×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke testisi

Artikli 129 za 160 od 542 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Želite li uživati u duljem i uzbudljivijem vođenju ljubavi? U tome će vam pomoći ovaj prsten za penis za erekciju izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala tvrtke Powering. Spriječit će protok krvi i vaše će erekcije biti još čvršće, a vrhunac intenzivniji. Pokušajte s njim i možda nikada nećete poželjeti drugačije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Tri erekcijska prstena za 3 različita iskustva! Uživajte u duljoj erekciji, snažnim orgazmima i općenito savršenom stanju. Nosite prstenove oko penisa ili oko testisa i osjetite udobnost koju obećava čvrst i fleksibilan materijal. Svrha prstena je čvrsto zategnuti penis u korijenu i spriječiti protok krvi te tako intenzivno jačati erekciju. Nabavite ovaj set prstenja i iznenadite cijeli svijet svojom beskrajnom erekcijom već danas!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povećajte svoju seksualnu moć i užitak uz ovaj jedinstveni vibrirajući prsten popularnog brenda You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Znate li da vaše vođenje ljubavi može biti još uzbudljivije? Sve što trebate učiniti je pozvati ga uz ovaj praktični prsten koji miluje i penis i klitoris. Zahvaljujući povlačenju, penis će biti nešto osjetljiviji, njegova erekcija će biti duža, a orgazam će biti intenzivniji. Dame će, pak, totalno pasti na vibracije usmjerene prema klitorisu i okolini tijekom penetracije. Uživajte u najboljim iskustvima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Produžite svoj penis i pojačajte svoju stimulaciju, vođenje ljubavi s ovim omotačem bit će bez premca! Ova prozirna vibrirajuća navlaka za penis marke Crystal Clear izrađena je od mekog i fleksibilnog materijala, poželjnog je realističnog oblika i pružit će zadovoljstvo oba partnera. Lijepi se za vaš penis, potiče erekciju i zahvaljujući prstenu na testisu uvijek će se držati na mjestu. Zato ga obucite i obradujte svog partnera dužim timskim radom i vibracijama.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Želite li još malo uživati tijekom seksa? Ovaj promišljeni prsten oduševit će vas oboje i razveseliti ga nošenjem! Uzbuđeno dijeli testise, hvata penis u korijenu i tako podržava njegovu erekciju, a mini vibrator može uživati u klitorisu svojim snažnim vibracijama ako ga postavite gore. Fleksibilni silikon se prilagođava vašim proporcijama i nećete se moći pohvaliti nošenjem prstena!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 pretvara vašu masturbaciju u nezaboravno iskustvo, od glavića do testisa. Zato što je opremljena posebnim stimulatorom za testise, a uz to će vam ponuditi senzualno i snažno usisavanje koje će vas zaista oduševiti. Bit će to oluja senzacionalnih osjećaja! Prilagodite ga svojim osobnim i trenutnim prevencijama i uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ovaj kavez je vrhunac elastičnosti i mekoće. Omogućit će vam da se poigrate čednošću bez upotrebe tvrde plastike ili teških metala, uz koje su uvijek nužno priloženi lokoti. Razvio ga je brend Oxballs, čiji su programeri koristili savršeni TPR materijal.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Daddy Extender Black

    Napunite crijeva uz DADDY, novi mesnati jebeni produžetak iz OXBALLS-a. DADDY je debela, mesnata navlaka za penis i lopticu koja je dizajnirana da se prilagodi Vašem penisu poput druge kože.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Nakon godinu dana razvoja i testiranja, na tržište dolazi apsolutno neodoljiv novitet - super fleksibilni Cock & Ball. Iznenadit ćete se koliko je proizvod mekan i udoban. Sigurno će vam se svidjeti prvi put kada ga koristite. A uz to, konačno možete prestati brinuti o gubitku erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Osjećate li često da vas vaš nestašni partner mora ispravno kazniti? Ovaj prsten za kurac će ga naučiti poslušnosti! On će biti pod vašom maksimalnom kontrolom i samo ćete vi odrediti kada će dobiti elektro-šok izravno u svoj penis. Svaka stroga dama ili strogi gospodin treba ovaj neophodan alat za svog nestašnog muškarca!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurškog čelika od nehrđajućeg čelika i nije samo erotski komad nakita: također može produžiti i pojačati seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Želite prakticirati savršenu seksualnu izvedbu i istovremeno uživati u intenzivnim orgazmima? Ovaj punjivi stimulator prostate i lenjika povezan je s erekcijskim prstenom, tako da će ponijeti sva vaša osjetljiva mjesta u show. Uživajte u 10 moćnih načina vibracija, stimulacijskih žljebova i daljinskog upravljača, bit će to prava vožnja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Savršen za zagrijavanje masaže cijelog tijela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kako izgleda budućnost prstenova za penis? Koji je trenutni i najpopularniji trend? Nedvojbeno je to TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Samo za one koji se ne boje ekstrema! Mister B Extreme CBT opasna je višestruka igračka za mučenje vašeg penisa i testisa. To je takav uređaj sve-u-jednom, koji uključuje i potreban analni čepić. Vaša nova najbolja igračka u vašoj CBT kolekciji!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Snažan i istovremeno mekan silikonski prsten brenda Shots Toys poboljšat će vašu seksualnu izvedbu već prilikom prve upotrebe. Nosi se na korijenu penisa, a može se koristiti i u kombinaciji s kondomom. Ovim erekcijskim prstenom će oba partnera biti oduševljena, ona će biti oduševljena njegovom dugom i čvrstom erekcijom, a on će uživati u prekrasnom intenzivnom vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konačno je tu beskrajno čvrsta erekcija! Ovaj RingO prsten je snažan, ali u isto vrijeme savršeno fleksibilan. Penis ne samo da će vas krasiti, već će ga i zategnuti, spriječiti protok krvi i time ojačati i produžiti vašu erekciju. Želite dugo i intenzivno vođenje ljubavi? Počastite se prstenom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Želite li da vaša priroda izgleda još seksi? U ovoj elegantnoj nosiljci za testise bit će još muževniji! Relativno je širok i izrađen od mekog i fleksibilnog silikona, koji je kvalitetan i vrlo izdržljiv. Nosite nosila tijekom divljih seksualnih avantura i otkrijte nova iskustva.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podržava prednji dio i zagrijava stražnji dio! Ova jedinstvena igračka kombinira prsten za penis i testis s analnim perlama. Sve je povezano, erekcijski prsten ima podesivi hvat i moći ćete uživati u savršenom uzbuđenju i cirkulaciji krvi! Uživajte u višestrukim užicima i stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Zadovoljite sve zahtjeve svog kolege s ovim erekcijskim prstenovima popularnog brenda California Exotics. Set sadrži 3 komada prstenja različitih veličina (srednje, velike i ekstra velike) i njihovo nošenje osigurat će vam zaista snažnu i dugotrajnu erekciju o kojoj ste do sada mogli samo sanjati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažu cijelog tijela ili radije intenzivnu stimulaciju klitorisa? Uživat ćete u oboje s ovom crnom masažnom glavom. Za vas su spremna 24 načina vibracija, koji će vas dovesti u ekstazu i potpuno opuštanje. Zato dođite neka bude lijepo i ugodno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite li uživati u čvršćoj erekciji? U tome će vam pomoći pijetao Jason. S njim možete podesiti hvat prema svojim zahtjevima, jer je prsten podesiv na 5 različitih veličina. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparent

    Jedinstveni Trainer Ring popularnog brenda Sport Fucker kombinira prsten za penis i prsten za testise u jednu učinkovitu i jedinstvenu igračku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Uživajte u još intenzivnijim orgazmima uz ovaj set od 7 silikonskih dodataka za penis! 3 od njih su podesive erekcione petlje, super su elastične i savršeno pristaju svim veličinama penisa. Ostala 4 prstena, poput petlji, odgađaju vrhunac i intenzivan orgazam. Proširite svoje vođenje ljubavi i odaberite iz seta omču ili prsten koji vam trenutno najbolje stoji ili kombinirajte nošenje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Ostvarite svoj san o čvrstoj erekciji i uživajte u masažnoj lopti! Ovaj Rebel Cock Ring anatomski je oblikovan i savršeno pristaje. Podržava i jača vašu erekciju i golica vas vibracijama na pravom mjestu. Izuzetno je fleksibilan i savršeno se prilagođava vama. Uživajte u stimulaciji testisa i perineuma i odaberite između 10 načina vibracije i 3 brzine pomoću daljinskog upravljača.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Postoji samo nekoliko stvari koje su zaista važne u životu, a svi znamo da je jedna od njih zdravlje. Ne samo fizičko zdravlje kao takvo, već i mentalno zdravlje, koje ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Ovaj par igračaka prestižne marke Fun Factory pružit će vam apsolutno uzbuđenje, nevjerojatne orgazme i podržati vaše mentalno blagostanje. Igrajte se s njima sami ili u paru, a kada završite spremite ih u kutiju koja je također uključena u pakiranje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Žudite za dužom i čvršćom erekcijom? Isprobajte Blush Camo prsten za erekciju, koji je mekan i fleksibilan, pa vam jamči maksimalnu udobnost. Ravna je pa neće kliziti i izrađena je od mekog silikona pa će vam biti stvarno udobna. Uživajte u dužem vođenju ljubavi, zaslužili ste!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 542 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.