×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vibrirajuće 5 - 9,9 cm

Artikli 129 za 160 od 305 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najbolji ruž u vašoj kozmetičkoj torbici! Viblips nije bilo kakav ruž za usne, to je vibrator zabavnog i diskretnog oblika koji uvijek možete imati sa sobom. Znamo da nije sve u izgledu, bitne su i funkcije, stoga mirne savjesti možemo preporučiti Viblips, njegove vibracije opijaju bez daha!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo nudi dva motora za dvostruku zabavu stimulacije – jedan unutarnji i jedan za često zaboravljeno područje perineuma. Dame, da (i gospodo!) bit će Vam drago čuti da je igračka uniseks.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša uzbudljiva tajna u gaćicama! Obucite senzualne ružičaste čipkaste tange, sakrijte u njih moćni mini vibrator i prepustite kontroler svom kolegi. Radite li već na određenom scenariju? Da! S ovim ćete kompletom svaku priliku pretvoriti u uzbudljivo seksi iskustvo koje ne može završiti nigdje osim u krevetu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik će se istaknuti u vašem dekolteu baš kao što će ga voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Budite očarani uzbudljivim vibracijama ovog šarmantnog Rocks-Off vibratora. Za vas postoji 10 funkcija vibracije i možete ih udobno namjestiti za najljepša mjesta gdje ljudi čekaju da se upoznaju s ovom šarmantnom igrom. Idi i izgledaj kao prakticirajući orgazam cvijeća za život.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Što pozvati u spavaću sobu nešto zabavno, koketno i nevjerojatno uzbudljivo? Ova mala i ultra glatka silikonska slušalica s USB pogonom ima nevjerojatno jake vibracije i praktičan kontroler koji vam omogućuje udobno prebacivanje između 20 načina vibracija. Uživajte u seksi razigranom dizajnu i svim tim OMG iskustvima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Remote Control Egg

    Uživajte u prekrasnim i uzbudljivim osjećajima koje neće znati nitko osim vas i vašeg partnera kojemu povjeravate kontrolora jajeta užitka. 10 načina vibracija i brzina ovog silikonskog čuda oduševit će vas bilo gdje u vašoj vagini (čak i u javnosti)! Neka se vaš dragi navečer druži s vama za šankom i zagrijte vas za strastvene zezancije kada se vratite kući!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Mogu te probuditi u tvom analnom! Ovaj analni čep ima ukusnu, dosadno meku silikonsku površinu, a klasični oblik kože prikladan je za pranje. Ako ih nosite i igrate se s njima, osjećate se loše! Možete čitati gdje ste sami, ili se možete igrati s njim čak i za par. Snimite naredbu i diktirajte intenzivnu stimulaciju motoru.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Budite očarani uzbudljivim vibracijama ovog šarmantnog Rocks-Off vibratora. Nudi vam 10 funkcija vibriranja i možete ga udobno usmjeriti na najosjetljivija mjesta koja jedva čekaju da se upoznaju s ovom šarmantnom igračkom. Prepustite se i gledajte kako cvijeće orgazma cvjeta na livadi uzbuđenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Jeste li u iskušenju otkriti načine da još intenzivnije uživate u ljubavi? Isprobajte vibrirajući prsten! Ova marka Dream Toys ima uklonjivi mini vibrator i nazubljeni dio za senzualnu stimulaciju klitorisa. Osim toga, uvlači penis u korijenu, što jača i produžuje erekciju i vrlo je lako kontrolirati jednim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Znate li koliko je škola bila popularna? A što ako jačanje mišića dna zdjelice postane igra? Perifit je alat dizajniran za trening zdjeličnog dna pomoću mobilne igre. Princip je jednostavan – mišiće zatežete i opuštate, što vas također pokreće u igri. Perifit su osmislili liječnici i preporučuje se svim ženama koje žele ojačati svoje zdjelično dno ne samo na zabavan već i učinkovit način.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i dvostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Vaš osobni trener dna zdjelice! Kegel Rejuve je još pametniji nego što očekujete. Opremljen je visokoosjetljivim višetočkovnim senzorima koji detektiraju čak i najfiniju snagu mišića. Praktična aplikacija Magic Kegel APP nudi vam prilagođene tečajeve obuke, procjenjuje vaš napredak i savjetuje vas kako najbolje poboljšati svoje žensko zdravlje jačanjem mišića dna zdjelice.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite li uživati u senzualnoj predigri i još uzbudljivijoj ljubavi sa svojim kolegom? Ovaj set je stvoren posebno za parove i njihove svestrane užitke. Sadrži atraktivan vibrirajući stimulator s kontrolom kroz narukvicu u obliku sata i vibrirajući prsten za praktično daljinsko upravljanje. Doživite novu razinu užitka zajedno!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je poboljšana verzija jednog od najpopularnijih vibratora. GIGI je vjerojatno najpozitivnije ocijenjeni aparat za stimulaciju intimnih G točaka ikada stvoren. Zahvaljujući spljoštenom vrhu, idealan je za otkrivanje ove erogene zone. Nova poboljšanja uključuju mekši silikon, potpuno vodootporan dizajn i 100% veće performanse u svih 8 načina rada vibracija.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Što tvoje srce želi? Nakon više srca i slasne elektrostimulacije i uzbudljivih vibracija? Možda će upravo ovo Mystim srce ispuniti vaše želje i pružiti vašem tijelu apsolutni užitak. Njegov dizajn prilagođava se konturama vašeg tijela, a snažan, ali tih motor oduševit će vas s 8 programa vibracije. Ako vam to nije dovoljno, možete uključiti funkciju elektrostimulacije i uživati u nježnim trncima ili intenzivnom i snažnom pulsiranju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte u beskrajnim senzualnim užicima uz Butterfly Kiss. Riječ je o višebrzinskom vibratoru koji će vam zahvaljujući svom promišljenom obliku pružiti genijalnu stimulaciju koja će pogoditi sva osjetljiva mjesta. Prepustite se mašti, ostvarite svoje erotske snove i idite stazom kojom ne vlada drveće, već orgazmi, jedan za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Debby Purple

    Želite li običan svakodnevni dan učiniti posebnim? To neće biti problem s ovim vibrirajućim jajetom. Nudi vam nevjerojatnih 12 funkcija vibracije, koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Hoćete li ga zadržati ili povjeriti svom kolegi? Senzualna predigra može započeti i u javnosti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug Black

    Počnite uživati u najeksplozivnijim ejakulacijama uz najprodavaniju igračku popularnog brenda Pipedream. Ovo čudo izrađeno je od svilenkasto mekog silikona i djeluje kao prsten za erekciju i ujedno vibrirajući stimulator prostate.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Želite li učinkovito ojačati mišiće dna zdjelice i istovremeno imati savršenu kontrolu nad svojim treningom? U tome će vam pomoći Gvibe Gballs 3! Predstavljaju napredni trening s kontrolom pametnog telefona. Bit će lako i razigrano!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Baš su sranje! Tople intenzivne vibracije će odrediti pravo mjesto za dobrobit i dovesti vaše blaženstvo do točke uzbuđenja. Je li to ono što želiš? Razumiješ! Tu je novi We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Mali, kompaktan i također vrlo moćan! Ovaj analni čep ima ugodan i udoban oblik i nudi vam 20 opojnih načina vibracije. Uživajte u uzbudljivom zadovoljstvu iza svojih stražnjih vrata i kontrolirajte pribadaču pomoću gumba na samoj igrački.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutaka samoljublja! Ovakva sitnica je pametnija nego što mislite. Sir Richard ga je osmislio kako bi vas što je više moguće zadovoljio. Fleksibilan je i prilagođava se vašem penisu, razina pritiska ovisit će samo o vama, kao i o tome koji način vibracije od 8 ponuđenih odaberete. A zahvaljujući vodonepropusnosti, vaše kupke ili tuširanja bit će nešto uzbudljivije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodootporno vibrirajuće jaje za igre koje pozovete. Izrađen je od plastike glatke površine i povezan je s kontrolerom kabelom. Vibrira pomoću 3 AA baterije koje nisu uključene u paket. Materijal je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Silikonsko jaje dizajnirano za jednostavnu upotrebu i u najmračnijim noćima. Uz njega uživajte u savršenom užitku i istovremeno ojačajte mišiće dna zdjelice. Punjiva Kegal Ball Starter idealna je za sve početnike koji tek počinju otkrivati svoje uzbudljive tajne. Za vas vibrira u 12 načina rada i nikada se nećete morati baviti zamjenom istrošenih baterija, jer se može puniti preko USB-a. Jeste li spremni za senzualnu stimulaciju i radosne orgazme?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 Cruise stimulator jedne od najboljih marki na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Funkcija Cruise tada osigurava da će se razina stimulacije povećati dok gurate Son bliže svom tijelu. Priuštite si elegantnu igračku i beskrajna orgazmička iskustva!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Držite prostatu pod kontrolom! Ovaj dragi stimulator pod nazivom Solstice kontrolira se putem mobilne aplikacije i oduševit će vas ne samo svojom inteligentnom tehnologijom, već i ergonomskim oblikom. Njegov snažni motor skriven u silikonskom tijelu vibrira unaprijed postavljene načine rada, glazbu, glas ili vaše ručno nacrtane uzorke. Hajde, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Uživajte u ugodnim vibracijama kad god i gdje god želite! Ova nova poboljšana verzija vibrirajućeg jajeta Ocen Breeze ima još snažniji motor i snažnije funkcije! Nagrada Breeze 2.0 ovdje je vibrirajuće jaje od visokokvalitetnog silikona zadirkivat će vas vibracijama u 10 načina rada, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Povjerite ovog vozača partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašim uzbuđenjem, čak i u javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Uživajte u snažnoj vibraciji gdje želite i gdje želite! Ova nova, nadograđena inačica Ocen Breeze flok ima lakši motor i lakše funkcije! Breeze 2.0 je vibrirajući i visokokvalitetni silikonski alat koji detektira vaše vibracije na 10 načina, što će vam omogućiti rad uz pomoć drugog kontrolera. Dodijelite ovo vozilo svom partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašom uslugom, čekajući javnost!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite li ga koristiti? Donesite ovaj dvostrani vibrirajući prsten od 100% silikona svojoj ljubavi. Također je teško opteretiti svoj penis u korijenu ove erekcije. Drugi prsten tada škljocne s testera i vibrira rezonator natrag do klitorisa. Testirajte kako prsten može držati na mjestu i koliko može zadržati ubijanje i patnju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 305 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.