×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja

Artikli 193 za 224 od 661 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Magoon Erotic Massage Oil Love Fantasy 50ml

    Žudite li za erotskom masažom opojnog mirisa? Isprobajte ovo visokokvalitetno ulje za masažu romantičnog mirisa koje će očarati i potaknuti vaše želje. Topiv je u vodi i lako se ispire. Ima dugotrajne učinke i vaša koža će ga obožavati!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Uživajte u novim valovima užitka uz ovog intenzivnog masera! Zahvaljujući posebnom obliku i snažnom motoru iznutra, ovo oružje Super Power idealno je za one koji vole jače vibracije. Neka duboka sila pogodi pravo mjesto dok se fleksibilna glava savija prema obliku vašeg tijela. Maser može učinkovito smanjiti ukočenost mišića i bol, povećati protok krvi i poboljšati zdravlje mekih tkiva tijela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Uživajte u najboljoj i najintenzivnijoj masturbaciji, koja je sada nadohvat ruke s nastavkom Cock-Teaser, koji pretvara masažnu glavu Kink Power Wand u iznimno moćan kamp masturbacije. Njegova unutarnja tekstura jamči genijalnu stimulaciju, a zatvoreni kraj nudi osjećaje koji simuliraju usisavanje. Ugodan i prije svega proziran TPE materijal omogućuje praćenje tijeka cijelog događaja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Black

    Fukuoku rukavice za masažu osvojit će vas vibrirajućim vrhovima prstiju čije sposobnosti možete koristiti prema vlastitoj mašti.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NGel Nuru Massage Gel Classic 250ml

    Najpopularniji od svih vrsta NURU NGEL gelova. Vrlo sklizak. S iznenađujućom dosljednošću. Obogaćen snagom d-pantenola. Nakon nanošenja NURU NGEL gela koža je svilenkasto glatka, meka i hidratizirana. Izvanredna dosljednost izoštrava um.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Opustite se, opustite i možda eksplodirajte. Samo ova masažna glava XR Brands pružit će vam savršeno iskustvo masaže ili stimulacije. Njegova dijamantna tekstura pružit će vam intenzivnu masažu, a na ručki, koja vam udobno leži u ruci, lako ćete se prebacivati između 8 uzoraka 3 razine snage. Pronađite zadovoljstvo i olakšanje. Konačno…

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, pulsira, usisava, udara i tapka! Ovaj vibrator ispunit će sve vaše želje. Možete ga koristiti za masažu cijelog tijela ili za iritaciju intimnih dijelova. Njegova dva kraja su upotrebljiva, s jedne strane je fleksibilna masažna glava s usisnim nastavkom ili bez nastavka za tapkanje. S druge strane nalazi se ergonomski zakrivljeni vibrator s fleksibilnim vrhom. Isprobajte sve 3 značajke od 10 načina!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Treba li vašem seksualnom životu iskra, doslovno? Ova nevjerojatna Zeusova glava ponudit će vam ne samo intenzivne vibracije, već i osnažujuću elektrostimulaciju. Radujte se trenucima punim nezaboravnih uzbuđenja i novih iskustava!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Body Fit Bio Body and Massage Oil 50ml

    Idealan za njegu kože i mišića u sportu i fitnessu.

     

    4,19 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Argan Revital Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Dragocjeno ulje prešano iz jezgre marokanskog stabla, trnovita argentina otkriva drevni berberski misterij - eliksir vječne mladosti.

     

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Purple

    Spremni za sklisku zabavu? Ova vinilna ploča iznenada će pretvoriti vaš krevet u uzbudljivo igralište! Cijenit ćete jednostavno čišćenje, bez obzira što dobijete. Volite li ulje, pjenu, litre lubrikanta ili možda spermu? Dođi igrati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Wand Massager

    Osjetite vrhunsku snagu najprodavanije masažne glave Palmpower Wand Massager i iskusite sve ohrabrujuće, moćne i opuštajuće sposobnosti koje je čine tako popularnom u cijelom svijetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno voće za masažu s mirisom tropskog voća. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KamaSutra Aromatic Massage Oil Pleasure Garden

    Izrađen je od najkvalitetnijih eteričnih ulja upravo za podršku dubokoj relaksaciji. Bogata i emolijentna formula donosi užitak i ugodno djeluje na sva osjetila tijekom masaže.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Tražite li najtopliju vožnju među vibrirajućim glavama? Fun Factory VIM prekidači rade nekoliko stvari. Dat će vam čistu snagu koja može biti i grubo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam da okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Kako zamišljate idealnu romantičnu večer? Što kažete na romantičnu masažu cijelog tijela i intimnih mjesta u jagodama? A onda duga ljubav puna "oh" i "jo" i također "još". Da biste to učinili, morat ćete se opremiti kvalitetnim gelom za masažu i podmazivanje. Odaberite ovo iz VRUĆEG, divnog je mirisa na jagode, ugodno sklizak i pogodan za masažu i seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid je moderan štapni vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Prekrasan dizajn vibratora i pakiranja čini The Orchid nezamjenjivom igračkom za svaku ženu.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nuru Soap Exotic Fruits 100g

    Učinite svoje svakodnevno kupanje i rutinu vođenja jedinstvenim i senzualnim. Samo vam ne daje prekrasan afrodizijak, jer čini vašu kožu izuzetno dobrom i mekom. Osam toga, prirodno također ručno izrađene. Dopustite svojim očima da naprave dobro raspoloženje i uživajte u svom tijelu i svojoj koži.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za nenadmašne umirujuće ili intimne masaže solo ili u paru. Ovaj punjivi vibrator za glavu za masažu dolazi s 3 praktična nastavka. Ima ugodno fleksibilnu i snažno vibrirajuću glavu, ergonomski dizajn i dugu ručku, tako da možete udobno dosegnuti sva mjesta koja trebate masirati ili zadovoljiti. Odaberite između 3 priloga i uživajte prema svojim željama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    Ako želite sve, želite Turbo glavu s 2 nastavka! To je najsnažnija vibrirajuća glava na svijetu i pružit će vam orgazme kao nitko drugi zahvaljujući iznimno snažnom vibrirajućem motoru. Priuštite si masaže cijelog tijela, erotsku stimulaciju i prekrasna iskustva unutarnje stimulacije s dodacima!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Shea Balm 100% 50ml

    Karite Shea maslac savršeno hidratizira kožu i daje joj trenutačnu regeneraciju. Redovita dnevna uporaba maslaca pomaže u održavanju njegove obrane, fleksibilnosti i gipkosti.

    5,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Mala, kompaktna i iznimno moćna, ovo je punjiva masažna glava Wand Vibe iz kolekcije Elegant Series. Nudi vam 15 različitih načina vibracija s kojima ćete uživati u savršeno senzualnom iskustvu masaže. Savršeno leži u ruci i lako se kontrolira, pa ga zgrabite i uživajte u nježnoj ili intenzivnoj masaži vaših osjetljivih područja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Sa svojim digitalnim zaslonom koji se lako čita, štapić za masažu Pink Sunset tvrtke You2Toys nudi najbolju kontrolu za opuštajuće masaže i ciljanu stimulaciju. Uvijek imate točan pregled 10 načina vibracije, njihova 4 intenziteta kao i trajanje baterije i vrijeme rada.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Massage Oil Box 3x 50ml

    Nevjerojatna S8 ulja za masažu imaju jedinstven sastav. Ulje jojobe umiruje i jača vašu kožu, bademovo ulje ima prekrasna hidratantna i ljekovita svojstva, a sezamovo ulje nevjerojatno njeguje i hidratizira. Uživajte u svim vitaminima koje ulja sadrže i neka vaša koža postane svilenkasto glatka i opuštena.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Shea Balm Lips 19ml

    Hranjivi balzam s krkavinom štiti i njeguje kožu usana i ispucale kutove usta. Regenerira, umiruje i umiruje usne u svim godišnjim dobima.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sensations Massage Candle 35g

    Bljesak želje! Svijeća za masažu biljnim uljem miriši prostoriju i stvara intimnu atmosferu. Uživajte u toplom svjetlu i ugodno zagrijavajućem ulju bez opeklina. Ulje se otapa na nižoj razini od običnih svijeća.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Touché Massage Glove - Massage Gloves

    Razmazite svog partnera ovom jedinstvenom Touché rukavicom za masažu. Rukavica je dizajnirana da senzualno stimulira cijelo tijelo. Opustite se i uživajte u ugodnom osjećaju uzbuđenja.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus vanilije će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet - Sheet with Elastic Band For Attaching the Mattress Black

    Plahta je prvenstveno namijenjena igrama s erotskim uljima i drugim mokrim igrama. Osim toga, Vinyl Fitted Sheet opremljen je fleksibilnim rubom za dobro pristajanje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 193 za 224 od 661 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.