×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vibrirajuće 5 - 9,9 cm

Artikli 65 za 96 od 305 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite li još više uživati u seksu? Oba? Samo uz ovaj praktični prsten za erekciju! Obuhvaća penis pri korijenu, čime jača i produljuje erekciju te umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Svilenkasti silikonski izbočeni dio trljat će se o klitoris i dražiti ga dražesnim vibracijama. Zajedno uživajte u neusporedivim osjećajima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju kod kuće ili u javnosti. Ovo više neće biti problem s ovim višenamjenskim vibrirajućim jajetom! Zajamčena je njegova jednostavna montaža, vrlo diskretan tih rad motora i razne namjene, pri čemu osim vaginalne stimulacije možete izvesti i blagu iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona bilo gdje na tijelu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Pink

    Ergonomsko, kompaktno i tiho ljubavno jaje s bežičnim daljinskim upravljačem.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Ponudit će vam snažne vibracije u jednoj brzini, šarmantan izgled i priliku da stimulirate sve osjetljive točke na vašem tijelu. Razmislite o okolišu i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Power Clit

    Doživite zajedničko zadovoljstvo s dorcel power klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši će se testisi svidjeti vibracijama ovog Mr. Zadovoljstvo! Izrađen je od mekanog i vrlo ugodnog silikona, a na penis se pričvršćuje uz pomoć udobnih prstenova. Tada sve što trebate učiniti je uzeti kontroler i odrediti vrstu vibracija koje će vaša jaja osjećati. A hoćete li vi ili vaš partner držati daljinski upravljač, prepuštamo vama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ova mala masažna glava prestižnog brenda PalmPower može se udobno sakriti u džepu, no unatoč svojim mini dimenzijama iznenadit će vas svojom zadovoljavajućom snagom. Ovaj slatki model, kao i oni veliki, izrađen je od prvoklasnog silikona i dat će vam izvanzemaljske snažne vibracije, koje ćete zahvaljujući fleksibilnom vratu ciljati točno tamo gdje ih vaše tijelo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Neka vaša vagina i bradavice trnu od uzbudljivog užitka uz ove stezaljke za bradavice i vibrirajuće jaje iz Pretty Love! Udoban kroj i graciozna izrada, karakteristike su koje će vas u potpunosti osvojiti. A kada dodate 7 funkcija vibracije i 1 funkciju i 3 razine elektrostimulacije, koljena će vam klecati od uzbuđenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Fugu Red

    Budite kontrolirani bez obzira gdje se nalazite uz našu aplikaciju Magic Motion. Praktičan džepni vibrator za klitorisnu i vaginalnu stimulaciju kojim se lako upravlja jednim pritiskom na tipku. Ovaj mini vibrator može se puniti putem USB-a i pruža Vam snažne vibracije u nizu od 7 uzoraka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Želite li još malo uživati tijekom seksa? Ovaj promišljeni prsten oduševit će vas oboje i razveseliti ga nošenjem! Uzbuđeno dijeli testise, hvata penis u korijenu i tako podržava njegovu erekciju, a mini vibrator može uživati u klitorisu svojim snažnim vibracijama ako ga postavite gore. Fleksibilni silikon se prilagođava vašim proporcijama i nećete se moći pohvaliti nošenjem prstena!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Stavlja se prst, ali nije prsten. Odvest će te u raj, ali to nije avion. Vibrira i vibrator je za prste dizajniran za stimulaciju G-točke koja oduzima dah. Zahvaljujući maloj veličini, možete udobno ciljati tamo gdje vam je potrebno. Zahvaljujući silikonskoj površini, stimulacija će biti predivno ugodna. Uživajte, može podnijeti više nego što možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Ecopink Vibrating Egg with Remote Control Pink

    Želite li se prepustiti uzbudljivim vibracijama apsolutno bilo gdje? Ovo vibrirajuće jaje s 10 nevjerojatnih funkcija super je diskretno i može vam praviti društvo posvuda. Njegove funkcije ćete mijenjati pomoću daljinskog upravljača, a na vama je hoćete li ga držati na dlanu ili povjeriti svom dvojniku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripremite se da budete gurnuti u svijet stimulacije punim kontaktom s Venus Butterfly silikonskim daljinskim upravljačem Venus “G”™. Sada već svjetski poznata kolekcija Venus p​o​t​e​n​t​i Butterfly ponovno je to učinila s intimnim oblikom, savitljivim masažerom G-točke i 12 intenzivnih funkcija vibracije. Raširite krila i zadirkujte u pokretu sa zadivljujućim dometom daljinskog upravljača do 32,5 stopa (10 m)!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Purple

    Ovo veliko bežično vibrirajuće jaje ima 10 različitih, vrlo uzbudljivih postavki, sve podesive bežičnim daljinskim upravljačem. Od udobnog, nježnog položaja do izuzetno snažnog vibrirajućeg položaja; njime upravljajte bežičnim daljinskim upravljačem s udaljenosti do 20 metara.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan seks sami ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen je s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti . Nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Jeste li ikada razmišljali o igri s vibratorom u javnosti? Ova igračka to izravno potiče! Uklopit će se kao rukavica i usmjeriti svoje vibracije i na g-točku i na klitoris. Njegov intenzitet se može odabrati putem kontrolera koji možete zadržati ili povjeriti partneru. Uživajte u uzbuđenju šetnje, zabave, bilo gdje!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Može li postojati nešto više od trostruke stimulacije, bilo kada i bilo gdje? Ova GoGasm igračka je vibrator pogodan za hodanje za sve 3 vaše osjetljive točke. Loptica će se smjestiti u anus, vibrator će veselo šaputati u vaginu, a ravni stimulator će šaptati klitorisu. Zato zgrabite kontroler i odaberite što vam se sviđa!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie

    Zadržite svoje omiljene vibracije uz klitoris cijelo vrijeme i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Zahvaljujući magnetu, udobno stane u sve gaćice, a njegove tihe vibracije bit će uočljive samo vama ili vašem ljubavniku, kojem povjeravate ili kontroler ili aplikaciju u svom mobitelu i tako mu dajete kontrolu nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    Rosy Gold Vibro-Egg je vibrirajuće jaje s klasom. Luksuzan izgled je prva stvar koju ćete primijetiti, ali više od samog izgleda ovu igračku čini posebnom. Ovim vibrirajućim jajetom može se daljinski upravljati priloženim daljinskim upravljačem. To olakšava jednostavno postavljanje deset brzina i uzoraka vibracije.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Spremni za vrhunsko zadovoljstvo? The You Crack Me Up oduševit će Vaše erogene zone svojom snažnom vibracijom i rotirajućim perlama ljubavi. Ovo visokokvalitetno ljubavno jaje ima 7 načina stimulacije i pulsiranja, uz jednostavno upravljanje jednim dodirom. Ova ljepotica izrađena je od silikona mekanog na dodir i dolazi s daljinskim upravljačem za zabavu bez ruku. Priuštite si zadovoljstvo ovim vrhunskim dizajnom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Kako bi vam u isto vrijeme ponudili energičnu vibraciju, šarmantan izgled i osjećaj stimulira sve svijetle točke na vašem tijelu. Razmislite o prostoru i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Koja je njezina najtoplija tajna? Vibrator za prste koji može raditi u krevetu, ali ga radije koristi kao pratioca u čipkanim gaćicama. Glatki silikon savršeno je ugodan za njezino tijelo, a motocikl sluša njezin klitoris. Srce joj kuca brže, prst pritiska gumb i pojačava vibracijski intenzitet.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Otkad joj je prijateljica rekla da nakon jačanja mišića dna zdjelice doživljava puno intenzivnije orgazme, radim to i ja. Ali malo drugačije, na uzbudljiviji način. Pomaže joj napraviti ovo simpatično vibrirajuće jaje, kojim se uglavnom sama igra, ali ponekad povjeri njegov upravljač svojoj prijateljici.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 305 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.