×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 97 za 128 od 157 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • BodyGliss Hybrid Lubricant 150ml

    Savršen spoj lubrikanta na bazi vode sa sastojcima koji njeguju kožu i imaju dugotrajne učinke. Svidjet će vam se ovaj jedinstveni luksuzni lubrikant! Možete ga koristiti u kombinaciji s kondomima od lateksa i s omiljenim igračkama. Uživajte u njegovoj jednostavnoj univerzalnoj uporabi i istovremeno većem intenzitetu uzbuđenja u vašim intimnim trenucima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO For Her Clitoral Stimulant Warming Atomic 10ml

    Kako uživati u još senzualnijoj stimulaciji klitorisa? Samo u kombinaciji s gelom koji učinkovito podržava njegovu osjetljivost! Ovaj Atomic Gel za zagrijavanje iz System Jo pobrinut će se da vaš klitoris trne od uzbuđenja, a zatim eksplodira od intenzivnog zanosa. Ne vjerujete? Da, ovo jednostavno morate isprobati sami!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Hybrid + CBD 100ml

    Opustite se i uživajte u ovom hibridnom lubrikantu s dodatkom CBD-a kanabisa. Zahvaljujući visokoj kvaliteti CBD-a, doživjet ćete ugodna i opuštajuća iskustva. Lubrikant će vašu kožu održati gipkom, vlažnom i podatnom, stoga nemojte čekati i isprobajte ove prekrasne efekte izravno na sebi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Sanjate li o besmrtnosti svojih erotskih igračaka? To ne možemo jamčiti, ali znamo kako produžiti njihov vijek trajanja i održavati ih što čistijim. Samo počnite koristiti ovo posebno sredstvo za čišćenje Mister B. Sigurno je za sve materijale, čisti ostatke maziva i tjelesne tekućine te sprječava stvaranje bakterija i štetne kemijske reakcije. Pružite svojim ljubimcima samo najbolje!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibio Glee Aloe Vera Lubricant 150ml

    Univerzalni lubrikant na vodenoj bazi s aloe verom koji će se slagati s vašim erotskim silikonskim igračkama. Bez mirisa je i okusa, a seks s njim bit će nevjerojatno ugodan i neće se nigdje ribati.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Apsolutni užitak s okusom kokosa! Ovaj gel se ne zove uzalud "tekući vibrator", jer može izazvati uzbudljive valove zagrijavanja, pulsiranja i vibracije duže od 30 minuta. To je prikladno za njega i za nju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cleaner 100ml

    Želite li da vaše seksualne igračke traju što je duže moguće? Potrebno ih je njegovati, a prije svega temeljito očistiti nakon svake upotrebe. U tome će vam pomoći ovo antibakterijsko i antifungalno sredstvo za čišćenje seksualnih igračaka. Samo poprskajte, obrišite i to je to! Jednostavno i učinkovito.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eromed Potency Gel 100ml

    Nedostatak pune erekcije također je prepreka sretnoj vezi, velika većina žena se slaže da nedostatak erekcije vašeg partnera jako loše utječe na vezu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Hyaluronic Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Hijaluronska kiselina kruži svijetom i obećava ne samo vječnu mladost! Također je važna komponenta u ovom gelu za podmazivanje na bazi vode. Ovdje je uglavnom zbog svojih visoko hidratantnih aktivnih učinaka, zahvaljujući kojima održava vlažnost i elastičnost kože. Voda i hijaluronska kiselina savršena su kombinacija koja sprječava nelagodu neugodnog trenja i pomaže u održavanju prirodnog podmazivanja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Selection 3 x 30ml

    Tri najprodavanija gela iz Woman linije u jednom praktičnom i šarmantnom pakiranju! Svi gelovi iz seta namijenjeni su ženama, odlikuju ih vrhunska kvaliteta i udobnost koju će stvoriti njihova upotreba. Poklonite ih, tako ćete dati zadovoljstvo i ljubav prema sebi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Treba li vaš klitoris malo ojačati? Pojačajte njegovo uzbuđenje ovim jedinstvenim sprejom s nevjerojatnim okusom crvenog voća. Pružit će vam intenzivne vibrirajuće, pulsirajuće te zagrijavajuće i rashlađujuće efekte kojima nećete moći odoljeti. Sadrži aktivne sastojke iz amazonskih biljaka koji dokazano povećavaju osjetljivost klitorisa pa ćete imati priliku otkriti najukusnije orgazme!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Natural Slix Water Based Lube 250ml

    Me You Us Prirodni Slix lubrikant na bazi vode 250 ml

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sasmar Delay Gel 30ml

    Što ste spremni učiniti da odgodite vrhunac? Što god vam prolazilo kroz glavu, rješenje je isprobano prije nego što možete i pomisliti, a to je Sasmar Gel! To je osvježavajući gel na bazi vode s hranjivim sastojcima koji je posebno formuliran kako bi vam pružio blagi učinak hlađenja kako bi vam pomogao da prirodno odgodite vrhunac i produžite zadovoljstvo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Tingle Drops 3x30ml

    Za još bolji oralni seks! Ovaj set od 3 putne boce pojačat će i dati okus vašim oralnim igrama. To su kapi u posebnim bočicama koje su jednostavne za korištenje, a svaka ima drugačiji okus. Jabuka, lubenica i jagoda, koja će vam biti najdraža?

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Lotion Light 170ml

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Lube Tube Semen Lube 100ml

    Pali li vas sperma? Ovaj gel ga vrlo intimno podsjeća i oponaša. Kreirana je na vodenoj bazi, ugodno je glatka i ultra skliska. Izgled mu je mliječan, kremast i gust, baš poput prave sperme. Osim toga, dugotrajan je i lako se ispire.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Lotion Regular 170ml

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Lotion Mild 170ml

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mai Attraction Lubricant with Pheromones Mango 100ml

    Želite više od svog novog lubrikanta? Ovaj lubrikantni gel iz Mai je prvi u svijetu obogaćen feromonima! Njegov okus manga potpuno će vas opiti, a feromoni koje sadrži savršeno će vas napaliti. Njegova formula na bazi vode s prirodnim sastojcima učinkovito će osloboditi vaše prirodne feromone i pružiti vam intenzivno ljubavno iskustvo, stoga uživajte!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Revitalizing Massage Drops 30ml

    Još uvijek tražite savršen proizvod za korištenje tijekom masaže i seksa? Imaš to! Ovaj gel ima uravnotežen pH, savršen je kao lubrikant, a pogodan je i za masaže. Djeluje vrlo prirodno, ima dugotrajan učinak, nije ljepljiv i njeguje kožu. To je jackpot među lubrikantima i gelovima za masažu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Prorino Intimate Cooling Gel for Men Strong 100ml

    Lubrikant za peckanje, rashlađivanje i gel za doživljaj intenzivnijeg osjećaja. Sastav lubrikanta je topiv u vodi i stoga se lako ispire vodom. Ne sadrži boje i ne ostavlja tragove čak ni u uzbudljivim trenucima.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eromed Orgasm Control Gel 100ml

    Prerana ejakulacija vrlo je učinkovita u oduzimanju užitka seksa. To je najčešći seksualni poremećaj među mladim muškarcima. To može vrlo učinkovito uništiti vaš intimni život. Zapamtiti! Niste sami s ovim problemom, imaju ga milijuni muškaraca diljem svijeta. Zbog toga su mnogi medicinski stručnjaci razmišljali o mogućnosti rješenja. Govore jasno i glasno, samo rana reakcija i pažljivo odabrane biljke mogu pobijediti preuranjenu ejakulaciju!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MixGliss Silicone Lubricant Beach Coconut 50ml

    Uz MIXGLISS BEACH, počastite se glatkom i egzotičnom masažom i smjesta se prenesite na plažu s kokosovim drvećem!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 WaterBased Extreme Lube 250ml

    Tražite li lubrikant na bazi vode za pristupačnu (čak i ekstremnu) igru? Ovaj vrhunski gel iz Stimul8 dizajniran je kako bi podigao vaša intimna iskustva na novu razinu. Sadrži sastojak Laureth-9 koji donosi opuštanje i desenzibilizaciju za bezbolnu penetraciju i maksimalni užitak. Pozovite ga u svoju ljubavnu igru, kakva god ona bila, i priuštite si još veću udobnost i dugotrajnu bliskost.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Silicon Extreme Glide 100ml

    Tražite li učinkovit lubrikant koji će vas ujedno i ugodno opustiti? S8 Extreme Glide na imaginarnom je vrhuncu lubrikanata na bazi silikona. Pažljivo je osmišljen kako bi vam omogućio opuštanje, kao i desenzibilizaciju zahvaljujući tvari Laureth-9 koju sadrži. Upravo će ova komponenta osigurati bezbolnu penetraciju, omogućujući Vam potpuno uživanje u intimnim trenucima punim užitka koje toliko volite!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mai Attraction Lubricant with Pheromones Chocolate 100ml

    Želite više od svog novog lubrikanta? Ovaj lubrikantni gel iz Mai je prvi u svijetu obogaćen feromonima! Njegov čokoladni okus potpuno će vas opiti, a feromoni koje sadrži savršeno će vas napaliti. Njegova formula na bazi vode s prirodnim sastojcima učinkovito će osloboditi vaše prirodne feromone i pružiti vam intenzivno ljubavno iskustvo, stoga uživajte!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Hybrid Fist Lube 200ml

    Želite li svoje fisting igre pretvoriti u doista izuzetna iskustva? Pomozite si s ovim S8 Hybrid Fist Lube, to je hibridni lubrikant s formulom koja kombinira najbolje lubrikante na bazi vode i lubrikanata na bazi silikona. Radujte se optimalnoj učinkovitosti i dugotrajnom užitku!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Skins Super Excite Clitoral Stimulation Gel 30ml

    Dajte si upravo ono što vam je potrebno da biste ispunili svoju želju i oslobodili svoj libido.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Prorino Intimate Comfort Anal Care Cream for Men 100ml

    Hranjiva krema za analno područje s pantenolom. Olakšava penetraciju i njeguje kožu nakon analnog odnosa. Jedinstvena kombinacija sastojaka čini kožu gipkom i istovremeno stvara savršeno klizno svojstvo za analni seks.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Treba li vaš klitoris malo ojačati? Pojačajte njegovo uzbuđenje ovim jedinstvenim sprejom s prekrasnim okusom svježe mente. Pružit će vam intenzivne vibrirajuće, pulsirajuće te zagrijavajuće i rashlađujuće efekte kojima nećete moći odoljeti. Sadrži aktivne sastojke iz amazonskih biljaka koji dokazano povećavaju osjetljivost klitorisa pa ćete imati priliku otkriti najukusnije orgazme!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Voulez-Vous... Light Gloss with Hot-Cold Effect Bubblegum 10ml

    Jeste li znali da je i san erogena zona? Isprobajte ovaj lak i sigurno će potvrditi tu tvrdnju! Ima nevjerojatno topli i ledeni učinak i dat će novu dimenziju svim običnim poljupcima. Kako bi ga vaš partner vjerojatno nazvao? Nanesite lak na kožu i zavolite ga.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • pjur Woman Lust Vibrating Orgasm Gel 15ml

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 157 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.