×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bondage setovi tijelo

Artikli 33 za 64 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Moderan dodatak za krevet! Ovaj set prestižne marke Zado pretvara vaš krevet u profesionalno robovsko igralište. H-sustav ima podesive tekstilne naramenice koje su otporne na trganje i odgovaraju svakom madracu. Kožne lisice i noge se zakače sa 4 karabinera i to je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Dovršite svoju igru ropstva s ovim zabavnim setom! Set se sastoji od lisica, manžeta za gležnjeve i majice koja se može koristiti kako god želite. Manžete su pričvršćene na kravatu kopčama, tako da ih možete lako odvojiti i koristiti zasebno ili ih pričvrstiti na druge igračke za vezivanje, kao što su pojasevi ili ovratnici.
    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Sve što vam je potrebno da ispunite svoje erotske snove, u jednom seksi kompletu! Manšete za zglobove i gležnjeve, ovratnik, uzice, geg, bič, maska za oči i uže pobrinut će se za vašu seksi zabavu. Dakle, čemu se najviše veselite?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Mister B Slave Collar with Restrainsts kvalitetan je i pristupačan set provjerenog brenda Mister B. Sadrži kožni ovratnik s lisicama koje su čvrsto pričvršćene na široki kožni remen.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Sanjate li o uzbudljivim robovskim igrama? Bez ovog seta vaši se snovi nikada neće ostvariti! Sastoji se od manžeta za ruke i noge te 115 cm dugih naramenica s omčama. Sve manšete su mekano podstavljene i mogu se podesiti pomoću čičak trake. Izrađena od sintetičkih vlakana otpornih na trganje. Dajte prostora svojoj nestašnoj fantaziji!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submissive predstavlja kolekciju lijepih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Ako su izašli na jadnu večeru, gdje dijelite zadatke s kolegama i upoznajete tajnu senzualnosti? Definitivno ne smijete pustiti ovaj set za čuvanje škampa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Za one parove koji žele unaprijediti svoje igre vezivanja, ovaj komplet će zadovoljiti i najnaprednije ljubitelje vezivanja. Dolazi s prozračnom zaštitnom loptom, manžetama za ruke i noge od lijepljene kože, satenskom maskom za oči, bičom, škakljom od pera od 11 inča, užetom od japanske svile od 10 metara, spojnicom za kravate, stezaljkama za bradavice, ogrlicom i povodcem od bond-ed kože, veslom od 12 inča, subverzivna maska, seksualne kockice, ljuljačka vrata i ultimativni sustav za vezivanje za krevet!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy BDSM Starter Kit

    BDSM početni komplet izvrstan je dar za ljubitelje avanture. Set nudi sve što vam je potrebno za razigrano i sigurno otkrivanje. Uključuje masku za oči, bič, pribadače za bradavice, gag, latice ruže i uže za vezivanje.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Zahtjevni ste i žudite za nečim lijepim i elegantnim? Svidjet će vam se nova kolekcija prekrasnih erotskih igračaka iz Rosa Golda! Obožavat ćete ovu elegantnu 9 radionica BDSM-a, jer će vam pružiti puno nezaboravnih i uzbudljivih iskustava! Ne oklijevaj, prepusti se.
    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Trebate li se pripremiti za svaku zadivljujuću priliku? Ova elegantna torba skriva nekoliko različitih fetiš pomagala, od lisica preko povodca do biča. Zahvaljujući praktičnoj torbi, set je prikladan ne samo za putovanja i posjete. Čuvajte svoje vitalne dodatke lijepo složene zajedno u diskretnoj i lijepoj torbi!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako slatko, ali u isto vrijeme opasno. Takav je i ovaj ružičasti set BDSM pomagala, koji će cijeniti ne samo romantični parovi koji žele doživjeti nešto više. Uključenih 11 pomagala jamči noć punu strasti, ali i boli, čiji ćete opseg sami odabrati. Dođite igrati i otkriti novi uzbudljiv svijet.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    Uz ovaj svestrani križić za kravatu izrađenu od čvrste umjetne kože, vaše će igre vezanja biti još uzbudljivije nego ikada prije. Možete ga povezati, na primjer, s manžetama za zapešća, gležnjevima, ovratnicima ili raznim lančićima. Budite kreativni i prepustite svojoj bujnoj mašti.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Black Bondage Set

    Kožne i metalne lisice i noge za kućno ropstvo i S/M igrice. Velcro kopčanje, čvrsti metalni karabineri i središnji prsten, sve spojeno u rob križ.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Hoćeš li započeti BDSM i odjednom ti treba jako puno stvari? Uštedite i kupite ih u ovom praktičnom setu koji uključuje 10 osnovnih stvari: manšete za zapešća, manžete za gležnjeve, masku za oči, pljusku, bič, pištolj za omamljivanje, ogrlicu za povodac, zatezač, stezaljke za bradavice i uže.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Zavežite zapešća ili gležnjeve i uživajte u neobičnim erotskim igricama za večeras. Enchanted Spreader Bar je jaka i jaka šipka koja povezuje udobne lisice koje će izgledati stvarno baršunasto na vašoj koži. Lisice se vrlo jednostavno pričvršćuju čičak trakom i imaju podesivu veličinu. Dakle, jedva čekate da date prostora svojoj mašti ili dobijete savjet od nas i svoju partnericu stavite u lisice s podignutom notom kako biste joj kroz njezinu G-točku mogli pokazati raj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set za stavljanje lisica i pronalaženje savršenog položaja za prodor!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Under the Bed Restraint Bondage Set Black

    Podignite svoju igru vezivanja na višu razinu s ovim nastranim setom za vezivanje ispod kreveta! Podesive naramenice ovog sustava pristaju pod svaki madrac. Sve četiri manšete su velikodušno podesive za savršeno pristajanje.
    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 potrepštine za sve koji žele polako, ali sigurno krenuti u otkrivanje BDSM svijeta! Presveto Trojstvo - ukori, dlakave lisice i maska za oči pružit će vam okus novih iskustava. Tko će od vas biti podložan, a tko dominantan? Počnite ispunjavati svoje erotske želje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set za držanje kreveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti set za držanje ruku i stopala!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Sve što trebate da ostvarite svoje BDSM snove! Ovaj set je idealan za sve početnike, ali i za iskusnije ljubitelje koji trebaju promijeniti opremu. Dodaci su elegantno crni, a u setu ćete ih pronaći 12. Od čega ćete početi?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Prekrasan crno-zlatni kovčeg koji sadrži sve što vam je potrebno da se prepustite svom omiljenom BDSM iskušenju! Otvorite luksuznu aktovku i divite se jasno raspoređenim izdržljivim dodacima od visokokvalitetne veganske kože. Zaključajte svoju aktovku kako vaša privatnost ne bi bila narušena.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Komplet za vezanje ispod kreveta ili madraca u mekanoj vezi s jednostavnim pričvršćivanjem na čičak.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Pričvrstite svog partnera u seksi pozu s kravatom u kojoj ćete oboje uživati, s ovim sofisticiranim sustavom vezivanja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Ovo će biti divlja vožnja! Široko raširite te noge i uhvatite ta zapešća za neku ozbiljno nastranu BDSM igru. Lako možete podesiti stražnji remen kako biste povukli partnerova zapešća gore ili dolje po leđima.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na ruke i noge marke Kiotos. Štap ima ušice i karabinere, koji su pričvršćeni na izdržljive kožne manžete za zapešća i gležnjeve, koji su dio paketa. Lisice su crno-crvene, a udoban kroj je blago podstavljen. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Floor Pillory

    Savršen set kutija za pilule ne samo za početnike! Set se postavlja na pod i vrlo se jednostavno sastavlja. Zatim na njega samo pričvrstite ovratnik i manšete za zglobove i gležnjeve. Okvir se može podešavati po duljini kao i sve lisice koje imaju kopču. Ostvarite svoje opasne snove!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Set za uzbudljive trenutke zadivljujuće strasti! Pogodan je za znatiželjne početnike kao i za iskusne profesionalce koji vole biti vezani lisicama. Postavite podesivu poprečnu traku ispod madraca i odjednom pretvorite svoj krevet u S/M igralište! Povežite gležnjeve i zapešća od imitacije kože i počnite igrati koliko god vam mašta dopušta.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je postala inspiracija za ovu kutiju sa 7 prozorčića od kojih svaki obećava nevjerojatno osjetilno iskustvo. 7 dana čak i u tjednu, pa dođite doživjeti najseksi tjedan u svom životu, nećete požaliti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set lisica!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Zadivljujući način da ostvarite svoje BDSM fantazije. Ovaj remen oko struka s manžetama koji se mogu skinuti u potpunosti je izrađen od visokokvalitetne kože. Lisice su podesive i opremljene karabinerima. Gore spomenuti remen oko struka ili bedrene trake pružaju čvrstu osnovu. Prilagodite ga svojim potrebama i ostvarite svoje snove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.