×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja

Artikli 33 za 64 od 106 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Kit Wanderful® postanite vaš majstor čarobnjak... Ovaj stimulator klitorisa oduševit će vas svojom super moći! Wanderful® dolazi s 2 glave: zečjom, savršenom za stimulaciju klitorisa i G-točke… i analnom, čvrstom, ali fleksibilnom, za vrhunski užitak. One Wanderful® s dvije glave, za mnoštvo užitaka!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Doživite intenzivnu, živahnu masažu iznad i ispod vode s ovom snažnom glavom. Dođite hrabro otvorite vrata novim iskustvima, osjećajima i percepcijama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ponekad trebate izmasirati cijelo tijelo, a ponekad sanjate orgazmičku intimnu stimulaciju? Ova ekskluzivna glava za masažu nudi vam ne samo svoju meku okruglu glavu s 8 načina vibracije i 3 brzine, već i 2 praktična nastavka. Počastite se, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživjeti nevjerojatan užitak? Trebat će vam i nevjerojatno vibrirajuće pomagalo, a to je upravo ovaj PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima jedinstven oblik koji će vam pružiti udobnost. Vrhunska silikonska glava dovoljno je široka i fleksibilna da s njom stignete gdje god vam je potrebna. Uživajte u svih 7 funkcija intenzivnih vibracija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Žudite za snažnom snagom, elegancijom i prekrasnim dizajnom? Ova masažna glava ispunit će vaše intimne želje i pomoći vam da se riješite ukočenih i umornih mišića. Glava joj je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom, a zahvaljujući velikoj ogradi pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. U isto vrijeme, izvanredno je fleksibilan, punjiv i tih. Dopustite sebi da se razmazite na senzualan i opuštajući način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Znate li koliko duhovne mudrosti i energije krije vaše tijelo? Akasha vibrirajuća glava pomoći će vam da otkrijete užitak i harmoniju neophodnu za vaše cjelokupno životno zadovoljstvo. Savršen je alat za opuštanje i užitak ruku pod ruku s naprednom tehnologijom i kvalitetnim materijalima. Ugradite više radosti u svoj život i budite sretniji nego ikada prije!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Znate li koliko dugine mudrosti i energije ima vaše tijelo? Akašina vibrirajuća glava pomoći će vam da otključate dobrobiti i sklad vašeg nevinog života. Izbor je ostaviti i koristiti ruku pod ruku s naprednom tehnologijom i kvalitetnim materijalima. Sačuvaj sve radosti svog života i probudi svog prijatelja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Želite nešto više od obične vibrirajuće glave? Magic Zenith će vas osvojiti! Bežičan je, punjiv i vodootporan, 3 stvari koje biste teško pronašli u glavama za masažu! Najbolja stvar kod nje je što možete kontrolirati njezine funkcije putem aplikacije, tako da vaš kolega može lako preuzeti kontrolu nad vašim užitkom, čak i s drugog kraja svijeta. Uživajte u njegovoj pravoj moći na cijelom tijelu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate li više erotskih želja i pokušavate li snažnim vibracijama stimulirati klitoris i za genitalnu stimulaciju vaginalne strane vagine? Elegantan i veličanstven Sultry iz Pillow Talk-a ispunit će vaše želje! S jedne strane radi kao vibrirajuća glava, a s druge strane, njegova ruka za kaljenje može se rotirati i osjetljivo na toplinu. Uživajte u blagodatima jednog od najboljih erotskih zalogaja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impresivan masažer koji ima sve što vam je potrebno za stimulirajuću masažu cijelog tijela i intenzivnu stimulaciju klitorisa. Jeste li spremni lutati svojim tijelom poput neistraženog planeta?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte cijelo tijelo ili stimulirajte osjetljiva područja tom Shaka vibrirajućom glavom! To je svestrana igračka lijepog dizajna. Zahvaljujući fleksibilnom vratu, stiže gdje god su potrebne njegove vibracije i nudi vam 3 postavke vibracije i 5 brzina. U paketu ćete pronaći i šarmantnu torbu koja može postati kućica za glavu ili je možete nositi kao seksi torbicu. Uživajte u opuštajućoj ili stimulirajućoj masaži kad god poželite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Tražite li odgovarajuću masažnu glavu za pravilnu stimulaciju i odgovarajuću masažu? Upoznajte se s Megawandom! To je punjivi stimulator za beskrajne orgazmičke kombinacije. Nudi vam 20 načina rada vibracije i 8 postavki intenziteta, što je 160 različitih opcija! Neka fleksibilna silikonska glava nježno stimulira klitoris ili bilo koje mjesto na vašem tijelu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Opulence

    Čezne li vaša intimna mjesta za nježnim ili uzbudljivim dodirom? Okružite ih ovom luksuznom Opulence masažnom glavom, koja ima prekrasno fleksibilnu i meku i ugodnu glavu na dodir. Skriva snažan motor sa 6 funkcija vibracije i 5 brzina. I znaš što? Ova veličanstvena masažna glava oduševit će svako mjesto na vašem tijelu koje će trebati njezinim vibracijama!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Zadivljujući vibrator s dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava zadovoljit će vaša vanjska osjetljiva mjesta, kao i umorne ili napete mišiće po cijelom tijelu. Druga strana će vas milovati iznutra točno na mjestu gdje vam je G-točka. Oba kraja imaju vlastiti motor i oba vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Otkrijte Tracy's Dog Hammer Magic Wand set vibratora! Ovaj set uključuje luksuzni vibrator sa štapićima s četiri silikonska nastavka, od kojih svaki ima svoju svrhu stimulacije. Zahvaljujući ovim nastavcima, imate potpunu stimulaciju kod kuće!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konačno je ovdje! Prekrasna vibrirajuća glava podešena do savršenstva. Diskretno je tih i moćan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njom možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, pa će vam se svidjeti njegov dodir. Drška je izrađena od istog silikona pa je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži svih vremena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Naughtier Kit

    Želite li doživjeti najbolje senzualne intimne trenutke? Onda samo uz ovaj set u prekrasnoj poklon kutiji luksuznog brenda Shunga! Sadrži 5 proizvoda uz koje ćete znati što je prava strast. Uživajte u savršenom oralnom seksu, stimulaciji klitorisa koja oduzima dah, savršenoj skliskosti, intenzivnom uzbuđenju i konačnom mokrom orgazmu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom. Dakle, konačno neka bude dobro!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovu vibrirajuću glavu Jacky O. Ima robusnu glavu s valovitom teksturom na fleksibilnom fleksibilnom vratu, tako da je možete nabaviti gdje god vam zatreba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate li više erotskih želja i žudite li za stimulacijom klitorisa snažnim vibracijama i za genijalnom stimulacijom unutarnje strane vagine? Elegantan i veličanstven Sultry from Pillow Talk ispunit će obje vaše želje! S jedne strane djeluje kao vibrirajuća glava, a s druge strane, njegova se sužava ručka može senzualno rotirati i zagrijavati. Uživajte u vrhuncima užitka uz jedno od najljepših erotskih pomagala.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Napokon je tu! Lijepa vibrirajuća glava divljaka. Oboje su diskretni i moćni. Glava je prekrasno savitljiva pa je možete držati uz nju, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, tako da je možete dodati. Drška je izrađena od istog silikona i može se koristiti i koristiti u najmodernijoj masaži svih opterećenja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Naomi Wand New Super Strong Massager Black

    Želite da vaša nova masažna glava bude stvarno moćna? Igrajte na sigurno i odaberite ovu traku za glavu od Naomi. Njegov snažan motor pružit će vam nježne i intenzivne vibracije od 4000 RPM do 8000 RPM. Otkrijte njegovu prekrasno fleksibilnu glavu, mekani silikon i dodatnu snagu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Privlači li vas kombinacija inovativnosti i senzualnosti? Predstavljamo kolekciju luksuznih Viotec erotskih igračaka s jedinstvenom tehnologijom koja se sastoji u jednostavnom i intuitivnom upravljanju. To također uključuje ugodno meku Titan vibrirajuću glavu sa 7 + 5 razina vibracije. Lagano prođite kroz njegove postavke i odaberite one koje vam se sviđaju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Doživite svijet glamurozne čarolije s velikim Glam Wand vibratorom. Dizajniran imajući na umu vaše zadovoljstvo, ovaj vibrator sa štapićem ima XL veličinu, osiguravajući potpunu pokrivenost i maksimalno zadovoljstvo. Njegov fleksibilni vrat omogućuje manevriranje bez napora, s lakoćom se prilagođava oblinama vašeg tijela. Pripremite se da vas očara 5 osnažujućih ritmova vibracija. S 3 podesive jačine, imate moć prilagoditi svoje iskustvo, pojačavajući svoj užitak do savršenstva.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 106 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.