×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Brnjice

Artikli 65 za 96 od 138 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu čašu i brnjicu u isto vrijeme? Pristaje preko cijele glave i može se prilagoditi za udobno pristajanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Elegantan i efektan gag od prave kože s balonom na napuhavanje.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Rose Ball Gag

    Kada ljepota ide ruku pod ruku sa strašću i željom za nježnim BDSM-om, nastaju tako lijepe stvari kao što je ovaj luksuzni geg s ružom koja se može ukloniti. Zahvaljujući visokokvalitetnom silikonskom materijalu, geg u ustima će biti ugodan, a čak i znatiželjni prsti mogu isprobati rupu na ruži. Uživajte u novim i nezaboravnim dimenzijama strasti uz ovaj prekrasni geg.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje i ovaj geg, koji će povećati osjećaj bespomoćnosti i ušutkati svog nositelja. Povećajte svoje uzbuđenje i zaljubite se u seksi dizajn sa šarmantnim zlatnim detaljima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Head Harness Black

    Kakav dobar konj! Ukrotite svaku nestašnu životinju i roba ovim pojasom za glavu! Izrađena je od visokokvalitetne kože i ima čvrstu prozirnu cjevčicu za usta. Maska za oči i uzica se mogu skinuti, a trake su podesive kopčama za savršeno pristajanje!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish TPE Penis Gag with Padlock Black S

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažeš na ovu geglu u obliku penisa? Upotrijebite ga da ušutkate svog partnera, stavite mu seksi oblik u usta, a možete ga čak i zaključati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Spider Gag and Nose Hooks Black

    Doživite uzbudljivi svijet BDSM-a s ovim zavodljivim kožnim remenom. Zamislite: kukice za nos, opaka metalna čepa s otvorenim ustima i seksi kožni pojas. Nosne kukice, sa svojim oštrim metalnim detaljima, dodaju uzbudljiv dodir suzdržanosti i ranjivosti vašoj podložnici

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Red

    Želite li da vaš skromni kolega bude zadovoljan njima i da će biti uvjerljivo zabrinut? Izgradite izrađeni gag s kožnim remenima koji će spasiti vaše smeće od ulja. To je monotono, jer u slučaju monotonije vrijeme i usta do usta su preveliki, ali su usta potpuno zatvorena. Pusti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Cock Head Silicone Mouth Gag

    Doživite uzbuđenje punih usta s ovim jedinstvenim silikonskim čepom za usta. Nema više vrištanja ili zavijanja, već će čista bespomoćnost biti jedino što će preplaviti cijelo vaše tijelo. Zahvaljujući podesivom remenu, gag se izvrsno prilagođava veličini vaše glave, a njegova podstava pridonijet će ugodnoj udobnosti, tako da ga možete udobno nositi nekoliko sati odjednom. Proizvod je izrađen od PU kože, metala, a dio koji stavljate u usta je od silikona koji je siguran za tijelo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Solid Ball Gag Black

    Pronalaženje pravog gaga ponekad može biti ludo, ali Jao! Solid Ball Gag ima pristojan potencijal da to postane. Sastoji se od kvalitetnih kožnih naramenica s elegantnim šavovima i 10 rupica za podešavanje duljine. Isprobajte to na svom pokornom kolegi i vidjet ćete da će to biti to.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj šarmantni gag ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ga na svoj pandan i slušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu prozirnu "dudu" geg? Svojim dizajnom savršeno će istaknuti submisivne kvalitete vas ili vašeg dvojnika!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Ball Gag with Large Silicone Ball Black

    Volite li osjećaj da imate stvari pod kontrolom i osjećaj snage i moći koji kola vašim venama? Uz ovaj geg ćete sve te emocije još više umnožiti! Pomoći će vam da ušutkate svog pokornog dvojnika, a zahvaljujući njegovoj ekstra veličini, cijenit će ga čak i najiskusniji ljubavnici!

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na čep sa stezaljkama za bradavice? Zahvaljujući rupama, ugodno je disati, a stezaljke imaju gumirane krajeve, tako da savršeno drže!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Open Ring Gag Black

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje i ovaj geg koji će vašoj podmornici držati usta otvorena cijelo vrijeme. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i veganske kože. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Open Mouth Spider Gag Gold-Red

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje i ovaj zlatno-crveni geg koji će ostaviti vašeg partnera bez teksta. Usta će mu biti širom otvorena i spremna za sve što poželite u njih staviti. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Breathable Silicone Ball Gag Size M Ball 4.5cm Pink

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Iskušavaju li vas zločeste igre s gegom? Odlučite li se za ovaj, zahvaljujući stezaljkama na lancu moći ćete ga spojiti na bradavice. Gep je podesiv pomoću silikonske trake i kopča se kopčom. Ostvarite svoje uzbudljive snove!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Black

    Fleksibilna i vrlo udobna igla od visokokvalitetnog silikona! Ima podesivu duljinu i odgovara svima s veličinom glave od 37-54 cm. Sama igla je promjera 4,5 cm, tako da udobno leži uz usta, a zahvaljujući rupicama bit će udobna i pri dužem nošenju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Watersport Strap-On Gag Black

    Tekuće igre iz snova? Da! Ovaj geg će osigurati da vaš rob neće moći pobjeći od vaših tekućina. Pada na lice kao rukavica, baš kao i u usta, gdje iz mini pisoara vodi cijev. Dođite i uživajte u igrama pišanja koje će sada biti još grublje nego prije!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Breathable Silicone Ball Gag Black

    Ovaj otvoreni geg savršen je za početnike u BDSM igri! Lopta ima 9 rupa i ima promjer od 4,1 cm. Zahvaljujući silikonskom materijalu, udoban je tijekom korištenja. Remen je podesiv od 39-55 cm i izrađen je od izdržljive umjetne kože. Neka vaše najluđe fantazije ožive!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Velvet & Velcro Adjustable Breathable Gag Black

    Preuzmite kontrolu i stavite ovaj gag na svog kolege! Podesiv je s čičak trakom i na vama će biti kada ga skinete sa svog roba i dopustite mu da priča. Gag je kao takav okrugao i ima rupice koje doprinose udobnosti. Pogodan je za početnike i napredne ljubitelje i njihove intenzivne BDSM scene.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Gag za najteže ubojice! Stavite ga na svog roba ili pričvrstite robinjicu oko glave čvrstim kožnim remenom s kopčom i stavite mu geg u usta. Zatim uzmite ručku u ruku i počnite zavrtati. Sigurno možete vjerovati da će tako teška BDSM igra biti uzbudljiva!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Kinky Gag with Plug Red

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje i ovaj zlatno-crveni čep s crnim čepom koji će vašem partneru izbaciti riječi iz usta. Usta će mu biti širom otvorena ili začepljena. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Breathable Ball Gag and Nose Hooks Black

    Ovaj BDSM pojas pojačat će vašu moć. Priložena kugla osigurava potpunu pokornost za podložne i robove, eliminirajući svaku mogućnost bijega.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Black

    Želite li da vaš pokorni kolega bude potpuno tih i da ga uzbudljivo gleda? Stavite ovaj udoban gag s kožnim remenima koji će ispuniti vaše ropske želje. Jednostavno je, jer u jednostavnosti je ljepota i dio do usta je prilično velik, pa će se usta potpuno začepiti. Popustiti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Promišljena igračka koja će zaista začiniti vaše BDSM igrice. Uživajte u međusobnom ispunjenju, inflaciji i uzbuđenju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bondage Couture Ball Gag Blue

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li pravi geg? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Izrađena je od prvoklasnih materijala i ima prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan komad. Neka vaš kolega stavi loptu u vaša usta i okrenite geg iza glave.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Sofisticirani kožni gag za cijelu glavu sa silikonskom kuglicom promjera 4,4 cm.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Silicone Breathable Ball Gag Size S Ball 4cm Pink

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Zaslužuje li vaš submisivni pandan malo poniženja? Napravite od njega ljudsku pepeljaru s ovom nekonvencionalnom i vrlo opakom spravom za sve ljubitelje duhana. Vaš pandan će biti potpuno tih, jer će mu silikonska čepa napuniti usta, a ujedno će postati i koristan, jer će hvatati pepeo koji pada iz vaših omiljenih cigareta.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Pink

    Fleksibilna i vrlo ugodna čepa od visokokvalitetnog silikona! Ima podesivu duljinu pa pristaje svima s opsegom glave 37-54 cm. Sama čepa je promjera 4,5 cm, tako da udobno leži u ustima, a zahvaljujući rupicama, bit će udobna i pri dužem nošenju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 138 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.