×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke testisi

Artikli 65 za 96 od 542 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Zajednički užitak i dugotrajna intenzivna stimulacija za oba partnera dolazi iz ovog silikonskog vibrirajućeg prstena po uzoru na erotsku trilogiju 50 nijansi sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite li dati maksimalan učinak i znate da bi vam prsten za erekciju mogao pomoći, ali niste sigurni koju veličinu odabrati? U tom slučaju, erekcijska petlja je savršena za vas, jer je njena veličina podesiva! Osim toga, izrađena je od udobnog silikona, koji je gladak i mekan.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES unipolarna metalna uretralna i plava elesatic, unipolarna traka za penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation 8 Ring

    Želite li isporučiti bolje performanse? Zagrijte se ovim prstenom za dvostruku erekciju! Zahvaljujući njemu, vi i vaš partner uživat ćete u čvršćoj erekciji i duljoj izdržljivosti, pa zašto ne probati?

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Sanjate li o čvršćoj i dužoj erekciji? Podržite ga ovom trostrukom silikonskom omčom za erekciju. Pogodan je za sve veličine, a osim za penis, možete ga koristiti i na testisima. Koristite prsten da sami odredite silu preuzimanja. Idealan je za sve koji žude za odličnom erekcijom!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Crystal Penis Sleeve with Extension and Ball Ring

    Produžite penis i pojačajte stimulaciju, vođenje ljubavi s ovim rukavom bit će bez premca! Ova prozirna vibrirajuća navlaka za penis od Crystal Clear izrađena je od mekanog i fleksibilnog materijala, poželjnog je realističnog oblika i pružit će zadovoljstvo oba partnera. Prianja uz vaš penis, podržava erekciju, a zahvaljujući prstenu za testise uvijek će ostati na mjestu. Zato ga obucite i obradujte svoju partnericu dužom duljinom i prepoznatljivom teksturom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Udvostručite svoje zadovoljstvo i zabavu uz ovaj silikonski dildo. Stavite ovu pomoćnicu i možete uživati u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Kako bi bilo da od svojih testisa napravite nešto seksi? Pokušajte ih malo rastegnuti jednim od prstenova iz ovog seta dimljenih boja. Sadrži 3 prstena različitih veličina, tako da ćete moći odabrati onaj pravi za sebe. Prstenovi su izrađeni od posebnog TPR materijala i stoga su istovremeno fleksibilni i čvrsti. Ispružite svoje metke!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Set od 3 montažna prstena od čvrstog, ali fleksibilnog materijala. Lako se rastežu, tako da udobno pristaju, a njihova tekstura obećava razna iskustva vođenja ljubavi. Nosite samo jednu ili sve odjednom!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaši muževni oblici bit će još muževniji u ovoj navlaci za testise! Izrađen je od vrlo ugodnog i visokokvalitetnog tekućeg silikona, koji je fleksibilan i istovremeno čvrsto drži. Nosite ga tijekom erotskih večeri, koje će biti još intenzivnije, ili čak ispod odjeće kako bi vaša kvrga između nogu bila još izraženija.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Power Ring M

    Još niste pronašli pravi erekcijski prsten samo za vas koji bi vam pomogao da ojačate i produžite erekciju te ujedno pojačate vrhunac? Dajte priliku Malesationu, koji se može pohvaliti inovativnim ergonomskim dizajnom i silikonom najviše kvalitete!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Sex Penis Straps 2pcs

    Volite li elektrostimulaciju? Uz ovaj set priuštit ćete svoj penis uzbudljivim električnim šokovima. Uključene su 2 podesive unipolarne petlje, čiji penis odaberete. Tada ih samo spojite na izvor i prepustite se strujnim udarima koji mogu biti ugodni, ali i bolni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Imate li novi sloj radosti? S ovim ispitnim ležajevima možete se igrati sa svojim mačevima i doživjeti pravo iskustvo. Vaša riba za čišćenje raste i kombinira intenzitet vaših sadnica sve dok ne masturbirate ili potaknete ljubav. Učinite sreću i popravite svoje testove!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Konačno, godina razvoja i testiranja čini tržište apsolutno neodoljivim novitetom - super fleksibilnim Cock & Ball. Odredite koliko je proizvoda upotrijebljeno i gotovih. Sigurno je za vas vidjeti prvi put plijena. I već, konačno se možete prestati truditi oko erektilne disfunkcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Ova brutalna igračka udahnut će život vašim CBT fantazijama. Rekorder i drobilica testisa u isto vrijeme, samo kombinacija! Zajebate ih na ovom nemilosrdnom uređaju i date im kaznu koju zaslužuju. Svaka školjka ima 13 opasnih vijaka, a paket također uključuje 2 lokota za sprječavanje curenja. Prepustite se ekstremnoj igri!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujući svom kompaktnom, glomaznom obliku, vibrirajućem stimulatoru klitorisa i dva prstena za penis i testise, Satisfyer Glorious Duo idealan je suputnik za duge noći.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    Prsten za erekciju podesive veličine marke Toy Joy. S erekcijskim prstenom možete jednostavno i učinkovito produžiti svoju erekciju, jer prsten zateže penis u korijenu, sprječava protok krvi i čini vašu erekciju dužom i čvršćom. I nema sumnje da će naknadni orgazam biti stvarno buran!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set od tri montažna prstena inovativnog dizajna promjera 2,6, 3 i 3,5 cm od visokokvalitetnog silikonskog materijala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Želite li se prepustiti uzbudljivom intimnom trenutku povezanom sa stimulacijom testisa? U tom slučaju nema ništa lakše nego se smjestiti u ovaj rukav i poslati im dozu vibracije koja će vam samo dobro doći. Žičani daljinski upravljač obećava udoban rad, a vodonepropusnost također vam omogućuje igranje u kadi. Slušajte što vam jaja šapuću i ispunite im tajne želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Osjetite leptiriće ne samo u trbuhu, već i na svom najosjetljivijem mjestu. Ovaj leptir će doprijeti do vašeg klitorisa i zadovoljiti ga intenzivnim vibracijama, s kojima ćete iznenada dotaknuti nebo. Leptir mašna vibrira po cijelom tijelu i pričvršćena je na dvostruki prsten koji se proteže oko korijena penisa, a također i oko testisa. Poletite na leptirovim krilima do novih visina užitka!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Želite li samo najbolje za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 doživjet ćete opuštanje bez premca, najluksuzniju masažu na svijetu, savršenu stimulaciju i ugodno opuštanje. Koncentrirana snaga 10 načina vibracija ublažava napetost mišića i stres, udobna ručka staje u vašu ruku poput školjke, a duža izdržljivost obećava beskrajne sate radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    S Oxballovim prvim programerom, Cocksling-2 je apsolutno najbolji prsten za erekciju za svakoga s bilo kojim osjetilima. Pogodno za posteljinu, igre pisanja, oralni seks, stvarajući otporan otpor vašim očima…

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 15 Chastity 3.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ovaj specifičan model opremljen je dilatatorom za sondiranje uretre. Izrađen od glatkog, savitljivog medicinskog silikona, koji se uglavljuje u dno uređaja i ulazi u otvor uretre. Ukupna duljina dilatatora je 20,5 cm (8,07"), umetnuta duljina 20 cm (7,87"), a promjer je 3,5 mm (0,137")

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Smeta li vam nešto za što vas testeri osjetljivo trebaju? Novodizajnirani Squeeze from Oxballs dobar je način da se voće bolje otrese iz tijela. Samo u tim prostorima i estetskim fazama vaš se partner može smatrati nečijim pogledom na vašu prirodu i gorjet jednako tvrd kao vaša jajašca.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Proširite svoje uzbuđenje i zadovoljstvo s ovim silikonskim dodatkom. Dizajniran je za podršku izdržljivosti, održavanje čvrste erekcije i produljenje intimnog užitka. Ultra je fleksibilan, ima podesivi prsten za erekciju, jednostavan je za rukovanje i udoban za nošenje. Pogodan je i za početnike i za iskusne korisnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava - tu je svjetlosna ikona. MyMagicWand ima motor velike snage i također nudi nekoliko načina da popravi svoje funkcije. Možete stimulirati svoje erogene zone i živjeti orgazam koji vas čini dahom, ili čak možete masirati svoje umorne ili bolne miksere i tako dalje kako biste ublažili napetost i bol. Blagoslov pomoćnika nije za žene, nego za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Pružite svojoj muškosti trenutak nekontroliranog užitka s našim vibratorom Mighty One. Ugodan fleksibilan prsten prilagođava se bilo kojoj veličini, okružuje vaš penis i zahvaljujući učinku zaustavljanja cirkulacije krvi omogućuje dulji užitak i izvanrednu izdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 542 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.