×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažeri

Artikli 193 za 224 od 291 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Privlači li vas kombinacija inovativnosti i senzualnosti? Predstavljamo kolekciju luksuznih Viotec erotskih igračaka s jedinstvenom tehnologijom koja se sastoji u jednostavnom i intuitivnom upravljanju. To također uključuje ugodno meku Titan vibrirajuću glavu sa 7 + 5 razina vibracije. Lagano prođite kroz njegove postavke i odaberite one koje vam se sviđaju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Doživite svijet glamurozne čarolije s velikim Glam Wand vibratorom. Dizajniran imajući na umu vaše zadovoljstvo, ovaj vibrator sa štapićem ima XL veličinu, osiguravajući potpunu pokrivenost i maksimalno zadovoljstvo. Njegov fleksibilni vrat omogućuje manevriranje bez napora, s lakoćom se prilagođava oblinama vašeg tijela. Pripremite se da vas očara 5 osnažujućih ritmova vibracija. S 3 podesive jačine, imate moć prilagoditi svoje iskustvo, pojačavajući svoj užitak do savršenstva.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Super snaga u prekrasnoj vibrirajućoj glavi za masažu cijelog tijela, ali i intimnu stimulaciju. Ova masažna glava Super Strong Wand koja se može puniti ima ekstra dugu ručku i pomičnu masažnu glavu za udobno ciljanje. Nudi vam 5 načina vibracija i 3 brzine vibracije, između kojih ćete se prebacivati pomoću tipki na ručki. Dođite do teško dostupnih mjesta i uživajte u mekom dodiru glave i snazi vibracije koja oduzima dah.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Tražite li elegantnu igru za euforičnu upotrebu i korisnost? Dođite i upoznajte čarobnu klamericu po imenu Oriel svjetski popularnog brenda Rocks Off. Očarajte vas svojom svježe očišćenom površinom, fleksibilnom glavom i snažnim vibracijama u vašoj djeci i vlastitoj pari. Dođite i probudite se i izbrišite gdje trebate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Ulazite li u svijet erotskih igračaka i tražite prave pomagače? Isprobajte GoPower, igračke koje izazivaju najveću ovisnost na tržištu! Među njima je Noah, masažna glava za osjetljiva intimna područja, ali i za opuštajuću masažu ukočenih mišića bilo gdje na tijelu. Nudit će vam 25 opojnih vibracijskih funkcija kroz glatku zaobljenu glavu od ugodnog silikonskog materijala. Počastite svoje tijelo i dušu ovom praktičnom vibrirajućom glavom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Još intenzivnija stimulacija nego s klasičnom masažnom glavom! Jedinstvenost Brush Crusha leži u ravnoj teksturnoj glavi koja će vas još više iritirati. Njime mazite klitoris ili druge erogene zone na tijelu i birajte između 20 različitih postavki vibracije i 8 razina intenziteta!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ova masažna glava s fleksibilnom vibrirajućom glavom idealna je za ugodne masaže cijelog tijela i erotsku stimulaciju. Uživajte u njegovoj ergonomiji i 10 senzualnih vibrirajućih značajki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action High-Tech Powerful Wand Body Massager Graphity

    Nova snažna masažna glava koju ste čekali! Grafičnost ima moć ostaviti vas bez riječi! Njegova elegantna ručka je šarmantna na pogled, a mekana silikonska glava ugodna je na dodir. Odaberite između 20 načina vibracije od nježne do iznimno snažne i uživajte u uzbuđenju ili opuštanju mišića cijelog tijela!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Buttercup Yellow

    Želite li sjati kao sunce? Sveukupno zadovoljstvo životom ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. I ova sunčana erotska igračka s motorom s 10 brzina vibracije rado će vam pomoći u tome. Uhvatite udobno krajnje oko i usmjerite fleksibilnu glavu tamo gdje vam je trenutno najpotrebnija!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Raspberry

    Ponekad želite moć, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Ugodno leži u ruci i pogodno cilja na mjesta koja samo trebaju zadovoljstvo. Prepustite se snazi snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Snažna stimulacija u slatkoj maloj igrački! Itsy Bitsy je luksuzna mini glava čija je kompaktna veličina čini diskretnim i praktičnim izborom za svakoga tko traži praktičnu seksualnu igračku laku za nošenje. Uživajte u svestranom alatu koji vas može i masirati i uzbuditi svojim intenzivnim i zadovoljavajućim vibracijama za višeosjetilna iskustva sami ili u paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Kisses Glass Black Magic Wand Black

    Love Wand snažan je masažer koji kombinira najbolje od dva svijeta: klasični masažer sa štapićem izrađen od visokokvalitetnog silikona u kombinaciji s elegantnim staklom koji se može koristiti za glatku penetraciju. Rezultat je svestrana igračka s dva kraja. S 10 načina vibracije i prekrasnim satensko glatkim silikonskim završetkom na jednom kraju, ova visokokvalitetna igračka idealna je za početnike kao i za iskusne korisnike.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    Volite li lijepe igračke? Zato pazi! Le Wand predstavlja posebno izdanje Le Wand Petit u prekrasnom svjetlucavom dizajnu. Unatoč manjoj veličini, vibrirajuća glava ima nevjerojatne performanse. Birajte između 10 brzina vibracija i 6 uzoraka vibracija i zadovoljite svoje intimne dijelove i umorne mišiće po cijelom tijelu.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Shiatsu Deep Tissue Massage Attachment

    Želite li isprobati nešto novo sa svojom omiljenom masažnom glavom? Ovaj silikonski nastavak s 5 ureza zadovoljit će vaše ukočene mišiće i osloboditi napetosti. Svilenkasto je mekan, ugodan na dodir i siguran za tijelo. Dopustite da vas on razmazuje!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Snažna stimulacija u slatkoj maloj igrački! Itsy Bitsy je luksuzna mini glava čija je kompaktna veličina čini diskretnim i praktičnim izborom za svakoga tko traži praktičnu seksualnu igračku laku za nošenje. Uživajte u svestranom alatu koji vas može i masirati i uzbuditi svojim intenzivnim i zadovoljavajućim vibracijama za višeosjetilna iskustva sami ili u paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Light Pink

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    Com je više od obične glave za masažu. On je fascinantan i prvoklasan prijatelj s kojim ćete otkriti uzbudljivu vanjsku stimulaciju klitorisa. Praktična i anatomska ručka udobno leži u ruci, a glava će očarati!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    Želite nešto više od svoje omiljene Le Wand masažne glave? Opremite je ovim zgodnim nastavkom koji će zadovoljiti sva mjesta koja dotakne. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i pruža intenzivnu stimulaciju s apsolutnom preciznošću. Stimulirajte njime G-točku i klitoris istovremeno ili ga omotajte oko glavića, opojni orgazmi neće dugo trajati.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Wand Luxury Massager Gold

    Želite da vaša nova masažna glava bude stvarno moćna? Igrajte na sigurno i odaberite ovu prekrasnu zlatnu glavu Ibiza. Njegov snažan motor pružit će vam nježne i intenzivne vibracije od 4000 RPM do 8000 RPM. Otkrijte njegovu prekrasno fleksibilnu glavu, mekani silikon i dodatnu snagu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Planet Wand-er Berry-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impresivan masažer koji ima sve što vam je potrebno za stimulirajuću masažu cijelog tijela i intenzivnu stimulaciju klitorisa. Jeste li spremni lutati svojim tijelom poput neistraženog planeta?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Popularna vibrirajuća glava u manjoj verziji! Diskretno je tih i snažan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njim možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekanog, visokokvalitetnog silikona, tako da ćete voljeti njegov dodir. Drška je također izrađena od istog silikona, stoga je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži ikada.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action High-Tech Powerful Wand Body Massager Silvery

    Nova snažna masažna glava koju ste čekali! Silvery ima moć ostaviti vas bez teksta! Njezino srebrno tijelo je šarmantno na pogled, a mekana silikonska glava ugodna je na dodir. Odaberite između 20 načina vibracije od nježne do iznimno snažne i uživajte u uzbuđenju ili opuštanju mišića cijelog tijela!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vive Kiku Rechargeable Double Ended Wand with Innovative G-Spot Flapping Stimulator Purple

    VIVE056 KIKU, dvostruki vibrator i štapić za lepršanje jezika, ima glavu vibrirajućeg štapića s 10 funkcija i ručku za lepetanje jezika s 10 funkcija, što ga čini svestranim savršenim alatom za uživanje.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Planet Wand-er Blue-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impresivan masažer koji ima sve što vam je potrebno za stimulirajuću masažu cijelog tijela i intenzivnu stimulaciju klitorisa. Jeste li spremni lutati svojim tijelom poput neistraženog planeta?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Royal Wand Black

    Što se događa kada se sretnu moć i zadovoljstvo? Snažna masažna glava! Nazvan Royal, ovaj ima klasičan oblik s vibrirajućom glavom na fleksibilnom vratu i nudi vam 10 jedinstvenih ritmova vibracija i 3 brzine vibracija. Vodootporan je pa s vama može provoditi ugodno vrijeme čak iu kupaonici, a izrađen je od baršunasto mekog materijala. Priuštite si opuštanje o kakvom ste sanjali!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Loop Penis Play Head Grey

    Želite nešto više od svoje omiljene Le Wand masažne glave? Ako imate penis, postoji velika vjerojatnost da ćete voljeti ovaj nevjerojatan dodatak. Uz njega možete uživati u odličnoj samostalnoj masturbaciji ili igrama u paru, a zahvaljujući visokokvalitetnom silikonskom materijalu nevjerojatno je ugodan i siguran za tijelo u isto vrijeme. Priuštite si orgazmičku stimulaciju cijelog penisa i pjegica.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FemmeFunn Ultra Wand Purple

    Želite li otkriti uzbuđenje skriveno na osjetljivim mjestima na vašem tijelu? Uzmite pomoć ove vibrirajuće glave iz FemmeFunna, koja će vas osvojiti svojim mekanim vrhunskim silikonom, fleksibilnom glavom i udobnom ručkom. Uživajte u 10 načina vibracije od niske do jake!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Pleasure Black

    Znamo da volite ukusne i elegantne igračke! Jer imate stila i zato vas je zainteresirala i ova mini vibrirajuća glava u luksuznom dizajnu iz Pillow Talk-a. Razmazit će vaš klitoris i oduševiti vas uzbudljivom snagom jer u sebi krije super snažan motor. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, uvijek ga možete imati sa sobom, a odličan je i za putovanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Groove Pink

    Pronađite svoj novi groove uz PalmPower Groove! To je relativno mala vibrirajuća glava koja je spremna pružiti vam zabavne vibracije i uzbudljive osjećaje. Njegov motor pokreće PowerBullet tehnologija, koja obećava nevjerojatnu razinu vibracije koja će vas odvesti u nebo. Birajte između 4 brzine i 3 uzorka i uživajte u svakom pojedinom osjećaju ugodne masaže bolnih mišića ili erogenih zona.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    Zaslužujete da se opustite kao u toplicama svaki dan! Pitate se kako to urediti? Odgovor je ova masažna glava. Razmazit će mišiće po cijelom tijelu, ali i iritirati intimna mjesta. Uživajte u nevjerojatno ugodnim (intimnim) masažama kad god poželite, sami ili s partnerom, i doživite uzbuđenje i opuštanje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Uronite u snagu opojnih vibracija ove praktične masažne glave iz Cala Azula! Njegov oblik i veličina idealni su za dom i putovanja te će vam pomoći ne samo ugoditi osjetljivim intimnim područjima, već i izmasirati umorne mišiće cijelog tijela. Odaberite svoj omiljeni između 10 načina vibracije i koristite glavu u krevetu ili čak u kadi, jer je vodootporan!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 193 za 224 od 291 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.