×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja za masere

Artikli 33 za 64 od 214 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinacija snijega i svestranosti skrivena je u ovoj vibrirajućoj glavi! Održava dva motora, svi na jednom rubu, a također radi i kao vibrator. Ne samo da ćete pronaći svoja vlastita i udobna mjesta za život, nego i duhovite mješavine na ciljnom tijelu svoje zemlje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Ricin Oil 250ml

    Osigurava suhu kožu, poboljšanu regeneraciju i zaglađivanje kože konačno ciljanih životinja.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Apricot Oil 125ml

    Vrlo njegujuća koža i ulje za masažu, pogodno za sve tipove kože. Pogodan je za njegu nježne, vrlo osjetljive kože, najbolji je za dječju kožu, pogodan za bebe i malu djecu.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaši trenuci strasti bit će obavijeni čarolijom karipske noći ako odaberete ovaj 2 u 1 gel za masažu s mirisom južnoameričkog voća. Izaziva osjećaj ugode, mira i ravnoteže, a ima i nevjerojatne hidratantne i mazive učinke. Pogodan je za senzualne masaže svih dijelova tijela koje će vas razmaziti svojom mekom i svilenkastom teksturom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Želite li probuditi svoje trenutke strasti novom energijom? Isprobajte ovaj 2 u 1 gel za masažu sa slatkim mirisom madagaskarske vanilije i šarmantnim učinkom zagrijavanja. Izaziva osjećaj ugode, mira i ravnoteže, a ima i nevjerojatne hidratantne i mazive učinke. Pogodan je za senzualne masaže svih dijelova tijela koje će vas razmaziti svojom mekom i svilenkastom teksturom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Ricin Oil 1000ml

    Osigurava suhu kožu, poboljšanu regeneraciju i zaglađivanje kože konačno ciljanih životinja.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava - tu je svjetlosna ikona. MyMagicWand ima motor velike snage i također nudi nekoliko načina da popravi svoje funkcije. Možete stimulirati svoje erogene zone i živjeti orgazam koji vas čini dahom, ili čak možete masirati svoje umorne ili bolne miksere i tako dalje kako biste ublažili napetost i bol. Blagoslov pomoćnika nije za žene, nego za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Macadamia Oil 125ml

    Iznimno hranjivo biljno ulje s visokim udjelom palmitoleinske kiseline. Sastavni je dio najkvalitetnijih osnovnih masažnih smjesa.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Cocos & Rum 150ml

    Otkrijte nove uzbudljive visine i prepustite se čarima senzualnih masaža! Dodiri vašeg dvojnika, njihova iznimna mekoća i čista radost, upravo to vas očekuje s ovim luksuznim uljem za masažu, koje je prikladno i kao lubrikant za najljepše vođenje ljubavi. Miris kokosa i ruma prekrasno osvaja i budi zločeste misli. Neka vas zavedu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Candle Tranquility Spearmint Rose Orange 50ml

    Uživajte u senzualnosti! Ova nevjerojatna svijeća za masažu iz Šveđana podržat će romantičnu atmosferu i pomoći vam da pripremite najbolju predigru. Sastoji se od afrodizijačke biljne baze na bazi prirodnih voskova, maslaca, ulja i ekstrakata. Tu su i blago mirisna čista eterična ulja. Zapalite svijeću, prepustite se opojnom mirisu i, kada se pretvori u ulje, priuštite svojoj dragoj polovici jedinstvenu masažu zagrijavanja.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Tražite najsjajniju zvijezdu među vibrirajućim glavama? Fun Factoryjev VIM ističe se na nekoliko načina. Dat će vam čistu snagu koja može biti i zujavo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam pruži okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel Vam ponovno nudi novi proizvod koji će Vas natjerati da pričate o njemu i vrištati od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Sanjate li o jakim vibracijama? Ovu vibrirajuću glavu prestižnog brenda Bodywand rado će vam dati! Snažan je, precizan i glava mu je super glatka, tako da na dodir izgleda prekrasno luksuzno. Ekstra dugi kabel za utičnicu neće vas razočarati kao i fleksibilna silikonska glava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Exotiq Nuru Gel 500ml

    Želite li otići u egzotični raj? A tko ne bi! Zaljubit ćete se u ovaj Nuru gel jedinstvene konzistencije! Značajno je gušći od većine drugih masažnih gelova i ulja, a također je divno gladak i sklizak. Uživajte u uzbudljivoj masaži tijela s njim i uđite u raj.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovativni sastav HotUP proizvoda za masažu 150 ml omogućuje vam da spojite prednosti tri proizvoda u jednom zahvaljujući jedinstvenom sastavu! Namijenjen je svima koji žele diverzificirati intimnu atmosferu u spavaćoj sobi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Ukusno ulje za masažu s mirisom jagode i rabarbare. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Extra bio Rosehip Oil 20ml

    Posebno organsko ulje s visokim udjelom karotenoida za luksuznu njegu zrele kože. Izvrsno za bore, zacijeljene ožiljke i opekline, savršeno vlaži i poboljšava zdrav izgled kože.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Rose Bio Body and Massage Oil 50ml

    Luksuzno ulje za tijelo ostavlja kožu baršunastom, poput latica ruže.

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka, u kojoj se nalazi i ova vrlo moćna masažna glava. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a sama glava je od svilenkasto mekog silikona. Uživajte u njegovoj snazi koja oduzima dah i mirno masirajte svoje intimne dijelove i cijelo tijelo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Želite li uživati u svojoj seksualnosti? S ovom masažnom glavom iz kolekcije Moove to će biti najlakše i najugodnije. Uz njega možete uživati u 10 funkcija vibracije uz koje možete uživati u svojim intimnim dijelovima ili masirati mišiće bilo gdje na tijelu. I to nije sve, igračka vam nudi vibracije i s druge strane! Priuštite si intenzivna i uzbudljiva iskustva s vibracijama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Učinite svoju magiju. Pojačali smo intenzitet na klasičnom masažeru u stilu štapa i ponovno ga osmislili u prepoznatljivim bojama Kink.com kako bismo stavili snagu u Vaše ruke. Sa svestranim silikonskim dodacima za vanjsku i unutarnju stimulaciju, te višestrukim brzinama i funkcijama, Kink by Doc Johnson Power Wand spreman je za svaku zadovoljavajuću solo sesiju ili za zadirkivanje Vašeg vezanog partnera.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ovaj gel za masažu s opojnom aromom šumskog voća oduševit će vas s tri učinka - masažnim, hidratantnim i mazivim. Njegov sastav sadrži 98,1% prirodnih sastojaka i slatke arome šumskih jagoda i voća i jednostavno je neodoljiv. Učinite vaše zajedničke intimne trenutke prekrasnim opuštajućim užicima uz ovaj praktični gel.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Massage Candle Pheremone Scented 100g

    Zapalite ovu Ouch svijeću i uronite u uzbudljivu erotsku atmosferu koju stvara. Čim se svijeća pretvori u toplo, ukusno mirisno ulje za masažu, počnite je kapati na tijelo svog voljenog kolege i priuštiti mu vruću, strastvenu masažu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Celulinie Bio Body and Massage Oil 50ml

    Učinkovit pomagač u borbi protiv celulita, kod poremećene cirkulacije krvi i limfe.

     

    4,19 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Massage Sparkling Strawberry Wine 60ml

    Birate li romantične masaže? Kolekcija barova za smeće Swede Fruity Love Massage predstavlja proizvode za smeće i ukusne okuse te efekte zagrijavanja. Postoje prirodne kompozicije i ugode za masaže i intimne blagodati. Na kraju, slabo zagađena cesta od vašeg fakulteta je upravo tu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Ako niste sami za senzualnu intimnu masažu, želite li tijelo ostaviti na hladnom mjestu? Paloqueth masažna glava dizajnirana je da vam pruži sve vaše snove o masaži. Vaša nova glava osigurat će vam 5 sati rada i 10 puta vibracije. Držite se za ruku i otiđite na kraju svog dana.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Oil Tranquility Spearmint Rose Orange 75ml

    Ovo nije samo ulje za masažu. Profesionalno je ulje za masažu, a ujedno i prirodni biljni afrodizijak, jer sadrži nježna, pažljivo odabrana eterična biljna ulja predivnog mirisa. Probudite svoja osjetila i uživajte u romantičnoj masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Erotika Bio Body and Massage Oil 500ml

    Ostavljanje zatezača i stresa omogućit će vam da udobno zasjajete blizinu.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokvalitetni gel za masažu i podmazivanje u jednom. Ima nevjerojatno dugotrajna svojstva podmazivanja, a ujedno je vrlo ugodna i ostavlja kožu baršunasto mekom i hidratiziranom. Osim toga, ne lijepi se i ne ostavlja mrlje. A vi jednostavno ne možete odoljeti njegovom svilenkastom dodiru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Oil Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 75ml

    Ovo nije samo ulje za masažu. Riječ je o profesionalnom ulju za masažu i jednom prirodnom afrodizijaku, a to je nisko, u biti odabrano eterično biljno ulje. Probudite svoje goste i uživajte u romantičnoj masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Argan Oil 20ml

    Sa svojim antioksidativnim učincima, tijelo visoke razine sadrži neobično visoku količinu prirodnog vitamina E, koji štiti kožu od slobodnih radikala.

    5,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 214 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.