz sjemenki Cannabis Sativa, njegovi učinci su zaista intenzivni, a orgazmi koji su uslijedili očito su nezaboravni. Kap će biti dovoljna i zemlja će pasti pod tobom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Vagina Tightening Spray 30ml

    Da bi vam vagina u mladosti bila uža, potrebna vam je mala pomoć. Idealno, na primjer, ovaj praktični sprej, koji sadrži aktivne adstringentne sastojke za intenzivne osjećaje. Uživajte u još intenzivnijim iskustvima s njim tijekom svoje ljubavne avanture.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Toko Aroma Lubricant Coconut Thrills 165ml

    Volite li kokos? Toko je lubrikant nevjerojatnog okusa kokosa koji će vaša osjetila učiniti još uzbudljivijima i uzbudljivijima. Na bazi je vode, pruža dugotrajne sposobnosti i svilenkasto glatke osjećaje. Uživajte u ukusnim iskustvima uz opojni miris visokokvalitetnog Toko Aroma lubrikanta iz Shunge.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • J-Jelly 237ml

    Ovaj nevjerojatni lubrikant siguran je za lateks, vrlo je sklizak i posebno je dobar za umetanje velikih predmeta u tijelo. Već izmiješano za vašu udobnost.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Exit Silicone Anal Glide 100ml

    Želite da vaše analne igre budu opuštene i udobne? Donesite u njih Eros Exit gel na bazi silikona s jojobom i pantenolom. Jojoba djeluje umirujuće, izvrsno opušta analne mišiće, a pantenol štiti i njeguje kožu. Uživajte u svojim analnim ludorijama što je više moguće!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva G, How I Adore You G-Spot Stimulant Cream 50ml

    Poboljšani uzbudljiv gel koji će pomoći ženama (ili njihovim partnerima) pronaći tu svetu G-točku i doživjeti apsolutno jedinstveno uzbudljive orgazme povezane s stimulacijom ovog čudesnog mjesta.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Tražite intimni lubrikant s ugodnim učinkom zagrijavanja? Muški Cobeco Warm je na bazi vode i oduševit će vas svojom nevjerojatnom sposobnošću zagrijavanja. Ovaj učinak stimulira osjetljiva područja tijela i potiče uzbuđenje. Kao takav, lubrikant se lako razmazuje i također prirodno obnavlja vlagu u tijelu. Uživajte u većoj udobnosti prilikom vođenja ljubavi i toplim seksi osjećajima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Hybride Power Bodylube 200ml

    Dopustite da vas ponese uzbudljiv seks koji će ovaj hibridni lubrikant svjetski popularnog brenda Eros učiniti ugodnijim. Njegova baza je voda i silikon u isto vrijeme i ima super jaka i nadasve dugotrajna skliska svojstva. Eros Hybride Power Bodylube je upravo ono što vam je nedostajalo da biste usavršili svoju zabavu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male White Lubricant 250ml

    Tražite li intimni lubrikant na vodenoj bazi prirodne bijele boje? Mužjak Cobeco White je upravo takav! Ima realističnu bijelu boju koja simulira spermu, ali ih u isto vrijeme ne brkate. Lako se širi i donosi intenzivne i erotične osjećaje, pa uživajte u njima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Delay Gel for Men Endless Pleasure 15ml

    Sanjate li o prekrasnom dugom vođenju ljubavi? To također zahtijeva predivno dugu erekciju! Podržite snagu svoje muškosti ovim gelom koji će težiti još intenzivnijem i zadovoljavajućem orgazmu. Impresionirajte svoju partnericu i volite je dugo vremena.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 60ml

    Trebaju li patnici ljubitelja analnog seksa čitati ili otkrivati njihove tajne? A ako trebate analni gel za podmazivanje. Preporučamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen prirodnim klinčićima, izvrstan je za lakši odlazak ili bez pomanjkanja neovisnosti. Osam toga, bez brige, kombinirajte s vašim dragim silikonskim igračkama.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Toko Aroma Lubricant Maple Delight 165ml

    Volite li javor? Toko je lubrikant nevjerojatnog okusa javora koji će vaša osjetila učiniti još uzbudljivijima i uzbudljivijima. Na bazi je vode, pruža dugotrajne sposobnosti i svilenkasto glatke osjećaje. Uživajte u ukusnim iskustvima uz opojni miris visokokvalitetnog Toko Aroma lubrikanta iz Shunge.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 157 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.