×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bondage setovi crna

Artikli 97 za 128 od 163 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Zakoračite u svijet intenzivnog BDSM-a s ovim narukvicom s punim rukavima.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Arm Binder

    Čvrsto zavežite ruke svom robu iza leđa i pametno ga spriječite da se pomakne, u tome će vam pomoći Strict Arm Binder, koji odgovara svom nazivu i nije samo strog nego i beskompromisan! Naramenica je opremljena praktičnim kopčama, zahvaljujući kojima će stati apsolutno svima, bez obzira na veličinu bicepsa i podlaktica. Stavite novu razinu u svoje iskustvo igranja, učinite ga nezaboravnim i uživajte u kvaliteti i jedinstvenom dizajnu ovog proizvoda.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Belt with Vibrator Holder Black

    Želite li zadovoljiti svog partnera i zadržati kontrolu nad njegovim orgazmom? Ovaj remen ima držač prstena od visokokvalitetne PU kože dizajniran za pričvršćivanje snažnog štapića za masažu koji ga drži uz njihovu vaginu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Bed Restraints

    Prekrasan i svestran set za robne igre. Ponašajte se kako vam želja nalaže, budite razigrani, preuzmite kontrolu i upotrijebite svoj skandal da privežete svog partnera za bilo koji krevet.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice od kravlje kože pričvršćene na ručke i karabine nosivosti do 90 kg. Priuštite si ovaj učinkovit dodatak i dajte sok svojim seksualnim igrama. Cijeli proizvod ističe se visokom kvalitetom, jer je u njegovoj proizvodnji korištena samo goveđa koža i metal bez nikla. Veličina lisica je podesiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Putujete li puno i sviđa li vam se? Ne smijete propustiti ovaj nevjerojatan dodatak, koji su iskusili iskusni stručnjaci iz Sport Fuckera. Ovaj alat je kompaktan, stane u kofer ili ruksak, a također je nevjerojatno moćan, praktičan i s njim ćete se jako zabaviti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Od Ouch! Xtreme, žestoki naslon za ruke pune dužine s vezicama na vezanje i remenima. Prikladno kako za početnike koji žele isprobati intenzivniji bondage, tako i za iskusnije koji žele proširiti svoju kolekciju.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tease & Please Master & Slave Bondage and Adventure Game

    Kako će izgledati večer u društvu igračaka iz ove kutije i kartica sa zadacima za hrabre? Kako danas dijelite uloge? Koristite li užad ili bolje rečeno lisice? Hoćeš li se ljutiti ili slušati? Hoće li vam bič samo sletjeti na stražnjicu ili će vam trebati cijelo tijelo da se pokaže? Na ova pitanja je teško odgovoriti dok ne isprobate ovaj uzbudljivi set.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Ljubitelji ropstva oprez! Ovaj kvalitetni kožni set upravo je ono što vam je potrebno da vaše igre budu profesionalne. Sadrži manžete za gležnjeve i zapešća, koji su glatki s unutarnje strane i zakopčanja izvana. Uz pomoć križa ispunit ćete sve svoje maštarije, robustan je i izdržljiv, pričvrstite mu lisice i uživajte u nevjerojatnim ropskim strastima.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Kako bi bilo da svoju već dosadnu spavaću sobu pretvorite u zabavnu igraonicu za odrasle? Uz ovaj set nećete propustiti ništa što je potrebno za uživanje u uzbudljivim igrama koje mogu naštetiti. Nije važno jeste li početnik ili napredni, kvaliteta pomagala će vas usrećiti, iritirati i beskrajno uzbuditi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Pretvorite svoj krevet u ropsko igralište! U tome će vam pomoći ovaj dijamantni set koji uključuje manšete na zapešćima i gležnjevima. Tako se vaši udovi mogu rastegnuti i spremni na ljutnju prema vašim uzbudljivim fantazijama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    FETISH SUBMISSIVE prilagodljivi pojas za fiksiranje torza i ruku savršen je izbor za one koji traže autentično i sigurno iskustvo u igrama dominacije i podnošenja. n.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Doživite uzbudljive robe igre s ovim univerzalnim sustavom za zadržavanje iz Easytoysa. Zahvaljujući podesivoj duljini naramenica, pristaje na svaki madrac. Njegova primjena je vrlo jednostavna i ne oduzima vam više od nekoliko minuta, samo trebate pričvrstiti sustav ispod madraca i ništa vas ne sprječava da svog kolegu zavežete za ruke i gležnjeve i pokažete mu što sve kriju vaše erotske fantazije. . Lisice su također podesive za savršeno pristajanje, izrađene su od robusne i izdržljive umjetne kože te podstavljene pjenom za ugodnu udobnost.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Soft Bondage Upperleg to Wrist Cuffs 7003

    Vezanje za učinkovito pričvršćivanje zapešća na noge.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Sve što ste ikada željeli isprobati u BDSM-u, u jednom setu iz Secret Playa! Dođite i uživajte u ograničenjima slobode, preuzimanju vlasti i malo boli. Svi dodaci u šarmantnoj metalnoj kutijici izrađeni su od 100% veganske kože i u njima će uživati početnici i napredni. Pobijedite granice svoje mašte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Opasni dodaci i BDSM alati su upravo ono što tražite u našoj e-trgovini? Zato imamo ovu drvenu kutiju za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Board 2.0

    Bol, poniznost, očaravajuća iskustva. Ograničenje slobode, poslušnost, nezaboravan orgazam. Da li Vi to želite? Želite li ispuniti i svoje najtajnije snove i uživati u malo žešćoj zabavi bilo kada i bilo gdje? Bondage Board sa svim svojim dodacima udahnut će život svim vašim fantazijama! Osim toga, praktičan je i za putovanja, uvijek spreman, jak, udoban i multifunkcionalan. Dakle, dopustite sebi da budete vezani i podlegnite...

    799 €

    499 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Jeste li spremni za užitak nove razine? Ova promjena pravila omogućuje vam da savršeno postavite svoje tijelo za duboku, zadovoljavajuću penetraciju i prepustite se uzbuđenju ograničenja. S podesivim trakama za zapešće i bedra, ovaj BDSM dodatak savršen je za dinamiku razmjene snage.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Imate li često pohotne divlje fantazije u glavi? Pretvorite ih u stvarnost! Jedinstvena kolekcija Bedroom Fantasies ispunit će sve vaše želje i pružiti vam vrhunsko iskustvo BDSM igre.
    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Door Restraint Set Black

    Što kažete na uživanje u malom uzbudljivom ropstvu? Ovaj set pretvara vaša vrata u opasno seksi mjesto. Zavežite svoj pandan i uživajte prema najluđim idejama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Set za seksi lisice za vrata ili za krevet! S ovim setom svaki krevet ili vrata možete pretvoriti u profesionalno robovsko igralište kod kuće i u pokretu. Uključuje 2 duga remena, 1 remen oko struka i 4 lisice. Trake su podesive i izdržljive, lisice su vrlo udobne i kopčaju se na čičak. Može ih nositi i on i ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Body Bag with Nylon Straps Black

    Želite li zaključati svoju podmornicu i pokazati im tko je gazda? Pozdravi ovog lošeg dečka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim prekrasnim kompletom za lisice na krevet s lisicama, koji izgledaju poput kože, ali definitivno nisu prošli ni kožu, jer su 100% vegani! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robovske igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Svakako vam ne smije nedostajati ovratnik s lisicama na zapešću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Patite od stilskih dodataka? Nitko se ne može mjeriti s ovim čudnim skupom! Diskretna i lijepa torbica sadrži 7 različitih proizvoda za nestašnu BDSM zabavu. Idealno za otkrivače ovih igara, otvorit će vrata u BDSM svijet na nježan, ali strastven način. Nemojte se uvjeravati i otkrijte nove načine uzbuđenja.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Tražite više zadovoljstva između vas i vašeg partnera? Izrađena od PU kože, ova podstavljena remen za bedra dizajnirana je za pružanje maksimalnog užitka. Podstavljena potpora za vrat i bedra osigurava da vi i vaš partner možete provesti cijelu noć bez ikakve nelagode.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Body Bag

    Želite li preuzeti potpunu kontrolu nad svojim robom? Ova genijalna vreća za spavanje će vam to omogućiti! Neće se moći pomaknuti i na vama je da se pozabavite njegovim licem koje jedino gleda iz vreće za spavanje. Kiotos Body Bag izrađena je od čvrstog materijala, patentni zatvarač i kopče su izrađene od kože. Možete biti sigurni u prvoklasnu kvalitetu i dizajn.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Sve što vam je potrebno da svoju BDSM igru podignete na višu razinu! Manšete na gležnjevima i na zapešćima s ugodnim krznom i PU kožom udobno će vam pristajati i teško ćete pronaći udobnije. Ogrlica s povodcem izaziva željeno poštovanje, a to sigurno nije sve!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Vrte li se vaše erotske fantazije oko podložnosti i dominacije? Ispuni svoje snove, život je kratak! I ovaj set je savršen za to, pomoći će vam da zavedete, odredite svoje uloge i osluškujete svoje strasti. Zahvaljujući prekrasnom pakiranju, set je prikladan i za poklon i vjerujte da će to biti nezaboravan poklon koji vam neće samo dosaditi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Neka tvoj pokorni pandan dahće u ovom kavezu! Brend Bad Kitty donosi genijalan novitet – viseći kavez od traka. Čudesno je jak i ne nudi mogućnost bijega. Možete ga pričvrstiti na čvrstu okruglu drvenu podlogu zahvaljujući karabineru. 4 okomite trake od tkanine otporne su na trganje i pričvršćene su na karabiner koji možete objesiti na stropnu kuku (nije uključena) ili čak na stablo po želji!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li lisice i vrući vosak ili trnce? S ovim kompletom vaš san postaje stvarnost, dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Volite li uzbudljive BDSM igre i luksuzne dodatke u isto vrijeme? Ovaj prekrasan set potrepština očarat će vas na prvi pogled. Sadrži niz prekrasnih predmeta izrađenih od kvalitetne veganske kože u seksi crveno-crno-zlatnoj boji i s elegantnim vragolastim mašnama. U pakiranju je i šarmantna torba za pohranu koja će biti praktičan dom za sve proizvode u setu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 163 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.