×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke upravljanje putem aplikacije

Artikli 129 za 160 od 297 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Žudite za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za jake vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim se funkcijama može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HS29-APP Hismith & Wildolo Design Premium Sex Machine Black

    Trebate nešto stvarno moćno da ispunite svoje seksualne potrebe? Ovaj sex aparat s maksimalnom snagom od 100 W i duljinom hoda od 2,5 - 15 cm postat će vaš vjerni sluga. Odiše snagom, uzbuđenjem i, naravno, zadovoljstvom!

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Osci 2

    Osci 2 je nova generacija igračke za oscilirajuću g-točku s jačim motorom, poboljšanim oblikom glave, udobnijim kutom igračke, drastično poboljšanim trajanjem baterije (do 5 sati!), poboljšanom povezivošću i novom metodom punjenja!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDD022-M Wildolo Huge Fantasy Monster Dildo with Suction Cup 23.6cm Black-Red

    Ovaj dildo sa snažnom vakuumskom čašicom savršena je seksualna igračka za žene, muškarce ili parove koji žele začiniti svoj život.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA023-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Turquoise

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. To je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova, 12 programa vibracija i također kontrolom putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Blue

    Jeste li znali da čak i zrak može biti stvarno uzbudljiv? Međutim, valjda su vakuumski valovi ti koji paraju tvoj klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator sa sposobnošću nježnog usisavanja, s kojim se ništa ne može usporediti. Osim toga, njime se upravlja putem aplikacije i obećavate čak i igre na daljinu. Dopustite da vas ponese pulsirajući orgazmički val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Sanjate li o prekrasnom ješičkom Drakeu samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Magic Motion Eidolon

    Povežite svoj Eidolon s bluetoothom telefona i spremni ste za igru.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujući praktičnom magnetu, model Sexy Secret diskretno drži u gaćicama i svojim ergonomskim oblikom i intenzivnim vibracijama stimulira klitoris. Pomagalo nadopunjuje ugodan i nježan silikon te mogućnost upravljanja putem Connect aplikacije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo Satisfyer Heated Affair vibrator i garantiramo da će vas izluditi! Doživite nekontrolirane orgazme s ovim moćnim vibratorom koji pruža istovremenu stimulaciju i unutar vagine i posebno u G točki i izvana u klitorisu. Ima 12 različitih funkcija vibracije kao i posebnu funkciju grijanja koja se penje do 40 stupnjeva Celzijevih, za realističnije korisničko iskustvo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samouvjerenom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je zbog koje se vaša kolekcija usporava. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Otkrijte savršeno uzbuđenje analnih igara uz Ditto brenda We-Vibe. Riječ je o vibrirajućem analnom čepu koji će vam pomoći tijekom seksa, predigre ili masturbacije, a kontrolira se putem aplikacije, tako da se možete igrati sa svojim kolegom dok trebate biti na drugom kraju svijeta.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte u savršenoj atmosferi uz novi Club Vibe 3.OH, koji reagira na glazbu! Zahvaljujući diskretnoj veličini, možete ga imati u svojim gaćicama bilo kada i bilo gdje. Tih je, lagan i opremljen s 3 načina užitka. Također vrijedi spomenuti i punjivu ugrađenu bateriju i bežični daljinski upravljač s integriranim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Najbolje je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji razbija ne samo vlastite dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Koje je najveće bogatstvo u životu? To je uzbuđenje, strast, zadovoljstvo, zadovoljstvo i kvalitetan orgazam. Zaljubite se u OhMiBod, koji postaje sve savršeniji i popularniji i bit će vaše najvrjednije blago. Njegova je čar u tome što ga možete povezati s mobilnom aplikacijom i kontrolirati njegove funkcije s drugog kraja svijeta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za parove, može se pohvaliti uzbudljivim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim plemenitim metalom. Upravljanje pomoću tradicionalnog bežičnog kontrolera i naše prvoklasne aplikacije omogućuju vam da igrate na daljinu i nudi beskrajne mogućnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • HiSmith HSA101 Male Masturbator & Thrusting Stroker with App for Intelligent Interaction KlicLok

    Jedan masturbator i toliko funkcija da će vam se zavrtjeti u glavi! Predstavimo se lijepo redom. Dakle, prije svega, masturbator je kompatibilan s HiSmith jebenim strojevima, posebno onima s KlicLok krajevima. Nudi vam 9 snažnih teleskopskih vibracijskih uzoraka za nevjerojatno iskustvo, a najbolje od svega, vibracijama možete upravljati putem aplikacije na svom telefonu, što vam daje još više opcija za uživanje u masturbatoru!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajna koju nećete htjeti čuvati za sebe ... Prijenosni vibrator Top Secret + ima ravnu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu udobnost i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Voliš li biti pametan? Uz igračku Pleonix i vaš pametni telefon, bit će to vožnja! Možete ga kontrolirati putem aplikacije s drugog kraja svijeta, sinkronizirati ga sa svojim omiljenim 2D interaktivnim videozapisima ili web kamerom. Dopustite da vas ponesu divne vibracije i poletite s Phoenixom u nebeske orgazmičke visine.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša Air Pump Booty 5 Connect aplikacija mazi vas vibracijama i osovinom na napuhavanje. Kombinirajte dvije senzualne funkcije kako želite. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Fugu Green

    Ako želite igrati igricu, kako vam je ekipa rekla sve dok vas partner ne mora služiti čak ni uz ove uobičajene igare? Magic Motion Fugu je živopisna samoomekšavajuća tkanina sa značajkama koje se mogu prilagoditi s najboljim mjestom za nanošenje! Međutim, možete ga koristiti navečer i dopustiti vašim vibracijama da zasjaju u vašoj sretnoj noći čim pronađete kuću. Dakle, što je s preuzimanjem kontrole nad vibracijama i njihovom kontrolom?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se uz pomoć praktičnog magneta može udobno zakopčati u gaćice, gdje potom uz pomoć jakih vibracija diskretno stimulira klitoris. Ovim silikonskim alatom možete upravljati putem aplikacije ili pomoću priloženog daljinskog upravljača.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax

    Sa svojim glomaznim okruglim vrhovima, ovaj analni vibrator Heat-Climax mazi vas stimulirajućom funkcijom grijanja i snažnim vibracijama. Zavodljivo glatki silikon čini ga savršenim prirodnim nastavkom koji će probuditi vašu strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Jedina igračka koja može sve! Uz Kegel Master Balls, možete uživati u satima uzbudljive zabave i erotskog zadirkivanja dok jačate mišiće dna zdjelice uz Magic Motion. Uzbuđenje, senzualne vibracije i zdravo jačanje uz igru!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibracije vam nisu dovoljne? Osim njih, vibrator Homunculus ponudit će vam i uzbudljivu elektrostimulaciju. Za njega nije potreban izvor, sva snaga zrači izravno iz njega. Opremljen je s 12 načina vibracije i 5 razina elektrostimulacije. I što više? Njegove funkcije možete kontrolirati putem Bluetootha putem aplikacije na svom telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naše prvoklasne aplikacije omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Sanjate li o lijepoj Ase Akiri samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Upoznajmo se s Plug-ilicious 2 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 297 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.