×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bondage setovi crna

Artikli 65 za 96 od 163 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 potrepštine za sve koji žele polako, ali sigurno krenuti u otkrivanje BDSM svijeta! Presveto Trojstvo - ukori, dlakave lisice i maska za oči pružit će vam okus novih iskustava. Tko će od vas biti podložan, a tko dominantan? Počnite ispunjavati svoje erotske želje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set za držanje kreveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti set za držanje ruku i stopala!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Bondage Set

    Uprtač za savršene igre s ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, lanci, karabineri, razne namjene i kvalitetna izrada, što više poželjeti? Ovratnik i lisice izrađeni su od kože, podesive su duljine i stoga vam se izvrsno prilagođavaju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Sve što trebate da ostvarite svoje BDSM snove! Ovaj set je idealan za sve početnike, ali i za iskusnije ljubitelje koji trebaju promijeniti opremu. Dodaci su elegantno crni, a u setu ćete ih pronaći 12. Od čega ćete početi?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Prekrasan crno-zlatni kovčeg koji sadrži sve što vam je potrebno da se prepustite svom omiljenom BDSM iskušenju! Otvorite luksuznu aktovku i divite se jasno raspoređenim izdržljivim dodacima od visokokvalitetne veganske kože. Zaključajte svoju aktovku kako vaša privatnost ne bi bila narušena.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Komplet za vezanje ispod kreveta ili madraca u mekanoj vezi s jednostavnim pričvršćivanjem na čičak.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Pričvrstite svog partnera u seksi pozu s kravatom u kojoj ćete oboje uživati, s ovim sofisticiranim sustavom vezivanja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Ovo će biti divlja vožnja! Široko raširite te noge i uhvatite ta zapešća za neku ozbiljno nastranu BDSM igru. Lako možete podesiti stražnji remen kako biste povukli partnerova zapešća gore ili dolje po leđima.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Floor Pillory

    Savršen set kutija za pilule ne samo za početnike! Set se postavlja na pod i vrlo se jednostavno sastavlja. Zatim na njega samo pričvrstite ovratnik i manšete za zglobove i gležnjeve. Okvir se može podešavati po duljini kao i sve lisice koje imaju kopču. Ostvarite svoje opasne snove!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je postala inspiracija za ovu kutiju sa 7 prozorčića od kojih svaki obećava nevjerojatno osjetilno iskustvo. 7 dana čak i u tjednu, pa dođite doživjeti najseksi tjedan u svom životu, nećete požaliti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Zadivljujući način da ostvarite svoje BDSM fantazije. Ovaj remen oko struka s manžetama koji se mogu skinuti u potpunosti je izrađen od visokokvalitetne kože. Lisice su podesive i opremljene karabinerima. Gore spomenuti remen oko struka ili bedrene trake pružaju čvrstu osnovu. Prilagodite ga svojim potrebama i ostvarite svoje snove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set lisica!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pričvrstite se u krevet za duge večeri kod kuće i otkrijte svoje želje i strasti! Ova igračka za odrasle nije ništa drugo nego set za vezanje zgloba i gležnja za krevet. Opremljen je praktičnim čičak trakom za univerzalnu i udobnu upotrebu. Podesive naramenice stati će ispod gotovo bilo koje veličine madraca i donijet će vam obilje seksi užitka u erotskoj napetosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veliki početni set!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Prepustite se sa stilom uz TABOOM Hogtie. Ovaj primamljivi dodatak omogućuje vam da obuzdate ruke i noge iza leđa, dajući Domu potpunu kontrolu i pojačavajući užitak Suba do novih visina.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Treba li itko od vas biti kažnjen? Koristite i ovaj izdržljivi set koji se pričvršćuje ispod madraca. 4 mekane pjenaste lisice bit će ugodne za vaše gležnjeve i zapešća i moći ćete se koncentrirati samo na uzbuđenje. Aplikacija je jednostavna, a cijena povoljna, pa što čekate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Sling Stand Kit

    Želite li uvijek iznova doživjeti najbolji seks u svom životu? Samo s ovim Brutovim zamahom. To je kompletan set koji uključuje sve što vam je potrebno za apsolutni užitak. Nema potrebe za bušenjem zidova i stropa, nećete čuti zveckanje lanaca, veselite se minimalnoj buci, a time i diskreciji. Štoviše, postavljanje je brzo i vrlo praktično, stoga samo napred!

    1.229 €

    689 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Hogtie Cross svakako ne smijete propustiti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Sanjate li da vas netko pribija na križ i potom muči? Ili, naprotiv, želite biti taj koji nekoga muči? Bilo kako bilo, bez križa neće ići! Što kažete na ovaj križ svetog Andrije? Ugodno je podstavljena i prikladna i za manje prostorije. Sastoji se od 5 zasebnih dijelova i možete ga jednostavno i brzo sastaviti prema svojim željama, uzmite samo bušilicu kao pomoć.

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Volite li se igrati s lisicama i svim ostalim što dolazi uz to? Ovaj set će čuti vaše želje i ispuniti vaše strastvene želje! Umetnite naramenice ispod madraca i jednostavno i brzo ga prilagodite njegovim specifičnim dimenzijama. Zatim stavite manšete od umjetnog krzna koje su mekane i prozračne i prepustite se svojoj strasti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Započnite svoje avanture u ropstvu s ovim atraktivnim početnim kompletom koji ima sve!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Želite li svog pokornog kolegu dovesti točno tamo gdje zaslužuje biti? Da, govorimo o kavezu i vaše želje se konačno mogu ispuniti. Podesivi kavez s podstavljenom pločom i šipkama za pozicioniranje podržat će vašu kreativnost. Dopuštaš li da ti glava viri? Hoćete li kazniti svog ljubimca? Podržavate li to u nekoj posebnoj poziciji? S ovim kvalitetnim kavezom možete isprobati sve!

    1.149 €

    919 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Sve što mu treba da ispuni vaše uzbudljive BDSM želje! Ovaj luksuzni set će vas osvojiti svojim lijepim i elegantnim dizajnom. Diskretna crna torba sadrži naramenicu, ovratnik, štipaljku, masku za oči, križ s kravatom, uzicu i manšete za ruke i gležnjeve. Sve pažljivo izrađeno s pažnjom na detalje i fokusom na luksuz i funkcionalnost.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Znate li kakav je osjećaj osjećati se privlačno i moćno? Možete isprobati ovaj pojas za prsa koji se zove Diannia! Učinit će vas još dominantnijim i dinamičnijim, a vaš jadni i dosadni seksualni život pretvoriti u nešto na što možete biti ponosni!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Ništa vas ne peče kao BDSM igrice? I imate li sve što vam treba? S ovim ćete kompletom još intenzivnije istraživati svoje strasti jer sadrži sve što je potrebno u kvalitetnom i zavodljivom dizajnu. Dođite uživati u svemu odjednom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Za učinkovito vezivanje cijelog tijela lisicama! Ova kombinirana naramenica iz Bad Kitty pristaje ispod vašeg vrata i povezuje se manšetama za gležnjeve i zapešća. Ugodna podstava s mekanim plišem osigurava maksimalnu udobnost i jake čičak zatvarače te savršeno pristajanje. Trake koje vode do manžeta na gležnju mogu se podesiti na željenu duljinu, a manšete na zglobu se mogu skinuti zahvaljujući karabinerima. U pakiranju je i maska za oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li o lisicama? Pretvorite svoj krevet u uzbudljivo carstvo i dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Poseban set lisica za sve ljubitelje ropstva! Samo s ovim lisicama možete spojiti zapešća i bedra i postići nove seksi položaje. Osvojite punu kontrolu nad erotskom BDSM situacijom i uživajte u osjećaju kada je sudbina vašeg pokornog partnera samo u vašim rukama!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Ovi potpuni držači za ruke vam daju potpunu moć nad rukama vašeg partnera, onemogućujući im da se pomiču. Ovaj opasan vezivni pojas omotava njihove nadlaktice i leđa, držeći im ruke sigurno na mjestu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Board

    Bol, poniznost, očaravajuća iskustva. Ograničenje slobode, poslušnost, nezaboravan orgazam. Da li Vi to želite? Želite li ispuniti i najtajnije snove i uživati u malo surovijoj zabavi bilo kada i bilo gdje? Bondage Board sa svim svojim dodacima udahnut će život svim vašim fantazijama! Osim toga, praktičan je na cesti, uvijek spreman, čvrst, udoban i multifunkcionalan. Zato dopustite da budete vezani i podlegnite…

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 163 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.