×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bondage setovi tijelo

Artikli 97 za 128 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Opasni dodaci i BDSM alati su upravo ono što tražite u našoj e-trgovini? Zato imamo ovu drvenu kutiju za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Board 2.0

    Bol, poniznost, očaravajuća iskustva. Ograničenje slobode, poslušnost, nezaboravan orgazam. Da li Vi to želite? Želite li ispuniti i svoje najtajnije snove i uživati u malo žešćoj zabavi bilo kada i bilo gdje? Bondage Board sa svim svojim dodacima udahnut će život svim vašim fantazijama! Osim toga, praktičan je i za putovanja, uvijek spreman, jak, udoban i multifunkcionalan. Dakle, dopustite sebi da budete vezani i podlegnite...

    799 €

    499 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Jeste li spremni za užitak nove razine? Ova promjena pravila omogućuje vam da savršeno postavite svoje tijelo za duboku, zadovoljavajuću penetraciju i prepustite se uzbuđenju ograničenja. S podesivim trakama za zapešće i bedra, ovaj BDSM dodatak savršen je za dinamiku razmjene snage.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Imate li često pohotne divlje fantazije u glavi? Pretvorite ih u stvarnost! Jedinstvena kolekcija Bedroom Fantasies ispunit će sve vaše želje i pružiti vam vrhunsko iskustvo BDSM igre.
    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Set za seksi lisice za vrata ili za krevet! S ovim setom svaki krevet ili vrata možete pretvoriti u profesionalno robovsko igralište kod kuće i u pokretu. Uključuje 2 duga remena, 1 remen oko struka i 4 lisice. Trake su podesive i izdržljive, lisice su vrlo udobne i kopčaju se na čičak. Može ih nositi i on i ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Body Bag with Nylon Straps Black

    Želite li zaključati svoju podmornicu i pokazati im tko je gazda? Pozdravi ovog lošeg dečka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Svakako vam ne smije nedostajati ovratnik s lisicama na zapešću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Tražite više zadovoljstva između vas i vašeg partnera? Izrađena od PU kože, ova podstavljena remen za bedra dizajnirana je za pružanje maksimalnog užitka. Podstavljena potpora za vrat i bedra osigurava da vi i vaš partner možete provesti cijelu noć bez ikakve nelagode.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na rukama marke Kiotos. Štap je završen velikim prstenovima, na koje su pričvršćene izdržljive kožne lisice na zapešću. Lisice imaju brave, tako da možete genijalno staviti lisice na svog roba i spriječiti pokrete ruku. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Sve što vam je potrebno da svoju BDSM igru podignete na višu razinu! Manšete na gležnjevima i na zapešćima s ugodnim krznom i PU kožom udobno će vam pristajati i teško ćete pronaći udobnije. Ogrlica s povodcem izaziva željeno poštovanje, a to sigurno nije sve!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Vrte li se vaše erotske fantazije oko podložnosti i dominacije? Ispuni svoje snove, život je kratak! I ovaj set je savršen za to, pomoći će vam da zavedete, odredite svoje uloge i osluškujete svoje strasti. Zahvaljujući prekrasnom pakiranju, set je prikladan i za poklon i vjerujte da će to biti nezaboravan poklon koji vam neće samo dosaditi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Neka tvoj pokorni pandan dahće u ovom kavezu! Brend Bad Kitty donosi genijalan novitet – viseći kavez od traka. Čudesno je jak i ne nudi mogućnost bijega. Možete ga pričvrstiti na čvrstu okruglu drvenu podlogu zahvaljujući karabineru. 4 okomite trake od tkanine otporne su na trganje i pričvršćene su na karabiner koji možete objesiti na stropnu kuku (nije uključena) ili čak na stablo po želji!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li lisice i vrući vosak ili trnce? S ovim kompletom vaš san postaje stvarnost, dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li prave alate? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Izrađene su od prvoklasnih materijala i imaju prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan set. Dopustite da se ponesete onim što i kako želite koristiti, postoji mnogo opcija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Volite li uzbudljive BDSM igre i luksuzne dodatke u isto vrijeme? Ovaj prekrasan set potrepština očarat će vas na prvi pogled. Sadrži niz prekrasnih predmeta izrađenih od kvalitetne veganske kože u seksi crveno-crno-zlatnoj boji i s elegantnim vragolastim mašnama. U pakiranju je i šarmantna torba za pohranu koja će biti praktičan dom za sve proizvode u setu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Barrel Black

    Ne poznaje li vaša želja za ropstvom granice? Ostvarite uz ovaj zadivljujući set Bondage Bareel iz Bad Kitty. Sadrži sve što vam je potrebno za uživanje u ugodnim i uzbudljivim igrama vezanja i različitim seksualnim položajima.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Bliss Lover's Position Strap

    Pripremite se za dublju penetraciju i više kontrole u spavaćoj sobi! S ovim remenčićem za ljubavnika možete uhvatiti svog partnera za ručke i povući njegovu stražnjicu prema sebi u pozi Doggy Style! Okrenite ih na leđa i ostvarite dublji prodor s podignutim nogama! Široka, podstavljena središnja traka je udobna i plišana tako da ublažava njihovo tijelo dok se oboje udarate! Najlonske trake su izdržljive i jake tako da mogu podnijeti svako povlačenje i potezanje. Naramenice se super jednostavno namještaju za savršenu duljinu! I održavati ih čistima je jednostavno! Samo ga bacite u perilicu nakon svake upotrebe ili ga očistite po potrebi.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Glow In The Dark Cuffs & Hogtie Set

    Predstavljamo naš komplet Glow In The Dark Cuffs Hogtie 3 – uzbudljivu kombinaciju suzdržanosti i vizualne intrige za one koji žude za daškom uzbuđenja u svojim intimnim avanturama. Ovaj set uključuje lisice s podesivim rasponom veličine od minimalno 18 cm do maksimalno 26 cm, manšete za gležnjeve u rasponu od minimalno 18 cm do maksimalno 32 cm i posebno dizajniranu kravatu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Black

    Ono što mu je najvažnije da ispuni vaše uzbudljive BDSM želje! Ovaj luksuzni set će vas osvojiti svojim lijepim i elegantnim dizajnom. Diskretna i šarmantna crna torba/torba skriva ovratnik, uzicu, lanac za spajanje i manšete za zglobove i gležnjeve. Sve pažljivo izrađeno s pažnjom na detalje i fokusom na luksuz i funkcionalnost.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Kit Reptile Neon

    Tražite savršen set za svoje omiljene BDSM igre? Ovaj iz Kiotosa ima sve što vam je potrebno da istražite i otkrijete svoje zločeste strasti. Svih 10 predmeta može se pohvaliti visokokvalitetnom umjetnom veganskom kožom i nepogrešivim neonskim sjajnim završetkom sa zmijskim uzorkom i srebrnim nijansama.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage-Set 2493470 Black

    Ispunite svoje ropske fantazije! Ovaj visokokvalitetni 6-dijelni set iz Bad Kitty bit će apsolutno savršen za to. Sastoji se od elegantnih dodataka u izgledu kože u elegantnom dizajnu. Prekrasna tamnoplava boja i metalik zlatni detalji jednostavno su prekrasni!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint System Black

    Pretvorite svaki krevet u zemlju čuda i ostvarite svoje snove! Ovaj set uključuje izdržljive najlonske trake koje se spajaju na 4 meke i udobne lisice. Trake se jednostavno i brzo pričvršćuju ispod madraca, a u pakiranju ćete pronaći i seksi kocke za igranje te masku za oči.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Kinky Bondage Set 5-piece Black

    Neka sve vaše najluđe fantazije ožive uz ovaj nastrani set za ropstvo! Izrađena od izdržljive umjetne kože i velikodušno prilagodljiva za dobro pristajanje. Set uključuje lisice, manžete za gležnjeve, povez za oči, flogger i dvije BDSM svijeće. Kombinirajte prema vlastitoj želji s naljepnicama za bradavice ili seksi donjim rubljem za vrhunsko BDSM iskustvo!
    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Bliss Lover's Bed Restraint System

    Dovedite svog partnera točno tamo gdje ga želite uz Deluxe sustav za držanje kreveta! Ova jednostavna postavka izrađena je od izdržljivih najlonskih traka koje mogu podnijeti snagu grčenja i razigrane borbe vašeg partnera!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Servant Kit

    Što ako vam vaš ljubavni rob servira upravo ono za čime žudite? Igrajte se kao sluga i gospodar s ovim jedinstvenim setom. Uključuje crveni drveni pladanj, lisice i ovratnik koje možete spojiti u poziciju konobara koji poslužuje ili jednostavno sluge s pladnjem. Razmišljate li već o erotskom scenariju u kojem bi ovaj set imao glavnu ulogu? Pokušajte to implementirati!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Leopard Print Bondage Set

    Može li išta biti seksipilnije od uzorka leoparda? Ovaj 7-dijelni set za vezanje je dokaz za to. Fokusiran je na mačke i stoga je idealan za početnike u BDSM-u kao i za iskusne ljubitelje. Otkrijte sve što vam je potrebno za vaše omiljene igre u ovom preslatkom leopard setu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Kits Bed Bindings Restraint System Limited Edition Gold

    Kada vaše želje uporno mole za ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li da vam stavljaju lisice? Pretvorite svoj krevet u uzbudljivo carstvo i prepustite se prekrasnom osjećaju koji doživljavate samo kada ispunjavate svoje tajne erotske fantazije.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Set 2493420 3-pcs Black

    Raspon senzacija od bolnih do osjetljivih i obrnuto! Ovaj set za vezanje iz Bad Kitty ističe se svojom kvalitetom i šarmantnim dizajnom. Sastoji se od ogrlice, povodca i lisica, sve u realističnom izgledu kože s finim naborima i metalnim elementima u zlatnoj boji. Lisice i ovratnik su udobni i podesivi te opremljeni praktičnim karabinerima.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Malibu Hogtie Pink

    Oslobodite dominaciju i želju uz Taboom Malibu Hogtie. Izrađen od ružičaste veganske PU kože i ukrašen pozlaćenim metalnim detaljima, ovaj dodatak odiše sofisticiranošću.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Sex and Mischief Brat Kit

    Sanjate li o uzbudljivoj kazni? S ovim setom vaši će se snovi ostvariti, a bit ćete vezani i izudarani! Set uključuje narukvice, ukrase za bradavice, masku za oči i mini bič. Idi na milost!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty 8-piece Fetish Set with Bag Black

    Prekrasan i kvalitetan set nestašnih dodataka za vaše uzbudljive fantazije! U njemu ćete pronaći 7 neizostavnih komada + luksuznu torbu u elegantnom kožnom izgledu s metalnim elementima u zlatnoj boji. Spremite u njega sve što vam treba i krenite na erotski susret.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Pink

    Predstavljamo BDSM Deluxe 5 Item Kit u ružičastoj boji, sveobuhvatnu kolekciju dizajniranu da ispuni vaše najluđe BDSM želje. Ovaj komplet uključuje posebno izrađenu zaobljenu torbicu/torbu, ovratnik, lanac, lisice i manšete za gležnjeve, a sve je izrađeno s pažnjom posvećenom detaljima i fokusom na estetiku i funkcionalnost.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.