×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja

Artikli 97 za 106 od 106 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • NS Novelties Revel Fae Teal

    Ne možete se odlučiti koju erotsku igračku odabrati iz našeg bogatog izbora? Navijamo za ovaj višenamjenski šik! Može puno, možete ga koristiti kao masažnu glavu za intimne dijelove ili umorne mišiće po cijelom tijelu, u dijelu za glavu naći ćete otvor za stimulaciju klitorisa pulsirajućim zrakom i ne smijemo zaboraviti drugi kraj, koji će vas zadiviti udarnom funkcijom! Želi sve!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Sugar Pop Bliss Pink

    Razmazite svoje erogene zone! Za to će vam poslužiti ova vizualno zapanjujuća masažna glava sa sposobnošću eksplozivnih vibracija. Ima glavu senzualne teksture na fleksibilnom vratu, tako da ne samo da možete dosegnuti sva osjetljiva mjesta, već i uživati u opuštajućoj masaži cijelog tijela. Šlag na torti je funkcija grijanja koja će sve ugodne osjećaje dodatno pojačati!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Wellness Eternal Wand

    10 Rumble Tech pokreće duboke tutnjave vibracije

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Body in Balance Massage Oil 5000ml

    Preferirate li duge masaže cijelog tijela? Body in Balance je profesionalno ulje za masažu pogodno za sve tipove kože. Idealan je za intenzivnu njegu kože, ne iritira i nema mirisa. Njegov pH je neutralan, a njegova masažna svojstva cijene čak i sportaši. Isprobajte ga i provjerite može li zamijeniti vaše omiljeno ulje za masažu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Soft & Tender Massage Milk 5000ml

    Birate li udobne erotske masaže? Ovaj losion za masažu tijela će vas obožavati! Pogodan je za sve tipove kože, glatko se razmazuje i ne iritira kožu. Lak se ispire vodom i ne utječe na lateks i gumu pa je pogodan i za ljubitelje fetiša. Uživajte u savršenim masažama!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • My Own Filo Hyacinth Wand Vibrator Purple

    My Own Filo želi vam dobrodošlicu da upoznate našu najnoviju inovaciju: Hyacinth. Ovaj napredni alat daleko nadilazi uobičajene medicinske uređaje. To je vaš ulaz u svijet zdravstvenih dobrobiti i dublje intimnosti.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prisms Vibra-Glass 10X Turquoise Dual Ended Silicone/Glass Wand Teal

    Počastite se ovim prekrasnim tirkiznim staklenim štapićem s dva kraja! Tirkizni kraj štapića prekriven je super glatkim, vrhunskim silikonom koji ne sadrži ftalate i siguran je za tijelo. Vrat je polu-fleksibilan pa se savija kako bi dobio savršene kutove dok ga koristite na svojim oh-tako-osjetljivim mjestima!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vush Majesty 2 Peach

    Tako lijepa i kvalitetna igračka! Brend Vush točno zna što žene žele. Majesty 2 je vibrirajuća glava koja oduzima dah od mekog medicinskog silikona u čiji ćete se svilenkasti dodir zaljubiti na prvu. Nudi vam 5 razina i 10 vibrirajućih uzoraka. Oduševite ne samo svoja osjetljiva intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu.

    179 €

    66,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući svojim dimenzijama bit će idealna igračka za putovanja, jer neće zauzimati previše mjesta u vašoj prtljazi. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    Nema na skladištu

  • Adam & Eve Magic Massager Rechargebable Rose Gold Edition

    Za teže i nježnije igre, beskonačno duge i kraće za brzo zadovoljstvo, za iritacije i masaže cijelog tijela. Luksuzna i lijepa masažna glava u bijelom dizajnu s ružičasto-zlatnim detaljima oduševit će vaše oči i mjesta na tijelu željna vibracija. I štoviše, može se puniti, tako da se s njim možete dobro snaći bilo kada i bilo gdje!

    99,90 €

    61,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 97 za 106 od 106 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.