×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke upravljanje putem aplikacije

Artikli 97 za 128 od 297 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Sa svojom dubokom silikonskom ručkom, Big Heat je doista uzbudljiva igračka. Toplinska stimulacija osigurava realistične osjećaje blaženstva koji će zasigurno zadovoljiti vašu maštu. Duboko prodiruće vibracije zagrijat će vašu G-točku i pomoći vam da postignete zadovoljstvo koje želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodo, želite li dati sve od sebe i učiniti svaku svoju masturbaciju nezaboravnim iskustvom? Novija verzija popularnog Alex Dark Blue masturbatora svojim će realno mekim materijalom upiti vaš penis, intenzivno će ga gurati i odvesti vas u svijet ispunjenih fantazija. I to nije sve! Najnovije poboljšanje je moderna kontrola putem aplikacije koja omogućuje zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vlada li pravda vašom vezom? Ovaj duo luksuznih seksualnih igračaka iz We-vibea ima za svakoga ponešto! Bond vibrirajući prsten za njega i Moxie panty stimulator klitorisa za nju. Oba dijela mogu se kontrolirati pomoću kontrolera ili putem aplikacije. Zadirkujte i uzbuđujte se bilo kada i bilo gdje, ova će predigra biti sjajna!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Nalazite li najbolje pomagače za svoju ljubav prema ljubavi? We-Vibe su majstori erotskih pomagala za parove! Refren koji vam apsolutno govori da je strašan, prilagođava se, provjerava se (čeka i kroz aplikaciju), a njegove vibracije su samo opojne za oba partnera, tako da nitko neće htjeti voditi niti jednog bez njega. Prijavite se na sljedeću scenu kada pate od najmodernijeg stanja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Wildolo je vrhunski brend koji se uglavnom posvećuje novitetima, visokokvalitetnim i visoko tehničkim dildima.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Moderne tehnologije su danas daleko, a to dokazuje i ovo vibrirajuće jaje Svakom Ella. Upravlja se preko aplikacije koju preuzmete na svoj telefon i zatim putem Bluetootha vibrirate jaje po želji. Prepustite se zabavi modernog vremena i isprobajte potpuno novo uzbuđenje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Jeste li vi i vaš partner zaista znatiželjni i u iskušenju da otkrijete nove uzbudljive mogućnosti u krevetu? Pa, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Ugodno je gladak i mekan, jednostavan za korištenje, a prije svega savršen za još tješnje povezivanje s vašim dvojnikom. Prepustite se vibracijama u kojima ćete oboje uživati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mješoviti orgazam - nova i poboljšana Nova se savija s vama, održavajući stalni kontakt s vašim klitorisom dok stimulira vašu G-točku.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Neka Ava Neo izbaci vaše zadovoljstvo u središte pozornosti. Dio SVAKOM-ove serije Connexion, ovaj potisni vibrator kompatibilan s aplikacijom nudi prilagodljivu vaginalnu stimulaciju koju možete kontrolirati na blizinu ili na veliku udaljenost. Podignite svoje sesije na višu razinu, komunicirajući s videozapisima za odrasle i platformama web kamera.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Tražite nešto čime ćete začiniti vezu na daljinu? Aplikacija za pametne telefone Irena 1 omogućuje Vašem partneru kontrolu nad Vašom igračkom bez obzira koliko je udaljen!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Budite blizu jedno drugome. Stvarno blizu. Zajedno uživajte u uzbuđenju. Eksperiment. Odaberite sami! Globalno obožavani We-Vibe Sync je tu s novom poboljšanom verzijom koja još bolje pristaje, drži i povećava zadovoljstvo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Fugu Red

    Budite kontrolirani bez obzira gdje se nalazite uz našu aplikaciju Magic Motion. Praktičan džepni vibrator za klitorisnu i vaginalnu stimulaciju kojim se lako upravlja jednim pritiskom na tipku. Ovaj mini vibrator može se puniti putem USB-a i pruža Vam snažne vibracije u nizu od 7 uzoraka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajni vibrator koji ne želite sami slušati ... Vrhunski prijenosni vibrator Secret + ima modernu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu kondiciju i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HS21-APP Table Top 2.0 Pro 100W Premium Sex Machine with Remote and App Black

    Nedostaju li vam intenzivna seksualna iskustva koja bi vas zadovoljila? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunsku Hismith jebenu mašinu koja omogućuje i upravljanje putem aplikacije za pametni telefon. To je pametan dizajn za nadogradnju s nevjerojatnom snagom koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, upoznajte više o njemu!

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Sync Go je lagani vibrator za parove za parove koji žele istražiti svijet – i jedno drugo. U svojoj praktičnoj putnoj torbici, Sync Go vam omogućuje dijeljenje vibracija bez upotrebe ruku gdje god se nalazili.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Sanjate li o prekrasnoj Lisi Ann samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Žudite li za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim funkcijama se može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nešto više? Ovaj vibrirajući masturbator tvrtke Satisfyer dizajniran je s okom za apsolutno savršenstvo! S njim ćete doživjeti čisto blaženstvo, vjerujte nam. Njegovo fleksibilno tijelo, a posebno unutarnja stimulirajuća tekstura, milovat će vaš penis do orgazmičkog ludila, a možete ga upariti i sa praktičnom aplikacijom Satisfyer Connect pa uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubavni trokut kombinira dokazanu Air-Pulse tehnologiju s dubokim vibracijama i glatkom silikonskom glavom. Njegova praktična kapica osigurava higijensko i diskretno skladištenje u svakom trenutku, čak i dok ste u pokretu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Uživajte u zabavi i uzbuđenju Jivea, vijesti iz We-Vibea. Riječ je o vibratoru koji se kontrolira aplikacijom, tako da se možete prepustiti solo igri bez ruku ili povjeriti kontrolu svom partneru koji je možda na drugom kraju svijeta, a i dalje je strastveno iritantan. Dodajte malo avanture svom intimnom životu i ne dopustite da upadne u dosadnu rutinu, u tome će vam pomoći Jive.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Znate li kako svoje vođenje ljubavi učiniti još boljim? Donesite ovaj jedinstveni vibracijski prsten iz Magic Motiona i kontrolirajte njegove funkcije putem aplikacije na svom telefonu. Njezin će klitoris razveseliti senzualnim vibracijama i pružiti mu dužu i jaču erekciju. Izuzetno je elastičan i ugodan za nošenje. Birajte između 10 različitih funkcija vibracije ili otkrijte beskrajne mogućnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Abner Pink

    Želite se puno uzbudljivo zabaviti? Uz vibrirajuće jaje s kontrolom primjene, to će biti jednostavno. Diskretan je, gladak i obećava točnu stimulaciju bilo kada i bilo gdje. Dajte svom ljubavnom životu novu dimenziju i uživajte u vibracijama kontroliranim putem pametnog telefona.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie

    Zadržite svoje omiljene vibracije uz klitoris cijelo vrijeme i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Zahvaljujući magnetu, udobno stane u sve gaćice, a njegove tihe vibracije bit će uočljive samo vama ili vašem ljubavniku, kojem povjeravate ili kontroler ili aplikaciju u svom mobitelu i tako mu dajete kontrolu nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujući 2 snažna motocikla, besprijekornom dizajnu od punog silikona i istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa, model Mono Flex postat će zvijezda svake kolekcije pomagala. Cjelokupni dojam nadopunjuje elegantan dizajn i kontrola primjene.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Satisfyer Trendsetter, dobro kontrolirana aplikacija, utjecat će na vašu upotrebu sa svim točkama, a sol će se također smatrati analnom. Pomoću aplikacije Satisfyer Connect možete uživati u velikom izboru igrača.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala uzbudljiva tajna! Ovo nije samo neki savršeni ruž za usne, to je uzbudljiv vibrator koji se može kontrolirati kroz aplikacije. Uvijek ga nosite u torbici i budite spremni na ljubavnu avanturu koja može vrebati iza svakog ugla.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Zahvaljujući vrhu u obliku jezika i snažnom motoru, Satisfyer Trendsetter, kontroliran putem aplikacije, postiže vaš užitak u svim točkama, a brine se i za analni užitak. Zahvaljujući aplikaciji Satisfyer Connect, možete uživati u još većoj raznolikosti igrajući igrice.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Dovoljno je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + svojim zakrivljenim stimulatorom stimulira prostatu i osjetljivo perinealno tkivo. Dva motora aktiviraju snažne vibracije, dok silikonska funkcija grijanja jamči realistične osjećaje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 297 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.