×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Brnjice

Artikli 33 za 64 od 138 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bad Kitty Gag + Cuffs 2493390 Black

    Nevjerojatna kombinacija lisica i čepa! Ova loptica s lisicama iz Bad Kitty je moderan BDSM dodatak u izgledu kože (imitacija kože) s metalnim detaljima u ružičastoj boji. Zatezač se veže za lisice s leđa, pa se prvo stavlja, a zatim se ruke vežu na leđima. Oba komada su iznimno udobna i savršeno seksi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Dildo & Gag 2020254 Black

    Sanjate li o potpuno tihoj penetraciji? Stavite ovaj odvojivi dildo čep na svog partnera i pustite ih da licitiraju i licitiraju. Vibrator i čep izrađeni su od lateksa i oba imaju realističan oblik penisa s istaknutim glavićem. Pojas oko glave je od goveđe kože i podesiv je.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Lip Gag Mouth Red

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bondage Breathable Silicone Ball Gag Black

    FETISH SUBMISSIVE Prozračna silikonska loptica redefinira iskustvo submission igre.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Nipple Clamps & Silicone Gag Ring

    Istražite nove granice s ovim uzbudljivim stezaljkama za bradavice i prstenom za usta! Utikač je promjera 5 cm i izrađen je od ugodnog silikona. Traka za glavu je podesiva do 57 cm za savršeno pristajanje. Pomoću vijka na stezaljkama za bradavice možete prilagoditi pritisak na svoje bradavice, što vam omogućuje da sami odredite svoje granice. Lanac je dužine 50 cm.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Jeste li spremni za geg inovacije? Ovaj nepredvidivi alat za vaše zadovoljstvo i poniženje u isto vrijeme sada je bolji nego ikad prije! Naredite svom pokornom ljubimcu da otvori usta i da mu da ono što zaslužuje.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Hoće li vam ovaj geg izmamiti osmijeh na lice? Pa, radije ćete imati malu kopačicu u obliku penisa u ustima i velike usne preko usta! Ali jedno je sigurno, bit će tiho i bit će glasno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Rubber Piss Gag

    Zabranite svom robu da zatvori usta i stavi ovaj gumeni čep, s kojim neće imati izbora nego progutati.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Ponekad usta moraju ostati otvorena. Praktično je i ukusno. I s tim gegom će se ukusno udvostručiti! Apsolutno je elegantan i šarmantan, a ujedno ćete njime oživjeti sve svoje nestašne fantazije. Prsten za usta izrađen je od medicinskog silikona, a duljina naramenica je podesiva za maksimalnu udobnost. Uronite u svoju avanturističku želju i uživajte u svim svojim hrabrim snovima uživo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Oduzmite neka osjetila s ovim povezom za glavu s povezom preko očiju i čvrstom loptom.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cheek Retractor Dental Mouth Gag

    Na prvi pogled prilično neprimjetan proizvod. Na prvi pogled učinkovit i promišljen uređaj za vašeg roba.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Silicone Stopper Gag

    Nevjerojatna igračka za sve domišljate ljubitelje. Utišajte svog pokornog kolege i, ako želite, uklonite čep i rukujte njegovim ustima kako vam odgovara. Gag je izrađen od kvalitetnog i udobnog silikona, podesive je veličine i obećava nezaboravne trenutke strasti, o kojima do sada samo sanjate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silky Ribbon Red

    Preuzmite kontrolu nad svojim ljubiteljem Ouch svilene vrpce i otkrijte uzbuđenje dominantnih igara. Upotrijebite svoju maštu i odlučite kako ćete svom robu staviti lisice.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Discretion Breathable Ball Gag Red

    Privlači li vas uzbudljiva čarolija tišine? S ovim gegom vaš pokorni kolega neće ni čekati! Zahvaljujući prozračnosti gaga, dobro će disati i s njim će trajati duge sate. Adrenalin raste, a vi ga samo želite? Onda ga kupi!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Ball Gag with Leather Mask

    Gag za ljubitelje kože! Silikonska kuglica će vam se ugnijezditi u ustima, a kožni dio preko lica pokazat će vam tko ovdje nije gospodar. Silikon je mekan i ugodan u ustima, a koži, s druge strane, svojim karakterističnim mirisom ukazuje na podjelu uloga! Pa tko stavlja geg?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag Head Harness with Funnel Black

    Pomaknite granice ovim nevjerojatnim pojasom za glavu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Soft Silicone Gag

    Jednostavan, ali elegantan i nadasve efektan gag brenda NS Novelties. Izrađen je od svilenkasto mekog i za tijelo sigurnog silikona, koji savršeno stane u usta svakog nestašnog roba i pruža mu ugodan zalogaj. Vinilni remen s neoprenskom podstavom osigurat će izdržljivost i udobnost čak i tijekom igara koje će trajati dulje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Silicone Ball Gag Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje šarmantni silikonski čep. Izrađena je od veganske kože koja je podstavljena udobnim baršunom. Povećat će vaš osjećaj bespomoćnosti, fizičkog uzbuđenja i sposobnosti govora. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pažnja, ovaj uređaj izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika definitivno nije prikladan za osjetljive i osjetljive duše. Ovdje je za najveće zlikovce koji se ničega ne boje i s lakoćom će imati zakucane čeljusti. Stavite nastavak za usta u usta, isprobajte ga i imbus ključem namjestite veličinu otvora i zategnite ga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno izrađeni veganski kožni gag ima udobnu silikonsku kuglicu koja pokornog kolegu čini ugodnim za dulje nošenje. S njim ispunite svoje erotske snove.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Ovaj gag će vas zabaviti zahvaljujući udobnosti koju obećava mekani silikon od kojeg je napravljen.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    On nije geg kao geg i nije dildo kao dildo. Ovaj pozlaćeni geg ponudit će vam uzbudljive opcije kojih se nećete moći zasititi. Gag dildo izrađen je od udobnog silikona i ima genijalnu valovitu površinu. Remen oko glave izrađen je od sintetičke kože, a duljina mu je podesiva za savršeno pristajanje. Zato otvori usta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Inflatable Gag with Dildo

    Master Series dolazi s pozlaćenim dildom, kombinirajući dvije popularne igračke u jednu ekstra učinkovitu. Štoviše, geg je na napuhavanje pa njime po potrebi možete napuniti cijela usta partnera. U trenutku kada je geg dovoljno napuhan, nastavite s prodorom i dajte svom kolegi pogled na cijeli događaj izbliza. Je li uzbudljivo? Stoga ne čekajte i pokušajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Podijelite uloge, dodajte opasnu intimnost društvenim stereotipima u kojima su žene previše emocionalne i slabe i dođite isprobati Sissy Play. Koja će od vas biti žena i koliko će sado-mazo biti dio toga, bit će vaš izbor. No jedno je sigurno – svakako ne smijete propustiti ovaj geg sa silikonskim poljupcem, zahvaljujući kojem će vam usta biti otvorena cijelo vrijeme!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Pune ružičaste usne i gag u isto vrijeme? Da! Ova igračka će vam držati usta otvorena i uvijek spremna, a što ćete učiniti s njima ovisi o vama. Igrajte Sissy Play, uzbudljivu izmjenu uloga u kojoj partnerica u ulozi žene preuzima sve ženske stereotipe i super emotivna u svojoj BDSM ulozi. Pobijedite s gegom sa seksi usnama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Intenzivirajte svoj BDSM s ovim nastranim pojasom za glavu s čvrstim loptom. Priložena kugla od 1,65 inča jamči potpunu predaju za pokorne i robove, ostavljajući ih bez mogućnosti bijega.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Ball Gag with Silicone Dong Black

    Volite li osjećaj da imate stvari pod kontrolom i osjećaj snage i moći koji kola vašim venama? Uz ovaj geg ćete sve te emocije još više umnožiti! Pomoći će vam da ušutkate svog pokornog dvojnika, a u usta ćete mu staviti i realističan dildo koji će cijeniti i najiskusniji ljubavnici!

    37,90 €

    31,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Pacifier Gag Ball Pink

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bone Gag Black

    Treba li vašem psu kocka? Brand Ouch! on to razumije i ovaj gag uključuje u svoj asortiman kao pseću kost. Izrađen je od glatkog silikona, ne sadrži ftalate, a trake za pričvršćivanje imaju podesivu duljinu za udobno pristajanje. Dodajte novu i intenzivniju dimenziju svojoj erotskoj avanturi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Graffiti Breathable Ball Gag Love Street Art Fashion Black

    Gledate li u geg i želite nešto posebno? Što kažete na ovaj s dizajnom ulične umjetnosti? Kvalitetne kožne trake s elegantnim šavovima udobno pristaju oko vaše glave zahvaljujući podesivoj duljini (10 rupica). Uživajte u strastvenim ludorijama uz estetski geg!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Fetish Vegan Leather Ball Gag Black

    Predstavljamo našu inovativnu brnjicu od veganske kože, savršenu mješavinu funkcionalnosti, stila i etike. Dizajniran kako bi osigurao sigurnost i udobnost vašeg ljubimca uz usklađivanje s načelima održivosti. Ova je brnjica pomno izrađena korištenjem visokokvalitetnih materijala koji savršeno ponavljaju izgled i izdržljivost prave kože, a sve na životinjski i ekološki prihvatljiv način.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Osjećate li da vam grlo nije dovoljno duboko? A jeste li čuli da trening čini majstora? Postanite profesionalni stručnjak za duboko grlo uz ovaj set! Osim toga, također je nevjerojatan alat za BDSM igre. Možete zaključati geg i vaš pokorni kolega vam neće moći zatvoriti usta. Usuđuješ li se?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 138 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.